FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hertha BSC 0-0 STEAUA!

«12346»
Motanu D07.12.2005 05:04

SA speram ca nu vom intalni in optimi echipe precum Stuttgart. Sunt puternici, au fotbalisti de calitate, experienta... Ar fi niste meciuri extrem de dificile. de aceea mai bine ar fi sa intalnim echipe precum Levski sau Herenveen...

sorin_77707.12.2005 05:18

Plus de asta mai bine joci cu o echipa nordica pentru ca si ei vin din vacanta si nu sunt in plin campionat...

Virgil07.12.2005 05:49

Mi se pare o prostie sa joci cu rezervele.Daca ne bat aia cu un superscor?Se duce o mare parte din imaginea Stelei.

Hai baieti!Inca un mic efort.Opt zile in plus aproape nu mai conteaza fata de efortul pe care l-ati facut pana acum !

I.N.Money07.12.2005 06:48

Daca o sa jucam cu rezervele si Hertha o sa ne bata la scor...statisticele nu o sa tina cont de acest lucru...

dbd07.12.2005 10:08

sa jucam cu rezervele ??? ca sa ne luadam poate :lol:

ce naiba...

mai ales ca daca iesim pe locul 1 in grupa jucam si cu o echiba de pe locul trei... :P

Virgil07.12.2005 11:36

Faptul ca deplasarea la Berlin va fi o excursie de placere,este confirmat de stirea aparuta in GSP conform careia jucatorii vor fi insotiti de sotii si prietene.Indiferent de rezultat,la sfarsitul meciului va avea loc banchetul de sfarsit de an,finantat de...finantator.

Acesta a socat prin afirmatia sa,conform careia,e multumit ca a ajuns in primavara europeana si nu conteaza daca Steaua nu se va califica de pe primul loc.

Ma rog,banii lui,decizia lui.Noi ar mai trebui sa spunem ceva ?

dbd07.12.2005 14:26

da...FORZA Steaua !!!

Ionut_stelistu07.12.2005 14:32

Steaua chiar dak joaca cu rezervele ar trebui sa obtina macar un egal pentru. ca au muncit mult stelistii pt a se califica :lol:

I.N.Money07.12.2005 14:46

Rezervele care au fost eliminate de Rapid 2 ataca toate cele 3 puncte la Berlin!!! hai sa fim serios si sa ne vedem lungul nasului.Daca mergem cu arfe si talente acolo o sa ne scoata nemtii fotbalul din cap.Una e sa joci cu Avantul Prabusirea cu rezervele si una e sa joci cu Hertha Berlin echipa cu nume in Bundesliga.

Ionut_stelistu07.12.2005 14:59
Rezervele care au fost eliminate de Rapid 2 ataca toate cele 3 puncte la Berlin!!! hai sa fim serios si sa ne vedem lungul nasului.Daca mergem cu arfe si talente acolo o sa ne scoata nemtii fotbalul din cap.Una e sa joci cu Avantul Prabusirea cu rezervele si una e sa joci cu Hertha Berlin echipa cu nume in Bundesliga.

aici ai dreptate ;)

Bogdan4Steaua07.12.2005 20:09

Este important sa terminam grupa pe prima pozitie. Am evita astfel urmatoarele echipe(care au cazut din Liga Campionilor):

FC Brugges *

FC Thun **

Udinese ***

Lille **

Schalke ***

Rosenborg(bleah) **

Betis ***

Artmedia Bratislava *

* Adversar accesibil

** Adversar moderat

*** Adversar incomod

Motanu D07.12.2005 20:15

Cred ca doar Udinese si Schalke merita 3 stele. Betis - zic eu - e sub cele 2 de mai sus si relativ accesibila (sunt la retrogradare in Spania)

Insa daca putem juca cu adversari care, conform ierarhiei tale, nu ar merita nici o stea... de ce nu ?!

Iar Artmedia nu e deloc un adversar accesibil !!! :!:

Bogdan4Steaua07.12.2005 20:20

Betis are in componenta jucatori extrem de tehnici si chiar nu imi explic cum de au ajuns atat de jos in campionatul Spaniei. Sa nu uitam ca au casitigat cu Chelsea un meci important.

Artmedia nu este cu mult mai buna decat FC Brugges si este clar mai slaba decat Lille. Nu am vrut sa ma complic cu 4-5 stele. In alta ordine de idei, au avut un sezon bun, dar nu sunt o echipa care sa ne puna probleme(cel putin in Ghencea). Parcursul lor bun trebuie sa se termine odata si odata.

Motanu D08.12.2005 03:29

Betis e intr-adevar o echipa tehnica, cum zici tu, dar, in ciuda numelor, jocul lor nu m-a impresionat. Cat despre meciul cu Chelsea ma tem ca a fost acel rezultat posibil doar pentru ca englezii i-au privit de sus.

