FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - Steaua 2-1 (0-1)

«1234»
Bogdan07.05.2010 13:07
Abia astept meciul . Sunt sigur ca vom repeta jocul bun din meciul cu Astra si vom invinge. :steag_cruce_invers:

Ce ti-a placut mai mult la meciul cu Astra? Un doiurile? sau pasele printre pe pozitie viitoare?

Mi-e mi-au placut incursuiunile pe laterale urmate de centrarile perfecte. Asa am vazut multe ocazii. Foarte frumos meciul... de mult nu au mai fost atatea faze de poarta...

RobYnho07.05.2010 13:10
Ce ti-a placut mai mult la meciul cu Astra? Un doiurile? sau pasele printre pe pozitie viitoare?

Artificiile tehnice ale lui 'nea Mihai in declaratiile de dupa meci.

Vlad Bogdan07.05.2010 13:32

Moldova de jos- FC Steaua 2003 2(1)-1(0).

Asa, sa moara ciobanu` de ciuda ca nu mai prinde nimic anul asta!

Arian07.05.2010 14:31

Brigada de arbitri la SC SPORTING CLUB SA Vaslui - SC FC Steaua Bucuresti SA

A: Kovacs Istvan (Carei - Satu-Mare)

A1: Nica Cristian (Ploiesti - Prahova)

A2: Onita Aurel (Constanta - Constanta)

R: Ionescu Georgian (Buzau - Buzau)

Obs: Marodin Nicolae (Bucuresti - Bucuresti) si Ciocan Victor (Bistrita - Bistrita Nasaud)

sursa: www.FRF-CCA.ro

Astristul07.05.2010 15:24

Parca vad ca bate Steaua. Nu stiu de ce, dar simt ceva dubios pe finalul asta de campionat in ceea ce priveste Steaua. Cred ca va prinde locul 2 la final.

RobYnho07.05.2010 15:31
Parca vad ca bate Steaua. Nu stiu de ce, dar simt ceva dubios pe finalul asta de campionat in ceea ce priveste Steaua. Cred ca va prinde locul 2 la final.

Iar aveti filme ?

Daniel-Ionut07.05.2010 17:40
Nu stiu de ce, dar simt ceva dubios pe finalul asta de campionat in ceea ce priveste Steaua.

Lasa ca asa am simtit si eu ceva dubios la meciul cu Alba Iulia, si am pus pe Steaua dupa un an cred... la pariuri si...

kla200507.05.2010 19:07

daca si cu Alba Iulia (fieful lui Talnar si implicit a celor din St cel Mare) ati crezut ca e blat...atunci suferiti de delirum tremens

inainte de meciul cu Steaua au avut cu caile ferate maghiare din Cluj si s-au facut ca joaca fotbal

cu Steaua au dat totul, iar cu Otelul abia s-au miscat pe teren...

mirositi in continuare prostia debitata de ziare si de restul presei...

SuperstaR1807.05.2010 19:59
daca si cu Alba Iulia (fieful lui Talnar si implicit a celor din St cel Mare) ati crezut ca e blat...atunci suferiti de delirum tremens

inainte de meciul cu Steaua au avut cu caile ferate maghiare din Cluj si s-au facut ca joaca fotbal

cu Steaua au dat totul, iar cu Otelul abia s-au miscat pe teren...

mirositi in continuare prostia debitata de ziare si de restul presei...

Pai de ce sa credem amice ca a fost blat vreunul din meciurile din sfarsitul returului? Poate pentru ca Gigica in ultimii ani a alergat cu sacose de bani dupa autocare pline de jucatori, pentru ca a recunoscut ca a platit arbitrii (iar apoi spunea ca a glumit), pentru ca a vrut sa dea o valiza cu bani unora, pentru ca stim cu totii cum ne-a ingropat onoarea si renumele la chestia cu "bricheta", poate pt ca dupa tururi de campionat DEZASTRUOAE cu luni intregi de ne-castigat meciuri in deplasare reuseam cate 14 meciuri fara infrangere in retur? Da chiaaar, nu avem niciun motiv sa credem ca sunt meciuri blatuite. Cum sa faca "ne-a" Gigi asa ceva?

PS: Si tu stiiiiiiiiiiiiiiiiii latinaaaaaaaaaa? Vai cat de cult esti.

Virgil08.05.2010 07:55

FC Vaslui nu ii va putea folosi etapa urmatoare impotriva Stelei pe Lucian Sanmartean, Carlo Costly si Wesley Lopes, iar finantatorul Adrian Porumboiu sustine ca prefera sa piarda partida cu CFR Cluj si sa ii aiba pe cei trei in meciul de luni. Vaslui.

Porumboiu: "Costly are fractură la gleznă, stă 4 luni și va rata Mondialul!"

