FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pedepse mai aspre pentru limbajul de mesager.

«14567»
Stanici08.06.2010 11:09

Moskopole- esti prea "corect politic" . Parerea mea. Si, ti-am zis si in PM, cu proxima ocazie in care face careva baza de acel oras, eu, cu manuta mea, il pun pe pauza ceva timp. Problema e alta si s-a discutat si pe sectiunea moderatorilor si a redactorilor.

Problema e ca din ce in ce mai multa lume incepe sa isi piarda rabdarea, situatia de la clubul de fotbal, amestecata cu lipsa de "instruire" a stelistilor mai micuti, duc la devierea principiilor si la scaderea calitatii articolelor si mai ales a comentariilor. De exemplu, unele dintre cele mai ca lumea articole din ultima vreme sunt ale tale. Dar, NOTA BENE, nu stiu cati au inteles ce vrei sa spui. Plus ca, daca eu, ca exemplu, sunt de acord cu ceva, nu tin neaparat sa ma bag in seama printr-un comentariu de genul "ce articol frumos" - asta nu inseamna ca nu citesc sau nu apreciez - pur sisimplu sunt de parere ca mai bine imi omor plamanii la un meci decat sa teoretizez pe un site. Singurele articole care genereaza discutii despre Steaua sunt cele care starnesc idei si sentimente contradictorii in diferiti useri. Elogiile sau lucrurile mai de demult sunt apreciate si atat.

@Vlade, exista intotdeauna varianta sutului sanatos in oo.

MoWeed08.06.2010 11:09

Cand ai zis de avatarul cu Antonescu era clar ca la el te refereai.

In contextul in care ti-am spus clar acum ceva vreme, atat eu cat si Stanici ca avatarul ala este regulamentar si nu i-l va schimba nimeni fortat, nu stiu care mai era scopul acestei doleante a tale. In afara de provocarea lui LRP.

Cum adica? Vrei sa-ti spun pe cuvinte?

Pai, de exemplu, eu am oferit argumente pentru care Piturca e un antrenor slab. Tu m-ai facut frustrat care are ceva personal cu Piturca in loc sa oferi contraargumente.

N-o sa stau sa caut discutii cu altii pentru ca, sincer sa fiu, imi este lene. Si nu cred ca vom rezolva ceva.

Pe acest subiect, daca vrei sa continui, poti sa-mi dai mesaj privat. Nu mai facem off-topic.

Si, te rog frumos sa nu te mai plangi de bunavointa moderatorilor. Acum cativa ani, oricine-l facea pe Duckadam "muistul diavolului" zbura de aici si nu se mai intorcea.

Lari08.06.2010 11:12
Acum cativa ani, oricine-l facea pe Duckadam "muistul diavolului" zbura de aici si nu se mai intorcea.

Si ala care scria sau doar ala care posta? :king:

Amandoi, desigur

Moskopole08.06.2010 11:20

1. nu dai citatele respective....!Te rog eu, ca un gest personal, sa o faci. Nu mutam discutia in privat. Te rog sa dai citatul in care te faceam frustrat! asa o sa vada lumea ce interpretari ai. Te rog, da citatul. Daca nu dai citatul in care te fac frustrat, sau te jignesc, inseamna ca minti!

2. In ce-l priveste pe Antonescu, iar falsifici constient realitatea. Moweed, MINTI FARA SA CLIPESTI!

nu am cerut sa fie scos acel avatar. Poate oricine sa verifice. Am spus ca nu sunt de acord cu el, dar ca sunt de 1.000.000.000 de ori mai de acord cu un avatar cu antonescu, sau orice alt personaj contestabil, decat cu un avatar al altei echipe de fotbal, pe siteul Stelei. Nu am cerutscoaterea lui! Nu a fost nicio doleanta, mincinosule!

Am spus ca nu sunt de acord cu el, dar sunt de un miliard de ori mai de acord cu el, decat cu MU. Si ala a venit, pentru a treia oara, si m-a jignit, fara sa ma fi certat vreodata cu el! el m-a atacat de doua ori pana acum, in acelasi fel, far sa-l atac in niciun fel! O opinie nu e un atac! Atac e sa-ti ia toate alea lapula!

@Vlad, nu imi aduc aminte, dar nu cred ca te-am jignit intr-un fel! poate nu am fost de acord cu tine, asta-i altceva! Te rog si pe tine, sa dai citatul respectiv.

Nu mai vorbiti vorbe! DOVADA!

@Stanici, asa e, nu s-a inteles nici un sfert. daca intelegea, la vreo doua dintre ele ce am vrut sa exprim, nu lumea, ci voi, nu le mai postati articolele alea niciodata.

