Deabia astept sa se termine campionatul ![]()
Faceti valuri!!! faceti valuri!!!
Deabia astept sa se termine campionatul ![]()
Faceti valuri!!! faceti valuri!!!
Lacatus!Lacatus!Lacatus!
hai ca-i bine, cat bulan sa aiba si pippi?
Mai ales de ziua lui. ![]()
E cine suparat, inafara de oierul cel hapsan, ca nu jucam in sampion lig? ![]()
Mai bine ca nu jucam. Cu echipa asta luam de la 3 in sus de la orcine... Lasa sa se duca Urziceni si CFR. macar au aparare cat de cat.
e meciul care mi-a lasat gustul cel mai amar din sezonul asta. nu pentru inca una din prestatiile jalnice ale echipei. ci pentru ca numele lui Lacatus este scandat pe un alt stadion decat Ghencea.
pai dc ramane 1-1 fara wesley si costly ... NO Comment. Sunte-tzi penibili va spunem sunte-tzi penibili, oile lui Becali....
Ratarile se razbuna... 2-3 rezultat final...
a-i dreptate frate, e-sti tare ce sa spun, si eu am aceia-si parere ca tine. bine a-i spus ca faza cu sune-ti penibili, chiar ca sunt,
Doamne , cum s-a terminat meciul cum ciobanu PE GHESEPE , si cum NAOM SI GEAMBASU sa faca in asa fel sa fie de acord cu el sa nu cumva sa-l supere pe nenorocit .
E cine suparat, inafara de oierul cel hapsan, ca nu jucam in sampion lig?![]()
cei 5 milioane de stelisti ! ![]()
Asta inseamna ca e apreciat peste tot. Lacatus, Lacatus, Lacatus
Aceasta stea( da, cu litera mica pentru ca asa vreau eu) devine din ce in ce mai penibila cu fiecare meci, cu fiecare campionat si asta datorita unui singur om cretin. Asta ca sa nu se mai mire bacelistii de ce pierde Steaua lor mult iubita.
pai dc ramane 1-1 fara wesley si costly ... NO Comment. Sunte-tzi penibili va spunem sunte-tzi penibili, oile lui Becali....
Ratarile se razbuna... 2-3 rezultat final...
Si un rosu pentru faultarea limbii romane.
Scurt rezumat al acestui sezon:
-0 trofee
-eliminati in cupa de gloria bisnita
-batuti de 2 ori de ultima clasata
-practic pe ultimu loc la meciuri cu rivalele
cu pechinezii batuti(0-1) in Ghencea si 2-0(care putea sa fie un 5-0 lejer daca nu era zapata) in groapa
crapidistii ne-au luat punct in Ghencea si ne-au umilit in celalata groapa a bucurestiului.
nu i-am batut pe chefere,2-2 pe Ghencea si 1-1 la ei acasa.
Urziceni ne-a batut pe Ghencea si puteau sa ne-o traga lejer la Urziceni daca nu intervenea iarasi kapetanos in ultimul minut.
cu Vaslui ne-am impartit victoriile 2-1 in ambele manse
cu bragadiru am batut cu destul bulan in tur si cu la fel de mult bulan am scos un egal in ultimul minut in Ghencea
Dupa cum vedeti practic Fc Steaua nu a dominat pe nimeni in acest campionat,ciobanasul a vandut tot ce aveam de valoare(s-asa aia erau putini) pentru bani si este un mic miracol produs de pippi,faptul ca am mai avut sanse la titlu pana in ultimele etape cu acest lot submediocru. Am vazut mai toate echipele cu care cica ne bateam la titlu si spun sincer ca Steaua a jucat in mod constant cel mai prost fotbal dintre toate. Nici alea nu erau cine stie ce insa noi am fost sub orice critica majoritatea timpului. Intr-un campionat sanatos,nu unul in care domneste haosul,eram pe 6-7 in acest moment. Scoateti-l pe kapetanos din ecuatie si cateva meciuri bune ale lui zapata(stricat si el de atmosfera proasta de la club ca mai toti fotbalistii de valoare popositi pe aici in ultimii ani) si Steaua are vreo 10 pc in minus. Cel putin.
