@Daniel-Ionut: ti-a cam raspuns Ronnie.
Ca baietii mentionati de tine s-au impus nu-i o minune, despre Chipciu aveam deja certitudinea ca are valoare ( asa cred eu ), plus ca n-a avut adversar pe post si, dupa cum am spus pe topicul sau, vrem-nu vrem, respectivu` intra obligat-fortat oriunde pe teren fie si doar pentru ca-i place lui becali si a dat ceva bani pe el.
Eu zic ca ne grabim cu Chiriches, nu stiu de ce, dar de cand a venit il privesc reticent. O avea el calitati, dar in mod normal, ar fi trebuit sa fie sub Gardos, care, ghici ce, UAU, la Steaua a fost tinut sa evolueze.
SI nu stiu de ce, dar gafele lui Chiriches au cam fost trecute cu vederea. Omu` e tanar, Geraldo nu mai vinde pe viitor, Gardos tras rezerva, Martinovic mai mereu pe dreapta sau accidentat, Iliev pe picior de plecare, normal ca s-a impus.
Chiriches si Chipciu ce antrenori au prins, Stan si Stoichita, pe Stan foarte putin. Radut cred ca a prins 5-6 antrenori, deci cum naiba sa fie la Steaua locul potrivit? A apa de ploaie ce-au facut cei doi pana acum, sezonul viitor sa-i vedem la treaba.
Cu raspunsul tau, nu stiu, parca ai fost un aparator al situatiei de la club, pe bune! Asta pentru ca eu n-am zis de ce la Steaua nu era locul potrivit.
Eu i-am dat baiatului ( Radut ) circumstante, ba chiar l-am si dorit mult in echipa cand inca mai era Nicolita p-aici...
Eu zic sa subliniem ca un fel de pariu, parerea mea e ca nu va face un sezon bun la Pandurii si ca va mai reveni pe la Steaua doar ca sa plece in alta parte.
Vedem peste un sezon, daca vom mai fi pe aici, cine s-a inselat.