FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - Steaua 2-1 (0-1)

«1234»
Virgil06.05.2010 05:31

Luni, 10 mai 2010, de la orele 20:00, stadionul Municipal din Vaslui gazduieste meciul de fotbal

FC Vaslui - Steaua,

transmis in direct de DigiSport TV.

Dupa victoria cu 2-0 impotriva Astrei, Steaua a urcat doua locuri in clasament, situandu-se acum pe pozitia a 3-a, cu 56 de puncte. Principalele contracandidate la locul secund, Urziceni, Timisoara si Vaslui, mai au cate un joc de disputat. Urziceniul, acasa cu International, Timisoara in Stefan cel mare, iar Vaslui la Cluj. Meciuri foarte tari sau daca nu, de o importanta majora pentru configurarea vîrfului clasamentului.

La Vaslui, Steaua va juca pe un gazon nou, cu instalatie de drenaj si instalatie de irigare automata a gazonului. Asadar, luni 10 mai va avea ocazia sa-si etaleze valoarea in fata a aproximativ 15.000 de spectatori, pe un teren ca o "masa de biliard".

Va fi un meci de care pe care, cu trei posibilitati de rezultat final. Victorie, egal sau esec, pentru ambele combatante.

Steaua vine cu un moral ridicat dupa victoria contra Astrei, cea care cu numai cu cateva zile inainte, rapusese liderul clasamentului. Deci se poate. Cine spunea ca Steaua arata pe teren ca o echipa de locurile 7-8?

Vasluiul, dupa cum scriam mai sus urmeaza sa mai joace cu CFR-ul si in functie de rezultat va veni foarte montata sa bata Bucurestiul, eternul etalon la care se poate raporta, sau ne va privi de sus.

Sa ne amintim ca Vasluiul are probabil cel mai bun lot din Liga. Wesley Lopes este considerat cel mai bun jucator al campionatului romanesc, iar Mike Temwanjera, Willian Gerlem, Serge Akakpo, etc, nu sunt cu nimic mai prejos.

Sa nu uite nimeni insa, ca golgheterul ligii 1, Pantelis Kapetanos, joaca la Steaua. Alaturi de el, Bogdan Stancu, Arman Karamyan, Cristian Tanase, Juan Toja sau Ovidiu Petre, le vor fi adversari pe masura vasluienilor.

Cei doi antrenori, Lacatus si Stoichita, se cunosc foarte bine si vor incerca sa atace fiecare punctele slabe ale celuilalt.

Daca as juca la pronosport as alege toate cele trei semne, pentru ca sunt stelist. Daca as fi vasluian, din cele trei semne as exclude 2-ul.

Va fi un meci disputat in care un mare rol alaturi de cele doua echipe, il va avea in mod sigur arbitrul, oricine va fi el.

Imi doresc ca in acest meci Steaua sa invinga. Pentru ca nu as putea suporta zambetul superior-perfid pe care l-ar afisa Adrian Porumboiu, daca FC Vaslui ar castiga aceasta partida.

Mi-ar place in schimb sa observ tristetea de pe figura lui de nativ moldovean istet si sa ascult lamentarile sale la adresa arbitrilor.

HAIDE Steaua!, ALLEZ L'ETOILE!, HAJRA Steaua!, FORZA Steaua!

ROS-ALBASTRII, OLE!

fredysteaua06.05.2010 05:42

fmm de tristi, ati pus meciul cu Vaslui LUNI...

sorin_daniel06.05.2010 06:32

FC Vaslui-Steaua 1-0...100%,jucati la pariuri

Bogdan06.05.2010 06:47

sigur e luni meciul? sau iar se modifica? sa stiu cum imi iau si eu liber de la munca :D

SuperstaR1806.05.2010 07:44
Imi doresc ca in acest meci Steaua sa invinga. Pentru ca nu as putea suporta zambetul superior-perfid pe care l-ar afisa Adrian Porumboiu, daca FC Vaslui ar castiga aceasta partida.