a-i dreptate frate, e-sti tare ce sa spun, si eu am aceia-si parere ca tine. bine a-i spus ca faza cu sune-ti penibili, chiar ca sunt,
ce nebun esti si tu ![]()
eram sigur ca bate vasluiul si chiar ma bucur o sa ea o p**a Gigi anu asta ![]()
Era sa uit ca avem un sarbatorit azi:D
Limbi
da,da,sa sugi plua de ziua ta!!!!
Perfect spus. Caracterizare perfecta a campionatului. As mai avea de zis ca in EL am fost la fel de penibili daca nu chiar
mai penibili decat in campionat. o-4-2 2 egaluri cu moldova. 2 egaluri cu twente care zapata a fost genial la ei. La meciul
de acasa am fost la stadion la -10 C ca as fiu martor la noul record de suporteri inregistrat. Fara 2 fundasi centrali nu se
schimba nimic.
Forza Urziceni. ca nu ii inghit pe aia din Cluj.
Scurt rezumat al acestui sezon:
-0 trofee
-eliminati in cupa de gloria bisnita
-batuti de 2 ori de ultima clasata
-practic pe ultimu loc la meciuri cu rivalele
cu pechinezii batuti(0-1) in Ghencea si 2-0(care putea sa fie un 5-0 lejer daca nu era zapata) in groapa
crapidistii ne-au luat punct in Ghencea si ne-au umilit in celalata groapa a bucurestiului.
nu i-am batut pe chefere,2-2 pe Ghencea si 1-1 la ei acasa.
Urziceni ne-a batut pe Ghencea si puteau sa ne-o traga lejer la Urziceni daca nu intervenea iarasi kapetanos in ultimul minut.
cu Vaslui ne-am impartit victoriile 2-1 in ambele manse
cu bragadiru am batut cu destul bulan in tur si cu la fel de mult bulan am scos un egal in ultimul minut in Ghencea
Dupa cum vedeti practic Fc Steaua nu a dominat pe nimeni in acest campionat,ciobanasul a vandut tot ce aveam de valoare(s-asa aia erau putini) pentru bani si este un mic miracol produs de pippi,faptul ca am mai avut sanse la titlu pana in ultimele etape cu acest lot submediocru. Am vazut mai toate echipele cu care cica ne bateam la titlu si spun sincer ca Steaua a jucat in mod constant cel mai prost fotbal dintre toate. Nici alea nu erau cine stie ce insa noi am fost sub orice critica majoritatea timpului. Intr-un campionat sanatos,nu unul in care domneste haosul,eram pe 6-7 in acest moment. Scoateti-l pe kapetanos din ecuatie si cateva meciuri bune ale lui zapata(stricat si el de atmosfera proasta de la club ca mai toti fotbalistii de valoare popositi pe aici in ultimii ani) si Steaua are vreo 10 pc in minus. Cel putin.
Lacatus,Lacatus,Lacatus ![]()
pt prostul stanii
doar cu atat ai putea ramane sau mai bine zis ne-am dori sa ramai cu atat
psMI-E DOR DE Steaua ...
pacat...mare pacat
vinovatii sa iasa in fata si sa-i executam in piata publica.
Kla2005 te rog numeste-i tu..
meciu asta e de necomentat !!! cel putin nu am ce sa spun NO COMM ![]()
meciu asta e de necomentat !!! cel putin nu am ce sa spun NO COMM![]()
daca nu aveai nimic de spus puteai sa nu spui nimic ![]()
Nu stiu de ce dar parca si cand conduream cu 0-1 parca tot stiam ca o sa mancam bataie ![]()