Radut nici nu prea a avut sansa sa arate ce stie. Il baga 15-20 de minute intr-un meci dificil pentru Steaua , pt ca asa a fost , un meci greu pana la urma , dar se vrea si sa faca minuni.
Rabdare , e tanar , asta lipseste romanilor , rabdarea !
Radut nici nu prea a avut sansa sa arate ce stie. Il baga 15-20 de minute intr-un meci dificil pentru Steaua , pt ca asa a fost , un meci greu pana la urma , dar se vrea si sa faca minuni.
Rabdare , e tanar , asta lipseste romanilor , rabdarea !
Bine,mai trebuie sa ai si cu cine juca,poti tu sa fi foarte bun ca n-ai ce face de unul singur.Asa ca nu prea vad cum Radut ar putea creste la o echipa precum actuala Steaua.
Pai vezi ca tot la vorba mea ajungi ? E bine acum ca Bourceanu a fost adus , probabil si prin venirea lui Prepelita .
Poate se va mai schimba ceva !
Da' scuza-mi bagarea, da' Bourceanu si Prepelita de cand sunt jucatori buni? Au impreuna 5 goluri sezonul trecut sau vreun trofeu in cariera?
Pai trebuie sa dai goluri ca sa fi jucator bun ? Sau sa castigi trofee ? Ce trofee a castigat Ronaldo in 2 ani la Real ? Sau Di Maria sau Ozil ( asta nici la Werder nu a reusit nimic ) ?
In plus Bourceanu e mijlocas defensiv , e titularul postului si la echipa nationala. Nu poti sa spui ca nu e un jucator bun.
Cat despre Prepelita , eu cat l-am urmarit jucand in Liga 1 , atat la Pitesti , cat si la Craiova , mi-a dovedit ca poate si mai ales ca Steaua are nevoie de el in momentul de fata.
Daca ai ajuns sa-i compari pe Bourceanu cu Ronaldo sau Ozil e trist. Acolo e vorba de profesionalism, e limpede ca aia sunt super fotbalisti. Da' Bourcean si Prepelita sunt niste mici Tanase cu care se face mare tam tam, mai ales cu ultimul.
Bourceanu nu este titularul echipei nationale, te sfatuiesc sa mai cauti prin arhive. El are un singur meci in tricoul echipei nationale, cu Bosnia. D
Si pe Prepelita pot sa bag mana in foc ca nu stii nimic. Altfel nu mai scriai ce ai scris. Prepelita a fost printre cei mai slabi si penibili jucatori de la Craiova in sezonul trecut. + ca mijlocas ofensiv sa n-ai tu 4-5 goluri pe sezon si macar 10 pase...
Bine ma , e parerea ta. Sa ii vedem in nou sezon , dar eu zic ca Un trio la mijlocul terenului cu Radut-Bourceanu-Prepelita ar fi destul de interesant si consistent !
'Bibeloul' Radut s-a spart din nou!
Mihai Radut devine incet dar sigur unul dintre cei mai accidentati jucatori din istoria Stelei. Adus in urma cu un an la Steaua, Radut s-a accidentat din nou si va rata urmatoarele meciuri.
Dupa ce a ratat pregatirea de vara din cauza unei accidentari, iar in primele doua etape are pe constiinta egalul de la Sibiu si un cartonas rosu cu CS Mioveni, Radut a facut-o din nou lata.
El s-a accidentat grav la echipa nationala, iar staff-ul medical al Stelei sustine ca nu va mai putea juca niciun minut in dubla cu CSKA Sofia.
"Radut are probleme medicale si doctorul a zis ca nu poate prinde nici turul nici returul cu CSKA Sofia. Acesta este motivul pentru care el a fost scos de pe lista UEFA, a spus Ciobanul.
Onlinesport
S-a cam terminat si Radut.
Sunt aberatii ale presei. El a fost azi la conferinta de presa a nationalei U-21 . Daca era rupt timp de un an cum se spune , nu mai era in lotul echipei nationale.
Sunt aberatii ale presei. El a fost azi la conferinta de presa a nationalei U-21 . Daca era rupt timp de un an cum se spune , nu mai era in lotul echipei nationale.
Pai in amicale nu prea a jucat. Cu Mioveni a jucat 4 minute. Cu Sibiu nu stiu cat a jucat si in campionatul trecut a fost mai mult pe bara.
Chiar nu imi dau seama ce se intampla cu el , e un jucator foarte talentat , iar eu il vad titular. Acum depinde in ce pozitie si in ce sistem evolueaza cel mai bine.
P.S. :
Fiecare antrenor are filozofia lui , Radut juca bine cu Piturca.
Chiar nu imi dau seama ce se intampla cu el , e un jucator foarte talentat , iar eu il vad titular. Acum depinde in ce pozitie si in ce sistem evolueaza cel mai bine.
P.S. :
Fiecare antrenor are filozofia lui , Radut juca bine cu Piturca.
Pai problema lui n-a fost ca a jucat prost, ci ca a fost indisponibil mai mereu. A jucat un meci si apoi 4-5 pe bara accidentat. Mie-mi place ca stil, stie cu mingea, cauta mereu jucatori sa le paseze, dar daca nu-l tin picioarele e o nou talent irosit.
Eu zic ca s-a irosit dupa venirea lui Lacatus , el nu a mizat pe el deloc si i-a distrus moralul !
Nu mi se pare asa bun, nici prea serios.Acum ca se mai si accidenteaza des...
@Bogdinho...ai vorbit la topicul lui Balan despre Radut spunand ca e mai bun la toate capitolele...spune-mi si mie cu ce te-a impresionat acest fotbalist pana acum.
