Moskopole- esti prea "corect politic" . Parerea mea. Si, ti-am zis si in PM, cu proxima ocazie in care face careva baza de acel oras, eu, cu manuta mea, il pun pe pauza ceva timp. Problema e alta si s-a discutat si pe sectiunea moderatorilor si a redactorilor.
Problema e ca din ce in ce mai multa lume incepe sa isi piarda rabdarea, situatia de la clubul de fotbal, amestecata cu lipsa de "instruire" a stelistilor mai micuti, duc la devierea principiilor si la scaderea calitatii articolelor si mai ales a comentariilor. De exemplu, unele dintre cele mai ca lumea articole din ultima vreme sunt ale tale. Dar, NOTA BENE, nu stiu cati au inteles ce vrei sa spui. Plus ca, daca eu, ca exemplu, sunt de acord cu ceva, nu tin neaparat sa ma bag in seama printr-un comentariu de genul "ce articol frumos" - asta nu inseamna ca nu citesc sau nu apreciez - pur sisimplu sunt de parere ca mai bine imi omor plamanii la un meci decat sa teoretizez pe un site. Singurele articole care genereaza discutii despre Steaua sunt cele care starnesc idei si sentimente contradictorii in diferiti useri. Elogiile sau lucrurile mai de demult sunt apreciate si atat.
@Vlade, exista intotdeauna varianta sutului sanatos in oo.