Bomba sexi are curu mare
) Deja am o zi mai buna... chiar daca e marti 13
Bomba sexi are curu mare
) Deja am o zi mai buna... chiar daca e marti 13
Ori esti ironic ori , te citez, esti "tampit".Tie ti se pare ca in ultimii 3 ani jucam vreun pic de FOTBAL?
DA ! ultimele 2 meciuri ale echipei nu au mai fost moarte ca altadata.
Clar!
Ultimele 2 meciuri au aratat o imbunatatire semnificativa a jocului echipei. Daca echipa va progresa in continuare in acelasi mod, cred ca in 5 ani, asa cum zice Gigi, luam champions leagueul.
Becali a mers in cabină inaintea meciului si le-a dat indicatii jucatorilor. Cele mai multe sfaturi i-au fost adresate lui Tanase.
În absenta lui Stoichiță, suspendat, Steaua il are antrenor pe Gigi Becali! Gazeta a aflat că patronul s-a implicat direct in abordarea meciului cu Poli Iasi, printr-o vizită in vestiar chiar inaintea jocului! Gigi le-a tinut un discurs jucatorilor, "Batem tot pină la final si luam titlul, ca să bem sampanie cu totii!", după care trecut la indicatii individuale.
L-a vizat in special pe Tanase, care venea după citeva evolutii slabe:
"Cristi, ai grija tată! Nu te mai complici cum faci tu de obicei, da? Azi vreau să joci numai din prima! Cel mult din două atingeri, preluare-pas!". "Din pacate, Tanase chiar s-a luat după patron si n-a facut nimic in plus. D-aia ne-am chinuit in prima repriză de nu reuseam să ajungem la poarta Iasiului!", zic colegii pitesteanului.
Emeghara a fost alt fotbalist caruia Becali i-a trasat sarcini precise:
"Pictore, vreau să fii ca Szekely! Ă'la a inceput să joace senzational după ce m-am luat de el. Și tu să faci la fel, dar să nu ti-o iei in cap, cum s-a intimplat cu Janos!". A urmat Stancu: "Bogdane, azi iți dai viata pe teren. Clar? Hai că sunt curios să vă vad azi pe tine si pe Surdu, să mă conving cum vă descurcati fară Kapetanos! Mie-mi place asa, că sinteti amindoi de viteză".
7 puncte a cîștigat Steaua in meciuri pe care patronul nu le-a vazut integral: unu la Urziceni, trei cu Poli Iasi, trei cu Brasov. În primele două jocuri, Becali a plecat de la stadion inaintea finalului, cind echipa era condusa
"Cei care il critică pe Gigi Becali nu sunt stelisti. Patronul nostru e un om extrem de important pentru istoria Stelei, merită respect!" - Mihai Stoichiță, antrenor Steaua.
S-a implicat si cu Pandurii
Becali a procedat la fel si inaintea meciului de la Tirgu Jiu. Atunci a mers la hotel si l-a chestionat pe Stoichiță:
"Mihai, joci cu Banel?". "Da", i-a raspuns tehnicianul. "Să fii sanatos!", a replicat Becali. Nedumerirea patronului era legată de numele celui pe care antrenorul il alege ca mijlocaș stinga, dintre Nicoliță si Toja.
Bergodi a platit
Obiceiul lui Becali, de a intra in vestiar inainte si in timpul meciurilor, nu a fost pe placul lui Cristiano Bergodi. Italianul a fost demis după Steaua-Sheriff Tiraspol (0-0), din Europa League, cind i-a interzis patronului să le vorbească jucatorilor la pauza Gigi s-a enervat si a anuntat imediat după fluierul de final că l-a demis pe Bergodi: "E un nebun! E tra-la-la! E echipa mea, deci aveam tot dreptul să intru in vestiar!".
Cum a jucat Tanase după tactica lui Becali:
A trimis un sut la poarta care a si prins cadrul portii.
A pierdut doar 16 mingi din cele 48 jucate, ceea ce inseamnă că a respectat sarcina primită de la Gigi, aceea de a juca simplu fiecare actiune.
A recuperat 9 baloane, cu cinci mai putine decit Ovidiu Petre, colegul lui din centrul liniei de mijloc.
A facut două driblinguri.
gsp
"Cei care il critică pe Gigi Becali nu sunt stelisti. Patronul nostru e un om extrem de important pentru istoria Stelei, merită respect!" - Mihai Stoichiță, antrenor Steaua.
Ce limbist nenorocit!
prietene...mai degraba cei care snt cu ciobanu nu snt stelisti...