FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pedepse mai aspre pentru limbajul de mesager.

«134567»
MoWeed07.06.2010 21:06
Pe mine nu ma luati inseama, exprim doar o opinie off-topic. Nu sunt de acord cu avatare interpretabile, cum ar fi cel cu Antonescu. Precizez ca eu nu am o opinie personala impotriva lui Antonescu. Dimpotriva! Dar altii ar putea avea!

Pai intrebarea mea este, in cazul acesta, unde tragem linie?

Poate unul o sa aiba o opinie impotriva avatarului lui Lari, pe motiv ca nu-i place, sau poate altuia n-o sa-i placa avatarul lui Stanici ca are o fobie impotriva porcilor.

Din experienta iti spun ca mereu vor fi cativa nemultumiti, indiferent de cat de restrictive sau permisive sunt regulile

Chestia asta cu avatarele mi se pare o tampenie. Atata timp cat nu are avatarul vreunei rivale sau un avatar care sa contina injurii sau obscenitati, poate sa-si puna avatar cu ce echipa vrea el. Mai importante sunt ideeile pe care le exprima omul, nu avatarul lui. Daca el a dovedit ca este stelist, de ce sa nu aiba dreptul sa-si puna avatar cu echipa cu care simpatizeaza din afara?

axl07.06.2010 21:14

4.1 Semnaturile trebuie sa aiba maxim 4 rinduri scrise cu font 2 sau maxim 8 rinduri cu font mai mic (randurile goale se numara de asemenea) si sa aiba pina la 90 de caractere pe linie.

4.2 Semnaturile pot contine litere mai mari sau formatate (bold, italic etc) si culori, cu mentiunea ca nu trebuie sa fie iritante la ochi, lucru ce ramane la latitudinea administratorilor si moderatorilor site-lui. Semnaturile pot contine de asemenea fisiere de tip html, userbars, poze, link-uri, etc., atat timp cat aceastea nu sunt de natura obscena, vulgara, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatoare sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii Forumului si sa contravina legilor nationale sau internationale, sau nu promoveaza produse comerciale.

5.2 Avatar

Avatarul este imaginea care va aparea langa nume, la fiecare post de pe forum. Va puteti pune, la alegere, o imagine JPG sau GIF de dimensiuni 80 x 80 pixeli, nu mai mare de 150 kilobytes. Este interzisa folosirea ca avatar a: Imaginilor cu continut obscen sau ilegal;motivele sunt evidente Imaginilor care prin continutul lor provoaca iritare in randul suporterilor clubului Steaua. In aceasta categorie intra si imagini continand simboluri, sigle ale cluburilor rivale. Daca acest tip de imagini isi vor face aparitia, vor fi sterse fara avertizarea utilizatorului ce le foloseste, iar daca acesta va incerca sa le refoloseasca va fi avertizat. In nici un caz nu vom inlocui imaginile cu ceva ofensator sau ironic la adresa utilizatorului.

Adrian07.06.2010 21:17

Regulamentul ala e prea putin cunoscut. Ca si acolo zice ca nu e voie cu limbaj deampixu pe site. Dar, din pacate, desi am trimis sute de mesaje private noilor utilizatori, mesaje in care ii indemnam sa citeasca regulamentul inainte sa posteze, se pare ca ei nu stiu sa foloseasca casuta postala.

axl07.06.2010 21:20
din pacate, desi am trimis sute de mesaje private noilor utilizatori, mesaje in care ii indemnam sa citeasca regulamentul inainte sa posteze, se pare ca ei nu stiu sa foloseasca casuta postala.

Nu conteaza, tu ti-ai facut datoria si poti trece la warn-uri si ban-uri cu sufletul impacat.

Joga Bonito07.06.2010 22:51
Daca el a dovedit ca este stelist, de ce sa nu aiba dreptul sa-si puna avatar cu echipa cu care simpatizeaza din afara?

Da cine il opreste sa-si puna un asemenea simbol al unei alte echipe pe avatarul de la mess, pe facebook, pe hi5, pe tricoul lui preferat, pe cana de cafea, etc. Sa-si traiasca ''simpatiile'' in privat si sa ne scuteasca, ca nu-i nimeni curios. Aici promovam stelismul, nu suntem un site de socializare.

