FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Viitorul Capitan

«1234»
mountytoma22.06.2010 11:47
Banel, ca-i bun la suflet.

Gigi cred ca il vrea pe Banel, pentru ca e bun de p..a!

dupa parerea mea prestatie de capitan adevarat ar putea avea doar Szekely si Surdu (asta daca ramane la noi)

Kapetanos nu mai sta mult la noi si este "baiat bun", Banel este prostia intruchipata si ar fi cea mai mare rusine, dupa Gigi, pentru blazonul nostru. in plus, nici nu e alb :-) Stancu este inca prea moale (cand va fi tare va juca la Inter Milano, intr-adevar), Toja nu stie fotbal si nu stie nici sa vorbeasca, Tanase e prost de moare (nu doar ca fotbalist, ci si ca om), cei mai multi jucatori nu au personalitate. le-a spus-o Hagi odata si nu au inteles nimic.

cred insa ca din retur, avand in vedere ca dorel Stoica are numarul 5, purtat odata de ADEVARATUL capitan Tudorel Stoica, precum si faptul ca dorel Stoica are personalitate si e oltean de-al lui Piti, cred deci ca din retur il vom avea capitan pe dorel Stoica ! acum e prea devreme, abia a venit la echipa!

Ronnie22.06.2010 11:49

@mountytoma

Surdu??? Asta e Banel varianta alba. Un milog si un anti-talent mai mare decat Surdu nu am vazut in viata mea. Prefer de 50 de ori Banel capitan decat Surdu.

Vlad Bogdan22.06.2010 11:54

Cu Dorel si Dodel facem noi echipa anul asta. Dau vreo 80 de goluri impreuna. :shifty:

mountytoma22.06.2010 12:12
@mountytoma

Surdu??? Asta e Banel varianta alba. Un milog si un anti-talent mai mare decat Surdu nu am vazut in viata mea. Prefer de 50 de ori Banel capitan decat Surdu.

e dreptul tau sa il vezi cum vrei pe Surdu. iti amintesc doar faptul ca Surdu ne-a aratat ce poate intr-adevar numai in perioada Bergodi.

insa am si eu dreptul sa il consider pe Banel cel mai prost dintre cei prosti, exceptie Becali, pe care nu il poate depasi nimeni :-)

red&blue_boy22.06.2010 18:53

Surdu nu cred ca e de capitan...

dalexandru2023.06.2010 11:40

Am zis inca de cand a plecat Radoi ca Banel va fi capitan intr-o zi, poate nu a a sosit ziua dar tot va veni... :)) Cred ca de cand a plecat Radoi, echipa a avut mai multa personalitate de la cei ce au fost in poarta decat de la cei din teren si la ce directie are jocul Stelei mai intai vom avea capitan un portar apoi un copil de mingi... Serios acum, Kapetanos, a venit, l-am injurat, si ne-a inchis gura, omul asta e o lectie de viata pentru noi si una de profesionalism pentru cei din teren. Szekely are momente in care parca isi pierde capul pe teren, Stancu parca joaca sa se afirme si sa plece, nu pare a fi foarte entuziasmat in ceea ce face si ceilalti trebuie sa plece, in frunte cu Banel. Acestea fiind spuse cred ca Piturca va numi capitanul. :))

iNsTiGaToR23.06.2010 12:39
Cu Dorel si Dodel facem noi echipa anul asta. Dau vreo 80 de goluri impreuna. :shifty:

Impreuna cu cine?

clausblaus24.06.2010 06:49

Din centrarile capitanului......Banel?

Vlad Bogdan24.06.2010 08:00
Din centrarile capitanului......Banel?

+ Miscarile tactice ale antrnorului Jijel. :)

Astristul25.06.2010 11:09

Stire de ieri: http://bit.ly/a2m7da

bobbyREDblue25.06.2010 13:00

Topcul ar fi trebuit sa se numeasca: Viitorul Capitanului

Mai pe scurt....va avea viitor capitanul ales? Daca va fi Banel..nu cred...

Ripper24.08.2010 18:37
Janos. Sper ca Banel sa prinda un bilet de Moscova. One way...
DANNY-KROE31.08.2010 18:21

Eu vreau sa fie capitan la Steaua Galamaz ca are experienta si e mai batran. O sa faca treaba buna chiar daca Dodel o sa fie in continuare :(:(

bogdinho_AISS05.09.2010 20:11

cel mai indreptatit ca sa fie capitan este Bogdan Stancu...Parerea mea e ca in 2 ani de cand e la Steaua a dovedit ca poate fi un lider...nu stiu...eu il vad pe el capitan...mai mult decat pe tanase sau Banel...mai mult decat atat a inceput sa fie constant meci de meci si cel mai important lucru...a devenit "decisiv" ... bafta motane...!!!

Maye05.09.2010 20:20

Cineva sa il opreasca pe nebun!

«1234»