Joga Bonito08.06.2010 11:29
Pe mine nu ma luati inseama, exprim doar o opinie off-topic. Nu sunt de acord cu avatare interpretabile, cum ar fi cel cu Antonescu. Precizez ca eu nu am o opinie personala impotriva lui Antonescu. Dimpotriva! Dar altii ar putea avea!

Mie mi se pare destul de clara situatia. Sa existe deficiente de comunicare pe acest forum? Categoric!

MoWeed08.06.2010 11:32
2. In ce-l priveste pe Antonescu, iar falsifici constient realitatea. Moweed, MINTI FARA SA CLIPESTI!

Imi cer scuze domnule Moskopole, dar cred ca aveti probleme cu memoria.

Iata un mesaj privat, de fapt un "post report" al dumneata din data de 25 martie 2010:

[....]

Deasemenea atrag atentia asupra faptului ca imaginea pe care o abordeaza ca simbol, cea a maresalului Antonescu, este susceptibila a leza multe sensibilitati, si intra, in mod cert sub incidenta unuia dintre punctele regulamentului. Istoria nu a transat inca rolul acestuia, si nici incadrarea sa catre pozitiv sau negativ. Pana cand o va face, sunteti obligati sa plecati de la faptele certe de genocid pe criterii rasiale, de criminal odios, de exterminator al mii de oameni pe criteriul ca asa-i sufla in ureche Hitler. Dupa cum stiti, Hitler, nazismul, antisemitismul, sunt scoase in afara legii.(stiti ce scandal a declansat Mazare). Interpretarea corecta, pe un forum de sport al unui asemenea simbol, al unor elemente scoase in afara legii in toata lumea civilizata nu poate fi decat interzicerea sa.

[...]

Iata si raspunsul dumneata dupa ce eu si Stanici v-am dat raspunsuri in privat. Data este 26 martie 2010:

" Semnaturile pot contine de asemenea fisiere de tip html, userbars, poze, link-uri, etc., atat timp cat aceastea nu sunt de natura obscena, vulgara, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatoare sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii Forumului si sa contravina legilor nationale sau internationale, sau nu promoveaza produse comerciale".

Nu ma intereseaza parerea d-lui moderator Stanici in interpretarea personajului istoric maresalul Antonescu.Nu are nicio calitate. Poate sa-l considere erou acasa la el cat vrea. Dar in public, deocamdata, imaginea lui e fi considerata "instigatoare, amenintatoare, rasista, discriminatorie sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii Forumului..." Daca bunicul vreunui membru a fost un evreu exterminat din ordinul lui? Daca pe forum sunt tigani, nu se simt "amenintati si discriminati", nu e o attitudine " rasista si instigatoare"?

Pana cand istoria nu transeaza aceste lucruri(independent de ceea ce cred eu, ce credeti voi sau altii despre el), a defila cu imaginea sa ca simbol, cade sub incidenta punctului de mai sus al regulamentului, drept pentru care, daca aveti o minima luciditate, va rog a actiona in consecinta.

Asa ca domnule Moskopole, cu ce drept ma faceti pe mine mincinos? Mesajele astea private le-au primit toti moderatorii, daca cumva credeti ca le-am inventat cereti-le si altor moderatori. Veti vedea ca nu am schimbat nici macar un semn de punctuatie.

Ma repet: in contextul in care vi s-a spus clar ca acel avatar nu va fi schimbat deoarece nu intra sub incidenta regulamentului, de ce ati insistat cu reclamarea lui? Eu asta am intrebat, dar dumeavoastra ati ales sa intelegeti altceva. Daca stiati punctul de vedere al moderatorilor si administratorilor cu privire la avatarul lui LRP, nu este evident ca motivatia acelei postari era alta? Un atac subtil, poate? Cel putin asta se intelege...

Imi cer scuze pentru postarea mesajelor private. Stiu ca nu este foarte frumos sa le postez, dar eu nu permit nimanui sa ma faca mincinos cand nu e cazul.

MoWeed08.06.2010 11:41

@Joga Bonito

In contextul in care ti-am spus clar acum ceva vreme, atat eu cat si Stanici ca avatarul ala este regulamentar si nu i-l va schimba nimeni fortat, nu stiu care mai era scopul acestei doleante a tale. In afara de provocarea lui LRP.

Intr-adevar, exista deficiente de comunicare

vlad08.06.2010 11:42
@Vlad, nu imi aduc aminte, dar nu cred ca te-am jignit intr-un fel! poate nu am fost de acord cu tine, asta-i altceva! Te rog si pe tine, sa dai citatul respectiv.