Eu incerc sa postez cat mai scurt si mai concis cu putinta. Dilema pe care eu am supus-o la discutie e avatarul cu echipele straine. N-o mai dati in diverse cu porci si Antonesti si ca ''x'' sau ''y'' nu e stelist sau nu.

Virgil08.06.2010 06:41

Eu ma abtin. Unii poate ca vor sa scrie corect, dar nu pot. Sa-i excludem? Poate au ceva important de spus sau poate ca vor sa se simta ca intre frati printre stelisti. Nu. Nu sunt de acord cu pedepse pentru astfel de stelisti. Pentru ca ar trebui sa fim toti pentru unul si unul pentru toti. Cu cat mai multi, cu atat mai bine.

Stanici08.06.2010 06:44
Eu ma abtin. Unii poate ca vor sa scrie corect, dar nu pot. Sa-i excludem? Poate au ceva important de spus sau poate ca vor sa se simta ca intre frati printre stelisti. Nu. Nu sunt de acord cu pedepse pentru astfel de stelisti. Pentru ca ar trebui sa fim toti pentru unul si unul pentru toti. Cu cat mai multi, cu atat mai bine.

Virgile, nu e nici un bai daca greselile vin din ignoranta. Problema e limbajul de mess, k, sh, tz, y, etc. Nu imi spune ca acest tip de scriere vine din nestiinta si nu din rea intentie.

vlad08.06.2010 07:42

Visul lui Pruteanu prinde contur.

Maye08.06.2010 07:53

@Vlad Bogdan

Nu te mai chinui...tot copil ramai.

Altii nu merita warn?Hai cititi cateva postari mai sus. :)

Moskopole08.06.2010 08:19

Lumea nu posteaza pentru ca sunteti cativa care aveti 2-3000 de postari, pe orice subiect in afara Steaua, care nu lasati nimic dupa voi, pentru Steaua, si aveti impresia ca, numai pentru faptul ca stati toata ziua pe topice de luat la misto, sarbatoritul zilei, gluma zilei, istorie, aveti vreun merit. Nu aveti niciun merit! Dimpotriva!

Eu am o problema cu faptul ca sfertodocti in ale stelismului (unii nici macar atat nu sunt), care intra numai pentru socializare(membri asa-zis marcanti ai comunitatii), au Steaua ca pretext, nu ca scop.

Si ma deranjeaza ca acesti semianalfabeti in ale Stelei sunt atat de vocali.

Asta e explicatia pentru care nu intra oameni seriosi aici, pe un site al Stelei -nu a lui MU, Antonescu, Hitler, Ramaru- si asta e explicatia pentru care e o saracie lucie pe aici.

Adrian08.06.2010 08:47

Imi pare rau ca am deschis acest topic pentru ca e clar ca am gresit. Respectul nu exista. Asta e problema. Si daca se rezolva ceva si incep oamenii sa scrie corect, tot nu o sa fie respect. V-ati apucat sa va injurati pentru ca aveti pareri diferite. Voi(multi dintre voi, nu toti) nu puteti discuta serios. Daca un om are o problema si va simtiti atacati cand el zice ceva, imediat sariti sa il jigniti si sa va certati si sa nu mai stiu ce. Nu puteti discuta frumos, cu respect, sa ii aratati omului ce si cum, de ce alegeti acea poza sau nu mai stiu ce.

"Lasa ca il injur, il ironizez, imi bat joc de numele lui, de nu mai stiu ce, si l-am dat gata pe micut."

Si cica de ce nu mai sunt discutii pe site. Cum sa ai discutii cu astfel de oameni care, cum vad ca indraznesti sa nu ai aceleasi pareri ca si ei, te injura?!

Sper ca moderatorii sa sanctioneze pe cei care au incalcat regulamentul si sa stearga acest topic. E clar ca a fost o idee proasta deschiderea acestui subiect.

Bogdan08.06.2010 08:55

@Moskopole cam aiurea rationamentul tau. Si ti-au zis mai multi inaintea mea. Nu au treaba avatarele cu cat de stelist e unul sau altul sau cine intra pe forum.

