http://tinylink.com/?CtYNpSnupG
ro.wikipedia.org/wiki/Valeriu_Argaseală
hai sa ne DISTRAM! me first.
ps: vedeti ca forumul formateaza "ă" in "a"
http://tinylink.com/?CtYNpSnupG
ro.wikipedia.org/wiki/Valeriu_Argaseală
hai sa ne DISTRAM! me first.
ps: vedeti ca forumul formateaza "ă" in "a"
De ce nu e Fc Steaua pe locul 15 asa cum merita,o fi din cauza manarelilor?Apropo o fi vreun record negativ pe care sa nu-l fi batut de la inscaunarea ciobanului?!
Nu va mai luati dupa ce spune lumea. Steaua a jucat sublim, meciul se putea termina si 1-14, dar nu a vrut sa intre in poarta.
Ne bate si brasovul stoachita pleaca si vine ca antrenor Olaroiu Jiji vinde Steaua si rasare soarele in Ghencea:)).SWEET DREAMS
jucatorii nu au jucat nimic pentru ca suporterii l-au contestat in gand pe nea Gigi....sa va fie rusine sudistilor si tuturor drogatilor&zdrentelor care indraznesc sa-l conteste pe nea Gigi care baga bani la echipa !
Dar ce ma chinui degeaba, cei care nici acum nu considera ca indepartarea lui Becali este cel mai important obiectiv sunt ori rau intentionati, ori suporteri de rezultat
nici macar....ca altfel din contra erau contra ciobanului....pentru ca atat timp cat o sa mai stea la Steaua, suntem condamnati mediocritatii...eu unul asta e principalul motiv pentru care nu-l mai suport..............comportamentul nedemn de functia de la club se mai poate inghite pentru ca nimeni nu e perfect dar incompetenta&prostia&nepotismul niciodata !
Stoichita, in incheierea conferintei de presa: " ...asta e povestea meciului din aceasta seara: am pregatit ceva si a iesit altceva...".
mnda...a pregatit un rahat si a iesit un C.A.C.A.T
15 este locul ocupat de Steaua la capitolul baloane jucate, cu o medie de 466, cu aproape 100 mai putine decit liderul Poli Timisoara (555) si cu doar 33 peste ultima clasata Gloria Bistrita.
gsp
cici b : "Am dormit pe teren 2 meciuri. Nu este posibil asa ceva. Cred ca sunt farmece, pentru ca exista. L-am intrebat pe Vali cine le face mancarea ..."
Vedeti voi care este explicatia ?
Va asteptati la asta ?
Nu, pentru ca voi nu va pricepeti la fotbal, d-aia .
![]()
Mi-e jena sa comenteaz acest sfrasit de meci si scor rusine tot Clubul Sportiv Steaua
stau si ma gandesc... cum e posibil sa joci atat de prost , sa pierzi toate derbyurile importante (Dinamo) si totusi sa fii pe locul 3?
CUM BAAAAAAAAA???????????? NUMAI IN Romania FRATE!
Mi-e jena sa comenteaz acest sfrasit de meci si scor rusine tot Clubul Sportiv Steaua
Cum adica tot "Clubul Sportiv Steaua"???
Poate rusine clubului de fotbal (daca ce joaca ei, se mai numeste asa).
varzet total... asta macina usor dar sigur acest club ... ce a fost si ce a ajuns..nu se mai poate.. ..
sau mai bine zis rusine Clubului Sportiv Becali, ca asta numai Steaua nu e.
va intrebati cum e posibil sa fim pe locul trei?
pai e posibil daca toate joaca execrabil!
am vazut meciul javrelor de la Urziceni. pai sa fim seriosi, i-a impins de la spate arbitrajul ceva de neimaginat.
clujul a jucat cu brasovul...la Brasov nu erau 5 titulari (banuiesc ca la meciul cu Steaua or sa bage garnitura completa) si abia au dat un gol
in rest, se joaca tzurca...
am vazut ceva meci de evitarea retrogradarii din spania...pe cuvant ca au fost peste ce se joaca in tot campionatul nostru.
Mie imi pare rau ca ne-am taiat ca maioneza, in meciul cu cei de la Cluj am jucat excelent. plecau cu pase din propria jumatate, combinau frumos...da' si acolo ratari din toate pozitiile.
in loc sa crestem de la meci la meci am cazut jos de tot...
asta e, mergem inainte!