FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Catalin Munteanu la DINAMO!!!

«1234»
meshteroo20.12.2005 15:36

Ioan Becali: Cătălin Munteanu a fost dorit la Dinamo de conducerea executiv㝠

Președintele executiv al FC Dinamo, Ioan Becali, a declarat, marți, in cadrul unei conferințe de presă, că transferul jucătorului Cătălin Munteanu la gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare a fost dorit de conducerea executivă a clubului și in special de directorul executiv Cristi Borcea.

"E un transfer pe care mi l-am dorit atât eu, cât și conducerea executivă și in special Cristi Borcea. De câteva luni suntem in discuții și așteptam ca Munteanu să se recupereze complet pentru a semna cu Dinamo. Cătălin Munteanu este un jucător in care ne punem practic toate speranțele, având in vedere vârsta și experiența sa. A fost un jucător de echipa națională, a evoluat la Atletico Madrid, dar a fost imprumutat la multe echipe din cauza statului său extracomunitar", a declarat Becali.

Ioan Becali a precizat că s-a consultat și cu conducerea tehnică a echipei in privința transferului jucătorului. "Transferul a fost dorit și de conducerea tehnică. Am vorbit și cu Andone, de mai multe ori și de Munteanu și de alți jucători. Cătălin Munteanu rămâne un patrimoniu pentru clubul Dinamo, indiferent de mine, de Andone sau de alții care vor pleca de la Dinamo", a spus Becali.

Președintele executiv al FC Dinamo consideră că este una dintre cele mai bucuroase zile pentru el, cu ocazia semnării contractului cu Cătălin Munteanu. "Este una din zilele cele mai bucuroase pentru că am adus un jucător care mie imi este drag, in ceea ce privește omul Cătălin Munteanu. Am inceput colaborarea cu el la 18 ani și Dumnezeu mi-a ajutat să lucrez cu el in continuare și in această postură nouă, de președinte de club. L-am transferat nu doar pe omul Cătălin Munteanu, ci și pe jucătorul Cătălin Munteanu pentru a avea ocazia să revină in echipa națională și să devină un pilon de bază al echipei Dinamo. Transferul său la Dinamo nu a fost realizat pentru a inlocui un jucător anume, ci pentru a intări echipa", a declarat Becali.

La semnarea contractului cu Cătălin Munteanu, pentru o perioadă de trei sezoane și jumătate, Ioan Becali a spus că cele mai mari probleme le-a avut cu impresarul jucătorului, fratele său, Victor Becali. "Cele mai mari probleme la semnarea contractului au fost cu impresarul său, Victor Becali. Acum e mai greu să fac cum vrea Victor, așa cum și eu făceam inainte. Sunt intr-o altă postură. Important este că ne-am ințeles. Este un contract favorabil pentru ambele părți", a conchis Becali, care a mai adăugat că pe 27 sau 28 decembrie va prezenta incă o achiziție a unui jucător, refuzând să dezvăluie numele acestuia.

Președintele executiv i-a atras atenția, in cadrul conferinței de presă, directorului sportiv Constantin Dănilescu, să așeze cu fața in jos contractul, pentru a nu fi fotografiat de reprezentanții presei.

Cătălin Munteanu a afirmat că a ales Dinamo pentru că, pe timpul accidentării, a fost sunat mereu de Cristi Borcea și Ioan Becali. "Am ales Dinamo pentru că nea Becali și Cristi Borcea au ținut legătura cu mine cât timp am fost accidentat, dar și pentru proiectul de viitor care există aici", a spus Munteanu, fiind intrerupt de președintele executiv al FC Dinamo. "S-a terminat cu «nea Giovanni». "«Nea» ii spui lui Victor, iar de azi inainte, mie mi te adresezi cu «domnule președinte»", a intervenit Becali.

Munteanu spune că vrea să se acomodeze cât mai repede cu echipa. "Este o alegere foarte bună, un pas inainte și sper să nu-i dezamăgesc pe cei care au avut incredere in mine. Vreau să mă acomodez cât mai repede cu echipa, să mă pun la punct cu condiția fizică și să mă impun cât mai repede ca titular. Mai am mult de jucat, iar aceasta este o ocazie să renasc pentru că lumea de aici, din România, nu prea mai știa multe despre mine", a precizat Munteanu.