Moskopole08.06.2010 08:56

x nu e stelist ca are avatar cu Lacatus. x e stelist pentru ca intra pe siteul Stelei, si scrie(bine-prost) PENTRU Steaua! nu pentru legionari, comunisti, basarabeni, pentru glume, filme, curve, masini, politica, social, muzica!

x e stelist pentru ca, pe siteul Stelei, exprima vocatia Stelei, nu a unui personaj care nu are nicio legatura cu Steaua! confuzia asta, pentru mine explica tot ce se intampla pe aici.

y nu e stelist, nu pentru ca are avatar cu bmw, sau cu MU, sau cu Donald Ratoiul, sau cu Nikita, sau cu Becali, sau Tarky, sau cu Antonescu! y nu e stelist pentru ca nu intra aici PENTRU Steaua! intra pentru orice altceva! cum demonstreaza arhivele.

Nu comentez de nivelul de cunoastere al lui y in ale Stelei, care e la nivelul genunchiului puiului de balta. Sunt si altii mai modesti, dar care intra aici pentru Steaua.

Ramaneti mai bine la gluma zilei, sa ne luam la misto, ce au mai facut guvernantii, ce tate are aia, erau buni sau rai legionarii, ca PENTRU Steaua, oricum nu faceti, din pacate, nimic!

pentru voi, Steaua e pretext, nu scop!

p.s. marcantul membru stelist "Le resseau pansant", in cele trei mentionari ale numelui meu( toate pe ALTA TEMA decat Steaua, normal), a gasit de cuviinta, sa ma jigneasca crunt, de fiecare data, dand masura unei inteligente deosebite, deturnand un nume cu un puternic simbol emotional pentru mine, in injuraturi grave !. moskoplm (mosko pulamea); moskopl (moskopula); moskople (moskopule).

Fiind sanctionat pentru prima din atacurile astea dureroase, sub centura,la familie si trecut, cel care si-l pune ca simbol pe Maresalul Antonescu, monument de demnitate si onoare (dar care nu are ce cauta aici), a aratat ca-si insuseste cu barbatie greseala: " Domna invatatoare, dar si Gigel a l-a injurat pe Gabi, si nu a patit nimic! Si Marina a scuipat!" i-a dat in gat pe altii, ca si ei au jignit, si nu au fost sanctionati.

Viitor de aur, Steaua noastra are.

p.p.s. d-l maresal, d-ta esti foarte viteaz in fata monitorului. imi exprim disponibilitatea public, de a ma intalni cu d-ta, mijlocit de orice membru de pe aici, sa vad cum iti mai bagi tu ce-oi avea in pantaloni in locul unde am eu mormintele strabunicilor, cand o sa fim fata in fata, doar noi doi, ca un barbat ce esti.

Maye08.06.2010 08:59
x nu e stelist ca are avatar cu Lacatus. x e stelist pentru ca intra pe siteul Stelei, si scrie(bine-prost) PENTRU Steaua! nu pentru legionari, comunisti, basarabeni, pentru glume, filme, curve, masini, politica, social, muzica!

Si tu crezi ca acest site ar functiona mai bine fara respectivele topice?

Eu cred ca nu , iar traficul e important.

Bogdan08.06.2010 09:02

@Moskopole ce te retine sa nu urmaresti strict ce este legat de Steaua? Sunt sectiuni legate de Steaua si sectiuuni de diverse. Urmareste ce te intereseaza. Si nu mai ai nicio treaba dupa cu toate avatarele sau cu ce se discuta acolo.

Stanici08.06.2010 09:03

@Moskopole, topicele de genul celor de socializare sunt importante pentru a ne cunoaste mai bine intre noi, stelistii.

Joga Bonito08.06.2010 09:48
Atunci profit de capul asta de pod sa-mi spun of-ul (si auto-critica) in legatura cu moderatorii. Nu stiu daca este doar nostalgia (cum multi au amintit de vechiul forum) dar am impresia ca moderatorii nu-s moderatori. In afara de sanctiuni si pus piciorul in prag uneori nu prea facem nimic. Nu moderam. Nu deschidem discutii, probleme, dezbateri, nu incurajam initiativa altora s-o faca. Pai fratele meu, pe mine daca nu ma bagau in seama Virgil, Ovidiu, George, Bogdan4Steaua (Doamne cat l-am chinuit pe omul asta cu postarile mele fara majuscule), Forever, etc., nu ramaneam pe site. Fie imi raspundeau la intrebari, fie imi aratau acolo unde nu stiam, fie pur si simplu spuneau un "sunt de acord" sau, dupa caz, "nu sunt de acord", in niciun caz "aberezi", "spui numai prostii", "esti un becalist", etc.

