FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Iasi 2-1 (0-1)

«12345»
S.Mariuss10.04.2010 16:37
:)) io de 6 ani vin la fiecare meci pe Ghencea si tiam zis.io imi iau bilet si la sect 18 si stau la 24.si sa iti dau un exemplu la meciul cu Ceahlaul miam luat la T2 si e o portita mica care te duce la PS si era deschisa.m-am dus acolo inainte de inceperea meciului.mrg ....
Marius inseamna ca nu ai fost la ultimul meci acasa cu Brasov astfel ai fi vazut ca nu te mai poti muta de la un sector la altul
Daniel-Ionut10.04.2010 18:25

Cred ca se referea la gardurile care au fost puse la T2 intre sectoar de la meciul trecut.

dakk10.04.2010 19:53
:)) io de 6 ani vin la fiecare meci pe Ghencea si tiam zis.io imi iau bilet si la sect 18 si stau la 24.si sa iti dau un exemplu la meciul cu Ceahlaul miam luat la T2 si e o portita mica care te duce la PS si era deschisa.m-am dus acolo inainte de inceperea meciului.mrg ....

Probabil ca vii de 6 ani la fiecare meci si l-ai ratat pe ultimul.

la meciul cu Brasov la t2 au fost puse garduri si stewarzi tocmai pentru a ne f**e. astfel sectoarele de pe mijloc 21,22,23 au fost separate. si noi am fost separati la randul nostru

S.Mariuss10.04.2010 23:02

Faza e alta la mn boss.io am un tovaras care dak vreau ma baga si la fotolii.io ma *** pe ei de stewarzi.

ionel_9410.04.2010 23:43

o sa fiu sincer, k? cat timp sta Becali la echipa eu nu pot tine cu Steaua echipa de fotbal ma voi uita la handbal hochei si alte sporturi deci sper sa bata Poli Iasi (puteti sa ma injurati) e parerea mea si mi-o mentin :D

S.Mariuss10.04.2010 23:55

Boss nu te injura nimeni.esti de-al nostru :) nici noi nu tine-m, cu aceasta Steaua pana Jiji nu pleaca.V.P.M

o sa fiu sincer, k? cat timp sta Becali la echipa eu nu pot tine cu Steaua echipa de fotbal ma voi uita la handbal hochei si alte sporturi deci sper sa bata Poli Iasi (puteti sa ma injurati) e parerea mea si mi-o mentin :D
dicanio10dicanio11.04.2010 10:29

Deci,pana la urma,la ce sector va strangeti ? :)

godsaveultras11.04.2010 10:46

bai la fiecare topic despre meciuri apare cate unul care intreaba cum se merge,cu ce se merge,cati merg,care merge,dar de ce merge atata lume,unde e intalnirea,etc

acum marea dilema e in ce sector se sta!terminati in plm odata cu intrebarile astea stupide si fara sens.veniti la stadion si indiferent de zona unde stati la meci contestati daca asa simtiti, daca nu la revedere! p.s. cine vrea sa stie cum ma imbrac la meci?

Weezy11.04.2010 11:04

In primul rand va fi un meci greu pentru ca asa il vor face jucatorii nostri. Desi am reusit niste rezultate la care nici eu nu ma asteptam sincer , ma refer aici la victoriile cu Brasov si Bistrita , jocul Stelei este unul slab si in niciun caz nu ar trebui sa ne putem gandi la titlu. Din pacate nici nu vad cum s-ar putea imbunatati cu lotul actual si mai ales sub conducerea actuala , asa ca noi sa mergem in continuare sa protestam si sa ne bucuram de victoriile chinuite pana in ultimul minut cu 1-0 si 3 suturi pe poarta. Salutare , si ne vedem maine seara !

S.Mariuss11.04.2010 11:29

exact aceeasi parere am si io.veniti la stadion si contestati oriunde va luati bilet indiferent k e tribuna,peluza sau loja :)

bai la fiecare topic despre meciuri apare cate unul care intreaba cum se merge,cu ce se merge,cati merg,care merge,dar de ce merge atata lume,unde e intalnirea,etc

acum marea dilema e in ce sector se sta!terminati in plm odata cu intrebarile astea stupide si fara sens.veniti la stadion si indiferent de zona unde stati la meci contestati daca asa simtiti, daca nu la revedere! p.s. cine vrea sa stie cum ma imbrac la meci?

dicanio10dicanio11.04.2010 12:22

mai baieti :) eu ma refeream la faptul sa nu stam unii la peluza...unii la alt sector...cum a fost la meciul cu Brasov in care s-a stat unii intr-o parte altii intr-o parte...Ce mare lucru am intrebat?v-am dat in cap?valabil doar pentru cei care au zis de ce intreb...:)

aklik12.04.2010 08:22

meci de 1 solist, cu parere de rau spun asta ( din punctul meu de vedere) cred ca meciul este vandut echipei becaliene.. sper totusi ca jucatori de la Poli sa aiba demnitate si sa zmulga macar un egal!

Arian12.04.2010 08:33

Poli Iasi vine in Ghencea fara antrenor si fara sapte jucatori

Petre Grigoras este in concediu medical, Onicas si Ionescu nu au drept de joc, Cristi Constantin, Milea, Straton, Cuciula si Buhusi sunt accidentati.

gsp

E clar: meci de 1 solist!

red&blue_boy12.04.2010 08:40

Pai si Steaua nu joaca fara antrenor??? :P

Ce bucuros cred ca e Jiji...

pytycrys12.04.2010 08:56

Steaua oricum juca fara antrenor.

Andrei-Cristian12.04.2010 10:57

2-0 sa iau si eu 300 lei la pariuri :">

Gigi, Gigi,Gigi lasa-nee... :-< :wave:

....

nici nu am alte cuvinte :confused:

CiprianPH12.04.2010 11:35

Meci slab, Banel titular, Limbbi cu telefonul la ureche dand indicatii pretioase, cativa sclavi prin tribune care isi vor arata admiratia fata de sistemul de joc nemaivazut, tzarani de la Shelter care se uita suspicios pe buletin, aceeasi sclavi din tribune rontzaind fericiti semintele pe care tzaranii de la Shelter nu le-au detectat, suporterii adevarati hulindu-l pe oier, posibil ceva ploaie, castiga Steaua, ma chinui sa scot masina din parcare, cativa politisti prin intersectii...si povestea merge mai departe...

V.P.M. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....si ceva mai repede ca ne-am saturat!

radusteaua2312.04.2010 14:44

ne vedem la tribuna 2 pleaca ciobane du-te si lasa neeeeeeeeeee

Kellerman12.04.2010 17:40

La faza golului ati putut vedea pe Banel si Tatarusanu in toata splendoarea prostiei lor.

Respect ROBINSON ZAPATA.

Adrian12.04.2010 17:43

La anu', dinam0 o sa aibe pe bune cel mai bun atac din Liga, cu Cristea, Liviu Ganea si Paun.

ss lucki12.04.2010 17:43

tatarusanu, uno di noi!!!

David12.04.2010 17:50

Ce amuzant e sa primesti gol in min 4 de la o echipa asa de slaba!

ss lucki12.04.2010 17:51

incursiunile lui Banel ma emotioneaza...

ss lucki12.04.2010 18:01

la fel si driblingurile lui Tanase

cLoSeDâ??12.04.2010 18:06

100 % castiga Steaua , sunt prea slabi cei de la Iasi . Daca pierd , inseamna ca e grav .

«12345»