Jucătorul a adăugat că Dinamo a fost singura echipă din țară care l-a ofertat și a ales formația din Șoseaua Ștefan cel Mare in ciuda unei alte oferte de a continua in Spania. "Dinamo este singura echipă din țară care m-a ofertat. A mai fost o ofertă de a continua să evoluez in Spania, dar am ales să vin la Dinamo", a declarat Munteanu, care a dezvăluit că nu a avut incă nici o discuție cu antrenorul Ioan Andone.

Întrebat dacă Munteanu ar putea reveni la forma de altădată, când a fost comparat chiar cu Hagi, Becali a precizat că speră ca acest lucru să se intâmple, insă actualul antrenor al Politehnicii Timișoara va rămâne unicat. "Hagi a fost unicat și va rămâne unicat. De la 29 și până la 36 de ani, Hagi a câștigat 70 la sută din banii pe care ii are azi. La 29 de ani, când a văzut grămezile de bani, Hagi s-a apucat de antrenamente ca un copil și a rezistat până la 36 de ani. Sper ca și Munteanu să revină la forma care l-a consacrat și sper să revină la națională și să avem satisfacții. Nimeni nu spune că, la 29 de ani, Munteanu nu se va transfera din nou in străinătate", a spus Becali.

Cătălin Constantin Munteanu s-a născut pe 26 ianuarie 1979 la București. Mijlocașul a evoluat de 45 de ori in Divizia A, numai la Steaua, și a inscris 22 de goluri. Primul meci in Divizia A l-a disputat pe 16 martie 1997, acesta fiind derbiul Steaua-Rapid, scor 3-1.

În 1998 s-a transferat la formația spaniolă UD Salamanca pentru 1,8 milioane de dolari. A mai evoluat la echipele Espanol, Albacete și Real Murcia. A fost jucătorul echipei Atletico Madrid, dar nu a jucat pentru această grupare, fiind imprumutat altor formații. Contractul lui Munteanu cu Murcia a expirat pe 30 iunie 2005, dar conducătorii clubului spaniol i-au permis să-și continue tratamentul de recuperare după o acidentare la ligamentul incrucișat anterior al genunchiului stâng și să se antreneze in continuare până iși va găsi o echipă.

În palmaresul său se află două titluri de campion al României, in 1997 și 1998, și o Cupă a României in 1997, toate in tricoul formației Steaua.

În Liga Campionilor a disputat patru meciuri și a inscris un gol, in timp ce in Cupa UEFA a jucat de șase ori și are două goluri marcate. Pentru echipa națională a jucat in 17 partide și a marcat un gol, in meciul cu Liechtenstein, scor 7-0, din preliminariile Euro 2000.

sursa www.gsp.ro

Sunt foarte trist ca a ales Dinamo!!! :evil:

A fost stelist infocat Catalin Munteanu... :x si acum ne-a tradat. :cry:

dbd20.12.2005 15:40

asta e ...repet asa e in fotbal...

meshteroo20.12.2005 15:42

Intr-adevar draculas...asa e!!! Si Dorinel a jucat la Dinamo...dar apoi a venit si la noi... :roll:

dbd20.12.2005 15:46

si eu daca as fi in locul lor...nu stiu dar daca as primi de undeva o oferta CU MULT mai buna ...m-as duce acolo...dar asta nu inseamna ca nu mai tin cu Steaua...

Motanu D20.12.2005 15:57

Catalin Munteanu este un fost fotbalist. Asa ca nu ma dereanjeaza ca a plecat la Dinamo. Numai ca peste vreo 2-3 luni va pati ca si alt fost fotbalist, Dennis Serban, si va pleca cu coada intre picioare...

Pacat de el ca s-a irosit. Acum e prea tarziu !

dbd20.12.2005 15:59

cata dreptate...

armanovici20.12.2005 18:05

Gresit formulat chestionarul...Mergeau si alte variante...Nu ma intereseaza...Oriunde dar nu la Dinamo...

