nu stiu de ce dar presimt ca o sa-l injuri.
nu stiu de ce dar presimt ca o sa-l injuri.
Eu sper sa nu fie deloc cum spui tu. Nu stiu ce sa spun momentan. Nu prea l-am vazut jucand la Murcia...Dar nu cred ca jucand la a doua Liga spaniola e chiar sub asteptari.
La cati jucatori ex-stelisti sau ex-rapidisti ca sa nu mai spun ex-craioveni avem momentan in lot ar trebui sa huiduim non stop daca ne-am ghida putin dupa logica ta Zama.
Din partea mea injura-l cat de mult poti, putin imi pasa mie. Eu sper sa faca treaba la noi si "multi purici".
eu unul sper sa faca si giovani purici o data cu Munteanu la voi ca va prinde bine o asa persoana cu asa relatii(dynamo atelier de vopsitorie)
Aici chiar ca m-ai atacat cu Giovani asta. Mai bine vin inca trei ex-stelisti decat sa mai ramana asta mult timp pe la noi... :evil:
Uitati unul din primele goluri ale lui C. Munteanu pentru Steaua. Il am si pe primul, fireste
.

Uitati unul din primele goluri ale lui C. Munteanu pentru Steaua. Il am si pe primul, fireste.
Ce poze nu ai tu ? ![]()
Si eu as vrea sa stiu raspunsul la intrebarea ta
.
Nu are poza:"Cristian Otopeanu cu fular ros-alb la gat si cu o pancarta Nue Rapid agatzata smechereste dupa ureche ":twisted:
:lol: :lol: :lol:
daca e asa cate nu are !!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Nu are poza:"Cristian Otopeanu cu fular ros-alb la gat si cu o pancarta Nue Rapid agatzata smechereste dupa ureche ":twisted:
Mi-e jena sa scriu pe o pancarta asa ceva; nu de alta, dar am ceva pretentii de la mine. Plus ca lumea ar zice: "uite un vagabond, d-ala fanatic" ![]()
Iti recomand tie sa iesi pe strada cu un fular al lui Liverpool si sa scrii pe el: "C'mon Liverpool, Go-go-go !!"
Mai oameni buni Catalin Munteanu a fost junior la Dinamo inainte de a veni la Steaua. A si spus acum cand a semnat ca a venit la echipa cu care tine de mic copil. In rest... nu ma impacientez ca el nu a aratat mare lucru in Spania. Sa-l ia Dinamo pe Munteanu si sa reusim noi sa-l aducem pe Neaga inapoi
de acord. sa ia Dinamo toti jucatorii care s-au cam sters prin afara si noi sa luam numai de aia in forma fie ei romani sau straini si eu sunt multumit. neaga greu de crezut ca vine acum dar ar fi o idee buna. ar putea juca Dica la mijloc si am avea mai multe variante la constructie.parerea mea.
de acord si cu Phase si cu tine Bodanel...dar neaga mai mult ca sigur ca nu va veni...totusi lumea se asteapta la un transfer bomba din partea lui MM si Jiji...
C. Munteanu s-a indreptat spre giovani, nici decum spre Dinamo. Echipa asta nu e decat un CICLOP pentru el, la fel ca si pentru ceilalti jucatori. Daca stau sa ma gandesc bine, cea mai mare realizare a anului trecut e ca a ajuns giovani la Dinamo. :lol: :lol: :lol:
Am observat ca de fiecare data cand un jucator consacrat la o anumita echipa trece la echipa rivala,de moarte, invoca scuza ca el e jucator profesionist si ca trebuie sa aiba grija de familia lui...ce scuza penibila.[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu a fost jucator profesionist?Nu a avut grija de familia sa?Haldan (Dumnezeu sa il ierte) nici nu cred ca concepea sa treaca la Steaua si asta nu inseamna ca nu era jucator profesionist.Exista jucatori emblematici pentru un club,care dau totul pentru acel club si exista mercenari.Mirel Radoi e reticent sa plece in strainatate pentru Steaua,o trecere la Dinamo cred ca ar fi cel putin imposibila in viziunea lui cat de profesionist ar fi.Sa fim seriosi...a fi profesionist nu inseamna sa iti tradezi valorile,dragostea pentru un club in favoarea banilor...Catalin Munteanu - TRADATORULE,un mercenar
asta e opinia ta...
