FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Florin Gardos

«1234»
mountytoma04.01.2011 07:25

frumos ar fi sa se intoarca la chiajna si sa il dea aia direct la Liverpool pe cateva milioane bune! sa moara maimuta de ciuda!

gardos e un jucator bun, cand va mai castiga ceva la personalitate si incredere in sine, va fi un super-jucator. este jucatorul care seamana cel mai mult cu Gica Popescu. cine l-a vazut jucand la 18-19 ani pe Gica Popescu, stie ce vreau sa spun...

bogdinho'01.02.2011 15:59

Gardos a fost imperial pana acum in pregatiri , nu stiu cum nu a fost vazut sau recomandat la o echipa din strainatate !

Va fi peste Chivu sau Radoi , sincer , pe mine ma impresioaneaza prin jocul sau simplu , precis si calm...

Daniel-Ionut12.02.2011 08:27

Gardos era sa se lase de fotbal "La 18 ani, exasperat ca nu vedea nicio perspectiva in cariera, proaspatul international a vrut sa se faca politist"

Stoperul iși aduce aminte cum a fost la un pas să renunte la fotbal pentru Academia de Politie la 18 ani si cum Bucurestiul l-a determinat să se gindească serios să nu accepte niciodată să joace in Capitală

"De ce sunt asa amabil si nu refuz niciodată un interviu? Pentru că asa am fost crescut de parinti, să nu refuz pe nimeni niciodata să fiu amabil, politicos si respectuos". Vorbele ii apartin lui Florin Gardos Acum traieste momentul carierei. E la Steaua, si-a cîștigat un loc de titular, iar in această saptamină a mai bifat o bornă de referință: debutul in echipa nationala

"Aveam un fizic perfect pentru Politie"

Totul e acum in roz pentru Gardos O dovedeste zimbetul lui de ieri, cind Gazeta l-a provocat să developeze povestea vietii lui. Lingă un pahar cu ceai turcesc, Florin si-a inceput amintirile cu cele in care era aproape să renunte la fotbal. "În 2006, aveam 18 ani, terminasem liceul, cu fotbalul nu prea mergea treaba. Mama mi-a zis să renunț si să dau la Academia de Politie. Aveam fizic, eram antrenat, stiam perfect limba engleză pentru că era materia mea preferata Urma să merg la Academia de Politie din Cluj. Tata insă n-a vrut. <Esti nebun? Ai muncit atita si acum să renunti? Nu!>".

"Am fost un elev bun, in clasa a 11-a am avut bursa in a 12-a am pierdut-o doar din cauza absentelor deoarece jucam numai intermediare si nu mai ajungeam la scoală"

Florin Gardos fundaș Steaua

"În Bucuresti am gasit oameni rai, agresivi"

A continuat să joace, iar al doilea moment de cumpană s-a produs după doi ani. Venise să dea probe la Sportul. "Era in 2008, aveam 20 de ani neimpliniti si Bucurestiul m-a socat. Oameni rai, agresivi, invidiosi, nimeni nu te ajuta, toti se uitau urit la mine, un copil linistit venit din Satu Mare. M-am intorc acasă si le-am zis alor mei: <Niciodată nu voi juca fotbal in sudul Romaniei si nici in Bucuresti!>. A venit oferta de la Chiajna, nici nu stiu de ce am acceptat, dar am gasit cadrul perfect pentru a mă acomoda".

"În 2008, mi-am jurat că nu voi juca in Romania in altă parte decit in Ardeal, insă am ajuns la Chiajna, m-am acomodat cu sudul țării si apoi mi-a fost mai bine in Bucuresti"

"Copilarie cu de toate, inclusiv cu o fractură"

A trebuit să se rupă de parinti si să plece de acasă de la nici 20 de ani. "Mi-a fost greu la inceput, vorbeam des cu ei la telefon, insă fară sacrificii nu reusesti. Îmi doresc enorm să nu-mi dezamagesc parintii, mi-au oferit o copilarie frumoasa nu mi-a lipsit nimic", spune Florin, care iși aduce aminte si de cosmarul de la virsta de 6 ani: "Mi-a trecut o masină peste picior si mi-a facut o fractură de tibie! Am trait o dramă!".