Sincer mie nu imi pare rau de Catalin...si-a facut-o cu mana lui,a fost intotdeauna interesat de bani si cand intorci spatele fotbalului fotbalul in general te pedepseste...si-a facut datoria cat a jucat pentru noi si pentru asta merita respectul nostru..a plecat prea repede,dar macar nu a plecat la rivalii de moarte direct...O singura completare...Nu ar trebui sa il injuram...Ar fi pacat...chiar daca e caine incearca sa fie profesionist...poate va reusi! :twisted:

IONUTZ-CIPRIAN20.12.2005 18:14

:evil: Sa dus la catei asta e, era mai bun la Steaua?Tre' sa faca si el un ban ca are familie,dar totusi nu trebuia acolo,oricum nu o sa iau eu injuraturi,si nu o sa mananc eu carne(sper sa nu se ingrase!!). :twisted:

sorin_77720.12.2005 19:20

nu ar trebui sa ne priveasca acest aspect. Este inca un semnal ca nu degeaba ai se spune "Groapa" stadionului unde activeaza cainii... Este un adevarat cimitir de elefanti... :twisted:

i.h.u.g.20.12.2005 19:25

cred ca ar trebui sa-l lasati pe omul acesta in pace...ati putea sa-i multumiti pentru ce a facut Munteanu pentru Steaua...in rest..mie imi placea inainte sa plece...acum chiar nu cred ca va putea sa intre in prima echipa si va pleca, probabil, in vara/// n-ar trebui sa fiti colerici...nu e primul nici ultimul care pleaca din curtea Stelei si ajunge la Dinamo...oricum n-o sa faca nimic

cristianotopeanu20.12.2005 19:27

REMEMBER ......

1997steauaastonvilla21243ph.jpg

19971998steauaarges3121yy.jpg

1997steauaastonvilla21210oc.jpg

1997steauabastia1042cn.jpg

1997fenerbahcesteaua0223fa.jpg

sorin_77720.12.2005 19:37
cred ca ar trebui sa-l lasati pe omul acesta in pace...ati putea sa-i multumiti pentru ce a facut Munteanu pentru Steaua...in rest..mie imi placea inainte sa plece...acum chiar nu cred ca va putea sa intre in prima echipa si va pleca, probabil, in vara/// n-ar trebui sa fiti colerici...nu e primul nici ultimul care pleaca din curtea Stelei si ajunge la Dinamo...oricum n-o sa faca nimic

Ai foarte mare dreptate, Multumesc, mai readus cu picioarele pe pamant... Cred ca ma aprinsesem degeaba...

i.h.u.g.20.12.2005 19:41

n-ai pentru ce sorin_777 ...tuturor ni se intampla..diferenta intre noi si ceilalti e ca ne prindem la timp :lol:

sirclaus20.12.2005 21:23

nu inteleg ce averti cu Catalin Munteanu... da a ales Dinamo ...fiindca a fost singura echipa care i-a facut o oferta. nu are dreptul acesta?? daca Steaua ii facea o oferta cred mai mult ca sigur ca venea la noi dar asa au stat lucrurile... c vreti sa spuneti ca o sa il injurati cand o sa jucam cu Dinamo?? refuz sa cred... Si alt jucator s-a dus la Dinamo dupa ce a trait momente de glorie la noi si nu a mai fost injurat... ma refer la Danciulescu care nici macar din penalty nu a vrut sa marcheze impotriva noastra (Dinamo 2-Steaua 4) si a fost aclamat la fiecare meci ... aduceti-va aminte ca le-a dat la m..e galeriei cand il injurau si nu a strigat niciodata impotriva Noastra.. nu cred ca ar faceo nici Catalin...unde a invatat fotbal....

~A fi suporter e un drept al tuturor. A reusi e o onoare pentru putini~

Phase21.12.2005 03:52

Mai oameni buni Catalin Munteanu a fost junior la Dinamo inainte de a veni la Steaua. A si spus acum cand a semnat ca a venit la echipa cu care tine de mic copil. In rest... nu ma impacientez ca el nu a aratat mare lucru in Spania. Sa-l ia Dinamo pe Munteanu si sa reusim noi sa-l aducem pe Neaga inapoi

Motanu D21.12.2005 16:24

Nu cred ca cineva ar trebui sa-si piarda timpul cu C. Munteanu. E un fost fotbalsit venit sa mai puna o cruce in cimitirul de elefanti al lui Giovanni; inca un zombie in groapa...

