FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea Alba Iulia - Steaua 2-1(1-1)

«12345»
iNz^_^28.04.2010 09:42
Bate Steaua la trei goluri.Haide Steaua!

0-50 pauza 0-75 final :rolleyes:

lecoq28.04.2010 14:03

sall nustiti cand ajung jucatori Stelei in alba iulia ?? si unde vor fi cazati :) un pronostic deal meu.... x pauza 2 final cred ca o sa bata Steaua cu 2-0 FORZA Steaua SI NE VEDEM LA MECI!! fular-campionii

:steag_cruce_invers:

thumb2_rica_2_neaga.png

hooltras29.04.2010 13:01

ai nota 4, du-te si uda buretele :))

David29.04.2010 13:23

Ba pocita ai facut-o!

Ronnie29.04.2010 13:26

Iesim bine si dupa meciul asta. Avem oameni bine pusi acolo. Zapata si Tatarusanu sunt clar anti-Becali la cum joaca.

David29.04.2010 13:37

Si Baciu,cred ca e huligan de sud sabotator.

Daniel-Ionut29.04.2010 13:37
Ba pocita ai facut-o!

Pana si eu desenez mai frumos :sleep:

postasu29.04.2010 13:50

as vrea sa mai adaug ceva la commentariul cuiva de mai sus cel cu ''tribunele infect'' as vrea sa mai spun k o sa fim inconjurati de tarani prostii....din alba iulia chiar dak orasul e cat de cat frumos nu se compara cu capitala nostra Bucuresti pleaca ciobane du-te si lasa-ne Forza Steaua :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE29.04.2010 15:40
as vrea sa mai adaug ceva la commentariul cuiva de mai sus cel cu ''tribunele infect'' as vrea sa mai spun k o sa fim inconjurati de tarani prostii....din alba iulia chiar dak orasul e cat de cat frumos nu se compara cu capitala nostra Bucuresti pleaca ciobane du-te si lasa-ne Forza Steaua :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

Stai linistit ca asa e in fiecare deplasare,mai ales in moldova.

Virgil30.04.2010 04:47

Unirea Alba Iulia respecta Steaua

Pe site-ul echipei ardelene am citit urmatoarele:

FC Unirea Alba Iulia va intâlni sâmbătă de la ora 17.00 cea mai galonată echipă a României, Steaua București, intr-un meci contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I la fotbal. Uniriștii vin după o prestație bună in fieful liderului, CFR Cluj, unde au pierdut in minutul 90, și speră să profite de forma mai slabă a Stelei din ultimele 2 etape și să obțină toate cele 3 puncte.

Antrenorul uniriștilor, Blaz Sliskovic speră ca invincibilitatea Unirii in fața Stelei de pe teren propriu in Liga I să se prelungească și după această partidă. Unirea joacă să se salveze de la retrogradare, pe noi nu ne interesează cine câștigă campionatul. Sper să nu câștige nici de data asta Steaua la Alba Iulia, să câștigăm noi, in nici un caz să facem egal, a declarat tehnicianul bosniac. Acesta a făcut un apel la suporteri și la jucătorii săi, să se dedice total in această partidă, pentru a putea obține victoria. La Alba Iulia vine una dintre cele mai mari echipe din România și ne așteptăm la un stadion arhiplin. Suporterii trebuie să creadă in noi și să ne susțină, pentru că doar impreună putem realiza ceea ce ne-am propus, și anume să obținem un rezultat mare cu Steaua. Jucătorii mei trebuie să fie foarte determinați, agresivi, să aibă o dorință mare de a face un rezultat bun, ambiția noastră de a invinge trebuie să fie mai mare decât a lor, asta e tot ceea ce contează. O fi luat Steaua opt goluri in ultimele două meciuri, dar asta nu inseamnă automat că le vom da și noi 3 sau 4. Unul ar fi de ajuns și il vom inscrie dacă ne vom concentra pe jocul nostru!, a incheiat Sliskovic.

Ionuț Bălan, fost echipier al lui Dinamo, rivala de-o viață a Stelei, privește meciul de sâmbătă fără nici o semnificație aparte, dar recunoaște că este extrem de important. La Cluj am fost extrem de aproape de o surpriză și sper să o reușim in fața Stelei. Meciul este decisiv atât pentru noi cât și pentru ei, un egal nu ar mulțumi niciuna dintre echipe, a declarat purtătorul tricoului cu numărul 17.

Foarte frumos. Cinste lor.

O asemenea introducere in atmosfera meciului nu poate decat sa starneasca respectul nostru. Pentru ca respectand Steaua, suntem respectati noi, suporterii ei. Steaua suntem si noi.

Pentru meciul cu Steaua București, programat sâmbătă, 1 mai 2010, de la ora 17.00, in cadrul etapei a XXX-a a Ligii I, conducerea clubului Unirea Alba Iulia a fixat un preț de 30 de lei pentru biletele de intrare la tribuna I și a II-a a stadionului și 100 RON pentru tribuna oficială. Biletele se pun in vânzare incepând de mâine, 27 aprilie 2010, la Casa de bilete nr. 3 (Tolstoi).

Programul caselor de bilete:

Marți-Vineri: 10.00-17.00 - Casa de bilete nr. 3 (Tolstoi)

Sâmbătă: 10.00-17.00 - Toate cele 3 case de bilete

sorin_daniel30.04.2010 07:08

postasu si NICKSTELIST DINCOLO DE MOARTE ...am o banuiala ca voi sunteti primii taranoi :ce_oameni: ...semneaza un suporter Stelist din Moldova

Tanaru` Young30.04.2010 07:23

On : Mi-e teama ca o sa le dam cateva boabe celor de la Alba-Iulia si in urma unei eventuale victorii,iar s-ar umple Ghencea de "suporteri adevarati" ca de,mai avem sanse la titlu,ce conteaza c-am suferit atatea umilinte sezonul asta.