La 16 ani de la acel moment, la 4 de cind Academia de Politie i-a facut cu ochiul si la doar 2 ani si jumatate de cind Bucurestiul l-a speriat si a fugit de el, Gardoș stă relaxat pe o canapea dintr-un hotel de 5 stele din Antalya. Are un tricou al Stelei, si nu o uniformă de Politist, pe el si poate bea calm si linistit, ca la el, la Satu Mare, un ceai turcesc, fară teama că peste trei zile va reveni in Bucuresti. Orasul care l-a speriat, dar pe care l-a cucerit avind emblema Stelei pe piept.

"Bucurestiul e un oraș tentant, provocator si foarte riscant pentru un tinar care vine să joace la Steaua. Totusi, dacă am reusit să fac față pină acum, cred că mă voi descurca si in continuare"

"Să-l caracterizez pe Florin Gardos Un tip linistit, calm, specific nord-vestului țării si Ardealului, cu simț al umorului si foarte respectuos"

TRASEUL ULTIMILOR 10 ANI

2001 - Clubul Sportiv Școlar Satu Mare

"Eram un copil, aveam 12-13 ani, imi placea fotbalul, mă jucam toată ziua cu mingea"

2003 - Florenta Odoreu

"Desi aveam doar 15 ani si eram in clasa a 9-a, m-am transferat la o echipă de seniori. Eram in <C>, n-am jucat mai deloc, dar am invățat de atunci ce inseamnă un fotbal organizat"

2004 - Somesul Satu Mare

"Am stat 4 sezoane, eram in Divizia C, nu era totul asa cum imi imaginam. Tocmai de aceea prin 2006, cind am terminat liceul, am vrut să renunț la fotbal"

2008 - Concordia Chiajna

"A fost momentul important al carierei mele, deoarece am facut pasul spre o echipă importanta in ciuda faptului că era din Liga a 2-a. Eram si lingă Bucuresti, mi-a prins bine"

2009 - Debut la echipa natională de tineret

"Am jucat intr-un amical Romania - Polonia, am dat si gol pe final. După meci am realizat ceva. Cind am iesit din vestiar, mă asteptau 7-8 camere de filmat si tot atîția reporteri care m-au intervievat. Atunci am simtit pentru prima dată că sunt fotbalist"

2010 - Transferul la Steaua

"Aproape că nu mi-a venit să cred cind m-a sunat domnul Piturcă să-mi spună că mă vrea la Steaua. Mi-am vazut visul cu ochii, dar aveam o mare teamă că nu voi reusi să mă impun"

2011 - Debut la echipa natională de seniori

"Acest debut inseamnă enorm pentru mine, chiar dacă n-am facut un joc prea stralucit. Am auzit că m-a remarcat domnul Razvan Lucescu, insă eu am asteptari mult mai mari de la mine. Și selectionerul mi-a zis să ramin modest"

CE VREA DE LA VIITOR

1. Să reusesc să administrez bine acest salt fantastic pe care l-am facut de la Divizia C la Steaua si la echipa nationala La doar 22 de ani, dacă n-ai capul pe umeri, te poti pierde in viltoarea succesului de moment

2. Banderola de capitan al Stelei ar insemna ceva fantastic. Lider ca Radoi nu o să pot să fiu, deoarece cu un spirit ca al lui te nasti, nu-l fabrici pe parcurs.

3. Pentru actualul sezon, onorabil ar fi să terminam macar pe locul 2 si să luam Cupa Romaniei.

4. Poate in viitor voi ajunge si eu titular in echipa nationala Acum e devreme, dar ii am exemple pe Chivu si pe Radoi. Îmi pare rau că Mirel s-a retras si nu mai pot juca alaturi de el.

5. Sper să aibă dreptate cei care spun despre mine că o să ajung in campionatul Angliei. Mi-aș dori să evoluez acolo la o echipă de top.

