FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Radut

«1345»
edynho23.08.2012 03:29

Ar fi chiar mai prost decat de obicei guie daca ar face asta , si sunt sigur ca e atat de prost incat chiar va face asta.

Razvypitesti24.08.2012 15:34

pai si te-ar mira? la cati jucatori de nota 10 nu a renuntat jijel, in ultima vreme amintesc de Matei care JOACA la dinamu, F. Costea, Geraldo si Galamaz.

Lari01.09.2012 21:13

Guitza: "Cum să-l tin pe Raduț la Steaua, care are gagică mai mare cu 10 ani si umblă nebarbierit?".

Condescu: "Pe Raduț vrem să-l transferam definitiv. Mi-a spus să-i las procentele pe Chiriches in valoare de 25 la suta dacă vreau să-l iau definitiv, acum ramane să ne intelegem".

Aztek01.09.2012 21:45

Si tot Condescu a spus: "eu fac ce-mi spune antrenorul".

ebonyc01.09.2012 22:15

Joaca Pandurii blana!

blindius08.09.2012 06:33

Mihai Raduț a avut evoluții excelente la Pandurii Targu Jiu, insă nu se mai gandește să revină la Steaua in vară anului urmator, cand ii va expira imprumutul.

Petre Grigoraș l-a readus la viață pe Raduț. Titular meci de meci la Pandurii, Raduț a reușit trei goluri și o pasă decisiva dar evoluțiile bune nu-l vor readuce la Steaua.

Mijlocașul in varstă de 22 de ani nu-și mai dorește să se intoarcă la Steaua, fiind nemulțumit de faptul că antrenorii care s-au perindat prin Ghencea nu i-au acordat suficientă incredere. La Steaua, Raduț a bifat 35 de meciuri, fară să inscrie vreun gol in Liga 1.

Raduț a discutat cu conducerea gorjenilor și le-a cerut să inceapă trativele pentru cumpararea sa.

"Am vorbit cu Mihai și el iși dorește să ramană aici și in sezonul urmator", a precizat Petre Grigoras.

În schimbul lui Raduț, Steaua va primi și cele 30 de procente pe care Pandurii Targu Jiu le mai deține din Vlad Chiriches, care puțeau fi rascumparate cu 500 de mii de euro. În urmă cu doi ani, Steaua il cumparase pe Raduț cu 800 de mii de euro.

Mihai Raduț este cel mai bine platit jucator din lotul Pandurilor, avand un salariu de 9.000 de euro lunar.

onlinesport.ro

blindius13.09.2012 09:04

Deși a negociat cedarea definitivă a lui Raduț la Pandurii, Ciobanul s-a razgandit după ce mijlocașul a marcat două goluri cu Letonia.

Din acest motiv, Becali i-a anunțat pe gorjeni că negocierile au picat.

"Raduț este jucatorul in care noi am crezut. Cand l-am luat sub formă de imprumut de la Steaua, i-am spus domnului Becali că la anul jucatorul va fi altul. Și cred că Mihai va fi cu totul alt jucator. Îl felicit! El se intoarce la Steaua la finalul imprumutului, e jucatorul nostru pană in 30 iunie 2013. Nu am discutat de vreun transfer, el e sub formă de imprumut aici. Nu stiu ce echipă nu si-ar dori un jucator ca Mihai Radut Eu cred că Steaua va avea nevoie de el. Știti cum e nea Gigi, spune una, dar după ce il vede că joacă bine, il vrea inapoi la echipa Important e că baiatul e pe un drum bun si iși vede de treabă", a spus Eugen Parvulescu.

Trei goluri și două pase decisive a reușit Raduț in acest start de sezon.

Sursa

ebonyc13.09.2012 09:40

Eu cred ca va intra din nou in umbra la Steaua. Radut e genul de jucator caruia trebuie sa i se dea importanta in teren, nu sa fie pion ca restul. Daca va fi pus ca lider de joc va avea sanse, dar nu cred ca se va intampla lucrul asta. Ramane de vazut. Sper totusi sa-l ia si Piturca pe la nationala pana sa se intoarca la Steaua.

edynho08.10.2012 18:02

La Steaua , 2 sezoane (Campionat , Cupa si EL) - 0 goluri

La Pandurii 10 meciuri, 5 goluri , 2 assisturi.

Oare Reghecampf ii poate gasii un post bun in caz ca revine la Steaua in vara? (Asta daca mai e el antrenor).

red&blue_boy08.10.2012 20:24

Efectul Gina e mai tare decat efectul Gigi. :)

kaspersky10.10.2012 17:09
La Steaua , 2 sezoane (Campionat , Cupa si EL) - 0 goluri

La Pandurii 10 meciuri, 5 goluri , 2 assisturi.

Oare Reghecampf ii poate gasii un post bun in caz ca revine la Steaua in vara? (Asta daca mai e el antrenor).

Reghecampf nu l-a dorit , d-aia l-a lasat sa plece imprumut.

ebonyc10.10.2012 19:24
Efectul Gina e mai tare decat efectul Gigi. :)

Adevarul e ca am vazut-o si eu o data in centrul vechi si cred ca are efect prelungit chiar.

