Mi-a luat-o Tz3pI inainte cu urarea pentru nea' Limbi.
De ziua lui ii doresc sa plece de la Steaua umilit de cioban. Asta merita toate slugile lui
Mi-a luat-o Tz3pI inainte cu urarea pentru nea' Limbi.
De ziua lui ii doresc sa plece de la Steaua umilit de cioban. Asta merita toate slugile lui
Da, da, sa sugi **** de ziua ta!
idem tzepi,limbi asta dupa ce ca-l linge-n cur pe jibon mai este si arogant.
sper sa castige Laca azi ![]()
asta e meciul la care sunt foarte sigur ca Steaua nu pierde, e meci de x2. toate vedetele vasluiului nu joaca azi, deci Steaua are prima sansa.
vreau si eu un link unde pot vedea meciul .. bag puIa in digi
Mda, par ca rezervele vasluiului sunt mai tari ca titularii Stelei. Muhaaa ![]()
Vaslui - Steaua 3-0
Steaua - Craiova 0-3(dc e nevoie arnucati o bricheta ceva. Respect Craiova pt titlul din 98)
X-Steaua who the F cares...
bai transmite Digi meciul cu melodie in fundal sau e de la mine?
Haha, la asta ma gandeam si eu. Cred ca e de la stream.
Nu-i de la stream.O fi dat aia de deasupra camarutei digi muzica mai tare.
Tot ce e posibil...dar de ce is numai niste parti din melodii care se tot repeta? Si comentatorii aia probabil ar fi zis ceva daca era galagie acolo.
(atat de tare e meciul incat discutam despre muzica)
LE: Chiar e de la stadion muzica, lol.
Ce gol aiurea.
Nu incetez sa ma minunez de bulanul echipei Fc Steaua........
Da-i cu bulanul,da-i cu bulanul!
mama ce abereaza asta de la digi...o capodopera..executie de geniu.=)))
Da-i cu bulanul,da-i cu bulanul!
La cat bulan are echipa,cred ca numai autostivuitorul ne mai scapa de ciobanul borat...
Parpas! ![]()
Parpas!
Zapata! ![]()
El e maaaa... Robinson Zapata "Rufay" il cheama ![]()
hai ca-i bine, cat bulan sa aiba si pippi?
goooooool Vaslui!!!
VPM!
pai dc ramane 1-1 fara wesley si costly ... NO Comment. Sunte-tzi penibili va spunem sunte-tzi penibili, oile lui Becali....
Ratarile se razbuna... 2-3 rezultat final...
In sfarsit.. au egalat. Acum probabil toti ,,suporterii '' vor incepe sal injure pe Zapata ca e un portar slab , dar eu cred inca , ca este cel mai bun portar din Romania ,ghinionul lui este ca joaca in aceste vremuri infecte si are pe post de patron un oier . Multi uita prea usor meciurile din UCL sezonul 2008-2009 si 2009-2010 unde Zapata a fost aproape de fiecare data cel mai bun stelist de pe teren . Dar nah' or sa inceapa acum toti : ,, gafata'' , ,,e varza'' .. tipic romanesc.
Daca Zapata era la Steaua in 2006 poate vorbeam de castigatoare cupei UEFA, Steaua.
Iubesc Steaua ,deci hai Vaslui , inca un gol. ![]()
Bine asa... 1-2 Mai vin goluri cum am spus.
acum partea buna e ca o sa`l scoata din primul 11 pe zapata si o sa`l introduca pe tatarusanu care e de 5 ori mai slab ![]()
Lacatus! Lacatus! Lacatus!