Ce calități crede că are

"Intuitie foarte bună si stiinta jocului"

Ce defect crede că are

"Poate paradoxal, jocul de cap. La 1,93 ar trebui să marchez goluri, asa cum facea Dorin Goian, dar reusesc mai rar"

192,9 centimetri e inaltimea exactă pe care chiar Gardoș a dezvaluit ieri că o are

44,5 e marimea la picior pe care o are Gardos cea mai mare dintre toti jucatorii de cimp ai Stelei

ZECE ALEGERI ALE LUI GARDOȘ

Întrebare Raspuns

Michael Jordan sau Michael Schumacher? Jordan

Card sau cash? Card

Messi sau Ronaldo? Ronaldo

Andreaa Marin sau Mihaela Radulescu? Mihaela Radulescu

Joc de carti sau de rummy? Carti

SMS sau mail? SMS

Mourinho sau Guardiola? Mourinho

Film acasă sau la cinema? La cinema

Vin alb sau rosu? Rosu

Messenger sau Facebook? Facebook

Sursa: GSP

doar un fan12.02.2011 10:36

Jucator bun si cu bun simt...dar in ultimele 2 luni a dat mai multe interviuri ca MM...Partea buna: stie sa vorbeasca (,) corect....

Lari22.02.2011 22:03

Transferul lui Valentin Iliev (30 ani) in Ghencea ii pune in pericol locul lui Florin Gardoș in linia de fund a Stelei pentru acest retur. Lacatuș se gandeste să joace in această primavară cu un cuplu de fundasi alcatuit din Gerlado si Iliev, iar pe Gardoș vrea să-l urce in linia mediana ca mijlocaș la inchidere. Problema insă este că fundasul de 22 de ani nu se simte prea bine la mijloc, iar fostii sai antrenori sugerează că Florin trebuie să joace in aparare.

Florin Gardoș a debutat la Steaua in meciul cu Victoria Branesti (2-1), cand a prins doar trei minute. Apoi, prima partidă ca titular a fost cu FC Timisoara (1-1), cand a facut cuplu de fundasi centrali alaturi de Geraldo. De atunci, in cea mai mare parte a meciurilor, Gardoș a evoluat doar ca fundaș central, iar evolutiile sale au entuziasmat. Totul a culminat cu selectionarea la nationala lui Razvan Lucescu la amicalul cu Italia din noiembrie 2010 (1-1), iar apoi cu debutul sub tricolor cu Ucraina (2-2), la inceputul acestei luni. Cu toate acestea, Florin ar putea primi alte sarcini la Steaua din această primavara Transferul lui Iliev in Ghencea il va obliga pe Lacatuș să-i gasească un nou post jucatorului adus in vara anului trecut de la Concordia Chiajna.

Dacă "Fiara" va incepe cu perechea Geraldo - Iliev, Florin poate trece in centru, ca mijlocaș de acoperire, un post nerecomandat insă de fostii sai antrenori.

"Florin e mult mai util pe fundul terenului. Cat timp a fost la mine, nu a jucat niciodată la inchidere. Nu spun că el nu ar putea să joace ca mijlocas dar cand il pui «in mijlocul intersectiei», nu ii va fi tocmai bine. În plus, Steaua trebuie să se gandească că Florin va iesi mai repede in evidență din postura de fundaș central decat din cea de mijlocaș la inchidere", a spus Dacian Nastai, fostul antrenor al lui Florin Gardoș la LPS Satu Mare.

"Nu e un jucator inventiv!"

Florin Gardoș a jucat la nationala de tineret, in toamna anului trecut, doar ca mijlocaș la inchidere, iar selectionerul Emil Sandoi explică de ce a facut această alegere: "Pe langă Florin, ii mai aveam ca fundasi centrali pe Gaman si Papp. În meciurile cu Rusia si Anglia, care au avut o miză deosebita pentru a nu-l lasa pe Gardoș pe margine, am improvizat si l-am pus să joace mijlocaș defensiv. Știu că a jucat si cu Napoli pe aceeasi pozitie, dar el nu e un jucator inventiv. El are o tehnică foarte bună ca fundaș central. Eu, dacă aș fi antrenor la o echipă de Liga I si m-aș confrunta cu această situatie ca la Steaua, aș juca cu trei fundasi centrali".

