FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Intrebari pe care ati dori sa le adresati lui Mihai Stoica!

«1234»
cristianotopeanu04.01.2006 05:27

MM regreta acel gest si nu mai poate da timpul inapoi. A precizat si el ca stie ca toata viata va suporta consecintele acelui gest. Ce vrei mai mult? Sa cada in genunchi ? El a actionat ca un om, nu ca un presedinte, asta e problema.

Teoctist04.01.2006 05:58

Daca nu poate sa actioneze ca presedinte atunci cand trebuie,sa ramâna om.Adica sa renunte la functie.Oriunde in tarile civilizate,dupa un asemenea gest golanesc ar fi urmat demisia.Iar daca el ar fi ezitat sa si-o scrie,l-ar fi destituit din functie patronul.Patronul Stelei e obisnuit insa cu astfel de gesturi si nu i s-a parut a fi ceva care ar pata imaginea unui club etalon.

jordan04.01.2006 07:39

de ce l-ai acceptat pe Olaroiu din moment ce stii foarte bine ca are o conceptie total opusa fata de cea actuala pe care te-ai chinuit sa o impui{echipa bazata pe forta si viteza}?..adica de ce nu ai continuat cu un antrenor adaptat la ce se cere momentan in Europa si ai revenit la unul cu stil de fotbal batranesc,defensiv si aglomerat..nu vrem sa devenim un fel de Inter Milano

IONUTZ-CIPRIAN04.01.2006 08:23

:evil: ACEASI intrebare o pun si eu!!!!!!!!!!!Se stie cum joaca o echipa antrenata de Olaroiu si mie sincer nu imi place!! :twisted:

Papp04.01.2006 11:35

Cand avem stadion de Champions League?

nemilosul04.01.2006 13:51
Daca nu poate sa actioneze ca presedinte atunci cand trebuie,sa ramâna om.Adica sa renunte la functie.Oriunde in tarile civilizate,dupa un asemenea gest golanesc ar fi urmat demisia.Iar daca el ar fi ezitat sa si-o scrie,l-ar fi destituit din functie patronul.Patronul Stelei e obisnuit insa cu astfel de gesturi si nu i s-a parut a fi ceva care ar pata imaginea unui club etalon.

excelent spus

ceva asemanator ma pregateam sa scriu si io

dar din pacate asta nu e singurul lucru pe care i-l reprosez

banca de rezerve a Stelei considrati ca este la nivelul diviziei a???? tinand cont ca multi din jucatorii care sunt rezerve la noi au jucat pentru satelit(divizia c) bifand infrangeri rusinoase cu echipe penibile???cat la %din vina va apartine pt necalificarea in ch. league????cat la % din vina va apartine pt locul 2 care il ocupam ????(cum ati putut inaintea unor meciuri cruciale sa dati afara niste jucatori valorosi(Munteanu,neaga,Tudor) neaducand nimic in locul lor????

daca tot nimeni nu va poate lua botul de pe branza macar sa aveti putin obraz si sa aveti grija DOAR de Steaua ca in ultimul timp vad ca va preocupa doar ironiile de 2 lei si betiile prin tari straine

Alin_H04.01.2006 16:44

excelent spus

ceva asemanator ma pregateam sa scriu si io

dar din pacate asta nu e singurul lucru pe care i-l reprosez

banca de rezerve a Stelei considrati ca este la nivelul diviziei a???? tinand cont ca multi din jucatorii care sunt rezerve la noi au jucat pentru satelit(divizia c) bifand infrangeri rusinoase cu echipe penibile???cat la %din vina va apartine pt necalificarea in ch. league????cat la % din vina va apartine pt locul 2 care il ocupam ????(cum ati putut inaintea unor meciuri cruciale sa dati afara niste jucatori valorosi(Munteanu,neaga,Tudor) neaducand nimic in locul lor????

daca tot nimeni nu va poate lua botul de pe branza macar sa aveti putin obraz si sa aveti grija DOAR de Steaua ca in ultimul timp vad ca va preocupa doar ironiile de 2 lei si betiile prin tari straine

Ai vreo dovada concreta ca s-a imbatat in strainatate in calitate de oficial al Stelei?

armanovici04.01.2006 17:47

Corect ar fi sa terminam cu ideile de genul..am un prieten care e prieten cu x care e amic cu MM si care l-a vazut pe MM Stoica in ipostaza Y...fara dovezi concrete nu arunca vorbe in vant!

nemilosul04.01.2006 19:05

stii vorba aia "o imagine face cat 1000 de cuvinte"

au aparut niste poze foarte interesante prin toate ziarele de sport

plus se cam vedea dupa el ca era "foarte fericit" atat in in poze cat si prin declaratii

in plus la orice petrecere el e sufletul ---vezi plecarea lui Protasov si nu numai

il inteleg ca e un conducator mai "energic" dar cand stii ca reprezinti un club ca Steaua ori te abtii ori dispari

AGRESSIVO198+104.01.2006 20:40

Cand pleci de la Steaua?

dbd05.01.2006 07:29

raspunsul lui Jiji la intrebarea ta : Cand o vrea Domnu' ! :lol: :lol: :lol:

armanovici05.01.2006 14:09
un club ca Steaua ori te abtii ori dispari

Ca sa continui in aceeasi nota...daca nu poti scrie Steaua cu "S" mare ori te abtii ori nu mai postezi...glumesc...

