FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hertha BSC 0-0 STEAUA!

«123456»
_LOVEST_13.12.2005 07:02

le avem inca pe hartie atat

sorin_77713.12.2005 07:05
Cu munca,cu sudoare,cu sansa,cu ...

Intrebare : cum a scos Hertha un 0 - 0 cu Lens ?

Se poate pune intrebarea si asa... dar de ce nu vor nemtii egal? Vor Cupa UEFA? pai e arvunita de noi in acest an.

Virgil13.12.2005 08:36
... Vor Cupa UEFA? pai e arvunita de noi in acest an.

Printre altii...

Virgil13.12.2005 08:36

.Suporterii echipei Hertha Berlin nu acordă prea mare interes partidei cu Steaua București, care va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Olympiastadion, in ultima etapă a grupei C a Cupei UEFA, informează cotidianul Berliner Morgenpost.

"Pentru a treia oară in acest sezon al Cupei UEFA, etajul superior al Olympiastadion va rămâne inchis la meciul cu Steaua, din cauza costurilor ridicate, care vor rămâne neacoperite. Fanii berlinezi nu acordă prea mare interes meciurilor pe care Hertha le joacă in cupele europene", a notat sursa citată.

Berliner Morgenpost a notat că managerul grupării Hertha, Dieter Hoeness, se așteaptă la 20.000 de spectatori la meciul de joi. "Suporterii se incălzesc cu dificultate pentru partidele din a doua competiție continentală, acceptă doar marile meciuri și adversarii renumiți. La meciul cu Lens, au fost doar 18.414 spectatori, iar acel plictisitor 0-0 n-a crescut interesul publicului", a scris ziarul german.

Dieter Hoeness a declarat că pentru echipa sa orice este posibil, "de la locul unu la locul patru in grupă". "O remiză ne este la indemână, simt asta", a spus Hoeness. Berliner Morgenpost scrie că fanii nu ar fi deloc incântați de un scor egal, in condițiile in care victoria ar face ca Hertha să termine pe primul loc. Antrenorul Falko Gotz a afirmat că echipa sa se află intr-o situație favorabilă, jucându-și calificarea pe teren propriu.

http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=83673

cristianotopeanu13.12.2005 09:02

Eu refuz sa cred ca Hertha nu va forta victoria, pentru ca daca e vorba sa nu riste in aparare, atunci se presupune ca au facut o intelegere cu Steaua in prealabil, adica sa termine meciul egal.

Virgil13.12.2005 09:31

Variantele Stelei

Dacă face egal. În caz că Sampdoria nu bate la cel puțin cinci goluri diferență, poate termina pe primul loc

Dacă pierde. În caz că Sampdoria câștigă, Steaua termină pe trei. Dacă Lens bate, Steaua se va califica de pe locul doi sau trei in funcție de golaveraj. Daca Lens și Sampdoria fac egal, Steaua se va califica de pe doi.

Dacă va câștiga. Steaua va termina in mod cert pe primul loc.

Elevii lui Oleg Protasov sunt favoriți la casele de pariuri

În meciul din cadrul grupei C a Cupei UEFA dintre Steaua și Halmstad, roș-albaștrii au prima șansă in viziunea agențiilor de profil. Astfel, atât la casa de pariuri Astra Sport Bets, cât și la StanleyBet echipa din Ghencea are o cotă de 1,25, in timp ce pentru un egal sau pentru o victorie a suedezilor cotele sunt 5,00, respectiv 8,00. Agenția WettPunkt i-a dat Stelei o cotă de 1,20, rezultatul nul sau un succes al nordicilor fiind cotate la fel ca la agențiile de mai sus-menționate.

http://www.prosport.ro/index.php?c=33&a=81200

Grupa C

Echipe....MJ..MC.ME..MP..GÎ..GP..Pct

Steaua.....3...2 .1...0...7...0...7

Sampdoria..3...1..2...0...3...1...5

Hertha.....3...1..2...0...1...0...5

Lens.......3...1..1...1...5...4...4

Halmstad...4...0..0...4...1..12...0

Partide

Halmstad 0-1 Hertha

Steaua 4-0 Lens

Lens 5-0 Halmstad

Sampdoria 0-0 Steaua

Hertha 0-0 Lens

Halmstad 1-3 Sampdoria

Sampdoria 0-0 Hertha

Steaua 3-0 Halmstad

Hertha 15/12 Steaua

Lens 15/12 Sampdoria

*Primele trei echipe din grupă se califică in șaisprezecimile Cupei UEFA (15/23 februarie 2006). În caz de egalitate la puncte primul criteriu de departajare este golaverajul.