Cam de aici cred ca a plecat declinul. Nu mai e nimeni din vechea garda, excluzandu-i pe Virgil care a iesit din ale moderatului, SSK, INM si Bogdan din Oradea care contribuie destul de rar... Multi sunt adusi dupa 2008 si nu prea au prins rigurozitatea vechiului forum, deci nu prea sunt de blamat.

Maye, Stanici, traficul si socializarea duce la sfarsitul nostru ca si comunitate stelista. E un mecanism lent, dar sigur. Sunt curios ce se va intampla peste vreo 4-5 ani.

@Adrian, dai sfaturi din postura de lup moralist. Pasul cel mai important trebuie sa vina de la noi - de la propria persoana. Si doar atunci putem emite pretentii de la altcineva. De respect nici nu mai vine vorba....

Facand o gluma, tu nu te-ai schimbat deloc din 2007, cand am polemizat prima oara si m-am speriat de tine. :P

@Moskopole, ai dreptate... Suntem pe o panta descendenta si nici nu cred ca avem vreo solutie la indemana.

Adrian08.06.2010 10:01

Poate ca nu m-am schimbat dar nici nu am vrut. Pentru ca am mers pe aceleasi idei de atunci si pana acum. Si, oricum, tu stii ca "certurile" noastre au avut ca punct de plecare sportul-fotbalul-Steaua, in nici un caz alte subiecte, gen jigniri de nume, ironii cu avatare, etc.

La inceput si eu scriam aiurea. Nu mesagerist. Pur si simplu ignoram semnele de punctuatie, preferand sa dau enter in loc sa pun punct. Era mai rapid. Dar am vazut ca unii oameni scriu corect si mi-a fost rusine. Daca ei se obosesc sa scrie corect, eu de ce nu as face la fel?

Eu si Joga Bonito ne-am certat mult. Si asta din cauza parerilor despre Lacatus. Totusi, din punctul meu de vedere nu exista resentimente, ranchiuna, etc. Daca ne-am vedea, in nici un caz nu am sari la bataie. Cel putin eu nu as sari. M-am certat cu multi oameni de pe site dar au fost certuri constructive. Am discutat, am dezbatut, a fost aprins dar respect a existat.

Cat am fost moderator nu cred ca poate sa spuna Joga Bonito ca l-am hartuit. Cred ca trebuie sa existe respect intre stelisti chiar pentru faptul ca suntem stelisti, daca nu din alte motive.

Cat am fost mod, le-am tras-o doar alora care nu sunt stelisti: retonto si chiorix. Si puteti spune ce vreti da' aia nu sunt stelisti. O sa va convingeti si voi.

Daniel-Ionut08.06.2010 10:11
p.p.s. d-l maresal, d-ta esti foarte viteaz in fata monitorului. imi exprim disponibilitatea public, de a ma intalni cu d-ta, mijlocit de orice membru de pe aici, sa vad cum iti mai bagi tu ce-oi avea in pantaloni in locul unde am eu mormintele strabunicilor, cand o sa fim fata in fata, doar noi doi, ca un barbat ce esti.

Cred ca aceste certuri sunt o problema mai mare pe site, decat semnele de punctuatie sau prescurtarile unuia sau altuia.

Moskopole08.06.2010 10:19

@Maye, de acord ca traficul e important. Ca topicele alea produc trafic, nu stiu, nu ma pronunt. nu stiu daca ar functiona mai bine siteul fara ele, scoase de tot. Nu cred. Dar,

@Stanici, toretic, ai perfecta dreptate. Prcatic insa, e dramatic! Din ce vade eu, nu topicele alea sunt facute pentru a facilita comunicarea, si, vezi-Doamne, o cunoastere a stelistilor, ci Steaua e facuta pentru a facilita cunoasterea intre voi.

Cunoasterea "stelistilor", intre ei, asa cum te-ai exprimat tu, nu se poate face decat intr-un singur mod: DISCUTII DESPRE Steaua!

