nea' Ioane, stim ca esti acolo, stim ca ai grija de noi......fa dreptate in seara asta, te rugam!
Steaua LIBERA!
nea' Ioane, stim ca esti acolo, stim ca ai grija de noi......fa dreptate in seara asta, te rugam!
Steaua LIBERA!
Geambazi baga 2 ''boabe'' diseara ![]()
Nu, vreau sa castige FC Steaua Bucuresti.
Deci ... da .
Uite pentru tine : sa ma pis pe 24 in conditiile astea ![]()
Se pare ca s-a scapat de ghimpele numit Peluza Sud la acest meci :http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-1/galeria-Stelei-blocata-de-sute-de-jandarmi-ultrasii-au-devastat-garile-din-rosiori-si-caracal-5780775 .
Fyi, tot ce au facut a fost sa cante pe peronul din Craiova, fara distrugeri si alte nebunii.
Despre faza asta se discuta aici:
http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/13102/
Lasati acest topic pentru meciul in sine.
cica nu ar fi avut bilet de tren si erau bauti si au agresat calatori nu cred asa ceva
harneala ieftina, erau destui oameni vechi care sa-i corijeze daca lucrurile scapau de sub control. ceea ce nici maca nu s-a intamplat.
deci suntem praf ca de obicei , visati campionate asa este echipa de mijlocul clasamentului PLEACA CIOBANEEE NE-AM SATURATTTTTTTTTTTTTT
cica nu ar fi avut bilet de tren si erau bauti si au agresat calatori nu cred asa ceva
Nu e chiar asa greu de crezut...dar aia pot zice orice,oricum.
Sa-l scoata cineva pe Nicolita din teren,pana si oierul s-a strambat ca-l baga Limbi.Ce-o zice Limbi,''ma testeaza sefu` sa vada daca ii sunt credincios''. ![]()
Nicolita asa a fost mereu cum este posibil sa nu ai un sut la poarta prima repriza
intra toja:) pregatiti-va:)) de SHOW
dar Baciu?cand intra baciuu?!
ceasu sa stricat si Gigi a plecat VINDE PLEACA MORI
Ghici de unde lipseste cratima?
asa se temrina 0-0:|
alte 2 puncte pierdute >
>
.... vinde pleaca mori:))
Cel mai bine sa nu ia Dinamo campionatul,noi sa nu prindem nici un loc de cupa europeana si sa plece ciobanul asta infect.VINDE PLEACA MORIII!!
Propun ca dupa astfel de meciuri sa se scada puncte in clasament.
Cred ca e cea mai geniala idee pe care am auzito de mult timp... +1 !
Sa imi bag sutu'...
Tatarusanu - 5,5 (pentru ca nu a avut ce sa apere)
Golanski - 4
Parpas - 4,5
Jelev - 4,5
Emeghara - 5
Szekely - 4
Ov. Petre - 4
Tanase - 3,5
Nicolita - 4
Stancu - 4,5
Kapetanos - 5
Karamian - 3,5
Surdu - 3,5
Toja - 4
V.P.M
Becali: "A fost circ! Nu mă mai uit niciodată la fotbal!" noi vrem sa nu te mai vedem niciodata
ALERTA! Stancu, Toja, Ovidiu Petre si Golanski rateaza meciul cu FC Brasov! sper sa ne bata PLEACA CIOBANEEE
TREZITIVA ODATA DACA NU NE UNIM TOTI SUPORTERI NU VOM SCAPA NICIODATA DE ACEST CIOBAN
Becali: "Nu pot să am emotii la meciul cu Pandurii, jocul Stelei va incinta ochiul"
O adevarata placere acest meci.
un meci din nou anemic...cum au fost de altfel toate meciurile Stelei in ultima perioada
... Stoichita OUT !!! Oli sau Bergodi back...mie dor de Steaua ![]()
Pleaca din Ghencea!
In minutul 15 am mutat pe dansez, plm ..
Stoichita, in incheierea conferintei de presa: " ...asta e povestea meciului din aceasta seara: am pregatit ceva si a iesit altceva...".
Pai cam asa ar trebui dupa un asemenea meci...Penibil!!!