Cat ai jucat mosule?A iesit de-o ciorba?
N-am jucat ca am uitat ca azi e meciul.
Cat ai jucat mosule?A iesit de-o ciorba?
@Steaua Toronto
Unde ai vazut tu ca ma bucur?Am zis clar ca echipa asta nu joaca NIMIC si ca a ajuns aici cum a ajuns.
Si te asigur eu ca nici un stelist nu se bucura cand pierde Steaua,este doar o rabufnire,un mesaj de nemultumire pentru tot ceea ce se intampla la acest club.Si da,te-am numit pe tine pentru ca tu tipai cat te tineau bojogii ca Steaua pierde din cauza huliganilor.
Sper ca astazi ai inteles adevaratul motiv pentru care Steaua nu mai are o echipa competitiva.Daca nu,asta este!
Nu ai jucat pentru ca nu mai aveai bani in cont.
a plecat sclavu de Stoichita?\:d/
a pierdut Steaua...ce tragedie...totusi in alta ordine de ideei in acest week end la Baile Herculane se strang peste 4000 de adepti ai MISA. Asta da stire !!!
Eu le-as propune celor de la Sportingbet sa bage in grila (!?!?) de pariuri speciale pe Steaua si cote pentru chestii precum:
- cate injuraturi isi ia Gigi pe meci si, ca bonus, de ce rude se va lega galeria
- cat de prost o sa fie urmatorul transfer facut de Mache
- care este urmatoarea ruda a lu Gigi care va fi instalata antrenor la juniori
- care o sa fie urmatorul plafon minim de salariere in Ghencea? (eu va dau cota 1.05 ca o sa fie sub 100.000 de sezonul urmator)
- ce nevasta de fotbalist va mai lovi Toja
- cate vergeturi are pe fund nevasta lu Tanse
lista poate fi completata...
Nu ai jucat pentru ca nu mai aveai bani in cont.
L-am reincarcat bai parci.
Mai bine retrogradam noi in locul Unirii.
Un joc superb, extraordinar, mirobolant, grandios. O tactica bine gandita de acest Mourinho din Carpati.......
glumesc....in a 2-a repriza am adormit :-<
VPM
"E prima dată cind il critic pe Stoichiță. Are Alba Iulia lot mai bun ca Steaua? NU! Înseamnă că e si vina lui Stoichiță. Nu atac pe nimeni, dar e si vina lui pentru că trebuia să cîștige meciul acesta. Va pleca din vara vom cauta un alt antrenor. Pleacă Tall, Parpas, Golanski, Petre Marin, Pepe a plecat deja, fratii Karamian si altii doi jucatori. Din vară il aduc pe Ionuț Badea in locul lui Stoichiță"
Ce rahat? Lita Dumitru sau Florin Marin sunt ocupati? ![]()
Este tare ca echipa de pe locul 2 este DOMINATA tot meciul de echipa de pe ultimul loc.
GUIE MIGI!
PS: Pe stadionul lor de kkt s-au auzit numai "Huliganii" de la SUD.
Respect PS!
Alooo,moderatorii,ce se intampla aici?
BAN PERMANENT!
Mo,Adrian,Rooney,voi sunteti ca politia...niciodata la locul cu pricina!
Pe unde haladuiti?
Nu are cum sa ma mire acest rezultat. In ultimii ani am facut o traditie din a pierde puncte cu echipele de la retrogradare
N-am vazut meciul(prima data dupa vreo 5 ani cand ratez un meci)dar nu am pierdut nimic.Mai jos de atat nu se poate ajunge.oricum raman cu palida consolare ca banii din sampion lig nu ajung pe mana cancerului.Am ajuns de rasul curcilor,sa ne bata toti descultii.....
**** clanului fecali si la toti lingaii imputiti din club.
Mori ciobane
haideti macar acum la ultimele meciuri sa nu-l mai contestati pe nea Gigi si sa incurajam echipa pentru a lua titlul ! 24 venim ! ![]()
haideti macar acum la ultimele meciuri sa nu-l mai contestati pe nea Gigi si sa incurajam echipa pentru a lua titlul ! 24 venim !![]()
Pe romaneste si cat se poate de clar: ESTI PROST SAU TE PREFACI? Fc Steaua ia bataie de la echipele de pe ultimul loc, e umilita in derby-uri, si tu visezi la titlu? CU CE? Intreb iar: ESTI PROST SAU TE PREFACI?
Vrei sa incurajezi Fc Steaua? Te opreste cineva?
"24 venim"... la cine te refereai? La tine si la Becali? Faceti juma'-juma' ? Pe noi nu ne mai intereseaza echipa de fotbal, e echipa familiei Becali si numai a lor. Stelistii adevarati se lupta pentru eliberarea ei din bratele mafiotilor din clanul Becali. Protestele vor inceta doar dupa ce Steaua scapa de acesti jegosi din neamul Becali.
PS: Daca erai ironic imi cer scuze!
Cred ca glumea ![]()
hahahha eu va recomand sa vedeti partea amuzanta =))
am ajuns sa intre suporterii lu' Unirea alba iulia sa rada de noi pe site =)) nea Gigi iti place ce-ai facut din Steaua ?
oricum ar fi tot un ratat ramai =)) hai pa
Frustrat...
respect Peluza Sud si suporterilor din alba care i-au aplaudat pe cei stelisti! pt cei care nu cred uitativa pe TV sau intrebati suporterii care au facut deplasarea^^! in alta ordine de idei Steaua a jucat foarte prost! mi-as dori ca Becali sa plece naibii de unde a venit si sa ne lase in pace!
si hai ca n-am chef sa ma cert aici aiurea :-j ... sa ai o seara buna=))
Si atunci de ce oare te'ai inregistrat pe fcs? ![]()
24 venim !![]()
Poate tramvaiul 24 ... ![]()
"uitate" - bogdynho, nu mai dribla limba romana.