"Unul ca el gasesti o dată la 20 de ani!"

Iosif Kalmar, cel care l-a descoperit pe Florin Gardoș si cel care i-a indrumat primii pasi in fotbal la Olimpia Satu Mare, crede că jucatorul se poate pierde iremediabil dacă ii va fi schimbat postul in echipa "Gardoș e viitorul Stelei. Ar trebui să primească de 10 ori mai multe sanse decat Iliev, care are 30 de ani! Dacă Steaua tine la Florin, atunci ar trebui să il joace doar ca fundaș central. La mijloc el se va «curăța», iși poate pierde increderea, iar apoi nici cu psiholog nu il mai readuci pe linia de plutire. Un jucator precum Florin gasesti o dată la 20 de ani si ar fi pacat dacă nu l-ar lasa să evolueze in continuare ca fundaș", a spus Iosif Kalmar.

"Dacă Steaua vrea să piardă un jucator de mare valoare, atunci poate să il urce pe Gardoș la mijlocul terenului" - Ilie Balaci, fost atacant Craiova

Florin trebuie jucat doar ca fundaș central. Ca mijlocas nu poate face față la ceea ce se cere la Steaua acum - Adrian Bumbescu, antrenor Steaua II

MECIURILE LUI GARDOȘ LA NAȚIONALA DE TINERET

Romania - Polonia 2-1 fundaș central, a jucat 15 minute

Israel - Romania 1-1 fundaș central, a jucat 90 de minute

Romania - Serbia 3-1 fundaș central, a jucat 90 de minute

Belarus - Romania 1-0 fundaș central, a jucat un minut

Romania - Rusia 3-0 inchizator, a jucat 90 de minute

Rusia - Romania 0-0 inchizator, a jucat 90 de minute

Anglia - Romania 2-1 inchizator, a jucat 90 de minute

Romania - Anglia 0-0 inchizator, a jucat 90 de minute

1 gol a marcat Florin Gardoș pentru Steaua in Europa League, in victoria cu Utrecht, scor 3-1

17 meciuri a jucat Gardoș la Steaua in 2010, in Liga I si Cupa Romaniei, dintre care in 14 a evoluat ca fundaș central

1 gol a reusit fundasul de 22 de ani pentru nationala de tineret, in amicalul cu Polonia, scor 2-1

51 de meciuri are Florin Gardoș la Concrodia Chiajna, in Liga a II-a, perioadă in care a marcat un gol

ProSport

mountytoma23.02.2011 07:37

nu ar fi nici primul, nici ultimul (din pacate) jucator distrus ca urmare a miscarilor impuse de maimuta de la loja in echipa

szekely se zbate intre banca de rezerva si anonimat de cand trebuie sa joace pe stanga, ca sa poata juca maimuta cealalta pe dreapta!

sper insa ca Gardos sa joace bine oriunde va fi pus sa joace, si sa plece cat mai repede de langa ciobanul asta prost

SuperstaR1823.02.2011 08:18

Lacatus e in stare sa il puna sa joace si playmaker sau aripa dreapta daca se dicteaza din loja ca trebuie sa fie un cuplu de fundasi centrali care sa il contina pe Iliev. Coloana asta vertebrala :( pacat de ea cand lipseste...

ebonyc23.02.2011 10:21

"Dacă Steaua vrea să piardă un jucator de mare valoare, atunci poate să il urce pe Gardoș la mijlocul terenului" - Ilie Balaci, fost atacant Craiova (nota 10)

pcsbb23.02.2011 16:26

Daca Gardos are inspiratia sa citeasca pe forumul asta: "Du-te Gardos, du-te, in strainatate, aici n-ai sanse decat sa te strici."

red&blue_boy23.02.2011 17:25
"Dacă Steaua vrea să piardă un jucator de mare valoare, atunci poate să il urce pe Gardoș la mijlocul terenului" - Ilie Balaci, fost atacant Craiova (nota 10)

Adevar graieste...