Sper totusi intr-o victorie a echipei gazda.

Btw : ati vazut declaratia lu` Gigi ? Daca in 4 ani nu ia 2 titluri,vinde clubul. :)) Asta sa i-o spuna lu` ma-sa.

Off : Eu port un respect deosebit patriei lui Stefan cel Mare si Mihai Eminescu !

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE30.04.2010 08:17
postasu si NICKSTELIST DINCOLO DE MOARTE ...am o banuiala ca voi sunteti primii taranoi :ce_oameni: ...semneaza un suporter Stelist din Moldova

Eu in locul vostru as tine cu echipa de unde m-a nascut, nu ca a castigat Steaua o cupa europeana asa cum spune multi ca de ce tine cu Steaua.

MoWeed30.04.2010 08:20

Iar tu mah "adevaratule"? Cine esti tu sa judeci stelistii din afara Bucurestiului? Mai ales cand nu esti in stare sa scrii o amarata de propozitie corect gramatical.

Poate unii din ei sunt mai stelisti ca tine.

De parca toti bucurestenii care zic ca tin cu Steaua sunt ultrasi, nu tarani care manca seminte, injura toti jucatorii si blameaza "huliganii aia de la SUD care il injura pe ne-a Gigi"

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE30.04.2010 08:28
Iar tu mah "adevaratule"? Cine plm esti tu sa judeci stelistii din afara Bucurestiului?

Poate unii din ei sunt mai stelisti ca tine..

In primul rand nu vorbesc de toti si in al doilea rand vorbesc de majoritatea moldoveni.

KuzMaN30.04.2010 08:40
Btw : ati vazut declaratia lu` Gigi ? Daca in 4 ani nu ia 2 titluri,vinde clubul. :)) Asta sa i-o spuna lu` ma-sa.

Si chiar daca ar fi adevarat , cine il mai suporta pe asta inca 4 ani?

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE30.04.2010 08:47
Iar tu mah "adevaratule"? Cine esti tu sa judeci stelistii din afara Bucurestiului? Mai ales cand nu esti in stare sa scrii o amarata de propozitie corect gramatical.

Poate unii din ei sunt mai stelisti ca tine.

De parca toti bucurestenii care zic ca tin cu Steaua sunt ultrasi, nu tarani care manca seminte, injura toti jucatorii si blameaza "huliganii aia de la SUD care il injura pe ne-a Gigi"

Eu zic sa taci din gura si sa vezi de brasvoul tau acolo.

clausblaus30.04.2010 08:48
In primul rand nu vorbesc de toti si in al doilea rand vorbesc de majoritatea moldoveni.

Nu mai vorbi tu de MAJORITATEA MOLDOVENI,caci nu stii ce vorbesti.

Dupa exprimare esti mai taranoi decat multi taranoi.(asta fara sa jignesc taranul roman!)

Mai pune mana pe-o carte!

sorin_daniel30.04.2010 09:13

@NICK STELIST SI DUPA MOARTE...nici nu mai are rost sa-ti raspund...ai primit deja raspunsuri de la niste baieti cu adevarat inteligenti

fredysteaua30.04.2010 18:57

bai nick numai suferii frate nici tu lasa-i in pace, serios

si terminati-o cu totii

Daniel-Ionut30.04.2010 19:44
iar s-ar umple Ghencea de "suporteri adevarati" ca de,mai avem sanse la titlu

Pai nu mai are cand... :D

Doar la meciul cu Craiova poate, dar pana atunci mai sunt meciuri si s'ar uita de posibila victorie de maine.

Tanaru` Young30.04.2010 20:09

In primul si primul rand,mai bine nu mai vorbesti.

Cum spunea un profesor de la o scoala din oras : "chintesenta chintesenta,cine oare-ti da esenta"? :)) fiind beat mort ,apropo :D

Ati vazut cefere-ul ? Tare mi-e teama sa nu castigam,caci iar "sare Ghencea-n aer" si ciobanul spune ca este un semn de la Dumnezeu,el fiind un om credincios,evlavios,pios,cu frica de Dumnezeu.

Halal campionat.

Robert Aeroth30.04.2010 20:20

da....bate Steaua 500-0 ,la finalul meciului Jiji se spanzura in public imediat dupa primesc un telefon ca am castigat la 6/49 in clipa imediat urmatoare ma intalnesc cu angelina jolie care sare pe mn sa ii fac un puradel si....si bang ma trezesc din vis

Bogdynho30.04.2010 20:33

vai Doamne :lol: nu se compara cu capitala noastra de parca Bucuresti ar fi New York sau Paris mai repede o groapa de gunoi...totusi dau pariu ca orasul Alba Iulia este mult mai frumos ca Bucurestiul, doar suntem capitala Ardealului :D ... si cine vorbeste de tarani prosti :lol: de parca tu nu esti din Alba Iulia :lol: .... adevarat ca stadionul nu este cel mai frumos, dar daca vorbesti cat de cat civilizat nu inseamna ca esti taran...decat sa vorbesc in genul "baaaa nu stiti pe unde gasim o crasma?" zise un suporter bucurestean al rapidului...:-j

danimarcu30.04.2010 20:37
Mai pune mana pe-o carte!

Nu am sa inteleg niciodata de ce trimiteti un om incult si agramat sa puna mana pe o carte! :ce_oameni:

Ce sa faca cu ea? :hmmm:

«12345»