Incearca pe viitor sa tii "shift-ul" apasat cand scrii Steaua...doar la inceput cand apeso pe tasta dintre "a" si "d"

dbd05.01.2006 14:42

are dreptate... :roll: ...nu e frumos gestul tau...

nemilosul05.01.2006 15:47
un club ca Steaua ori te abtii ori dispari

Ca sa continui in aceeasi nota...daca nu poti scrie Steaua cu "S" mare ori te abtii ori nu mai postezi...glumesc...

Incearca pe viitor sa tii "shift-ul" apasat cand scrii Steaua...doar la inceput cand apeso pe tasta dintre "a" si "d"

ai dreptate

imi cer scuze

oare daca scriam "MM esti cel mai tare sper sa ramai pe viata la Steaua"mai imi atrageai atentia???

Forza Steaua

bogdan_p06.01.2006 12:08

Imi pare rau ca spun asta unor stelisti ,dar sunteti terminati rau unii.Care sunrealizarile?Sau ce a avut in cap cand l-a lovit,in momentul in care ii lua familia la p de fata cu acestia si injura meci de meci echipa, fara motiv?si alte multe intrevari,sunt penibile.Si inca ceva,nu mai fiti zmei, daca adresati o intrebare care s-ar dori pusa oricarui membru al conducerii,poate ar trebui sa va adresati cu d-le Stoica,d-le [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], etc .sincer daca eram la 0 cand s-a intamplat,nu apuca MM sa coboare,il bateam eu direct si de mine nu scapa cu un pumn,il capiam.voi numiti suporter al Stelei un om care vine meci de meci si isi injura"favoritii" pe care ar trebui sa-i incurajeze?inseamna ca nu stiti ce inseamna sa fiti suporter.suporterul trebuie sa fie langa echipa la bine si la rau.Inca ceva,pt care o sa fiu iar injurat ca dracii,:)) ma amuza credeti-ma,:))va rugam mult,galeria Stelei nu are nevoie de voi,care nu stiti decat 3 cantece,2 cu m-ie si unuu"toti cainii erau in gara,........pe degradati:))))))sa-mi ziceti si mie ce sunt aia degradati :))ramaneti acasa,nu va mai credeti ultrasi ca veniti la meci,scuipati seminte si ce mai faceti pe acolo.SIMTITI-VA!!!

dbd06.01.2006 13:38

:cry: :cry: :cry: asa e...nu prea avem motive sa te injuram !!! :)

dar iar o iau cu tata :lol: :lol: :lol: ...cel putin el vine la 0 neinjurand echipa...dar nu canta si nu are nici un steag... :lol: :lol: :lol:

armanovici06.01.2006 14:31
oare daca scriam "MM esti cel mai tare sper sa ramai pe viata la Steaua"mai imi atrageai atentia???

Da..iti atrageam atentia..Steaua ramane Steaua in orice context!

bogdan_p08.01.2006 08:42

inseamna ca tatal tau e suporter stelist,nu trebuie sa ai steag ca sa sustii Steaua,kiar si simpla prezenta pe stadion la meciurile Stelei si bucuria la gol te face stelist.

armanovici08.01.2006 10:56

Bogdan ai pretentia sa ne adresam cu dl. Mihai Stoica...imi permit sa te rog sa scrii si tu Steaua cu "s" de tipar...stiu ca nu o faci intentionat..

Mersi.

bogdan_p10.01.2006 10:30

vrei sa scriu cu alineat?sa asez in pagina?pt cine?sa dau cu subsemnatul si "catre domnii vizitatori ai acestui forum"?:))

armanovici10.01.2006 17:59

Don't push your luck!! :lol:

E de ajuns atat..Steaua nu "Steaua"...

Ca sa le cerem utilizatorilor/suporteri ai echipelor rival, care ne viziteaza,sa scrie corect numele echipei noastre,trebuie in primul rand sa scriem si noi corect..

Multumesc pentru intelegere..

p.s.in particular mie poti sa imi spui domnul armanovici :lol: glumesc desigur...hai sa mai destindem un pic atmosfera...in anumite sectiuni ale forumului e prea tensionata!

i.h.u.g.10.01.2006 18:07

i'm just curious daca lui MM i se pare ca glumele lui au vreun haz...sau poate face glume proaste intentionat...ca sa fie pe intelesul lui Borcea...

armanovici10.01.2006 18:28

talentul umoristic difera de la o persoana la alta,la fel si capacitatea de a digera/aprecia glumele altora..Ceea ce unora pare hazliu,altora li se pare deplasata...exact ca si glumele englezilor..unii le apreciaza,unii nu le inteleg..."de gustibus non discutandum"

FortuneTeller11.01.2006 03:34

A invatat ceva din atitudinea de gentleman a lui Protasov si dragostea cu care era inconjurat acesta de suporteri? Ma refer la toate remarcile si replicile total neproductive aruncate prin presa.

Are idee cine va fi urmatorul antrenor dupa Olaroiu? Caci Olaroiu nu va rezista mai mult de un an...

Ce planuri exista vis-a-vis de juniorii Stelei, se pot promova oare jucatori la echipa de seniori?

i.h.u.g.11.01.2006 07:10

armanovici

stii cum e...cand iti spun 10 ca esti beat te duci sa te culci...or lui MM cred ca i-au spus mai multi ca i-a pierit umorul...l-o fi lasat la galati

«1234»