FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Viitorul Capitan

«1234»
RobYnho20.06.2010 09:19

Practic, la Steaua, nu exista vreun jucator capabil sa poarte banderola.

AG20.06.2010 09:43

unii observ ca il scutiti pe janos... nu l'am votat, si asta nu din motive politice ( a inscris la ujpest si a purtat tricolorul cu mandrie pe panat maghiar ).

poate k am exagerat putin cand am spus k tot ungur ramane ( si aici faceam referire strict la originile sale ) .

fata de Boloni ori de Jenei , nu are nici o performanta notabila cu Steaua,iar seriozitatea sa fata de club si performanta se clatina in prisma faptului ca este deseori o prezenta nocturna in cluburile capitalei, si nu de putine ori a fost surprins de paparazzi mort de beat!

asta nu este un jucator care sa merite banderola clubului fanion al fotbalului romanesc, si cu atat mai mult tricoul de legenda cu numarul 7

mai are mult de muncit, si multe de demonstrat.

cel mai potrivit capitan pentru Steaua in clipa de fata ar fi Ov.Petre ( asta daca nu pleaca ), iar daca o luam dupa ordinea venirii in Ghencea, Nicolita si emeghara ar fi urmatorii pe lista.

Le reseau pansant20.06.2010 09:50
cel mai potrivit capitan pentru Steaua in clipa de fata ar fi Ov.Petre ( asta daca nu pleaca ), iar daca o luam dupa ordinea venirii in Ghencea, Nicolita si emeghara ar fi urmatorii pe lista.

emeghara de ce? ce treaba are cu Steaua e doar un mercenar care alearga prin Ghencea, a facut ceva cu Steaua, a aratat ca stie ceva fotbal.

Daniel-Ionut20.06.2010 09:50

Pai ala nu merita 7, ala nu merita 6... ala nu merita 10.

Hai sa le retragem pe toate, si sa isi ia de la 80 in sus :sleep:

Cu ce merita Emeghara mai mult decat Szekely sa fie capitan? :blink:

RobYnho20.06.2010 09:50

Rasistilor! :))

AG20.06.2010 10:00
Pai ala nu merita 7, ala nu merita 6... ala nu merita 10.

Hai sa le retragem pe toate, si sa isi ia de la 80 in sus :sleep:

Cu ce merita Emeghara mai mult decat Szekely sa fie capitan? :blink:

putza bleaga, ia mai citeste odata ce am scris , clar si raspicat "DACA AR FI SA O LUAM DUPA ORDINEA VENIRII IN Ghencea " asta nu inseamna k ala merita sa fie capitan, unii aveti o ratiune de tot cacatul si va aprindeti aiurea

Ronnie20.06.2010 10:01

Calm, violentilor!

AG20.06.2010 10:03
emeghara de ce? ce treaba are cu Steaua e doar un mercenar tucuiuriu care alearga prin Ghencea, a facut ceva cu Steaua, a aratat ca stie ceva fotbal. Si in plus de asta e negru, totusi Steaua trebuie sa ramana un club al romanilor si al jucatorilor albi

nu vreau sa intru in polemici cu tine, dar ai facut o afirmatie penala si rasista.macar apreciaza evolutiile sale din teren, care nu au fost rele deloc

Ro.OBert20.06.2010 10:08

kapetanos ar trebui sa fie capitanul ma uitam ca la mai multe meciuri sa luat in gura cu adversarii si chiar face o fata daia de temut deci cred ca iar pune oleaca la respect pe dodel si compania dar e naspa ca de obicei nu duce 90 de min ....in cazul asta las vota pe szekely a dovedit ca are personalitatae a fost criticat stim cu totii cat si totusi sia revenit :steag_sah_mic:

blindica20.06.2010 10:10

Am votat : altul.

Acel cineva ar trebui sa fie Zapata,un bun diplomat,iar de ar fi ajutat si de evolutii bune ar fi un atuu pentru a se impune.

Kapetanos cred ca ar fi onorat sa fie capitan,dar nu-si doreste asta.Bogdan Stancu este mult prea tanar,inca.In general nu vad capitani buni in atacanti.

Le reseau spunea ca Pantelis nu are iesiri nervoase,dar are cateva la activ,chiar daca timpul s-a mai scurs de atunci.