http://www.prosport.ro/index.php?c=33&a=35883

14:17/13.12.05 : a fost cutremur !

dbd13.12.2005 15:58

are careva idee cam cati suporteri vor pleca din Romania la meci ???

Dan_BKL13.12.2005 16:38

Hertha 1-1 Steaua ar fi un rezultat drept

Protasov un mare caracter nu va menaja nici un jucator pentru meciul de la Berlin pentru a pleca cu fruntea sus de la Steaua.

Speram ca O.Marseille sa nu joace un meci de curtea scolii cu cateii si sa ii scoata pe javre cu coada intre picioare

daca totul ar fi corect Marseille ar bate la cel putin 2 goluri diferenta pe catei.

O VICTORIE A LUI MARSEILLE IN FATA CAINILOR AR ADUCE MULTA BUCURIE IN SUFLETUL NOSTRU AL STELISTILOR.....

DIN TOT SUFLETUL LE URAM CAINILOR MIERCURI UN SINCER UN

FortuneTeller14.12.2005 01:56

Ar fi bine sa se califice si Dinamo. Ar aduce puncte pt Romania, dar mai ales ar aduce pe Dinamo in postura de a juca meciuri suplimentare (d-alea pe bune, cu alergatura multa si cotonogeala), in loc sa se relaxeze.

Hertha - Steaua 0-2, Cristea da un gol si iese din pasa neagra. As vrea sa vad rezervele jucind, sa vada ca au o sansa de afirmare.

sorin_77714.12.2005 07:28

eu as vrea ca Dinamo sa faca egal in aceasta seara dar sa nu se califice...

Doar egal si atat!!!

:twisted: :twisted: :twisted:

Si noi la fel!!! :wink: :wink: :wink: dar noi suntem deja calificati :lol:

Virgil14.12.2005 10:06

MM face pe interesantul.Nu stie cum e mai bine sa se termine meciul.Cu victorie sau cu infrangere ? Cap are,minte ce-i mai trebuie ?

"Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat azi, inaintea plecării spre Germania, că nu știe ce loc ar fi mai bun pentru formația sa, ținînd cont de posibilii adversari din 16-imile Cupei UEFA. "Nici nu știm dacă este bine să ne calificăm de pe locul intâi sau de pe doi, dar gîndindu-mă că putem intîlni echipe precum Artmedia Bratislava, FC Thun sau Rosenborg Trondheim parcă mi-aș dori asta. Cu toate acestea un rezultat pozitiv ar creste cota fotbalului romanesc,a spus MM."

http://www.gsp.ro/index.php?c=1

meshteroo14.12.2005 16:38

Mai bine am forta victoria si sa ne calificam pe primul loc...parca exista o regula in care cei de pe locul 1 nu vor juca cu o echipa venita din Champions League...in cazul in care vom juca cu o echipa venita din UCL...as vrea sa ne intalnim cu Rosenborg(asa stiu ca s-a calificat...) sa-i batem mar si sa ne luam revansa!!! :twisted:

steaua_forewer14.12.2005 21:02

stiti vreunul ce s-a intamplat cu acel site des[re coeficientii UEFA ? www.UEFA.lx.ro .....imi deschide un site cu UEFA ch league nu cel cu coeficientii

SteauaToronto14.12.2005 21:36

spurcatiitristi.gif

IMAGINEA ZILEI!!!!

