FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Radut

«12345»
gio_stgloria30.05.2012 08:04
De ce nu? Chiriches sau Chipciu, ambii de 22 de ani, la fel ca si Radut, au venit la Steaua si s-au impus ca titulari, Chiriches chiar demonstrandu-si valoarea, si UAU, la Steaua.

Poveste ca a lui Chiriches si Chipciu am mai vazut. Ce bine juca Latovlevic la inceput si ce jucator era Gardos. :)

Pacat de Radut , altul stricat de nea Gigel.

red&blue_boy30.05.2012 10:08

Cred ca referitor la Radut treaba e undeva pe la mijloc. Nu o fi fost folosit intr-un sistem care sa-i convina la Steaua, dar nu cred ca e nici asa mare jucator, cum era prezentat la venirea la Steaua ...

blindica30.05.2012 16:36

@Daniel-Ionut: ti-a cam raspuns Ronnie.

Ca baietii mentionati de tine s-au impus nu-i o minune, despre Chipciu aveam deja certitudinea ca are valoare ( asa cred eu ), plus ca n-a avut adversar pe post si, dupa cum am spus pe topicul sau, vrem-nu vrem, respectivu` intra obligat-fortat oriunde pe teren fie si doar pentru ca-i place lui becali si a dat ceva bani pe el.

Eu zic ca ne grabim cu Chiriches, nu stiu de ce, dar de cand a venit il privesc reticent. O avea el calitati, dar in mod normal, ar fi trebuit sa fie sub Gardos, care, ghici ce, UAU, la Steaua a fost tinut sa evolueze.

SI nu stiu de ce, dar gafele lui Chiriches au cam fost trecute cu vederea. Omu` e tanar, Geraldo nu mai vinde pe viitor, Gardos tras rezerva, Martinovic mai mereu pe dreapta sau accidentat, Iliev pe picior de plecare, normal ca s-a impus.

Chiriches si Chipciu ce antrenori au prins, Stan si Stoichita, pe Stan foarte putin. Radut cred ca a prins 5-6 antrenori, deci cum naiba sa fie la Steaua locul potrivit? A apa de ploaie ce-au facut cei doi pana acum, sezonul viitor sa-i vedem la treaba.

Cu raspunsul tau, nu stiu, parca ai fost un aparator al situatiei de la club, pe bune! Asta pentru ca eu n-am zis de ce la Steaua nu era locul potrivit.

Eu i-am dat baiatului ( Radut ) circumstante, ba chiar l-am si dorit mult in echipa cand inca mai era Nicolita p-aici...

Eu zic sa subliniem ca un fel de pariu, parerea mea e ca nu va face un sezon bun la Pandurii si ca va mai reveni pe la Steaua doar ca sa plece in alta parte.

Vedem peste un sezon, daca vom mai fi pe aici, cine s-a inselat.

red&blue_boy30.05.2012 18:05

In 2 ani, in vreo 40 de meciuri sau in cate a intrat pentru Steaua, si n-a dat un gol ! Pentru un mijlocas ofensiv mi de pare dezolant.

Cat era de prost sistemul, antrenorul, daca ar fi fost asa bun dadea barem un gol, un sut de la distanta , o actiune personala, ceva ...

Daniel-Ionut30.05.2012 19:53

@redblue, daca stam sa ne uitam, nu e de mirare ca n-a dat gol, are doar 4 reusite in intreaga lui cariera (toate la International) ! Si a prins 26 de meciuri la International, 35 la Steaua si 7 la echipele nationale (U21/23/mare).

red&blue_boy30.05.2012 19:58

@ Daniel

Extrem de putin pentru un mijlocas ofensiv, oricare ar fi ele conditiile...

Cu atat mai mult imi intareste ideea ca nu e chiar asa cum il lauda lumea.

Sa vedem acum la Pandurii, daca nici cu Grigoras nu face mare lucru, atunci ce alt antrenor la noi e mai ofensiv? Plus ca am vazut ca Pandurii a fost echipa cu cea mai buna posesie in campionatul recent incheiat.

Daniel-Ionut30.05.2012 20:07

Hehe, stai sa vedem daca se impune. Pe postul sau, la Pandurii mai joaca Maxim si Nistor :D

Ronnie31.05.2012 11:14

Si care e postul lui Radut?:)

red&blue_boy31.05.2012 11:19

Mijlocas ofensiv, cu libertate de miscare in teren, fara sarcini tactice. :D

ebonyc31.05.2012 12:14

Comparatia cu Iniesta, ca stil de joc, e cea mai buna. Radut e un jucator care apare unde e nevoie la mijlocul terenului. Misiunea lui e sa care mingea catre atacanti si, foarte important, sa nu o piarda. Dar e un jucator care are nevoie de meciuri complete pentru a evolua. Din pacate, anumiti jucatori involueaza foarte mult cand se accidenteaza; e si cazul lui Radut. Ronnie a descris cel mai bine care e rolul lui Radut. Sa-l fixezi intr-un post e ca si cand l-ai pune fanion.

gio_stgloria31.05.2012 12:58

Eu raman la parerea ca lui Radut nu i-a fost acordata suficienta atentie. Eu zic ca are talent si daca nu era lasat de izbeliste reusea sa se impuna. Ca joc , l-as fi vazut ca pe un nou Dica, dar din nefericire n-a fost nici jumate cat el. Au punctat foarte bine cei ce au zis ca avea nevoie de libertate in teren.