Lari22.10.2012 23:56

Mijlocasul adus de Piturcă in Ghencea in urmă cu doi ani dă vina pe fostii tehnicieni ai echipei pentru faptul că nu s-a impus in primul "11".

Mihai Raduț i-a costat 800.000 de euro pe stelisti in vara lui 2010, atunci cind Victor Piturcă a insistat pentru aducerea lui in Ghencea. În două sezoane la Steaua, mijlocasul de 22 de ani nu a confirmat insă niciodată banii investiti in transferul lui. El a jucat doar 35 de partide in Liga 1 si nu a reusit să marcheze nici macar un gol.

Mai mereu accidentat

Perioada petrecută la Steaua a fost un adevarat cosmar pentru mijlocasul ofensiv. După ce a inceput ca titular cu Piturca Raduț a ajuns apoi pe banca de rezerve. Mai mult, desele accidentari suferite au facut ca, incet, incet, Raduț să fie indepartat din echipa Sezonul trecut, el a prins doar 16 meciuri in toate competitiile pentru roș-albastri, insă in doar cinci dintre acestea a fost titular si doar in două integralist.

În Gorj, transformat total

Transferul la Pandurii Tirgu-Jiu in această vară a venit la fix pentru mijlocas Raduț a jucat in sase dintre cele sapte meciuri ale inceputului de an. În toate cele sase a fost titular, iar in cinci dintre ele integralist. Mai mult, a reusit să marcheze si trei goluri. După acest parcurs, mijlocasul le-a transmis oficialilor olteni că ar vrea să fie cumparat definitiv de Pandurii.

"Mă simt excelent aici. Spre deosebire de perioada din Ghencea, acum sunt apreciat. La Steaua, nu eram bagat in seama m-am simtit in multe momente dat la o parte!", le-a spus Raduț celor din conducerea Pandurilor.

Presedintele gorjenilor, Marin Condescu, a spus că a inceput negocierile cu Steaua pentru transferul definitiv al lui Radut Pandurii vor să renunte la procentul de 30% pe care-l mai au după cedarea lui Chiricheș la Steaua in schimbul transferului definitiv al mijlocasului de 22 de ani.

Gigi nu-l mai vrea din cauza Ginei Pistol

Chiar dacă Raduț are evolutii extrem de apreciate la Tirgu-Jiu, Ciobanul nu-l mai vrea pe mijlocaș la Steaua. "Ce să mai fac eu cu Radut Pai, el la 20 de ani are barba se crede mare fotbalist. S-a mai si cuplat cu Gina Pistol. Ea e mai mare cu zece ani decit el si el a ajuns să-i declare iubire. E clar că nu are nimic in bibilica trebuia să se folosească de ea si să o lase in pace", a marturisit Becali.

30 de partide a pierdut Mihai Raduț din cauza accidentarilor in cele două sezoane petrecute la Steaua

44 de meciuri a jucat Raduț la Steaua in toate competitiile, fară să inscrie nici un gol

"Dacă domnul Becali e nemultumit că Mihai imi arată o inimă după fiecare gol. Voi vorbi cu el si o să-i spun să se inchine după fiecare reusită" (Gina Pistol, iubita lui Mihai Raduț)

mihai_radut.jpg

Virgil16.06.2013 12:10

Dupa trei ani petrecuti la Pandurii Tg Jiu in calitate de jucator imprumutat, Radut revine la Steaua pentru a intari lotul.

Bine ai venit Mihai Radut!

rtj16.06.2013 14:04

3 ani a apartinut de Steaua. A jucat primii 2 pentru noi si ultimul an imprumutat la Pandurii, din cate stiu eu.

Virgil16.06.2013 18:15

Asa o fi.

apparte9931.07.2013 17:47

Bah imi place de tine desii joci mai mult nu. Rabdare, se pare ca le sti la mijlocul terenului...vine ea si ziua ta...te vad titular pentru ca le ai cu fotbalul. sunt doar indignat ca cineva ca Tanase are loc in echipa si cineva ca tine nu...dreptatea penisului...dar asta e, rabdare ca scapam de boul ala curind...am scapat noi de Lovin si Banel, scapam si de Tanase. Deci vreau sa sti ca te-am remarcat (cum probabil a facut-o ambele peluze) cea ce inseamna ca meriti sa joci la noi. Nu pleca, nu te enerva, vine ea si ziua ta ca si Majearu si Petcu au fost niste nimeni pina a venit ziua lor si si acum ne este dor de ei...Numai bine Radut.

Virgil07.09.2013 15:11

Steaua se afla in discutii cu liderul campionatul israelian pentru cedarea lui Mihai Radut. Formatia Hapoel Be'er Sheva il doreste pe mijlocasul in varsta de 23 de ani si este pregatita sa ofere 1,5 milioane de euro.

Hapoel Be'er Sheva dorea initial doar un imprumut al ajucatorului.

«1345»