Mi-ar place in schimb sa observ tristetea de pe figura lui de nativ moldovean istet si sa ascult lamentarile sale la adresa arbitrilor.

HAIDE Steaua!, ALLEZ L'ETOILE!, HAJRA Steaua!, FORZA Steaua!

ROS-ALBASTRII, OLE!

Virgil, esti ironic, nu-i asa? Spune-mi te rog ca esti ironic.

As prefera de 1000 de ori mai mult sa ii vad zambetul superior-perfid al lui Porumb-boy-u decat sa stiu ca prin victoria asta am putea lua locul 2, indeajuns cat sa ia Jijica niste meleoane din CL, sa mai stea 2-3 ani pe capul nostru ca sa ne imbolnaveasca pe toti de inima.

red&blue_boy06.05.2010 08:06

Nu prindem noi locul doi...Ne bate si Vaslui...Asa,sa se oftice Jiji...

Virgil06.05.2010 09:28
Virgil, esti ironic, nu-i asa? Spune-mi te rog ca esti ironic.

As prefera de 1000 de ori mai mult sa ii vad zambetul superior-perfid al lui Porumb-boy-u decat sa stiu ca prin victoria asta am putea lua locul 2, indeajuns cat sa ia Jijica niste meleoane din CL, sa mai stea 2-3 ani pe capul nostru ca sa ne imbolnaveasca pe toti de inima.

Nu conteaza cum sunt eu, sau ce-mi doresc eu. Conteaza ce va fi pe teren. Si mai cred ca Urziceni, Timisoara si Vaslui, vor dori ele sa termine cel putin pe locul secund. Sansa noastra pentru acel loc a fost jucata cu Ceahlaul, Alba Iulia, Timisoara...

Si da, sper ca Steaua sa invinga team-ul lui Porumboiu.

Si da, sper ca Gigi sa-si ia cat mai curand talpasita de la Steaua.

fredysteaua06.05.2010 10:49

nu as dorii sa castige Vaslui ca sa ii vad zambetul nush cum al lui porumboiu.

in schimb as dorii din tot sufletul sa castige Vaslui ca sa ii vad zambetul maestrului Lacatus

Daniel-Ionut06.05.2010 10:52
in schimb as dorii din tot sufletul sa castige Vaslui ca sa ii vad zambetul maestrului Lacatus

Hmm... nu cred ca ar fi chiar un zambet foarte fericit, chiar daca ar castiga.

fredysteaua06.05.2010 11:02

oo ba va fi, crede-ma, el stie ca echipa asta numai are de la Steaua decat istoria

David06.05.2010 11:43

O data pun si eu la pariuri si atunci bate Becali,dupa ce in 3 etape a luat 10 goluri.Sa mai zici ca acolo sus cineva nu-si bate joc de mine?

Virgil06.05.2010 12:44

Ce va spuneam despre Porumboiu? A inceput deja sa se cufureasca pe domnia sa:

Porumboiu se teme de arbitraj la meciul cu Steaua

Finantatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a afirmat ca isi face griji in privinta arbitrajului la meciul cu Steaua de etapa urmatoare.

"Eu când vad asemenea erori cum au fost la meciul Stelei nu pot sa-mi dau seama cine a pregatit acesti arbitri. Ma minunez. Au fost niste faulturi nesanctionate si decizii foarte dubioase. Eu sunt un fost arbitru si ma pricep, nu ma intereseaza ce spun alte persoane care inunda televiziunile, dar care nu au habar de arbitraj. Eu am facut la Vaslui o echipa adevarata. Noi n-am umblat cu valize, n-am umblat cu aranjamente. Acesti oameni au spurcat fotbalul românesc. Fotbalul trebuie sa fie al jucatorilor si al spectatorilor, nu ar trebuie sa umble nimeni cu valize si valijoare.

