FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Radut

«12345»
cozmin30.07.2010 17:21

Tu n-ai avut noroc

mountytoma02.08.2010 12:43
Imi place pustiul asta.Multi veti zice ca nu e bine ca este atat de tupeist,insa am impresia ca baiatul asta are cu ce sa-si acopere tupeul.Are talent si daca e cu adevarat stelist,il vad ca unul din jucatorii care vor conta in inimile suporterilor in anii care vin.

cu conditia sa nu i se urce la cap, chiar poate deveni un super-fotbalist. i-ar trebui, si nu numai lui, sa invete si sa traga la poarta!

ebonyc12.08.2010 11:26
cu conditia sa nu i se urce la cap, chiar poate deveni un super-fotbalist. i-ar trebui, si nu numai lui, sa invete si sa traga la poarta!

Vad ca momentan nici sa paseze nu prea ii reuseste. Are un inceput foarte slab. Ma astepam la mai mult de la el.

red&blue_boy12.08.2010 19:17
Ma astepam la mai mult de la el.

La fel si eu...Sa vedem in continuare ce face...

RobYnho12.08.2010 19:27

Nici un pusti nu a iesit in evidenta in primul sezon dupa ce a fost transferat la Steaua, in aceasta era moderna.

Daca tin bine minte, nici Bogdan Stancu nu a avut un prim-sezon stralucit.

S.Mariuss20.08.2010 18:26

pasa de gol al lui B.Stancu el a dat-o.oricum mie imi place f mult de el.Am vazut joi ca cel de la Nord ii scandau numele si cred ca probabil Ilie nu il baga deloc daca nu se intampla asta.

mountytoma27.08.2010 07:03

de ce ti-e teama de-aia nu scapi... radut se vede deja mare fotbalist, a inceput sa se uite cu nepasare dupa mingile pierdute, nu mai alearga dupa ele. i s-a urcat la cap deja. daca nu-i vine mintea la cap, se va pierde, si ar fi pacat, ca are talent. cred ca se pregateste mai mult pentru interviuri in care sa ia apararea favoritilor patronului decat pentru jocul de fotbal propriu-zis!

bogdinho_AISS05.09.2010 13:02

Radut este esential in jocul Stelei...un mare castig...este jucatorul cu pasa decisiva...aveam nevoie de un asa jucator...bafta in continuare Mihaita...!!!

RobYnho10.09.2010 09:27

Mijlocasul de 20 de ani al Stelei, Mihai Radut a acordat un interviu exclusiv pentru stelisti.ro, in care a vorbit fară retinere si a raspuns tirului de intrebari despre perioada petrecută pină acum in Ghencea.

- Mihai, nu ai marcat nici un gol de la debutul campionatului...

- Este adevarat, insa important este ca suntem primii in clasament. Asta conteaza. Imi doresc sa marchez de acum inainte, dar sunt mai bucuros ca suntem lideri.

- Si nici o pasa de gol?

- Da, au fost meciuri stranse, plus ca am jucat in banda dreapta, iar de acolo este mai greu. Se intampla, nu poti sa fii mereu perfect in ceea ce faci.

- Una peste alta, esti multumit pana acum de prestatiile avute?

- Nu pot spune ca sunt multumit. Puteam mai mult, dar cu siguranta voi juca din ce in ce mai bine. Asta este ambitia mea si pot mult mai mult.

Ii plac site-urile de masini

- Apropo, la cat la suta din potential esti in acest moment?

- Consider ca la 70 la suta.

- Care este suma de bani la care te evaluezi?

- Aceea care a fost platita pe mine. Este pretul corect. (n.r. 750.000 de euro)

- Cat de mult stai pe net si ce site-uri accesezi frecvent?

- Nu prea stau pe net, iar atunci cand intru, ma uit pe site-urile de masini.

- Citesti presa?

- Da, online. Dar prefer sa nu citesc comentariile, pentru ca nu vreau sa ma enervez. (zambeste)

"La Steaua suntem monitorizati non-stop"

- Cum ti se pare Bucurestiul? Multe tentatii, nu-i asa?

- Suntem monitorizati non-stop la Steaua, asa ca nu se pune problema sa calc stramb. Nici nu am mers in cluburi pana acum.

- Cate masini ai?

- Una.

- Iti place viteza?

- Sunt ponderat si nu abuzez, dar sigur ca imi place.

- S-a scris ca ai avut un accident la 180 km/h...

- (zambeste) Nu este adevarat! Pai, daca era asa, nici nu cred ca mai eram aici.

- Esti tanar. Pe ce iti place sa cheltui banii?

- Ca orice tanar, in general pe haine si pe accesorii. Banii sunt importanti pentru mine in masura in care sunt importanti pentru orice om.