Pacat de Gardos,dar daca trebuie sa joace Iliev si Galamaz,adica cuplul Jiji-MM...

Tupac Amaru23.02.2011 18:37

ZECE ALEGERI ALE LUI GARDOȘ

Întrebare Raspuns

Michael Jordan sau Michael Schumacher? Jordan

Card sau cash? Card

Messi sau Ronaldo? Ronaldo

Andreaa Marin sau Mihaela Radulescu? Mihaela Radulescu

Joc de carti sau de rummy? Carti

SMS sau mail? SMS

Mourinho sau Guardiola? Mourinho

Film acasă sau la cinema? La cinema

Vin alb sau rosu? Rosu

Messenger sau Facebook? Facebook

Sursa: GSP

Rog pe cineva mai destept ca mine sa imi spuna cam ce ar trebui sa inteleg din aceste "alegeri". Stiti, eu sunt mai greu de cap.... :judge:

Le reseau pansant23.02.2011 21:27
Rog pe cineva mai destept ca mine sa imi spuna cam ce ar trebui sa inteleg din aceste "alegeri". Stiti, eu sunt mai greu de cap

sa intelegi ca esti un incult care nu intelege lucruri elementare care te inconjoara viata de zi cu zi. Se vede bai baiatule ca nu esti normal la cap daca nu intelegi fineturi jurnalistice, comparatii de mare valoare, asta e intoarce-te la polimerii, teoremele Wantzel-Gauss (din pacate azi e ziua in care a murit, la Gottingen in 1855) si politehnistii tai.

Daca nici macar un interviu cu cineva de 22 de ani nu intelegi atunci e clar nivelul tau, cum sa nu intelegi de facebook, mihaila radulescu, messenger .

poate le intelegi pe urmatoarele

Banel sau Nicolita

Borcea sau becalii

branza de oaie sau de capra

giulesti sau crangasi

ne-a Vali sau coana mita

dejoc19.03.2011 21:22

A jucat bine azi, cu Vaslui, a inchis majoritatea spatiilor insa atacul a fost slab.

bogdinho'19.04.2011 10:13

Joaca pana la urma cu Dinamo ? :)

Daniel-Ionut24.06.2011 08:30

Care este cea mai mare bucurie din sezonul trecut?

Câștigarea Cupei. După un campionat mai putin reusit, câștigarea Cupei a venit la fix. Ne-a descatusat cu atat mai mult cu cat am invins-o pe

Dinamo, care ne-a batut de două ori in campionat.

Dar cel mai mare regret?

Faptul că nu am reusit să depășim Anglia la baraj si să ajungem la Euro U21. Am fost foarte trist după meciul de la Botosani (n.r.-0-0, după 1-2 in Anglia).

Apropo de dezamagiri. A fost vreun meci la finalul caruia ti-au dat lacrimile?

Da. După cele două partide din campionat cu Dinamo si după 0-1 cu Rapid, pe Ghencea, am plans. Mă gandeam in primul rand la faptul că iar i-am dezamagit pe suporteri, chiar dacă am jucat bine. Eu tin de mic cu Steaua si stiu cată fericire imi provoca un succes cu Dinamo sau cu Rapid.

"Aș fi dezamagit să ne mutam din Ghencea!"

Cum privesti o eventuală mutare a Stelei din Ghencea?

Pentru mine ar fi o mare dezamagire. Și cred că si pentru fani ar fi la fel. Steaua iși va pierde din farmec dacă se va muta din Ghencea. Aș fi de acord să jucam pe National Arena meciurile din Europa League, dar in campionat ar trebui să evoluam in Ghencea.