Alintimofte01.06.2012 09:08

of, ce rau imi pare ca l-au dat pe Radut. Chiar a fost un jucator bun. Unde-i sta oare capu' lui Gigi, a uitat ca el era "Xavi de Romania"? Pacat.

dianac2204.06.2012 15:50

Nu prea il duce capul pe Gigi. A renuntat la prea multi jucatori pentru ca nu a avut rabdare.

emil8608.06.2012 07:57

O sa vedem acum cine il inlocuieste. Sunt putini in lotul actual al Stelei, care pot da pase asemenea lui Radut.

ralucapre12.06.2012 10:30

Daca e chiar asa de bun, o sa fie un lider adevarat la Pandurii si o sa se intoarca la Steaua.

Lari12.06.2012 15:42

"În acest moment putem confirma faptul că Mihai Raduț este jucatorul echipei Pandurii cu acte in regula Astazi s-a perfectat contractul de transfer dintre Steaua si Pandurii Targu Jiu pentru un an de zile si jucatorul si-a pus semnatura pe contractul cu clubul nostru, asa că din acest moment nu mai pot face nici un fel de speculatii, iar antrenorul Petre Grigoraș poate conta sută la sută pe serviciile lui Mihai Raduț", a declarat secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Baloi.

Mijlocasul echipei Pandurii Targu Jiu Mihai Pintilii a semnat, la finalul lunii mai, un contract valabil pentru patru sezoane cu Steaua, gruparea bucuresteană platind pentru jucator 600.000 de euro plus imprumutul pe un sezon al mijlocasului Mihai Radut

Mediafax

Stryker13.06.2012 13:09

Uite asa ramane Steaua fara niciun mijlocas de creatie, nu ca s-ar fi contat prea mult pe Radut pana acum. Ar mai fi Tibi Balan, dar nu-ti poti pune baza pe el.

ebonyc23.07.2012 22:23

A dat gol din penalty si pasa de gol din corner cu U Cluj in caz ca cineva nu aflase.

blindica23.07.2012 23:30

A "marcat" si cu tanti Gina Pistol.

south-side24.07.2012 07:13

Bine "Beckham" ! :))))))

ebonyc24.07.2012 10:24
A "marcat" si cu tanti Gina Pistol.

Nu-i rau!

gio_stgloria03.08.2012 20:57

Tu-i ceapa ma-sii iar a marcat Radut , a dat si dubla. Chiar ma mir, la cat de slab e. La Steaua 0 goluri in 33 de meciuri si la Pandurii 3 din 3.

. Sincere felicitari pentru alegerea facuta Mihai.

Lasa ciobane jucatorii talentati sa plece , tu-i distrugi ! Daca nici de data asta nu le e clar acelor multi suporteri motivul pentru care Steaua nu joaca fotbal si jucatorii nu confirma atunci cand ?

red&blue_boy03.08.2012 21:17

Plus cele marcate lu' Ginuta ! :)

optarul04.08.2012 12:04

i-a umplut incarcatorul Ginei.

Lari22.08.2012 22:37

Gorjenii ar urma să renunte la procentele pe care le detin din Chiriches Matei si Pintilii pentru a pune mina pe cel pe care Steaua l-a cumparat in 2010 de la Curtea de Argeș

Steaua e aproape de a lasa să plece definitiv un fotbalist pe care il achizitiona cu mare fast in urmă cu doi ani si pe care Ciobanul il asemana cu Xavi de la Barcelona. E vorba despre Mihai Radut Acesta a fost imprumutat la Tg. Jiu pină in iunie 2013, insa la solicitarea lui Grigoras care a fost foarte multumit de randamentul sau in acest debut de sezon, sefii gorjenilor au deschis negocieri cu cei din Ghencea pentru a-l lua definitiv.

Procentele lui Chiricheș fac 500.000 de euro

Discutiile sunt destul de avansate, mai ales că Pandurii au venit cu o propunere extrem de interesantă pentru Becali. Anume, să renunte la procentele pe care le detine la eventuale transferuri in strainatate ale lui Gabi Matei, Chiricheș si Pintilii, procente ce sunt intre 20 si 25 la suta În cazul fundasului central, Steaua are o clauză care ii permite să rascumpere respectivele procente in schimbul a 500.000 de euro. "Cred că vom ajunge la un acord in scurt timp si Raduț va deveni definitiv al nostru", a confirmat si Marin Condescu, presedintele celor de la Pandurii.

Nici un gol la Steaua

Un cuvint in această mutare il are si fotbalistul, cel care si-a dat imediat acordul pentru a semna definitiv cu Pandurii. Ce l-a determinat pe Raduț să ia atit de repede o decizie? Comparatia prestatiilor sale in tricoul roș-albastru cu cele din tricoul trupei lui Grigoras În două sezoane in Ghencea, a bifat 44 de meciuri si nu a marcat nici un gol. Într-o lună la Tg. Jiu, a jucat 4 meciuri si a marcat de 3 ori.

850 de mii de euro a costat-o Mihai Raduț pe Steaua in iunie 2010, cind Piturcă a insistat pentru achizitionarea lui de la International Curtea de Argeș

6 jucatori a transferat Steaua de la Pandurii in ultimii doi ani: Stanca, Martinovici, Pacurar, Gabi Matei, Chiricheș si Pintilii

Va juca in meciul direct

În contractul de imprumut al lui Raduț nu e prevazută nici o clauză prin care cei de la Pandurii nu au voie să-l folosească in meciul direct cu Steaua, care se va disputa in luna octombrie. "Niciodata nici in cazul jucatorilor pe care noi i-am cedat Stelei, dar pe care i-am mai folosit ulterior, n-a existat o asemenea clauză", a explicat Marin Condescu.

«12345»