Am observat ca de fiecare data cand un jucator consacrat la o anumita echipa trece la echipa rivala,de moarte, invoca scuza ca el e jucator profesionist si ca trebuie sa aiba grija de familia lui...ce scuza penibila.[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu a fost jucator profesionist?Nu a avut grija de familia sa?Haldan (Dumnezeu sa il ierte) nici nu cred ca concepea sa treaca la Steaua si asta nu inseamna ca nu era jucator profesionist.Exista jucatori emblematici pentru un club,care dau totul pentru acel club si exista mercenari.Mirel Radoi e reticent sa plece in strainatate pentru Steaua,o trecere la Dinamo cred ca ar fi cel putin imposibila in viziunea lui cat de profesionist ar fi.Sa fim seriosi...a fi profesionist nu inseamna sa iti tradezi valorile,dragostea pentru un club in favoarea banilor...Catalin Munteanu - TRADATORULE,un mercenar
Esti copil...de Figo ce spui? De Ronaldo ce spui ? Daca tu ai juca la Dinamo si Rapid ti-ar propune un contract triplu, iar tu tii cu Steaua care nu te oferteaza, ce faci ?
haideti ma ce naiba...
eu unul nu cunosc fotbalist in lumea asta care sa tina cu o echipa si de aceea sa nu plece la o oferta cu mult mai buna...
Figo - tradator,Ronaldo - CEL MAI MARE TRADATOR,ganditi-va la reactia suporterilor lui Inter la zvonul ca s-ar intoarce la Milan,ce as face...as alege CU siguranta alta varianta decat rapid si Dinamo
mai cam derutat si nu mai inteleg nimica... :?
ori ce ai fi vrut sa zici iti respect parerea...
Figo - tradator,Ronaldo - CEL MAI MARE TRADATOR,ganditi-va la reactia suporterilor lui Inter la zvonul ca s-ar intoarce la Milan,ce as face...as alege CU siguranta alta varianta decat Rapid si Dinamo
Sa fii fotbalist inseamna in primul rand un mod prin care iti castigi existenta (joci acolo un esti platit mai bine), in al doilea rand un mod de a face performanta sportiva (joci unde crezi ca poti castiga trofee) si abia in al treilea rand un mod dea ati exprima pasiunea (sa joci la clubul iubit)
Daca esti jucatorul lui FC caracal(echipa ta de suflet) si ai oferta din Bucuresti (Dinamo, Steaua, rapid) ce faci??? Spui ca ramai la Caracal pentru ca tu esti mare oltean si echipele din Bucuresti sunt marile tale rivale.
Sau daca joci la torino in serie B si iti vine o oferta de la Juventus. Ce faci, dai cu piciorul sansei de a lua un salariu de 10 ori mai mare, de a castiga Ch.League si Serie A si alegi sa joci toata cariera la torino in serie b, sa traiesti de azi pe maine si sa lupti in fiecare an pentru promovare??? :idea:
Unde crezi ca il doare pe Vieri ca jucat la Lazio, Juve, Inter si Milan???????? :?: :?: :?:
Oare Figo,Ronaldo, Vieri, chiar aveau probleme cu banii de au facut mutarile,chiar nu aveau performante sportive? Oameni lipsiti de caracter,fara principii si valori,fara identitate.Mie imi suna a prostitutie mentalitatea "iubesc pe cine ofera mai mult".
Figo - tradator,Ronaldo - CEL MAI MARE TRADATOR,ganditi-va la reactia suporterilor lui Inter la zvonul ca s-ar intoarce la Milan,ce as face...as alege CU siguranta alta varianta decat Rapid si Dinamo
Ce treaba au suporterii cu salariul ? Uita-te la Protasov: a primit un milion si a plecat. Intamplarea face ca Dnepr sa fie echipa lui de suflet. Dar in ziua de azi, nu prea joci cu sufletul ci cu foamea de bani.
Nu cred ca ai refuza o oferta dubla sau tripla de la Dinamo, in conditiile in care Steaua nu te-ar oferta sau ti-ar propune un salariu modest, comparativ cu ce ti-ar oferi Dinamo.
Ar mai fi o varianta: esti atat de bogat ca ai juca din pasiune oriunde...la asta nu m-am gandit.
Daca noi suntem de acord si ne explicam aceste transferuri prin faptul ca jucatorul este jucator profesionist atunci putem renunta la termenii "stelist" , "dinamovist" , "rapidist" pentru ca nu mai au nici o valoare in momentul in care jucatorii trec de la o echipa la rivala ei fara nici o problema - ce fel de stelist este un jucator care se duce fara probleme la Dinamo? ....Catalin Munteanu a fost stelist si acum dinamovist? Pentru mine nu e nici stelist,nici dinamovist.S-au dus naiba chestiile alea "Stelist pana la moarte" si au venit cele noi "Fomist pana la moarte indiferent de cati bani fac"
Ba da Hagi n-a jucat si el si la Real si la Barcelona? Bumbescu n-a jucat si la Steaua si la Dinamo? Cruyff n-a jucat si la Ajax si la Feyenoord? La urma urmei cine e Catalin Munteanu? N-a mai jucat un meci in nationala de 5 ani si nu are nici 30. Nu cred ca va face mai mult la decat a facut Denis Serban la Dinamo.