În primul sezon la Steaua ai avut ocazia să dai piept cu adversari cu nume in Europa, precum Cavani si Babel. Cum l-ai caracteriza pe varful lui Napoli?

E un jucator tehnic, rapid. E excelent in fata portii. Speculează la maximum orice ocazie.

Dar pe Babel?

Babel e mai bun decat Cavani. E mai puternic, stă mai bine pe picioare, controlează bine mingea si are viteză remarcabila

Ai marcat un singur gol in 2010-2011, cu Utrecht. Îl mai tii minte?

Da. Mingea de-abia a trecut linia portii. Mi-aș fi dorit ca mingea să atingă plasa si să mă bucur mai mult. Voiam să mă urc pe gard si să sarbatoresc alaturi de suporteri.

Spune-mi cum a fost intalnirea cu Ronaldo?

A fost un moment extraordinar. Ronaldo e cel mai bun adversar pe care l-am intalnit pană acum. E idolul meu. În 1998, la Mondialul din Franta, am auzit prima dată de el si de atunci i-am urmarit cu interes cariera. E o onoare că am jucat la meciul lui de retragere. Chiar la pauză am dat mana cu el si i-am urat succes pe viitor. "Olaroiu e antrenorul de care m-am atasat cel mai repede si cel mai mult dintre cei care au pregatit Steaua in ultimul an", Florin Gardos

fundaș Steaua

"Am fost si eu in cluburi de două-trei ori, dar in general prefer să mă odihnesc după meciuri si antrenamente", Florin Gardos fundaș Steaua

"Transferul la Steaua mi-a adus si un val de popularitate. Multă lume mă opreste pe stradă si imi cere tricouri", Florin Gardos fundaș Steaua

Daniel-Ionut04.07.2011 08:25

Florin Gardoș povesteste cum l-a socat sosirea in Capitală si in ce fel l-a schimbat transferul la Steaua.

- Florin, cum ai caracteriza primul tau sezon in Ghencea?

- Pe plan profesional a fost cel mai bun. Încă mai regret că nu am cucerit titlul, dar e bună si Cupa. În plus, lumea mă vede pe stradă si mă recunoaste, imi apreciează munca.

- Cum vezi tu plecarea Stelei de pe stadionul unde a obtinut cele mai mari performante?

- Mie imi pare rau că nu vom mai juca pe Ghencea, acolo era casa noastră si acolo era o atmosferă senzationala Sper ca suporterii să vină si pe noua arenă si să fie aproape de noi. Îmi doresc ca, macar la meciurile din cupele europene, să evoluam cu 50.000 de oameni in tribuna

- Cum te-ai descurcat cu toate schimbarile de antrenori?

- Am fost bulversat. M-au afectat si pe mine, si pe colegii mei. Aveam mereu senzatia de incertitudine, mă gindeam că o luam de la capat cu un alt om si cu o altă filozofie.

- La Steaua sunt cinci fundasi centrali: tu, Geraldo, Galmaz, Iliev si Martinovici. Cu cine te intelegi cel mai bine?

- Am jucat mai mult alaturi de "Geri" si de "Gala", insă toti sunt fotbalisti foarte buni. E bine să fie multi jucatori de valoare, asa e competitie si nivelul creste. În plus, la noi, la fundasi, e mai simplu să schimbi partenerul, ne sudam mai repede decit mijlocasii.

- Cum a fost vacanta?

- Scurta mai ales că am fost plecat si cu "nationala" in turneul din America de Sud. Apoi am avut licenta la Facultatea de Educatie Fizică si Sport.

- Și ce ai facut?

- Am luat 9,25 la scris, mai astept rezultatul de la oral, dar eu spun că m-am descurcat, nu am emotii.

"Vreau să fiu conducator, nu antrenor!"

- Apoi ce urmeaza

- Vreau să fac masteratul pentru că imi doresc ca atunci cind nu voi mai juca să fiu conducator de club. Și nu la orice club, ci la Steaua.

- Nu te atrage meseria de antrenor?

- Acum, nu. Poate mai tirziu. Vreau să fiu un manager cit mai bun.