Nu se poate. Vad niste faze atât de evidente. Cred ca nu au mai fost niciodata faze eronate atât de evidente. Nu pot sa fiu de acord cu astfel de arbitraje. Eu ma ingrozesc când ma gândesc ca urmeaza alte arbitraje de acest gen. As vrea sa nu mai vorbesc de arbitri, as vrea sa vorbesc numai de valoarea echipelor si asta ar trebui sa faca toti", a spus Porumboiu la sportro.

sursa: Onlinesport

Deja am inceput sa ma amuz. Nu prea tare fiindca istetul de Porumboy, cu declaratiile lui, nu face decat sa puna presiune pe arbitri. Pai e frumos nea Adi?

Virgil06.05.2010 12:49

Ceea ce era de demonstrat:

Mircea Sandu: "Cei care il injura pe Becali nu sunt aurolaci, ci oameni seriosi"

sursa: Onlinesport

Lari06.05.2010 18:19

Sinmartean are fractură de metatarsiene, Costly va fi si el indisponibil, iar Wesly este suspendat pentru meciul cu noi, de luni.

ViNdE pLeAkA mOrY06.05.2010 19:32

un singur lucru 7 Laca :X:X:X::X tus :X:X:X:X:X: forzzza

yulyan8906.05.2010 19:57

deci dupa momentele din tribune de la meciul cu Astra pot sa afirm linistit ca Steaua este o cauza pierduta......nu se mai poate vindeca....................forzza Gigi...shempions league venim

ionel_9407.05.2010 04:01

hai Vaslui poate inca o infrangere ne va mai ajuta in razboiul cu ciobanu

Virgil07.05.2010 04:55

Un fleac, Steaua a revenit pe locul 5.

sorin_daniel07.05.2010 05:27

"Cand vorbesc despre arbitraje, nu o fac ca parte interesata, ci ca fost arbitru. Nu poate sa vina un maimutoi ca Gigi Becali sa ne invete pe noi ce inseamna arbitraj. Eu nu dau din gura aiurea, cum face unul din fundul cirezii care invadeaza zilnic ecranul televizorului"

Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui

Tanaru` Young07.05.2010 07:14
O data pun si eu la pariuri si atunci bate Becali,dupa ce in 3 etape a luat 10 goluri.Sa mai zici ca acolo sus cineva nu-si bate joc de mine?

Solutia ar fi sa nu mai pui.Nici nu mai traiesti aceleasi sentimente si poate va pierde si echipa lui Gigi,ca prea si-o luasera-n cap dupa victoria cu Astra.

Mi-ar placea enorm sa-l vad pe Laca alaturi de SUD dand tonul la "Gigi Becali/la "mumu" Gigi Becali..." sau "Pleaca din Ghencea !"

Daca nu ar fi avut acei jucatori indisponibili,as fi fost convins ca vor castiga vasluienii,altminteri...e mai greu.

:boxing:

Judy07.05.2010 07:40

daca juca coslty si wesley iar se repeta scenariu CRApidu...

Tanaru` Young07.05.2010 08:17
daca juca coslty si wesley iar se repeta scenariu CRApidu...

As fi mers totusi pe-un 4-1 ... in cazul acesta

SuperstaR1807.05.2010 08:21

http://www.prosport.ro/sport-life/special/...097052#comments

Intrati repede si dati commenturi articolului semnat de Mihai Gainusa. Ca poate asa or vedea si aia care conduc Prosportul ca nu numai frustratii care isi varsa laturile in public (gen Marius Geanta & Radu "ce-amuzant-si-rarait-sunt" Banciu) aduc rating.

Stryker07.05.2010 10:13
Sinmartean are fractură de metatarsiene, Costly va fi si el indisponibil, iar Wesly este suspendat pentru meciul cu noi, de luni.

Fara cei doi atacanti de la Vaslui e un meci de X2 in proportie de 95%

cu 5 % ramas pt 1 solist, pt ca revine Banel la datorie nu de alta

ady.fcsb07.05.2010 12:25

Abia astept meciul . Sunt sigur ca vom repeta jocul bun din meciul cu Astra si vom invinge. :steag_cruce_invers:

«1234»