FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Intrebari pe care ati dori sa le adresati lui Mihai Stoica!

«1234»
Bogdan4Steaua02.01.2006 05:57

Este adevarat, insa la Steaua se doreste tot timpul performanta. Nu putem sa neglijam transferurile de jucatori pentru ca talentele provenite de la centrele de copii si juniori nu reprezinta solutii imediate pentru noi.

armanovici02.01.2006 08:02

@tuturor:Postati intrebari va rog!!

strezahuzum02.01.2006 08:12

Intrebari pentru MM :

1. Domnule Mihai Stoica, suporterii ar dori sa stie care sunt jucatorii care vor sa plece de la Steaua ?

2. Au acesti jucatori oferte concrete, sau totul e doar creatia "ziaristilor" in cautare de subiecte ?

3. Antrenorul Cosmin Olaroiu e de acord cu plecarea lor ? Nu vor ramane posturi descoperite ?

4. Este clubul Steaua in criza financiara si din acest motiv este nevoit sa vanda jucatori ?

5. In afara de Cristocea, vor mai veni si alti jucatori la Steaua in aceasta iarna ? Stim ca secretomania e in floare in aceasta perioada, nu cerem nume, ci doar un da/nu, eventual si posturile pe care acestia joaca.

6. V-ati orientat spre jucatori straini ? Daca da, de ce ? Gasiti ca preturile jucatorilor romani au devenit exagerate ?

7. Credeti realmente ca echipa are capacitatea de a juca sa zicem finala cupei UEFA anul acesta ?

dbd02.01.2006 13:28
De ce nu sepune baza mai mult pe cresterea de jucatori, sa se investeasca mai mult in centrele de copii si juniori,ca ei sunt viitorul echipei...

n-ai pus semnul specific unei intrebari asa ca nu se accepta... :wink: :lol: :lol: :lol:

Dan_BKL02.01.2006 17:13

MM DE CE NU SE POT DEMASCA MAGARIILE SI BLATURILE PE CARE LE FAC CAINII IN CAMPIONAT?

cristianotopeanu02.01.2006 17:16

Simplu: pentru ca niciodata nu se va demonstra ceva care nu trebuie demonstrat ;).

dbd02.01.2006 17:35

sau si mai simplu un raspuns posibil din partea lui MM : asta nu-i treaba mea !!! :lol: :lol: :lol:

cristianotopeanu02.01.2006 17:43

Cred ca ce am zis eu pare mai aproape de MM :D

dbd02.01.2006 17:49

da...

dar am dat si eu un exemplu care mergea cat de cat... :D

armanovici03.01.2006 09:48
Simplu: pentru ca niciodata nu se va demonstra ceva care nu trebuie demonstrat ;).

Simplu, O AXIOMA NU SE DEMONSTREAZA!!!!

cristianotopeanu03.01.2006 09:55

Atentie la nuanta: eu am zis ca nu se poate demonstra ceva ce NU TREBUIE demonstrat (adica sunt jocuri de culise complexe), nu ca ar fi o axioma ;)

armanovici03.01.2006 10:38

"Dinamo a facut blaturi" este o axioma :evil: :)

cristianotopeanu03.01.2006 10:55

Tu ai zis-o, nu eu :).

Dan_BKL03.01.2006 11:11

Din cauza magariilor si blaturilor nu pot sa ii suport pe caini si ma bucur cand ii bat toti prin europa :lol: :lol: :lol: :lol:

dbd03.01.2006 11:20

aici intervin cu parerea mea anti-a-ta...

eu unul nu ma bucur cand ii bate cineva prin europa...dar ma bucur cand ii bate cineva in campionat...(cam rar daca fac blaturi)

armanovici03.01.2006 11:40

Fara sa se supere nimeni,cand topicul se va inchide,voi sterge toate postarile off-topic,inclusiv intrebarile la care se stiu raspunsurile( a mai raspuns la ele in interviurile anterior publicate in presa)

cristianotopeanu03.01.2006 11:51

Nu cred ca e bine sa stergi ceva, pentru ca acest lucru va da nastere la suspiciuni si interpretari. Lasa totul la vedere, chiar si intrebarile al caror raspuns se stie.

Dan_BKL03.01.2006 12:11
aici intervin cu parerea mea anti-a-ta...

eu unul nu ma bucur cand ii bate cineva prin europa...dar ma bucur cand ii bate cineva in campionat...(cam rar daca fac blaturi)

fiecare cu parerea lui.

eu unu am baut toata seara dupa Marseille - Dinamo2-1

:lol: :lol: :lol:

iancu dragosh03.01.2006 13:19

1. cine este responsabil pentru activitatea sectiei de copii si juniori?

2. cine este responsabili pentru restructurarea de mantuiala ce s-a incercat in acesta vara la copii si juniori? Cum este posibil ca ultimul antrenor care a descoperit un jucator de valoare ( George Ogararu sa fie in pericol de a fi concediat?