"Prietena mi-a facut cont pe Facebook, eu nu voiam"

- Am inteles ca ai cont pe retele de socializare, gen Facebook...

- E adevarat, insa vreau sa stiti ca mi l-a facut prietena mea. Eu nici nu am vrut sa am, si asta din mai multe motive. Ea este cea care se ocupa de poze si de tot ce apare acolo.

- Cum ar trebui sa te motiveze o rivala a Stelei sau orice alta echipa din tara ca joci acolo?

- Steaua este ultimul club din Romania la care voi juca. Nu voi merge la nici o rivala de-a Stelei, pentru nimic in lume. Steaua este maximum posibil in Romania.

- Urmeaza un joc de campionat cu Urziceni si apoi confruntarea cu Liverpool. Sincer, crezi ca e posibil sa treceti de grupe in Liga Europa?

- Da! Eu sunt increzator. Echipa noastra are potential. Cat despre Liverpool, noi ne doream fie sa jucam cu ei, fie cu Juventus. Liverpool nu m-a speriat.

- Ce parere ai despre public?

- De cand sunt eu la Steaua, suporterii au fost aproape de echipa. Daca vor continua asa, eu sunt foarte multumit.

- Mihai, echipa nationala sufera. Crezi ca este vorba si despre lipsa de valoare? Fata de "Generatia de Aur", avem jucatori mai putin talentati?

- (se gandeste putin) Nu stiu daca cei de atunci erau mai talentati, insa era alt nivel. Cat despre valoare, nu cred ca putem spune asta, din punctul meu de vedere.

Khalid31.10.2010 17:30

Nu stiu ce are Laca cu Radut...Nu prinde nici banca si in ritmul asta prin iarna pleaca pe la o echipa de toata mana.

mountytoma04.11.2010 15:50

de cand a plecat Piturca, radut nu mai joaca pentru echipa, joaca doar pentru el. mare pacat, ca asa se pierde. ce e mai grav e ca si-o face cu mana lui. ma intreb daca nu o face cumva intentionat, ca sa scape de cioban. atunci parca l-as ierta...

Lari06.01.2011 20:06
Lari04.02.2011 13:34

"Trebuie să fiu sincer si să spun că mă simteam foarte bine in acel sistem al domnului Piturca dovadă că am si jucat. Aveam incredere in mine atunci si pentru că eram folosit meci de meci. Totusi, să zică cineva că am fost terminat ca fotbalist pentru că a plecat de la echipă e cale lunga

Nu am o relatie tensionată cu Marius Lacatus Fiecare antrenor are ideile lui, insă avem o relatie normala ca de la jucator la antrenor, de respect in primul rind"

red&blue_boy04.02.2011 21:03

Deci,cum spuneam,era mai bine cu Piturca! :)

Kagawa12.03.2011 10:43

S-a vazut in meciul cu Branesti cat de mult aveam nevoie de un coordonator ca Mihai Radut.Sper sa ramana titular.

David12.03.2011 17:56

Mie mi s-a parut petarda moale.

bogdinho'14.03.2011 09:02

Mihai Raduț, internationalul Under 21 al roș-albastrilor, ne-a declarat că i-a fost extrem de greu in perioada in care Marius Lacatuș antrena in Ghencea. El a iesit din vizorul lui Razvan Lucescu din cauză că ajunsese să stea mai mult prin tribune la meciurile Stelei.

Mihai, gata, a iesit din nou soarele pe strada ta?

(oftează) Știu unde vreti să bateti... Oricum, să stiti că am trecut prin momente grele pentru că nu jucam, dar acum nu am de gand să vorbesc de rau pe nimeni, asta o spun incă de la inceput.

Apropo, mai tii minte de cand nu ai mai fost titular la Steaua?

(oftează din nou) Ohoo, stati un pic să mă gandesc Gata, mi-am amintit. Am fost ultima oară titular la Steaua intr-un meci cu Pandurii Tg. Jiu, care s-a jucat prin octombrie 2010.

De ce crezi că nu ai jucat cu Marius Lacatus iar cu Sorin Cirtu esti din nou titular?

Nu stiu ce să vă zic. Venisem la Steaua cu inima deschisa avusesem un sezon excelent la International Pitesti, evoluasem atat cu nea Piti, cat si cu Ilie Dumitrescu, iar apoi, incet, dar sigur, nu am mai prins in unele cazuri nici macar lotul de 18 jucatori!

"Branestiul era un fel de ultima sansă"

Ce ai simtit cand ai fost anuntat că o să fii titular cu Victoria Branesti?

