nu e chiar asa valoros Catalin Munteanu ! sa nu ne mai agitam aiurea
nu e chiar asa valoros Catalin Munteanu ! sa nu ne mai agitam aiurea
Consider ca nu e normal sa-i consideram pe stelistii plecati la rivale tradatori, pentru ca nu avem dreptul sa judecam alegerile fotbalistilor. Cine crede ca joci din pasiune, se inseala. Nu, joci SI din pasiune, dar mai ales pentru bani.
Niculescu a refuzat rapid, pe vremea cand Becali era presedinte la rapid. Intelegem jucatori care se transfera de la Steaua la Dinamo si invers, dar macar tine-ti gura si nu te mai da mare caine sau stelist sau orice altceva cum face marele plesan.
:evil: >>>Eu cred ca te-ai luat de cine nu trebuie!!!!Cat despre tradatori,fotbalisti sunt oameni au si ei familii de intretinut si asa mai departe,nu am nimik cu cei care merg la vreo rivala,daca au plecat de la Steaua,inseamna ca nu mai dau randament sau au facut ei ceva de au fost dati afara!!!>>> :twisted:
Nu ma refeream la Oto, ci la declaratiile fotbalistilor, care spun ca iubesc Steaua, iar dupa ce se transfera la dinamu o baga pe aia '' eu cand eram mic am inceput fotbalul la Dinamo si de mic tin cu aceasta echipa.
aaaa
Bai reddog nu o sa mai vina niciodata vreun STELIST format la Steaua la voi in groapa!! Catalin Munteanu e un TRADATOR!! Asta a fost ultimul caz de acest fel!! NICIODATA nu o sa mai vezi vreun STELIST format ca jucator la Steaua-CAMPIOANA
Sincer, nu cred ca Munteanu Catalin a fost format la noi. Din cate stiu eu, a inceput fotbalul la alta echipa. Si oricum de pe vremea cand juca in Ghencea se zvonea ca fusese caine cand era mic. Acum, mie imi pare rau pe undeva ca nu a venit la noi, amintindu-mi de perioada 1997-1998 cand a facut furori la Steaua. Dar viata merge inainte si nu putem trai din amintiri. Parerea mea.
aaaa
e dureros ca Munteanu a ales Dinamo, dar nu cred ca Steaua i-a facut vreo propunere in acest sens.
se stie ca atunci cand era mic a fost la trial la Dinamo dar nu l-au luat pt ca era slabutz fizic, acum a (re)venit la ei.
nu asta e problema, noi sa jucam bine.
aaaa
aaaa
M-as bucura si cu trei puncte nemeritate ! ![]()
aaaa
Timpurile s-au schimbat.Trebuie sa intelegem ca un jucator nu se poate duce acolo unde vrea ci acolo unde il plaseaza impresarul.Acolo unde i se gaseste un loc si o bucata de cascaval.
Sunt sigur ca Steaua nu ar fi acceptat intoarcerea lui Catalin.Pentru ca nu cred ca valoarea lui de moment poate trece de banca de rezerve a Stelei.
Asa ca va propun sa trecem la lucruri mai serioase.
Din cate stiu eu a jucat la Motoare Diesel in berceni , de acolo a venit la Steaua , se poate sa o fi dat probe la Dinamo , dar acum chiar nu mai joaca nimic la Steaua nu mai are loc ...