nu vine nimeni valoros. Doar liberi de contract, pe 6 luni sau maxim un an.
nu vine nimeni valoros. Doar liberi de contract, pe 6 luni sau maxim un an.
giani kirita :X
Dupa Karamieni,asta ne-ar mai lipsi...Bine ca nu-l vrem si pe Iencsi...
Ca tot vorbeam de tigani.
Campionul :X
Chiar asa, sa vina si ineci, kirita si cu sumahar ala. Ne facem echipa de bronzati, ca sa zicem ca bomba sexi: Ne place Steaua ca e bronzata mult asa ca naomi chembal.
Steaua a reusit primul transfer al verii , reusind sa il aduca pe Labala Mwaruwari , capitanul nationalei de fotbal a Somaliei.Acesta are o un fizic foarte impunator , 1 85 si 50 kg si va face cuplu in aparare cu Parpas sau Tudose , fundasii de fier ai Stelei .
Steaua a reusit primul transfer al verii , reusind sa il aduca pe Labala Mwaruwari , capitanul nationalei de fotbal a Somaliei.Acesta are o un fizic foarte impunator , 1 85 si 50 kg si va face cuplu in aparare cu Parpas sau Tudose , fundasii de fier ai Stelei .
SOC !! Transferul lui Labala in IMPAS !!
Conform unor surse interne, gsp a reusit sa afle ca transferul lui Labala a intrat in impas. Motivul ? Gigi Becali refuza sa achite comisionul impresarilor lui Mwaruwari (3 kile de cas si 10 dolari). De asemenea, jucatorul solicita plata in bani, si nu in produse (cas, urda, lana, miei) cum intentiona latifundiarul sa-i propuna.
Se pare ca Steaua s-ar putea reorienta care colegul de echipa al lui Labala, Slbanowa Amaritowa, o mare speranta a nationalei taberei de corturi unde traieste de la 10 ani. Team-managerul Marius Ianuli se afla la aceasta ora in Somalia pentru a trata cu impresarii somalezi.
Ramai pe gsp !! Te vom tine a curent cu evolutia negocierilor !
Gsp-ul a reusit chiar sa stea de vorba cu marea speranta Labala!
El a spus ca e stelist de mic si ca toata viata si-a dorit sa joace la Steaua! ![]()
Da,au reusit,i-a luat interviu Silviu Samuila ! ![]()
@ streza:
Asta era buna pe 1 aprilie! ![]()
Singurul transfer pe care mi-l doresc in vara asta ar fi plecarea ciobanului de la echipa. ![]()
Abia acum mi-a venit inspiratia....oricum in momentu de fata jumate din echipa Stelei e Labala ![]()
degeaba ne agitam singurul lucru pe care multi ni-l dorim este plecarea ciobanului de la echipa atata tot deocamdata
Lutu.
)
topicul asta mai bine il facem pt amuzament decat sa il luam in serios.....cei care cred ca la Steaua se mai poate face o echipa curata si frumoasa ori sunt copii ori sunt prosti.
Eu nu ma astept la nici o schimbare in bine vara asta,,viitoare, aviatoare.....poate doar un glont bine iesit de pe teava(cu toate ca nu as vrea ca el sa moara ca sa lase Steaua,dar altcumva nu il vad plecand).
mi-e dor de Steaua.....aia care am vazut-o pe DVD-uri si la teleu sau macar aia de acum 10=15 ani....saraca cum era ea.
daca l-ai scoate pe rusescu din echipa ta as fi de acord cu tine,si la rezerve sa mai fie si bicfalvi,ionescu si onicas.
Plecari: Ciobanul impreuna cu toata conducerea, neamurile si rudele lui Becali impreuna cu toti cei care au legatura cu Becali sau clanul Becali, staff-ul tehnic si medical, multi jucatori si firma de paza shelter babuin security.
Sosiri: Anghel Iordanescu, Emeric Ienei, Tudorel Stoica, Lacatus, Hagi, Meme Stoica si ca antrenor Boloni.
Si as vrea o echipa asa:
Cezar Lungu (merita o sansa)
G. Ogararu -- Goian -- (Un roman) -- Rada
M. Roman -- N. Dica (capitan) -- A. Ionescu -- C. Tanase
R. Rusescu -- B. Stancu
Iar rezerve: Tatarusanu, Ochirosii, Szekely, Lovin (e lux pe langa ce avem acum), Paduretu, Frunza, Surdu, Bostina.
NUMAI ROMÂNI.
Si ar fi frumos si bine sa fie adusi jucatori noi de catre gloriile Stelei. Ei se pricep.
sa revina Nesu si sa vina Walter sau Protasov ca antrenor ! ca jucatori milanov,pavlovic (Vaslui),goga ( Timisoara ) lemaitre ( nancy ) asta pe plan de inlocuitor pt cei care sigur pleaca !
Clona ?
Zenga nu vine la Steaua.S-a dus la arabi il platesc aia regeste.Protasov nu cred ca va mai veni in Romania...
Vise cu Zenga si Protasov....
daca l-ai scoate pe rusescu din echipa ta as fi de acord cu tine,si la rezerve sa mai fie si bicfalvi,ionescu si onicas.
Dar ce e in neregula cu Rusescu? Mie mi se pare foarte talentat pustiul, cam inconstant ce-i drept, dar poate deveni un jucator foarte bun!
Nu te contrazic...Rusescu mi se pare destul de slab , mai bine un atacant sarb sau ceh de careu in cazul in care pleaca Kapetanos
Nu te contrazic...Rusescu mi se pare destul de slab , mai bine un atacant sarb sau ceh de careu in cazul in care pleaca Kapetanos
Ti se pare.
Huliganilor! Drogatilor! De ce nu vreti binele echipei?Voi nu stiti ca ne-a Gigi transfera un atacant de 15 milioane in vara asta? Si ca ne-a Vali ii urmareste pe Armenteros si pe Camus? Ne intarim pentru Champions League, am zis! Sa ne distrugem rivalii (FC Vaslui si FC Cimisoara).
Si o stire de ultima ora: se pare ca Mache este pus serios pe "scouting" in campionatul Maltei. Am auzit ca dupa plecarile lui Parpas si Golansky, o sa ne intareasca apararea cu niste fundasi maltezi si/sau din Madagascar. Desi nu m-ar deranja nici niste fundasi centrali zdraveni din Somalia. Si neaparat dar neaparat un atacant Sud-American! Din Guyana Franceza daca e liber de contract.
Pe un ton mai serios: Daca pleaca Pantelis, s-a dus in MM FC Steaua 2003. Ar fi pentru a nu stiu cata oara cand politica de transferuri falimentara a acestui club dominat de un cioban analfabet indeparteaza jucatori cu mult peste media campionatului, in loc sa tina cu dintii de ei (Ogararu, Nesu, Tiago, Thereau, Mendoza, Habibou, Dayro, chiar si Golanski daca pleaca e o pierdere imensa, Elton - da, radeti cat vreti de piticul ala care facea cu mingea ce vroia, mistocarilor). Multi dintre ei ar fi ramas sau s-ar fi intors la noi daca aveam o conducere profesionista.
Imi repet commentul de mai demult ![]()
Ti se pare.
Nu cred ca mi se pare...este peste Surdu sau Karamyan dar sub Stancu si Kapetanos.Oricum anul asta nu cred ca se vor fi decat vorbe...1 jucator sa zicem luat cu 800 mii si dupa 2-3 luati gratis si asta este super campania noastra de achizitii.
Mie mi se pare cam la acelasi nivel cu Stancu. Atata doar ca e inconstant, asta e defectul lui dupa parerea mea.