- Pari genul de baiat cuminte.

- Am fost baiat cuminte. Acum m-am mai schimbat. Și asta din cauza Bucurestiului. M-am speriat cind am ajuns aici in urmă cu trei ani, totul era o jungla M-am adaptat ca să rezist! Acum să nu crezi că sunt un om rau, ci doar nu mai am incredere in toată lumea asa cum eram eu invățat de parintii mei.

- Deci să fii baiat bun nu te ajută!

- Nu am spus asta. Pe mine m-a ajutat educatia pe care mi-au dat-o ai mei, asa m-am concentrat la fotbal, la ce am de facut si totul mi-a mers din plin.

- Cum trebuie să fie actualul sezon pentru a fi mai bun ca primul?

- Să luam campionatul si Cupa, să jucam mult in Europa. Și, poate, să ajung la o echipă dintr-un campionat puternic.

"Dinamo ramine un adversar de temut, chiar dacă nu a facut transferuri! Rapidul e o contracandidată puternica la fel ca si CFR sau FC Vaslui"

"Torje nu va ajunge niciodată la Steaua, el e mare dinamovist. Mi-aș dori să plece si el, si Alexe pentru că Dinamo va fi mult mai slabă asa!"

"Dacă nu vom lua noi campionatul, imi doresc să o facă o echipă din afara Capitalei. Nu aș suporta ca o rivală să cucerească titlul!"

Lari21.09.2011 22:26

Fundasul Stelei a fost suspendat 10 meciuri, pentru faultul asupra lui Bacila, de duminica, din meciul cu Pandurii, si afirmă că sentinta este cea corecta

"Deocamdată nu pot să spun dacă e mult sau putin, asta cred că este decizia corecta Tocmai am fost la Bacilă la spital, am discutat cu el, este un baiat deosebit, iar faptul că a discutat cu mine mă ajută foarte mult. Nu poate să fie foarte bine dacă tocmai s-a operat, eu imi doresc ca el să revină cat mai repede pe teren si să se facă bine. Mi se pare normal ca Steaua să facă recurs, pentru că ne dorim, atat eu, cat si clubul, să revin cat mai repede pe teren", a declarat Gardoș pentru DolceSport.

red&blue_boy21.09.2011 22:38

E mult, prea mult...

Asta e, barem 10 etape nu mai are grija MM ce sa-i spuna lu' Levi, ca sa nu-l bage pe Gardos.

Gandalf the White23.09.2011 10:28

Pedeapsa lui Florin Gardoș s-a NEGOCIAT!

Poiana lu' Iocan" s-a mutat la Liga Cei cinci membri ai Comisiei de Disciplină ne aduc aminte de momentele in care Ilie Moromete, Țugurlan si Cocosilă analizau cu mintea țăranului din Silistea-Gumesti aspectele vietii politice. Revenind in prezent, Doru Neagu, presedintele Comisiei de Disciplina admite că pedeapsa pentru fundasul Stelei a fost "usor negociabilă" in cele trei ore de dezbatere in care s-a decis soarta lui Gardos

Regulamentul spune clar: "Dacă s-a cauzat vatamarea fizică gravă a victimei, suspendarea este intre 16 si 24 de etape". Membrilor din comisie le-au trebuit aproximativ cinci secunde să citească acest paragraf si apoi au trecut la negocieri. A fost intentie sau nu? A mai facut Gardoș un asemenea fault in cariera Ce crede Bacilă despre asta? Astfel, regulamentul a capatat doar aspectul unei fituici cu titlu informativ, in timp ce decizia de a nu mai vedea picioare rupte "fluturand" in Liga I statea pe umerii unor oameni care il intrebau pe Gardoș dacă s-a injurat in timpul partidei cu jucatorul gorjean. De parcă chiar dacă ar fi fost asa, el ar fi recunoscut.

"Vatamarea este gravă!"