GSP scrie ca mijlocașul Lucian Sînmărtean are doar o contuzie și va juca in meciul cu Steaua, programat luni. "Am făcut un RMN și nu e nimic grav. Piciorul nu mă mai doare și imi voi relua pregătirile fără probleme. Vreau să joc impotriva Stelei, am toate șansele să fiu in cea mai bună formă", a spus Sînmărtean. (Cristi Lapa)

Clubul FC Vaslui a majorat prețurile pentru o serie de bilete la derbiul cu Steaua, de luni, din etapa a XXXII-a a Ligii I, costul acestora fiind cuprins intre 10 lei la peluze și 60 de lei in partea superioară a Tribunei 0.

Cu punere in vânzare la casele de bilete a stadionului incepând de duminică după-amiază, tichetele de acces vor costa 10 lei la cele două peluze și Tribuna I sectorul A, față de 5 lei cât era prețul până acum; 25 de lei la Tribuna I, sectoarele B, C și D, dar și la Tribuna a II-a, față de 20 de lei cât a costat la meciurile anterioare; 40 de lei la Tribuna 0, rândurile 1-6 și 60 de lei tot la Tribuna 0, dar rândurile 7-11. Casele de bilete ale stadionului vor fi deschise duminică, intre orele 14 - 18, și luni, intre orele 9 - 19.

"Biletele vor putea fi achiziționate numai de persoanele care au asupra lor cartea de identitate. De asemenea, pentru a evita eventualele conflicte intre suporteri, spectatorii care vor purta insemnele clubului Steaua vor fi automat redirecționați către sectorul destinat oaspeților", se arată intr-un comunicat de presă al clubului vasluian.

Virgil08.05.2010 08:03

stadion.jpg

Stadionul "Municipal" din Vaslui are o capacitate de 10.000 de locuri.

FC Vaslui s-a infiintat in anul 2002 si in 2005/2006 a participat pentru prima oara in Divizia A.

Editia 2009/2010 reprezinta pentru vasluieni a cincea prezenta in Liga 1 si trebuie subliniat ca pe fiecare an care a trecut a fost mai buna. Daca in aceasta editie FC Vaslui a fost foarte aproape de primele doua locuri, in editia viitoare in mod sigur Adrian Porumboiu va dori mai mult.

David08.05.2010 08:14

Ce conteaza astea cand ieri a fost 7 mai?

ViNdE pLeAkA mOrY08.05.2010 15:20

David ........In ziua de azi nu mai conteaza nimik din cauza ciobanului infect :(

liquid squad08.05.2010 20:47

Sper sa ne bata Lacatus mas bucura ff mult pentru el.Steaua=PRAF.pleaca ciobane pleaca ciobane

ice_ball09.05.2010 02:09

Campionatul asta nu mai astept nimic... Dupa ce din 4 meciuri importante nu reuseti sa castigi nici unul. Dinamo, Rapid...

Penibili

Am doua dorinte. Sa ne revansam fata de Craiova si sa le dam meciul pentru ca lor le datoram titlul din 98 parca

2. Kape sa printa nationala Greciei...

ice_ball09.05.2010 02:48

Cat despre meciul cu Vaslui ce sa mai zic. Sper la un 3-0 pentru Vaslui. Da-le la m.... tuturor din conducere Laca.

ViNdE pLeAkA mOrY09.05.2010 09:50

"Dale penalty domnnu arbitru ajuto pe Steaua sa castige titlu la la lala " x 2 :D

Astristul09.05.2010 12:04
Iar aveti filme ?

Stai sa vezi. Macar sa ma insel eu, dar ma indoiesc.

sile-jardel09.05.2010 18:17

se intilnesc cei mai slabi antrenori din liga1 si totodata ultimii slugarnici ai lui Jiji:Lacatus-Stoichita![sa nu-l confundati pe marele jucator Lacatus cu actualul antrenor Lacatus!!!].

ViNdE pLeAkA mOrY09.05.2010 18:36

sile-jardel.......adica ce vrei sa zici de lacus omule ?

Lacatus scz :(

Andrei^09.05.2010 19:50

Probabil vrea sa spuna ca nu mai e Fiara care a fost candva. Daca imi aduc eu bine aminte, si cred ca imi aduc, dupa ce a fost dat afara in bataie de joc, a acceptat sa se reintoarca. Oricat de mult l-as respecta eu, nu cred ca voi uita prea curand faza asta.

Virgil10.05.2010 09:00

Doar la meciurile cu Steaua, jucătorii Vasluiului au primă specială "Clauză anti-noncombat".

Pentru a se pune la adăpost impotriva lui Gigi Becali, Porumboiu le-a introdus in contracte jucătorilor bonusuri oficiale pentru meciurile cu Steaua, indiferent de situația din clasament.