Eu il cunosc pe Marius din discutii despre Steaua. Stiu ca-l simpatizeaza pe Piturca, stiu ca are o opinie pro-glorie, care primeaza in fata omului, in cazul Duckadam, stiu ca nu-i place pe Ov. Petre, Surdu, etc., etc.

Stiu ca Adrian are o parere f. proasta in ce-l priveste pe Piturca, stiu ca, (la fel ca mine), prefera sa vada Steaua retrogradata sau desfiintata, decat sa mai fie la asta, etc, etc.

Stiu ca Lari, are gandirea cea mai flexibila, si in raport cu Piturca, si cu Hagi, si cu Becali, etc, etc.

Stiu ca y-jam are o afinitate catre sfarsitul anilor 80, prima jumatate a anilor 90, ca e fan Rotariu (care mi-a placut si mie, si mi-a parut rau cand a plecat la Extensiv), stiu ca e anti-Lucescu, stiu ca i-a placut de Marian Popa, stiu ca il cunoaste pe Mustaca!!!

Si ei pe mine ma cunosc, tot prin ceea ce am exprimat DESPRE Steaua!

s.a s.a s.a

Asta inseamna cunoastere intre "stelisti". Nu cati ani ai, unde lucrezi, ce culoare are masina, ce filme ai mai vazut, cu ce partid simpatizezi, ce parere ai despre Carol, Antonescu, Ceausescu, Basescu, Capatos. Aia nu e cunoastere intre "stelisti".

E cunoastere intre unii care iau "stelismul" ca pretext!

Alta cunoastere intre stelisti, decat prin/referitor la Steaua nu exista!

Stelistii se cunosc intre ei, discutand despre Steaua! Clar!

@Bogdan, cu draga inima fac lucrul asta. Ai vazut tu ca m-am bagat o singura data (1)!, in vreo discutie?

Hai sa-ti spun ceva. Am intrat pentru prima data pe siteul asta, acum trei luni. Desi nu obisnuiam, am trimis un comentariu la gsp, pe blogul lui Tolontan. Desi nu incalca nicio regula, au refuzat sa-l posteze de vreo 4 ori, pentru ca, intr-adevar, ma cam luam de el.

Intrasem pe forumul VW, pentru ca-mi luasem un Golf 6, si aveam o problema. Imi tot furau capacelele de la jante. Si acolo am vazut forum Steaua, Dinamo, cutare. Habar nu aveam ca existati.

Si mi-am facut contul doar pentru a posta o chestie, care cam expirase ca actualitate insa, si n-am mai facut-o. Am facut topicul "Cu ce drept intervenim", si m-as fi retras in secunda urmatoare, insa mi-a zis LDS, niste cuvinte care m-au facut sa ma smt f. bine. Nici nu-mi inchipuiam ca as fi avut eu ceva de spus pentru Steaua! Ma gandeam ca sunt niste minti luminate pe aici, care exprima stelismul mult ami bine decat as putea spera eu sa o fac! Ce bou eram! Si sunt, in continuare, pentru ca pierd timpul cu voi.

Am ramas, pentru ca ce aveam eu de spus, mi-a parut de minimautilitate. Daca 5-6 din astia mai mici care intra pe aici, inteleg ceva, eu sun f. multumit.

Nu sunt familiarizat cu spatii din astea, nu mai cont pe nicaieri virtual, si nici nu o sa am.

De aia, pe mine ma deranjeaza enorm cand unul ca LRP, care in viata reala trece pe trotuarul celalalt, sa ma jigneasca in halul asta, neprovocat, fara sa-i fi spus nimic, si fara sa fie sanctionat sever pentru o incalcare cu buna stiinta, re-repetata a regulilor de convietuire.

Eu am 110 kg(vreo 10 sunt in plus), la 1.85, si ridic 5 tone la piept intr-o zi slaba. Inot, in martie-mai, de la Lido pana la Iaky si inapoi, la temp. de 8-9 grade, vreo 4 km. Ce s-ar intampla daca m-as intalni cu el intre patru pereti si patru ochi? Mi-ar mai lua la **** un simbol personal, ca asa vrea el? Nu ar face-o, nu? Daca ar avea un minim simt al conservarii. dar aici i se permite

Daca in viata reala nu s-ar intampla lucrul asta, nu inteleg de ce este permis aici! Eu ma simt impotent, in cazul asta.