Doru Neagu, presedintele Comisiei de Disciplina a dezvaluit pentru ProSport ce aspecte au fost luate in calcul in judecarea acestui caz: "Ne-am uitat de o sută de ori la faza am incercat să ne dam seama dacă a fost intentie. Am ascultat si ce au zis Gardoș si Bacila Dacă vedeam intentie, era altă pedeapsa Noi coroboram articolele din regulament intre ele si asa am ajuns la zece etape, chiar dacă pot spune că este vatamare fizică gravă". Practic, dacă mergem pe aceeasi logica Gardoș putea primi orice pedeapsă cuprinsă intre 2 si 24 de etape.

Ambele parti sunt nemultumite

Chiar dacă pare că este o decizie menită să multumească cele două cluburi, spiritele s-au incins imediat ce s-a anuntat verdictul. Ciobanul nu a considerat că jucatorul sau merită să stea o perioadă atat de lungă pe bara drept urmare i-a ordonat lui Argaseală să facă recurs. Replica a venit imediat din Oltenia. Iritat de omologul sau de la Steaua, Marin Condescu si-a sustinut cauza initială si a cerut să se rejudece cazul, considerand că pedeapsa este prea mica

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cine face parte din Comisia de Disciplină

Presedinte: Doru Neagu

Vicepresedinte: Florin Gatejan

Membru: Mircea Mediseanu

Membru: Ion Sburlea

Membru: Constantin Coblisan

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Clubul Pandurii a depus doar un certificat medical, nu unul medico-legal, cum scrie in regulament", Doru Neagu, presedinte Comisia de Disciplină

"Am coroborat articolele din regulament intre ele si astfel am ajuns la decizia cu zece meciuri suspendare". Doru Neagu, presedinte Comisia de Disciplină

"Dumnezeu să te ferească să ajungi la comisiile Ligii!", Vasile Șiman, patron Sportul Studentesc

pornosport

Lari09.10.2011 23:11

"Nu vreau să dau nume pentru urmasii mei, pentru că s-a ales praful de fiecare dată cind s-a spus că unul sau altul sunt viitorii Hagi sau Popescu s-a ales praful de ei. Însă un jucator care imi place foarte mult este Gardoș de la Steaua" - Gica Popescu.

florin_gardos.jpg

bogdinho'10.10.2011 12:00

De cand a venit MM la Steaua , Gardos nu a mai fost apreciat la adevarata lui valoare , ba chiar a fost trecut pe banca de rezerve. In consecinta , odata cu plecarea lui MM , Gardos poate reintra in primul 11 , insa dupa ce ii vor expira etapele de suspendare.

Stie cineva ce se mai intampla cu suspendarea de 10 etape primita , s-a mai facut recurs sau decizia initiala este si irevocabila ?

edynho10.10.2011 14:16

Daca era da la dinamu3 , ii reducea la 3-4 , da asa cred ca ii mai pun 3

Lari13.10.2011 16:27

Gardoș a scapat cu bine după recurs! Stelistul va sta departe de teren cu două etape mai putin decat decizia initială! Fundasul s-a ales initial cu o suspendare de zece etape, dar in urma recursului va sta doar opt etape! Gardoș mai are de stat cinci etape! Pană acum a stat două etape in campionat si una in Cupa

bogdinho'13.10.2011 18:52

De la 10 la 8 nu inseamna ca a scapat cu bine . Parerea mea e ca pedeapsa normala ar fi trebuit sa fie de maxim 2 etape. Daca nu ii rupea tibia lui Bacila , nu stiu daca ar fi luat rosu la acea faza. Pana la urma a fost cam involuntar , dar in fine , nu suntem Dinamu , ca sa avem prioritate pe la comisii...

mountytoma08.04.2012 20:28

Gardos ar fi bine sa isi incerce sansa la o alta echipa. ma uitam la el azi la meciul cu sportul, ii era frica si de umbra lui, nu a dat decat pase inapoi sau in lateral...

daca nu vrea sa se lase distrus de Behaila, ar rebuie sa se desparta cat mai repede de echipa maimutei de la loja

«1234»