FC Vaslui - Steaua se va juca pe bani mulți. Jucătorii lui Marius Lăcătuș au promisă o primă consistentă, in jur de 10.000 de euro de om, dacă vor reuși să bată echipa lui Stoichiță!

Tuturor jucătorilor lui FC Vaslui le-a fost introdusă o clauză specială in contract care spune că la meciurile cu Steaua, indiferent de etapă și de poziția din clasament a adversarei, au prime consistente care trebuie achitate de club.

De ce a apelat Porumboiu la această manevră? Pentru a evita episoade de genul celor intîmplate in meciul din ultima etapă a sezonului 2005-2006. Atunci, Steaua a cîștigat lejer la Vaslui cu 4-0, Porumboiu acuzîndu-și violent propriii jucători de noncombat.

"Așa s-a asigurat că jucătorii sînt foarte motivați la partidele cu Steaua, avînd, practic, prima in contract care trebuie plătită obligatoriu", a dezvăluit un personaj important din LPF, acolo unde Vasluiul a depus contractele cu respectiva clauză.

sursa: site FC Vaslui

Lăcătuș: "Indiferent de trecutul meu stelist, vreau să câștig"

Doamne fereste! Cine vrea sa piarda?

Jandarmii sînt in alertă pentru meciul Vaslui - Steaua

Roș-albastru interzis la Vaslui! Conducerea Vasluiului vrea un public ostil trupei lui Stoichiță, iar localnicii care vor veni cu insemnele Stelei la stadion vor fi trimiși in galeria oaspete

Mădălin Voicu: "România a devenit pepiniera neamurilor proaste".(?!?)

Dragomir: "Sînt situații cînd huliganii ar trebui impușcați". (Tu vorbesti ma? Regele neincoronat al blaturilor?)

Meciul dintre FC Vaslui și Steaua este considerat de reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui ca avînd un grad de risc ridicat, mai ales că și-au anunțat prezența la joc un număr impresionant de susținători ai echipei roș-albastre.

Astfel, 150 de jandarmi, sprijiniți de colegii de la Gruparea Mobilă Bacău, vor asigura ordinea publică inainte și după partidă, pentru a preîntâmpina eventualele incidente dintre suporterii celor două formații.

Partida este caracterizată ca avînd un grad de risc ridicat, din partea echipei oaspete anunțindu-și prezența un număr mare de suporteri, care vor sosi in oraș atît cu mijloace auto, cît și cu transportul feroviar, sectorul rezervat suporterilor echipei vizitatoare fiind cel de culoare galbenă, situat lîngă poarta de acces nr. 4, al Peluzei Sud, a declarat Lucian Modoranu, purtătorul de cuvînt al IJJ Vaslui.

Alex88pl10.05.2010 09:06

bafta Laca!!

Virgil10.05.2010 09:12

FC Steaua ii ureaza La Multi Ani si multa sanatate lui Mihai Stoichita, care a implinit astazi, 10 mai, varsta de 56 de ani.

Mihai Stoichita si-a inceput activitatea de tehnician la Dinamo, dar a cunoscut gloria ca antrenor secund al lui Dumitru Dumitriu, in perioada 1994-1997, cand echipa de exceptie a Stelei a castigat mai multe titluri consecutive si a participat in grupele UEFA Champions League.

Mihai Stoichita a devenit principal al "ros-albastrilor" in sezonul 1997-1998, cand a castigat titlul de campion. In 2000 a trecut la FC National, dupa care la Litex Loveci (Bulgaria), iar in 2001 a devenit selectionerul statului Panama. A urmat Sheriff Tiraspol, cu care a cucerit campionatul si Cupa Moldovei in 2002, dupa care a fost antrenorul nationalei Armeniei in 2003-2004, intre timp fiind si pe banca tehnica a echipei Piunik Erevan. In 2005 a pregatit echipa Otelul Galati, apoi a devenit selectionerul Kuweitului, iar in 2007 a pregatit formatia cipriota Aris Limassol. In acest an a mai pregatit echipa AEL Limassol, tot din Cipru. Cel supranumit "Lippi" a activat, ca jucator, la Jiul Petrosani, intre 1973 si 1981, castigand Cupa Romaniei in 1974. Ca antrenor, si-a trecut in palmares titlul de campion al Romaniei si Super Cupa Romaniei, ambele cu Steaua (1998).

"Ne dorim sa invingem in seara asta la Vaslui si sa-i dedicam victoria lui nea Mihai" a declarat Petre Marin.

Sursa: site-ul oficial

Bafta Steaua!

Tz3pI10.05.2010 10:49

Da, da, sa sugi **** de ziua ta!

«1234»