FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Catalin Munteanu la DINAMO!!!

«1234»
reddog02.02.2006 21:27
haideti ma ce naiba...

eu unul nu cunosc fotbalist in lumea asta care sa tina cu o echipa si de aceea sa nu plece la o oferta cu mult mai buna...

Ia mai gandeste-te inca o data...Sunt sigur ca vei gasi raspuns la intrebarea ta. Sunt mai rari in zilele noastre, dar exista inca. Te ajut si eu putin, un singur exemplu (nu de la noi din tara ca nu am chef de polemici la ora asta): Paolo Maldini. Corect?

dbd02.02.2006 22:16

corect ! nu am de ce sa te contrzic :D

dar mesajul ala l-am postat mai demult...pana acum ma lamurisem deja...mai ales transferul lui alexa la voi ma lamurit...( daca nu o fi fost si pe acolo o smecherie ca sa ii faca imagine buna ) :lol:

sorin_77703.02.2006 00:59
.... La urma urmei cine e Catalin Munteanu? N-a mai jucat un meci in nationala de 5 ani si nu are nici 30. Nu cred ca va face mai mult la decat a facut Denis Serban la Dinamo.

ba eu cred ca o sa faca mai mult si chiar decat Plesan... Cel putin pana acum in meciurile de pregatire s-a evidentiat prin joc bun si solutii eficiente pentru atacanti...

1on03.02.2006 11:39

ba, am spus Denis Serban, nu Plesan

radoi8603.02.2006 13:26

Pai Denis Serban a fost stelist de cand se stie si normal ca nu si-a dat interesul la caini! Pe cand Munteanu cik a fost javra in copilarie si acum a revenit asa ca tare mi-e sa nu confirme in groapa ca a fost odata un jucator foarte bun!

sorin_77703.02.2006 16:26

si eu am dat de inteles ca Plesan a facut mai mult decat Denis dar Munteanu va fi si peste Plesan, automat si peste Denis... si incearca fara "ba," data viitoare... :wink: cauta alt apelativ mai omenesc...

eu am spus "ba"= "din contra"

danciu1903.02.2006 19:57

Catalin Munteanu a facut mai mult decat noi totzi la un loc pt Steaua.asa ca nu-l mai injurati degeaba ce vroiati sa zica ca e un mare fan al Stelei,cand s-a dus in groapa.Asta e viata in vara cand a vrut sa vina la noi nu l-au dorit cei din conducere ,ce vroiati sa se lase de fotbal dk nu mai e dorit in Ghencea(AR FI UN GEST URAT SA-L INJURAM).Acum cred ca ma mai acuza catva ca sunt javra :cry: dar asta e adevarul.

FORZA Steaua!

armanovici03.02.2006 23:02

Mie imi dai impresia ca iti plac dinamovistii ex-stelisti :lol:

Recoba04.02.2006 00:43

danciule serios tu ai afinitati numai pentru ex stelisti si actuali dinamovisti :lol: :lol: e parerea ta si o respect ai dreptate k dak nu a fost dorit in Ghencea a ales pe cine la dorit dar fara chestii dastea siropoase domne cate a facut pentru Steaua pana la urma a facut dar tantalaul a sters multe din astea cand a facut declaratiile pe care lea facut cand a semnat cu Dinamo pana la urma imi lasa senzatia de un om parsiv pe interes pana la urma Danciulescu nu l-am auzit sa zica am fsot dinamovist de mic cum facut "zmeu" popandau :lol: :lol:

danciu1904.02.2006 01:42

Yo am spus doar ca nu ar trebui injurat si blamat,e doar o pura intamplare ca si el a ajuns la Dinamo(acelasi malefic geovani).In viitor sper ca jucatorii stelisti sa nu mai ajunga la Dinamo. :)

FORZA Steaua!

Oto04.02.2006 09:06

Consider ca nu e normal sa-i consideram pe stelistii plecati la rivale tradatori, pentru ca nu avem dreptul sa judecam alegerile fotbalistilor. Cine crede ca joci din pasiune, se inseala. Nu, joci SI din pasiune, dar mai ales pentru bani.

Daca voi tineti cu echipa X, dar rivala Y va face o oferta, in timp ce X (de suflet) nu va oferteaza, voi alegeti din dragoste pentru X sa nu jucati la rivala Y ? Adica refuzati banii ?

Un exemplu este Ilie Balaci, care a jucat pentru Dinamo cateva etape (foto). Adevaratii suporteri stiu sa treaca peste aceasta "crima" a lui Balaci, ceilalti doar injura.

19851986steauadinamo103tv.jpg

Piece of Mind04.02.2006 09:51

WELCOME BACK! :wink:

Oto04.02.2006 11:20

A plecat doar fostul admin/moderator cristianotopeanu, dar omul cu acelasi nume nu a plecat nici o secunda de la site. Acum, acest om isi poate spune parerea, ca orice suporter, ferit de "privilegiile" statutului de admin. Pe undeva, e o usurare si pentru mine. Acum imi pot exprima opinia, nemultumirile si pot fi chiar BAN-at, caz in care voi face reclamatii, ca simplu suporter nedreptatit :) .