Vă dati seama că am fost extrem de bucuros. Mă gandeam că poate e ultima mea sansă să demonstrez că am valoare de Steaua. În plus, nici nu voiam să-l dezamagesc pe nea Sorin, care mi-a acordat incredere chiar de la meciul dansului de debut.

Te-a laudat după meci

Pai vă dati seama că sunt fericit si datorită acestui fapt. Vă repet, nu vreau să-l dezamagesc sub nicio forma asa că o să trag tare la antrenamente.

Apropo, fizic cum te simti, poti duce un meci 90 de minute la capacitate maxima ?

Să stiti că e un pic mai greu, pentru că nu am mai jucat de mult, dar asta nu inseamnă că nu voi da totul pe teren pană la ultima rasuflare. Sper ca in două-trei meciuri să revin la forma excelentă pe care am avut-o la International Pitesti in finalul sezonului trecut.

Te-ai gandit vreun moment să parasesti Steaua?

Mi-a trecut prin cap si asta... Chiar voiam să plec din Ghencea. Mi-era greu să inteleg cum pot avea o asemenea cadere, mai ales că inainte să vin la Steaua eram apreciat de Razvan Lucescu si am intrat in vederile lui pentru nationala mare a Romaniei.

Victor Piturcă a declarat că tu dai cel mai bun randament in sistemul 4-3-3, este adevarat?

Ca să fiu sincer, sezonul meu fulminant de la International Pitesti l-am facut in sistemul 4-3'3. Dar să stiti că si in sistemul 4-4'2, gandit de nea Sorin Cirtu, pot să joc bine. Am vazut la Buzau, in meciul cu Branesti, că mă inteleg excelent cu Bicfalvi si că ne completam unul pe celalalt.

"Vreau să incep din nou să joc fotbalul care m-a adus in Ghencea si să câștig Cupa Romaniei cu Steaua", Mihai Radut mijlocaș Steaua

12 partide a jucat Mihai Raduț pentru Steaua, fară să reusească să marcheze

3 meciuri a bifat mijlocasul ca integralist la Steaua

26 de jocuri a adunat Raduț pentru International Pitesti, reusind să inscrie 4 goluri

750 de mii de euro a fost suma platită de Steaua pentru a-l transfera pe Mihai Raduț in vara lui 2010

"E mai greu pentru mine să duc un meci 90 de minute, pentru că n-am mai jucat de mult titular. Sper ca in două-trei meciuri să revin la forma excelentă pe care am avut-o la International anul trecut", Mihai Radut mijlocaș Steaua.

Sursa : proprost.ro

pytycrys14.03.2011 18:26

Ca tot intrebai tu de mijlocasi centrali...

Eu as vrea sa ii vad impreuna in centru pe Marinescu si Radut. 2 dintre cei mai tehnici jucatori de la noi, ar fi destul de interesant.

bogdinho'18.03.2011 18:46

Din cate se pare va juca in spatele varfului , sa vedem cine va fi varful impins , sper sa nu mai fie Bilasco !

bogdinho'18.07.2011 17:16

Radut ar fi o solutie importanta in momentul de fata pentru linia mediana. Sper sa se faca bine cat mai repede !

AleXyS.fCSB22.07.2011 17:59
Radut ar fi o solutie importanta in momentul de fata pentru linia mediana. Sper sa se faca bine cat mai repede !

Si dupa ce se face bine,nu va fi folosit aproape deloc... prevad asta,cum a cam fost si pana acuma. Desii poate fi un jucator foarte util,spre deosebire de altii gen Bicfalvi.

bogdinho'23.07.2011 11:47

Pai sa stii ca ar fi cel mai util in linia de mijloc. E tehnic , are clar-viziune in joc , paseaza bine , are si sut. Nu stiu de ce nu il folosesc mai mult antrenorii care vin la Steaua.

Probabil si datorita sistemelor pe care le folosesc. In acel 4-1-4-1 folosit de Piturca , el se simtea excelent. In spatele varfului e locul lui !

red&blue_boy23.07.2011 22:07

Prea mult tam-tam se face pentru Radut.Nu mi se pare cine stie ce mare jucator...

bogdinho'24.07.2011 05:19

De ce ma ? Ca a gresit pasa aia , cum zice Ciobanul ? Cand revi dupa 4 luni de inactivitate e cam greu sa iti intri in ritm , dar s-a vazut de la intrare lui o iutire a jocului , pase din prima , verticalizari.

E un mijlocas de care avem nevoie !

red&blue_boy24.07.2011 07:06

Nu ma , nu de aia . Asa cred eu in general despre el,nu iti fa probleme ca nu imi fac o parere despre un jucator in functie de ce zice ciobanul.Nici nu stiu ce-a zis ciobanul despre el.

«12345»