Nu mai vorbiti vorbe! DOVADA!

Exact cum ziceam. Prea multa patima. Nu am zis ca m-ai jignit,doamne fereste. Am zis ca nu ai fost de acord cu opinia mea in ceea ce-l priveste pe Piturca.

La ce vrei sa-ti aduc dovezi? La faptul ca Piturca l-a invatat pe Oier sa puna mana pe Steaua sau ca nu mi-ai spus ca gresesc cand am spus ca Piturca este la baza "marii tranzactii" efectuate de Cioban? Si hai sa fim prieteni,incearca sa mentii un ton mai moderat cu noi ceilalti. Poate te enerveaza ca nu toti scriem exclusiv despre echipa de fotbal Steaua si mai batem campii cu alte subiecte. Dar asa e dintotdeauna pe acest site. Si fiecare subiect are parcela lui rezervata pe fcsteaua.ro. Nu te obliga nimeni sa accesezi topicurile respective. Bafta!

Moskopole08.06.2010 11:53

Mai Moweed, tu chiar ne iei pe toti drept tampiti? Esti de un tupeu incredibil!

Citatele alea, sunt de acum doua luni, iar tu le aduci ca motivatie la afirmatia ta, FALSA, MINCINOASA SI PERVERSA, cum ca l-am provocat pe LRP, cerand schimbarea avatarului, cand eu, cum arata joga bonito, am precizat clar ca, chiar daca nu sunt de acord cu acel avatar, desi il respect enorm pe Antonescu, sunt de 1.000.000.000 de ori mai de acord cu el, decat cu avatarul altei echipe. Unde am cerut schimbarea lui, mincinosule?

"Insa, sunt de 1000.000.000. de ori mai de acord cu avatare cu Antonescu, sau cu orice alt personaj, indiferent cat de contestat (contestabil) ar fi, decat cu avatare care sa reprezinte, pe siteul Clubului Steaua, alte echipe de fotbal. Sensul avatarului este sa te reprezinte intr-un fel, nu? "-citat din ce a insemnat "PROVOCAREA", pentru care a trebuit sa-mi fie batjocorit numele: moskopule

LRP m-a injurat, iar tu ai adus ca motivatie a atitudinii lui, faptul MINCINOS SI FALS ca l-am provocat, cerand schimbarea avatarului!

Iar acum, cand ti-am spus sa-mi citezi unde am cerut acest lucru, vii cu niste citate de acum trei luni, acreditand ca asta s-a intamplat ieri, si ca asta e dovada ca l-am provocat!

Manipulezi niste evidente, fara nicio mustrare de constiinta!

Falsifici realitatea, fara nicio jena, incerci sa prostesti lumea in fata!

@Vlad, asta e altceva.

MoWeed08.06.2010 11:59

Ahahahahahahaha

Citatele alea, sunt de acum doua luni, iar tu le aduci ca motivatie la afirmatia ta, FALSA, MINCINOASA SI PERVERSA, cum ca l-am provocat pe LRP, cerand schimbarea avatarului, cand eu, cum arata joga bonito, am precizat clar ca, chiar daca nu sunt de acord cu acel avatar, desi il respect enorm pe Antonescu, sunt de 1.000.000.000 de ori mai de acord cu el, decat cu avatarul altei echipe.

In contextul in care dumneata in trecut ai incercat sa-i schimbi avatarul, sau sa ne convingi pe noi sa-l schimbam si stiai ca acel avatar nu va fi schimbat niciodata, de ce l-ai mai oferit drept exemplu?

Stiind ca LRP s-a mai certat cu tine in trecut si ca el este singurul utilizator al forumului care-l are pe Antonescu la avatar, un om care nu vroia cearta, ar fi evitat acest exemplu.

Nu i-ai zis direct sa-l scoata, ai fost mai subtil. Asta nu inseamna ca toti suntem nascuti ieri

Nu am zis nicicand ca s-a intamplat ieri, decat daca "acum ceva timp" inseamna "ieri" la tine.

Sfatul meu: citeste atent ce scriu, ca se vede ca ori nu intelegi ce scriu, ori nu vrei sa intelegi ce scriu.

Si gata cu off-topicul. De acum imi raspunzi in privat daca vrei

axl08.06.2010 12:32
@Stanici, asa e, nu s-a inteles nici un sfert. daca intelegea, la vreo doua dintre ele ce am vrut sa exprim, nu lumea, ci voi, nu le mai postati articolele alea niciodata.

Nu-mi place ca ne iei de prosti, Moskopole. Nu suntem.

Eu am 110 kg(vreo 10 sunt in plus), la 1.85,

Dolofanel.