Cristi Tanase nu este un exemplu pentru postul de capitan.Din pacate,acesta nu se impune cu vorba buna nici macar in fata iubitei sale,dar pai cand trebuie sa fie aprig,hotarat,in fata unui arbitru enervant si a unor colegi in deriva.

*Alecs*20.06.2010 10:15
emeghara de ce? ce treaba are cu Steaua e doar un mercenar tucuiuriu care alearga prin Ghencea, a facut ceva cu Steaua, a aratat ca stie ceva fotbal. Si in plus de asta e negru, totusi Steaua trebuie sa ramana un club al romanilor si al jucatorilor albi

Fascinatia ta pentru Germania si pentru cele doua mari razboaie nu are ce cauta pe forum atunci cand se discuta despre jucatorii Stelei.

1.2 Nu sunt admise pe forum mesaje si cuvinte, linkuri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatoare sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii Forumului si sa contravina legilor nationale sau internationale. Aici este vorba atit de imagini, cit si de continutul mesajelor, semnaturilor, profilului si paginilor catre care trimit linkurile.

Se sesizeaza cineva ?

Le reseau pansant20.06.2010 10:19
Fascinatia ta pentru Germania si pentru cele doua mari razboaie nu are ce cauta pe forum atunci cand se discuta despre jucatorii Stelei.

Se sesizeaza cineva ?

pai si cand alt user a spus ca ala e bozgor nu e acelasi drac? Aia cu razboiaele mondiale esti pe langa, cu exceptia forumului de istorie, unde am spus eu ceva legat de Germania si istorie?

*Alecs*20.06.2010 10:27
pai si cand alt user a spus ca ala e bozgor nu e acelasi drac? Aia cu razboiaele mondiale esti pe langa, cu exceptia forumului de istorie, unde am spus eu ceva legat de Germania si istorie?

Si daca un user se arunca de pe bloc te iei dupa el? Nu sunt moderator sa urmaresc toate postarile sa vad fiecare ce a zis, dar a ta mi-a sarit in ochi si mi se pare grosolana si jignitoare.

Se stie cine avea ura pe rasele de culoare in perioada de care vorbesc...

Nu-mi place sa fiu offtopic, asa ca o sa ma opresc aici. Puteai sa dai alte motive pentru care nu il vrei pe Emeghara capitan.

Daniel-Ionut20.06.2010 10:30
Puteai sa dai alte motive pentru care nu il vrei pe Emeghara capitan.

Daca imi permiti:

Nu este titular constant.

Se accidenteaza des.

Nu este autoritar.

A jucat foarte putin un ultimele sezoane.

Corneliu9020.06.2010 10:35

Szekely ma,ce daca e bozgor,e stelist nu e bozgor :))

Are in el rautatea aia,dorinta de victorie,stie sa dea interviuri,mi se pare cel mai potrivit.Al 2-lea capitan sa fie Stancu si al 3-lea Kapetanos.

Dar bineinteles Piti e seful :D el decide.

*Alecs*20.06.2010 10:43
Daca imi permiti:

Nu este titular constant.

Se accidenteaza des.

Nu este autoritar.

A jucat foarte putin un ultimele sezoane.

Din moment ce se accidenteaza des (apropo, a avut o singura problema la genunchi care l-a tinut departe de gazon un an si ceva) cum vrei sa fie titular constant si sa joace mult ?

Cat a jucat mie mi-a placut. Si-a demonstrat valoarea in meciurile cu Arsenal si Sevilla.

Le reseau pansant20.06.2010 10:43
Si daca un user se arunca de pe bloc te iei dupa el? Nu sunt moderator sa urmaresc toate postarile sa vad fiecare ce a zis, dar a ta mi-a sarit in ochi si mi se pare grosolana si jignitoare.

Puteai sa dai alte motive pentru care nu il vrei pe Emeghara capitan.

1. Ai liber sa imi dai ignore, poti sa setezi sa nu mai vezi replicile pe care le scriu pe sait, chiar te rog sa o faci.

2-are putine meciuri la club

-se accidenteaza frecvent

-nu este o fire puternica, nu stie sa se impuna la lot

-de cand e la Steaua 80 la suta din timp a fost accidentat

-nu stiu ce poate aduce in plus un jucator ca el, care nu arata multe in joc

-nu este titluar incontestabil

-nu comunica destul de bine in lb romana si are deficiente de comunicare cu ceilalti

-nu este un jucator care sa poata coordona echipa din teren, sa dea indicatii tuturor, sa aseze echipa