Intru aici pentru Steaua, si sunt jignit de unul care intra pentru orice altceva decat Steaua, si nu pateste nimic. Nu e corect!

Stiu f. clar ca multi care aveau enorm de spus pentru Steaua au fost alungati din cauza unor specimene (nu ma intereseaza ce valoare civila au), care, din spatele a orice, dar nu Steaua, fac muzica, ritmul, si dansul pe aici, in numele si detrimentul Stelei!

Ma retine faptul ca, acum vreo doua saptamani, atunci cand se discuta despre ce o sa insemne pentru Steaua, venirea lui Piturca, un moment de URIASA importanta pentru viitorul Stelei, din foarte multe motive(o sa dezvolt altundeva), pe marele stelist LRP, il interesa cum se acorda rangul, in functie de postari, si de ce unii au un rang superior, si ce trebuie sa faci pentru a-l obtine.

Asta il interesa, asta a dezbatut, problema asta il macina (vezi topicul respectiv). Asta era problema lui cand se discuta despre viitorul Stelei: rangul de stelist!

Cum i-a spus cineva: tara arde si baba se piaptana. Dar cand baba defileaza cu simbolul Antonescu, atunci ne apuca rasu-plansu. Mai mult plansu

Astia sunt "stelistii"! Sa va spalati cu ei pe cap!

Asta ma retine, d-l Bogdan!

Bogdan08.06.2010 10:36

Deci... ai optiunea ignore. Cine te jigneste poate primeste avertizare, banare si apoi revine din nou. Ignora-l. Ignorati-va reciproc. Si gata.

Legat de forum: this is Romania. Asta avem cu asta defilam.

Moskopole08.06.2010 10:48

Nu tata! Nu dau niciun ignore! Sunteti moderatori, nu sunteti contopisti! Nu sunt "N" situatii din astea. E o situatie punctuala! Luati atitudine!

MoWeed08.06.2010 10:54

Da cine l-a provocat domnule Moskopole?

Cine s-a luat de avatarul omului? Si nu-mi spune ca ai dat un exemplu, puteai sa zici de altceva. In contextul in care v-ati mai certat in trecut, era evident ca acea postare este un atac personal

Cine se considera unicul detinator al adevarului si nu e in stare sa accepte o parere contradictorie? Cine este cel care ii ironizeaza sau jigneste(mascat, desigur) pe toti cei care nu sunt de acord cu el?

Cine provoaca oamenii ca apoi sa se planga de raspunsurile lor mai mult sau mai putin acide?

Tu l-ai provocat. Asa ca, daca ar fi cazul sa dau sanctiuni, si tu ai fi sanctionat.

Moskopole08.06.2010 11:03

Vreau exemple concrete -citatul respectiv- in care am jignit si ironizat pe unul care nu a fost de acord cu mine. daca tu te-ai simtit jignit aseara, imi cer scuze, dar precizeaza totusi, cu citat, ca sa stie toata lumea despre ce e vorba. Cu citat, da?

Eu am spus ca nu sunt de acord cu avatarul lui. Daca asta e un atac la persoana, atunci problema e grava. Ai probleme mari, inseamna. Moskopula, moskopule, moskopulamea, astea sunt atacuri la persoana.

Cum nu accept pareri contradictorii? !Concret, te rog...Ce am spu, ce am facut, unde? Cu citate, da?

Care e faza cu adevarul absolut?!

Tu te-ai simtit atins de ceva ce am spus eu, pentru ca de aiai ai bagat-o pe asta cu jigniri mascate, si te-ai ridicat primul, asta e..

Vezi ca te compromiti cu interpretari absolut false referitor la LRP. auzi, l-am provocat.

Eu am spus ce aveam de spus. Intelegeti, bine, nu intelegetii, sa fiti sanatosi! Am incheiat!

vlad08.06.2010 11:08

@Moskopole,cred ca esti prea patimas. Ia-o si tu mai usurel. Iti tocesti prea devreme nervii. Ai toata viata in fata. Bafta.

PS (Pentru a mai detensiona discutia) O sa incerc sa evit plaja de la Lido pentru ca ti-am spus odata ca si Piturca a contribuit la situatia actuala a Stelei iar tu nu ai fost de acord cu opinia mea. :)

«134567»