In afara faptului ca in vara 2010 cand a fost adus a avut de partea lui o campanie de promovare din partea presei...ba ca e noul Radoi, ba i se lua un interviu la 3-4 zile etc....ce a aratat el fotbalistic?
Radut noul Radoi ? Cine a spus asta ? Eu nu am auzit asa ceva pana acum , poate doar din spusele Ciobanului , care a afirmat ceva de Iniesta , in niciun caz de Mirel.
Cu ce m-a impresionat ? Pai poate ca majoritatea dintre suporterii stelisti nu stiau cine e Radut si ce poate pe vremea cand evolua la International Curea de Arges. In acea perioada m-a impresionat , in acel an jucat in Liga 1 , dupa care a fost adus de Piturca la Steaua. Pentru Steaua a jucat cateva meciuri in mandatul lui Piti si alte cateva in cel al lui Ilie Dumitrescu , dupa care a intervenit acea accidentare ce l-a tinut in jur de 1-2 luni pe bara , nu mai tin minte exact. Apoi a venit Lacatus , iar lui Lacatus dupa cum toata lume stie , ii plac jucatorii cu experienta. Astfel , jucatori precum Radut sau Gardos au pierdut echipa.
Ce mai trebuie punctat este ca de cateori a fost folosit , el a jucat a jucat intr-un 4-2-3-1 ca mijlocas defensiv , asta se intampla pe vremea lui Laca , iar dupa venirea lui Cartu , care parea sa ii dea libertatea de miscare si incredere , s-a accidentat din nou.
Este de departe cel mai tehnic jucator din lotul Stelei la ora actuala , agil , cu viteza , viziune in joc , bun pasator si chiar are un sut bun. Ce ii mai trebuie ? Incredere , pentru ca este tanar ( 21 de ani ) , plus meciuri in picioare.
Chiar nu inteleg de ce sunt adusi jucatori de peste 30 de ani , care sunt 90 % mercenari , dat fiind faptul ca sunt pe sfarsitul carierei , in loc sa se promoveze tineri care au un potential foarte bun. Singurul care a incercat o intinerire a fost Bergodi. Daca era lasat in pace , jucatori precum A.Ionescu , Ochirosii , Ninu , Onicas , care aveau prevazut un viitor frumos , nu se mai ratau si poate ajungeau jucatori de baza pentru Steaua. Acum , nu prea mai auzi nimic de ei , poate doar din tabloide , la capitolul fotbal , imposibil.
Eu unul , nu as incepe echipa fara Radut . De ce? Este singurul mijlocas care poate creea superioritate prin dribling , alt jucator care sa dribleze la Steaua , nu am mai vazut de pe vremea lui Marian Aliuta.
Imi place foarte mult de Radut.
Este un mijlocas de creatie,ceea ce cauta Gigi de multa vreme.Pacat ca nu il vede..
Este un mijlocas de creatie,ceea ce cauta Gigi de multa vreme.Pacat ca nu il vede..
Ce sa faci, ii mai scapa si lui, e greu cu antrenoratul asta .
Mihai Pintilii semnează azi la Steaua, iar Mihai Raduț va fi imprumutat la Pandurii.
Steaua si Pandurii s-au inteles astazi pentru schimbul Mihai Raduț - Mihai Pintilii, urmand să negocieze si cu jucatorii.
La ora actuala Pintilii se află la Bucuresti, unde efectuează vizita medicala El este asteptat apoi la Palatul lui Ciobanul din Aleea Alexandru.
"Sunt fericit că un antrenor precum Grigoraș mă apreciaza Dacă cele două cluburi se inteleg si va fi bine pentru toată lumea, vedem ce urmeaza Mi-ar placea să fiu antrenat de Grigoras aș accepta să joc la Pandurii", a spus Mihai Raduț la Digi Sport Special.
radut a plecat imprumut sau vandut?
radut a plecat imprumut sau vandut?
Imprumut 1 an.
In orice caz, cred ca i s-a oficializat ratarea carierei de fotbalist.
Poate bifa c-a trecut pe la Steaua, omu` a fost cam umflat de presa, da` sunt sigur ca si daca ar fi putut, teoretic, sa demonstreze ceva mai mult, sigur nu la Steaua era locul potrivit.
pai tocmai, poate acolo are o noua sansa intr-o atmosfera nittel mai normala
sunt sigur ca si daca ar fi putut, teoretic, sa demonstreze ceva mai mult, sigur nu la Steaua era locul potrivit.
De ce nu? Chiriches sau Chipciu, ambii de 22 de ani, la fel ca si Radut, au venit la Steaua si s-au impus ca titulari, Chiriches chiar demonstrandu-si valoarea, si UAU, la Steaua.
Problema este alta, Steaua nu joaca cu acest profil de jucatori, mijlocasi ofensivi, preferand, nu stiu de ce, tampenia de sistem cu 2 mijlocasi defensivi. In fine, sper sa faca un sezon bun acolo si sa se impuna la revenire.
Problema este ca Steaua nu joaca cu un sistem anume. Chipciu si Chiriches s-au impus si datorita faptului ca joaca pe niste posturi fixe, care exista in orice sistem. Radut este un jucator fara post pe teren, la fel ca Messi, Ronaldo, Hazard si alte multe exemple. Pe Radut nu ai unde sa-l joci intr-un 4-4-2, la fel ca si ceilalti jucatori pe care i-am mentionat. Ei au nevoie de o tactica cu multa densitate la mijloc, gen 4-3-3, 4-2-3-1. E un jucator care daca se adapteaza si are valoare poate deveni foarte util.