IONUTZ-CIPRIAN04.02.2006 14:37

:evil: >>>Ma bucur ca ai revenit printre noi k simplu suporter ca prea te luau unii peste picior pentru faptul ca erai admin.,dar avatarul un de iti este?Cat despre Munteanu nu ma intereseaza ce a facut,atat imi doresc sa nu joace la aia asa cum a facut-o la Steaua pe vremuri!!>>> :twisted:

radoi8604.02.2006 16:35

Oricum cu Catalin Munteanu si cu toata echipa aia lor de 'bagabonti'(Gigi Becali despre trustul de presa a lu' Dan Voiculescu) au reusit un egal cu Otopeni chiar in groapa! Asa ca viitorul suna bine :)

CybDog05.02.2006 01:30

Eu pot paria ca C. Munteanu va pleca la vara de la Dinamo.

Fotbalistul mi-a placut foarte mult pe vremea cand juca la Steaua insa acum e umbra acelui jucator ce promitea sa calce pe urmele lui Hagi.

Spre binele sau si al echipei Dinamo, eu sper intr-o minune care sa-l aduca din nou la nivelul valoric la care se situa atunci cand a parasit campionatul intern.

Ultras_Fever05.02.2006 10:30
Eu pot paria ca C. Munteanu va pleca la vara de la Dinamo.  

Fotbalistul mi-a placut foarte mult pe vremea cand juca la Steaua insa acum e umbra acelui jucator ce promitea sa calce pe urmele lui Hagi.

Spre binele sau si al echipei Dinamo, eu sper intr-o minune care sa-l aduca din nou la nivelul valoric la care se situa atunci cand a parasit campionatul intern.

kiar crezi ca noi ii dorim sa joace cat mai bine pt Dinamo, in nici un caz, din partea mea sa se aleaga praful de el cat timp joaca la Dinamo. apropo scoate-ti avatarul, nu de alta da e de pe forumul vostru al maidanezilor!!

Oto05.02.2006 11:35
scoate-ti avatarul, nu de alta da e de pe forumul vostru al maidanezilor!!

Daca CybDog a vorbit frumos, consider ca merita acelasi tratament si din partea noastra. Ce spui ? De fapt, ce problema este cu avatarul pe care il foloseste el ?

1on05.02.2006 14:00

si eu am dat de inteles ca Plesan a facut mai mult decat Denis dar Munteanu va fi si peste Plesan, automat si peste Denis... si incearca fara "ba," data viitoare... :wink: cauta alt apelativ mai omenesc...

eu am spus "ba"= "din contra"

scuze

SSK05.02.2006 15:11

offtopic : Avatarul lui CybDog este decent, nu vad ce probleme aveti cu el (cu avatarul).

btw, Ultrasfever, ce scrie pe avatarul tau ?

CybDog05.02.2006 18:54

@Ultras_Fever

NOTA: TOTAL OFF TOPIC !

Stimate coleg forumist;

Daca as fi fost vreun "maidanez", asa cum probabil din amicitie ma alintati, m-as fi inscris in forumul fcsteaua.ro cu alte credentiale decat cele pe care le folosesc in site-ul suporterilor dinamovisti, in calitate de moderator si editorialist.

Sper ca respectul meu pentru dvs, sa fie reciproc.

Oto05.02.2006 20:28

Respectul meu (nu doar ca ex-admin, ci si ca simplu user, actualmente) il ai. Nu baga in seama toate persoanele care nu fac diferenta intre un suporter si un patimas, sau intre un caine si un dinamovist.

armanovici05.02.2006 22:44

Stimate CybDog..

Am utilizat forumul dvs. ca simplu user si am fost tratat mai rau decat un maidanez.

Pentru ca am interactionat la fel de civilizat si respectuos cu colegii forumisti precum faci tu acum,am fost banat pana in 2033...pe simplul motiv ca sunt stelist.

Intelege ca si altii useri au fost in situatie similara,de aici reticenta fata de orice face legatura cu culorile ros-albe,combinatie care provoaca de multe ori repulsie!

Cu toate astea,ce crezi ca ma impiedeca sa iti aplic o masura punitiva?

Raspunsul:ceva ce redactia dinamomafia nu are...te las pe tine sa ghicesti!

CybDog06.02.2006 04:14

@armanovici

Pe site-ul dedicat suporterilor stelisti m-am inscris din dorinta de a discuta despre fotbal. Nu simt nici o placere in a face polemica pe teme ce nu tin de sportul respectiv.

Este adevarat, nu va opreste nimic in a ma banna pana dupa anul 2033 pe motiv ca sunt dinamovist si sincer, pe undeva v-as intelege motivele .

Procedati asadar cum credeti de cuviinta.

Cum nu am nimic din Nostradamus, nu pot sa ghicesc raspunsul la intrebarea dumneavoastra.

Numai bine

hannibal06.02.2006 07:22

o sa regrete el ca ne-a tradat ! se satura giovany Becali de el ! o sa si rateze cariera la Dinamo !

«1234»