-nu comunica suficient cu ceilalti jucatori, nici nu stiu cat de des vorbeste cu coechipierii in timpul meciului

-capitanul este si o autoritate morala, trebuie sa fie respectat de toti jucatorii, sa fie vazut ca cel superior tuturor

-sa nu aiba lucruri care ii pot fi reporosate (gen pai tu cand erai accidentat eu mi-am rupt 2 ani picioarele pt echipa), sa fi trecut prin momente grele cu echipa

-nu stie sa mobilizeze toti coechipierii, cum crezi tu ca in cazul unui Steaua-Dinamo daca suntem condusi va motiva emeghara intreaga echipa

ajung astea? mai vrei sa iti scriu?

Ronnie20.06.2010 10:45

Incercati si voi sa vorbiti civilizat unul cu altul si sa renuntati la discriminarile de orice fel. Mi-ar parea rau sa impart avertismente persoanelor cu vechime si active de pe site.

AG20.06.2010 11:07

" Dragi tovarasi! Ramaneti la locurile voastre !"

*Alecs*20.06.2010 11:16
1. Ai liber sa imi dai ignore, poti sa setezi sa nu mai vezi replicile pe care le scriu pe sait, chiar te rog sa o faci.

2-are putine meciuri la club

-se accidenteaza frecvent

-nu este o fire puternica, nu stie sa se impuna la lot

-de cand e la Steaua 80 la suta din timp a fost accidentat

-nu stiu ce poate aduce in plus un jucator ca el, care nu arata multe in joc

-nu este titluar incontestabil

-nu comunica destul de bine in lb romana si are deficiente de comunicare cu ceilalti

-nu este un jucator care sa poata coordona echipa din teren, sa dea indicatii tuturor, sa aseze echipa

-nu comunica suficient cu ceilalti jucatori, nici nu stiu cat de des vorbeste cu coechipierii in timpul meciului

-capitanul este si o autoritate morala, trebuie sa fie respectat de toti jucatorii, sa fie vazut ca cel superior tuturor

-sa nu aiba lucruri care ii pot fi reporosate (gen pai tu cand erai accidentat eu mi-am rupt 2 ani picioarele pt echipa), sa fi trecut prin momente grele cu echipa

-nu stie sa mobilizeze toti coechipierii, cum crezi tu ca in cazul unui Steaua-Dinamo daca suntem condusi va motiva emeghara intreaga echipa

ajung astea? mai vrei sa iti scriu?

Nu am de ce sa iti dau ignore. Cum spunea si Adrian parca pe alt topic, pe acest site intra foarte multa lume, iar cum pe prima pagina apar anumite comentarii de pe forum, nu stiu ce parere isi poate forma o persoana care intra si ar vedea spre exemplu un comentariu cu tenta rasista despre un jucator din lotul actual.

Era mai bine daca le scriai din prima.

Le reseau pansant20.06.2010 11:36
Nu am de ce sa iti dau ignore. Cum spunea si Adrian parca pe alt topic, pe acest site intra foarte multa lume, iar cum pe prima pagina apar anumite comentarii de pe forum, nu stiu ce parere isi poate forma o persoana care intra si ar vedea spre exemplu un comentariu cu tenta rasista despre un jucator din lotul actual.

tocmai de asta iti spuneam sa imi dai ignore, eviti sa ai postari de la nazisti ca mine, ramai doar cu stelisti adevarati gen Adrian din care dai citate, asa poti sa retii mai usor replicile lor.

red&blue_boy20.06.2010 14:49

Cred ca Emeghara a jucat prea putin pentru Steaua ca sa poata fi pus capitan.Deocamdata,in principal datorita accidentarilor,el nu e nici titular de drept.E un jucator pe care-l apreciez,mi-a placut cum a jucat,cat a jucat la Steaua,pacat de accidentarile avute,sper ca sa nu mai aiba probleme pe viitor.

hooltras20.06.2010 15:15

da' pe tanase chiar nu-l vrea numeni? :)):))

Vlad Bogdan20.06.2010 15:16

Imi place cum gandesti la adresa niggerilor. Stapanul lui Emeghara trebuie sa fie mandru de el.

Le reseau pansant20.06.2010 15:18
Imi place cum gandesti la adresa niggerilor. Stapanul lui Emeghara trebuie sa fie mandru de el.

problema ta care este?

editare ulterioara: si atunci ce a fsot cu replica aia?

«1234»