Iar Artmedia, tocmai pentru ca nu este un nume mare - dar e intr-o perioada buna, ne poate pune probleme. Stii foarte bine ce am patit cu Poli Iasi anul trecut si mai recent cu Gloria si FC Vaslui...

Virgil08.12.2005 04:46

Orice s-ar spune,toate echipele prezentate mai sus ne sunt superioare.Chiar pentru simplul fapt ca au jucat in grupe.Cu oricare dintre ele am cadea,am avea sansa a doua.Inclusiv cu Rosenborg.

Partida Hertha Berlin - Steaua, care va avea loc pe 15 decembrie, de la ora 21.45, in Grupa C a Cupei UEFA, va fi oficiata de o brigada de arbitri din Olanda, avandu-l la centru pe Pieter Vink. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Wilco Lobbert si Coen Droste, in timp ce rezerva va fi Bjorn Kuipers.(http://www.sport.ro/detaliere.php?id=235007)

Un!t3d Roon3y08.12.2005 05:29

Nu cred ca Steaua va folosi la Berlin echipa cu care a inceput meciul cu Rapid2.Sa fim sinceri,near da vreo 4.Cred ca vor fi folositi titulari jucatori precum Fl.Dumitru,Lovin,Cristea,Petre Marin,care nu au loc in formula standard a Stelei.

sorin_77708.12.2005 06:50

Cum sa joci la Berlin cu Oprita, Dinita, Baciu, jucatori care nu vor da nimic pentru echipa dat fiind faptul ca sunt deja transferati la Poli...????

I.N.Money08.12.2005 09:39
Nu cred k Steaua va folosi la Berlin echipa cu care a inceput meciul cu Rapid2.Sa fim sinceri,near da vreo 4.Cred k vor fi folositi titulari jucatori precum Fl.Dumitru,Lovin,Cristea,Petre Marin,care nu au loc in formula standard a Stelei.

Pai astia au jucat cu Rapid 2.. :roll:

bebeto08.12.2005 11:08

eu ma intreb la ce naibi mai sta Laca la club daca nu are absolut nici un cuvint de spus acolo.daca tot am ajuns aici,de ce sa nu ne luptam pt locul 1 care ne poate ajuta sa prindem un culoar favorabil pt accederea in sferturi.

locul 1 joaca cu locul 3 in 32-imi si cu cistigatoarea dintre loc2 si loc3c.l. in 16-imi.

daca iesim pe locul 2 sau 3 o sa avem probabil iar un culoar greu asa cum am avut anul trecut cu valencia si cu villareal.

totusi fie vorba intre noi,ce mai conteaza cu cine cadem,ca vine Olaroiu si ne rezolva oricum ar fi.

CIOBANE! DUTE LA STINA,MULGE OILE,SI LASA-NE!!!

sorin_77708.12.2005 12:22

Din 8 grupe de Cupa UEFA se califica 24 de echipe (3 din fiecare), lor li se alatura alte 8 din CL in total facand 32 de echipe adica 16 partide, de aceea l-i se spun saisprezecimi ca sunt 16 paride NU 32-imi ca ar fi 32 de echipe. Deci urmatoarea runda sunt 16-imile.

Culoarul mentionat de tine este perfect adevarat... Ne-ar trebui un loc 1 in grupa ce vedem semifinale pe Ghencea daca se apuca GG de stadion inca de acum...

bebeto08.12.2005 13:05

da,ai dreptate.m-am incurcat.16-imi,optimi si sferturi.

mai e o varianta:poate deja ne-am inteles cu nemtii la un egal,cu care ei se califica 100%.

daca insa lucrurile nu stau asa,inseamna ca riscam sa pierdem locul 1 ca fraierii,mergind acolo cu rezervele.

I.N.Money08.12.2005 13:30

Crezi ca nemtii nu-si doresc si ei primul loc??? :wink:

bebeto08.12.2005 14:14

ba da,dar cu aranjament se califica la sigur.asa,daca vor neaparat locul 1,trebuie sa-si asume riscul de-a nu se califica deloc daca i-au bataie.plus ca daca sampdoria cistiga si ea,nu mai pupa locul 1,chiar si cu o victorie(ca doar nu ne da 3-0).

I.N.Money08.12.2005 14:51

Daca joaca Cernea orice e posibil... :lol:

sorin_77709.12.2005 10:15
Crezi ca nemtii nu-si doresc si ei primul loc???  :wink:

Presa germana ii indeamna la victorie pentru a avea un traseu usor...

E logic... Lor le convine o victorie sau infrangere. Cu egal termina pe 2 si e riscant...

«12346»