Pe vremea cand era fotbalist si-a facut treaba la Steaua. Si a adus si bani cublului din transfer. Acum insa el face parte din trecut.

Sa-l lasam deci in pace, poate o sa faca o figura frumoasa inainte de a dispare definitiv din fotbal. Macar de dragul celor 22 de goluri marcate in tricoul Stelei !

Radu mic21.12.2005 16:51
Mai oameni buni Catalin Munteanu a fost junior la Dinamo inainte de a veni la Steaua. A si spus acum cand a semnat ca a venit la echipa cu care tine de mic copil. In rest... nu ma impacientez ca el nu a aratat mare lucru in Spania. Sa-l ia Dinamo pe Munteanu si sa reusim noi sa-l aducem pe Neaga inapoi

corect Phase!!! Catlin e caine de mic iar ca jucator..tot mic!!nu avea loc la Steua, nici pe banca! Nu cred ca va revenii Neaga , o duce prea bine in asia si costa prea mult acum!

AGRESSIVO198+122.12.2005 10:38

Daca ar fi venit la NOI ne strica si media de varsta si de inaltime si mai stiu eu ce.Mai bine la ei.

Bisquit22.12.2005 10:51

Sunt unii pe care parca la nastere scrie pe ei Steaua!! Catalin Munteanu a fost un jucator valoros al nostru dar.....Mai bine ca s-a dus la Dinamo....N-avem nevoie de cei ca el.. Mercenari!!!!!!

Respect pentru Oprita......

Virgil23.12.2005 04:23

Situatia lui Catalin Munteanu se prezinta sub urmatorul aspect.

A stat 6 luni departe de terenul de joc ca urmare a unei accidentari.Acum,dupa accidentare,probabil ca mai mult decat banca de rezerve a echipei la care joaca nu ar fi prins.Fiind jucator impresariat de firma Becali,nu el a dorit sa vina la Dinamo,ci Giovanni l-a adus aici pentru a-l ajuta sa joace si sa-si revina,asa cum a facut cu Zicu,Tamas,Bratu,etc.

Va fi "vopsit" vorba lui Andone si dupa un retur de campionat probabil ca va fi rechemat de echipa careia ii apartine.Daca se va remarca.

I.N.Money23.12.2005 05:01

Si ce echipa e aia ?? Daca imi amintesc bine ultima data era pe la Albacete in Spania ,de unde a fost dat afara.

Allen23.12.2005 05:25

E ironic cum se schimba situatia.

L-am cunoscut pe Catalin cand juca la noi. Cand mergea pe strada isi tragea caciula pe ochi sau gulerul de la haina peste fata, de frica sa nu-l recunoasca dusmanii. Acum nu cred ca mai e nevoie, noi cel putin sper c-am invatat ce inseamna meseria de jucator profesionist si putem sa-i respectam alegerea.

reddog23.12.2005 19:45
Si ce echipa e aia ?? Daca imi amintesc bine ultima data era pe la Albacete in Spania ,de unde a fost dat afara.

Real Murcia adica.

A fost jucatorul vostru, v-a oferit clipe de bucurie pe cand marca in tricoul Stelei. Acum e la Dinamo si asta e. Deocamdata nu ma pronunt in ceea ce il priveste, nu prea am fost la curent cu evolutiile lui in a doua divizie spaniola.

AGRESSIVO198+123.12.2005 20:11

de la noi a ramas cu ideea de a marca impotriva voastra.cand o sa-l vada pe gaev stii ce va iesi nu?

reddog23.12.2005 20:12

Sper ca nu va iesi aceeasi faza ca si cu Daouda. :roll: Daca asta insinuai. Eu am spus ca inca nu ma pronunt. Nici nu il judec ca a fost si poate mai e in suflet de-al vostru. Acum e in tricoul lui Dinamo si il respect pentru asta. Ca il voi injura pe parcurs, asta ramane de vazut. :wink:

«1234»