Bogdan4Steaua14.12.2005 22:30
stiti vreunul ce s-a intamplat cu acel site des[re coeficientii UEFA ? www.UEFA.lx.ro .....imi deschide un site cu UEFA ch league nu cel cu coeficientii

Ai gresit site-ul. Da click pe semnatura mea pentru a accesa site-ul in cauza. Maine, dupa meciul Stelei voi face update.

steaua_forewer15.12.2005 05:33

se pare ca va fi o lupta grea cu acesti norocosi elvetieni pt acel loc 15 , care ne-ar permite sa jucam cu 2 echipe in Liga, incredibil noroc pentru aceste echipe .....mai intai acum 2 etape basel a intors rezultatul cu tromso de la 1-3 la 4-3 , iar in ultima etapa s-au calificat desi au pierdut cu 1-3 la roma pt ca echipa lui waltwer a facut un 2-2 cu strasbourg (golurile francezilor au fost marcate in min 80 si 94 ) cealalta echipa din elvetia FC Thun a scos cu chiu cu vai un 0-0 la praga cu sparta .....pacat , pt ca daq aveam putin noroc aceste 2 echipe puteai iesi lejear si ne-am fi putut asigura locul 15 , asa trebuie sa ne luptam mai departe , noi cu doua echipe , noi tot cu doua

sorin_77715.12.2005 06:56

Mai ales pentru aceasta lupta pentru locul 15, Steaua trebuie sa bata sau sa faca egal la Hertha... ne trebuie un rezultat pozitiv in aceasta ultima etapa... Altfel astepti Primavara...

NightLight15.12.2005 07:05

Stau si citesc gazeta si nu stiu ce sa fac...sa rad sau sa plang... Cica Oleg vrea sa-l ia pe Radoi la Dnepr pentru 5 mil. de parai... Astia au innebunit?!?! De unde drequ scot perlele astea? Ieri toata ziua m-am uitat la TV, si nu am auzit decat de interesul lui Bayern pentru Mirel, si ca Jiji nu-l da decat pt 10 milioane... Cum naiba sa mearga la ucrainieni doar pentru 5?? Astia ori s-au tampit, ori nu mai stiu io sa citesc...

In rest, multa bafta la meciul de diseara! Ne trebuie neaparat locul 1 in grupa, pentru a nu fi mai prejos decat "coloratzii"...

FORZA Steaua!!!!!

P.S. Ce tzeapa au luat javrele aseara!!! Cred ca daca patzea Steaua asa ceva, incepeam sa-mi dau lame...

Virgil15.12.2005 07:22
spurcatiitristi.gifIMAGINEA ZILEI!!!!

Excelenta ! Felicitari ! Site-ul nostru devine pe zi ce trece mai interesant si mai atractiv.

In alta ordine de idei Dorinel,de la fata locului,ne incurajeaza afirmand ca Hertha nu este o echipa de vedete,ea bazandu-se pe forta colectiva si pe mentalitatea de invingatori.El mizeaza pe un rezultat de egalitate si sugereaza antrenorului sa lipeasca un om(Paraschiv) la mijlocasul Kovac.Pentru restul,supraveghere in zona.

fhunk15.12.2005 07:27

:lol: :lol: :lol: [/img]

fhunk15.12.2005 07:30

:twisted: cel mai marfa joc cred io!!nemtii o sa atace in prostie si noi o sa-i intepam cu cate unul.cred ca o sa se termine 3-1 pt Steaua sau un egal 2-2.O sa ma imbat deseara!!FORZA Steaua!!

sorin_77715.12.2005 12:20

4.5 ore pana la meci... Nu mai am rabdare...

Sa le aratam cainilor de ce noi jucam mai departe si ei NU!!!

montreal15.12.2005 13:52

putintica modestie n-ar strica, ca doar nu joaca Ronaldinho la noi si nici Steaua nu e Brazilia!

Un egal ar fi f bun, si ar termina intr-o nota pozitiva un an reusit.

Ionut_stelistu15.12.2005 14:51
putintica modestie n-ar strica, ca doar nu joaca Ronaldinho la noi si nici Steaua nu e Brazilia!

Un egal ar fi f bun, si ar termina intr-o nota pozitiva un an reusit.

O victorie ar fi si mai buna ;)

sorin_77715.12.2005 16:48

Care este echipa de start? Echipa standard? Cu Hamu, Ogararu, Goian, Ghionea, Nesu, Banel, Radoi, Paraschiv, Bostina, Dica, Iacob ?

«123456»