@Maye, de acord ca traficul e important. Ca topicele alea produc trafic, nu stiu, nu ma pronunt. nu stiu daca ar functiona mai bine siteul fara ele, scoase de tot. Nu cred. Dar,
@Stanici, toretic, ai perfecta dreptate. Prcatic insa, e dramatic! Din ce vade eu, nu topicele alea sunt facute pentru a facilita comunicarea, si, vezi-Doamne, o cunoastere a stelistilor, ci Steaua e facuta pentru a facilita cunoasterea intre voi.
Cunoasterea "stelistilor", intre ei, asa cum te-ai exprimat tu, nu se poate face decat intr-un singur mod: DISCUTII DESPRE Steaua!
Eu il cunosc pe Marius din discutii despre Steaua. Stiu ca-l simpatizeaza pe Piturca, stiu ca are o opinie pro-glorie, care primeaza in fata omului, in cazul Duckadam, stiu ca nu-i place pe Ov. Petre, Surdu, etc., etc.
Stiu ca Adrian are o parere f. proasta in ce-l priveste pe Piturca, stiu ca, (la fel ca mine), prefera sa vada Steaua retrogradata sau desfiintata, decat sa mai fie la asta, etc, etc.
Stiu ca Lari, are gandirea cea mai flexibila, si in raport cu Piturca, si cu Hagi, si cu Becali, etc, etc.
Stiu ca y-jam are o afinitate catre sfarsitul anilor 80, prima jumatate a anilor 90, ca e fan Rotariu (care mi-a placut si mie, si mi-a parut rau cand a plecat la Extensiv), stiu ca e anti-Lucescu, stiu ca i-a placut de Marian Popa, stiu ca il cunoaste pe Mustaca!!!
Si ei pe mine ma cunosc, tot prin ceea ce am exprimat DESPRE Steaua!
s.a s.a s.a
Asta inseamna cunoastere intre "stelisti". Nu cati ani ai, unde lucrezi, ce culoare are masina, ce filme ai mai vazut, cu ce partid simpatizezi, ce parere ai despre Carol, Antonescu, Ceausescu, Basescu, Capatos. Aia nu e cunoastere intre "stelisti".
E cunoastere intre unii care iau "stelismul" ca pretext!
Alta cunoastere intre stelisti, decat prin/referitor la Steaua nu exista!
Stelistii se cunosc intre ei, discutand despre Steaua! Clar!
@Bogdan, cu draga inima fac lucrul asta. Ai vazut tu ca m-am bagat o singura data (1)!, in vreo discutie?
Hai sa-ti spun ceva. Am intrat pentru prima data pe siteul asta, acum trei luni. Desi nu obisnuiam, am trimis un comentariu la gsp, pe blogul lui Tolontan. Desi nu incalca nicio regula, au refuzat sa-l posteze de vreo 4 ori, pentru ca, intr-adevar, ma cam luam de el.
Intrasem pe forumul VW, pentru ca-mi luasem un Golf 6, si aveam o problema. Imi tot furau capacelele de la jante. Si acolo am vazut forum Steaua, Dinamo, cutare. Habar nu aveam ca existati.
Si mi-am facut contul doar pentru a posta o chestie, care cam expirase ca actualitate insa, si n-am mai facut-o. Am facut topicul "Cu ce drept intervenim", si m-as fi retras in secunda urmatoare, insa mi-a zis LDS, niste cuvinte care m-au facut sa ma smt f. bine. Nici nu-mi inchipuiam ca as fi avut eu ceva de spus pentru Steaua! Ma gandeam ca sunt niste minti luminate pe aici, care exprima stelismul mult ami bine decat as putea spera eu sa o fac! Ce bou eram! Si sunt, in continuare, pentru ca pierd timpul cu voi.
Am ramas, pentru ca ce aveam eu de spus, mi-a parut de minimautilitate. Daca 5-6 din astia mai mici care intra pe aici, inteleg ceva, eu sun f. multumit.
Nu sunt familiarizat cu spatii din astea, nu mai cont pe nicaieri virtual, si nici nu o sa am.
De aia, pe mine ma deranjeaza enorm cand unul ca LRP, care in viata reala trece pe trotuarul celalalt, sa ma jigneasca in halul asta, neprovocat, fara sa-i fi spus nimic, si fara sa fie sanctionat sever pentru o incalcare cu buna stiinta, re-repetata a regulilor de convietuire.
Eu am 110 kg(vreo 10 sunt in plus), la 1.85, si ridic 5 tone la piept intr-o zi slaba. Inot, in martie-mai, de la Lido pana la Iaky si inapoi, la temp. de 8-9 grade, vreo 4 km. Ce s-ar intampla daca m-as intalni cu el intre patru pereti si patru ochi? Mi-ar mai lua la **** un simbol personal, ca asa vrea el? Nu ar face-o, nu? Daca ar avea un minim simt al conservarii. dar aici i se permite
Daca in viata reala nu s-ar intampla lucrul asta, nu inteleg de ce este permis aici! Eu ma simt impotent, in cazul asta.
Intru aici pentru Steaua, si sunt jignit de unul care intra pentru orice altceva decat Steaua, si nu pateste nimic. Nu e corect!
Stiu f. clar ca multi care aveau enorm de spus pentru Steaua au fost alungati din cauza unor specimene (nu ma intereseaza ce valoare civila au), care, din spatele a orice, dar nu Steaua, fac muzica, ritmul, si dansul pe aici, in numele si detrimentul Stelei!
Ma retine faptul ca, acum vreo doua saptamani, atunci cand se discuta despre ce o sa insemne pentru Steaua, venirea lui Piturca, un moment de URIASA importanta pentru viitorul Stelei, din foarte multe motive(o sa dezvolt altundeva), pe marele stelist LRP, il interesa cum se acorda rangul, in functie de postari, si de ce unii au un rang superior, si ce trebuie sa faci pentru a-l obtine.
Asta il interesa, asta a dezbatut, problema asta il macina (vezi topicul respectiv). Asta era problema lui cand se discuta despre viitorul Stelei: rangul de stelist!
Cum i-a spus cineva: tara arde si baba se piaptana. Dar cand baba defileaza cu simbolul Antonescu, atunci ne apuca rasu-plansu. Mai mult plansu
Astia sunt "stelistii"! Sa va spalati cu ei pe cap!
Asta ma retine, d-l Bogdan!