3. Cand se vor deschide magazine ale clubului. Sunt cateva milioane de suporteri stelisti care nu au de unde sa achitioneze produse cu sigla Steaua? Un singur magazin mobil nu ajunge?

4. de ce la magazinul Nike, cu exceptia tricoului de joc, exista doar 4, 5 produse, si acelea cu culori diferite de ale Stelei ( grena si albastru Marin)?

5 Cum este posibil ca o marca cu cel putin 400.000 de posibili clienti sa nu stranga macar 1 milion de euro pe sezon?

6. De ce de 5 ani de zile nu avem un sponsor serios la echipa (peste 700.000 de euro pe sezon)?

7.Cand o sa aiba clubul Steaua, la inceput de sezon, un buget clar? Nu numai cifrele pe care le va investi Becali, ci si veniturile estimate din celelalte activitati ( bilete, TV, panouri publicitare, marketing etc.) precum si o estimare a cheltuielilor.

8. cand vor inceta juniori Stelei sa se mai antreneze in parcare si pe platforma betonata de langa poarta de acces?

9. Cand vor putea suporterii Stelei sa intre la meciuri fara sa se umple de noroi?

dbd03.01.2006 13:46
1. cine este responsabil pentru activitatea sectiei de copii si juniori?

nu am un raspuns pe care il poate da MM dar mai facut sa imi aduc aminte de vremurile cand am jucat 3 ani la Steaua... :cry:

apropo de intrebarile tale...sunt super... :)

Ramon Sanchez Pizjuan03.01.2006 13:48

Daca Gigi Becali s-ar decide sa nu mai investeasca la Steaua, cat de lunga ar fi tranzactia catre un nou investitor(sponsor)?

Care este modelul mai eficient? Infestitor unic (si oarecum despotic), gen Gigi Becali, sau societate pe actiuni, cu consiliu de administratie si sponsori corporatisti?

Teoctist03.01.2006 16:51

MM e adevarat ca Gigi ti-a spus sa cobori din loja sa-l pocnesti pe individul ala din tribuna ?

Intreb desi sunt sigur ca tu esti baiat de "caracter" si o sa iei totul asupra ta.

dbd03.01.2006 16:56

MM ce te-a facut sa tii cu Steaua ???

Teoctist03.01.2006 17:20
Intrebari pentru MM :

1. Domnule Mihai Stoica, suporterii ar dori sa stie care sunt jucatorii care vor sa plece de la Steaua ?

2. Au acesti jucatori oferte concrete, sau totul e doar creatia "ziaristilor" in cautare de subiecte ?

3. Antrenorul Cosmin Olaroiu e de acord cu plecarea lor ? Nu vor ramane posturi descoperite ?

4. Este clubul Steaua in criza financiara si din acest motiv este nevoit sa vanda jucatori ?

5. In afara de Cristocea, vor mai veni si alti jucatori la Steaua in aceasta iarna ? Stim ca secretomania e in floare in aceasta perioada, nu cerem nume, ci doar un da/nu, eventual si posturile pe care acestia joaca.

6. V-ati orientat spre jucatori straini ? Daca da, de ce ? Gasiti ca preturile jucatorilor romani au devenit exagerate ?

7. Credeti realmente ca echipa are capacitatea de a juca sa zicem finala cupei UEFA anul acesta ?

Nu sunt MM,Doamne fereste nici nu vreau sa fiu,dar sunt sigur ca raspunsurile vor fi pe undeva pe aici:

1.Hamutovski,Ogararu,Dumitru.

2.In general ce spun ziarele spun si eu.

3.Oli e mama buna,ar vrea sa-i pastreze pe toti pentru ca sunt jucatori valorosi.

4.Cand o fi Gigi in criza financiara,atunci va fi si clubul.Nu cunosc ca Gigi sa aiba probleme cu banii.

5.Toate echipele pastreaza secretul transferurilor.Mai ales cand acestea se fac pe bani putini sau deloc.Si atunci Steaua de ce sa strice bunele maniere.In mod sigur vom mai aduce un portar,dar e foarte posibil sa mai vina si un fundas dreapta.

6.E posibil sa aducem un portar strain.Jucatori de camp nu e important sa vina momentan.Avem echipa.

7.Sincer?Nu.Si nici nu are rost.In sferturi cel tarziu vom spune bye competitiei.Vrem campionatul si nu cred ca mergand mai departe in UEFA ne va tine conditia fizica.Mai ales ca avem un lot restrans valoric.

nemilosul03.01.2006 17:21

MM am inteles ca iti place sa intri pe diferite siteuri

ce simti cand vezi ca toti fac misto de noi pe seama gestului tau???

ce simti cand vezi o fraza de genul"stati la rand sa dea cu pumnu` MM"???

consideri ca meriti sa fii presedinte la un club de talia Stelei????crezi ca exista termen de comparatie intre tine si conducatorii de la marile cluburi europene???

«1234»