Moskopole08.06.2010 12:48

axl, imi cer scuze pentru afirmatia aia, pentru ca suna aiurea.

Ce vreau sa spun e ca, in vreo doua articole, dupa ce mi s-a cenzurat ala cu Duckadam, am introdus cateva idei pe care, daca le exprimam direct, ar fi creat iar discutii. Am spus ca Duckadam face felatie Diavolului cu sarutarea pe care i-a dat-o D-zeu, am fost aproape de linsaj din partea unora, revoltati ca-l fac "muistul Diavolului"

Asa ca, daca am vrut sa exprim plastic o idee, am facut intr-o forma ascunsa. De ex., Cand am spus ca Becali iesea la microfon dupa un numar reusit, insemna ca el face perversiuni cu Steaua, ca-i da numai anal si la **** si in grup, si ejaculeaza pe fata ei cand vrea el, iar noi stam si ne uitam ca prostii. Dar daca scriam ca Becali ii da numere Stelei, sau face gang-bang cu ea, si noi ne uitam ca prostii, dar il si aparam pe ala care apara violul, sareati:"Nu esti stelist; o faci pe Steaua muista", (tu nu! Stiu!)

Si mai sunt vreo 6-7 soparle din astea. Iar in Steaua contra Steaua, cred ca am lasat destul de clar de inteles la cine ma refer, dar nu s-a sesizat nimeni . O vorba nu a scos nimeni. Numai pe forma s-a comentat. Un cuvant nu s-a scos despre fond!

P.S. Eu pe la 100 sunt bine. Mi se recomanda 90 vara si in general, ma duc spre ei, dar ma simt slabit. Cam in 4 saptamani, asa, o dau spre 97-98, dar trebuie mai mult timp, sa stau sa fac cardio cel putin 70-80 de minute, pentru ca organismul e obisnuit asa; si-ti trebuie o anumita atitudine psihica! "Run Forest, Run!" :D

Adrian08.06.2010 13:17

Puteti sa spuneti "offtopic"? :))

Auzi la el ca are 110 kile la 1,85 si cica pe la 100 de bine...

Io de o luna incoace mananc numai apa si aer ca sa ajung la 70 de kile si asta imi arunca in fata date din astea :))

Dracu mai mere azi la antrenament. Ma duc la Mickey D's sa iau niste cheeseburgeri si niste cola si a dracului sa fie toata dieta :))

Moskopole08.06.2010 13:23

:D Ba, tu esti sportiv in activitate, la tine e altceva. Ideal sunt lpe la -90, dar ma simt cel bine la 100. Cu de astia ca tine, la 70 de kile n-am ce sa vorbesc.

Ce dracu sa mananc in seara asta? juma de kil de stavrizi, cu mujdei si mamaliguta, sau niste snitele de salau(vreo 4-5)? Tu ce zici, aaa? :P

Bogdan08.06.2010 13:24

ceafa de porc cu pizza ;)

Moskopole08.06.2010 13:27

La combinatii din astea, perversiuni-sporturi extreme, nu ma bag, sorry! :D

Adrian08.06.2010 13:30

Meriti batut mah!

Si nu am 70 de kile. As vrea eu. Ca as putea sa fac si eu antrenamente imbracat normal, nu cu 50 de kile de haine pe mine.

Momentan am 77. Acum o luna aveam peste 84 la 1,79.

Acum am 77 si, cand ma uit in oglinda parca am peste 1,79 la inaltime. Din pacate, ma simt de parca am 1,50 .... mi-i foame :|

RobYnho08.06.2010 13:33

Inca un pic si ajungeti sa postati si retete. :D

Adrian08.06.2010 13:35

De ce nu? Doar s-asa aici se pare ca se poarta tot alte discutii decat ce cere topicul.

MoWeed08.06.2010 13:37

Eh, lui Roby ii e foame. El are raportul greutate-inaltime mai mare ca voi...

valentin2day08.06.2010 13:42

da-le-n fundul curtii de avatare. parca asta e marea problema :). se vede ca e intersezon :D.

conteaza ce scrii si cum gandesti

RobYnho08.06.2010 13:47
Eh, lui Roby ii e foame. El are raportul greutate-inaltime mai mare ca voi...

Si idolul meu este Bogdan. :D

Ma las de fumat, de pariuri si de paine.

Bogdan08.06.2010 14:15

si te apuci de femei :D

Joga Bonito08.06.2010 15:43

mda

duty_calls.png

Ronnie08.06.2010 16:12

Ne doare-n pulica de cate kile aveti. Si ma doare-n pulica daca va convine sau nu avatarul meu.

«14567»