V-au invatat la "Spiru Haret"/Managementul afacerilor asta ?
Nici daca ma dadea mama afara din casa nu ma duceam in spiru. In al doilea rand nicaieri in Romania nu s-a intamplat ca omul care este injurat,fluierat si care primeste bennere cu mesajul "pleaca" sau "mori" , sa plece din cauza asta. Poate nu stiti dar romanul este foarte nesimtit din fire asa ca va trebuie alta strategie mai revoltatoare decat ce va predat voua profesorul de istorie prin generala , si aici ma refer la "rascoala cu oua" sau "razboiul mondial cu pliante si injurii" . Dinamovistii macar au avut tupeul sa-i vopseasca lui Borcea masina in secunda doi cand s-au enervat, asta este un exemplu bun si demn de urmat daca tot va place sa iesiti in evidenta cu lucruri idioate si total opuse perioadei in care traim.
Succes cu razboiul de pliante, dar pustanii aia de 16 ani de la gura de metrou sunt mult in fata voastra, macar conving lumea sa se uite pe ele.
Si inca ceva vad aici pe site multa incrincenare,multa ura,mult venin.Eu cred ca in viitorul apropiat campionatul si cupa Romaniei o s-o cistige echipele din provincie ca o compensatie datorita faptului ca pe timpul regretatului Ceausescu Nicolae(a zis bine el inainte de a fi impuscat ca nu peste mult timp o sa-l regretam amarnic)Steaua si Dinamo erau abonate la cistigarea campionatului si a cupei,faceau prin rotatie cind una cistiga campionatul cealalta cistiga cupa si invers.Ei dar acum cei din fruntea masoneriei europene i-au trasat lui Becali sarcini precise.Becali e mason.Criza financiara a fost provocata de catre masoneria europeana ,vor sa stringa toti banii de pe piata monetara si sa ne omoare prin infometare.Unii zic ca o sa iesim din criza in curind dar eu va spun ca nu o sa mai iesim din criza,ba mai mult decit atit sintem abia la inceputul crizei.Deci oameni buni nimic nu e la voia intimplarii totul este premediatat dinainte si problemele,evenimentele,intimplarile care au loc in fotbalul romanesc face parte dintr-un mare scenariu masonic la scara macroscopica de dominare mondiala.Vedem ca CFR Cluj e cea mai tare echipa de fotbal de la noi dar Traore e pe dinafara,e in plus,nu are valoare de CFR Cluj.Deci campionatul il va lua CFR Cluj iar cit de curind si capitala tarii va fi mutata de la Bucuresti(un oras gen cloaca ,mocirla,plin de hoti,trintori,banditi,tradatori si vinzatori de tara) la Cluj.Asa ca oameni buni nu va ma consumati nervii degeaba ca Steaua sau Dinamo nu va mai lua campionatul prea curind,poate sa aduca ei la echipe jucatori super valarosi,degeaba nu o sa cistige campionatul,Becali stie treaba asta si din cauza asta nu aduce ca a tot adus si s-au dovedit cizme,afoni,fatalai,domnisoare de pension,fotomodele,care le place spritul,cluburile,se cred vedete neintelese dau interviuri,autografe,e ceva de groaza..Noapte merg prin cluburi si ziua dorm pe teren.Halal jucatori,fimi-ar scirba.Becali,ia o mitraliera si ciuruieste-i, in afara de Kapetanos Bogdan Stancu si Tatarusanu.Deci jocurile sunt facute oameni buni de la masoneria europeana si sefii din fotbalul romanesc(FEDERATIA,ARBITRII,Liga) nu fac decit sa urmeze directivele.Asa ca asta-i treaba sintem prea mici pentru un razboi atit de mare.Va pup.Aveti grija de voi!
Alt mare nationalist.... 
Teoria conspiratiei ne inconjoara la fiecare pas, fiecare om o dezvolta dupa cum se trezeste dimineata. Criza mondiala este datorata in mare masura dobitocilor care au acordat credite de 20.000 de euro doar cu buletinul cand ei castiga 1000 de ron si intretin acasa 4-5 persoane. Perioada Ceausescu nu este negata de nimeni , au fost si avantaje si dezavantaje, dar respectul pentru fotbal era mult mai mare atunci decat acum.
Capitala Romaniei va fi mereu la Bucuresti asta pentru ca restul tarii isi cam uita originile, se cred mai presus insa castiga mult mai putin decat cineva din capitala(nu vorbesc de toti ... doar majoritatea.) Plus de asta voi nu puteti sa va tineti in frau ungurii din ardeal si vreti capitala la Cluj....va doare capul, de fiecare data cand Ardealul a fost eliberat, au venit Bucurestenii cu Oltenii si celelalte regiuni ale tarii sa va scape de unguri asa ca ciocul mai mic. Daca nu era Antonescu(cel care a facut tactica de razboi pe vremea cand lupta pe front) ascultat in primul razboi mondial probabil acum tineai cu FC Debreten. Daca noi ne vindem tara cum se face ca vineri am fost la o petrecere de motociclisti din capitala(a celor de la doc motors) si cu cei cu care am vorbit sunt nationalisti inclusiv vreo doua tipe.
Cum se face ca Bucurestiul este inpanzit de "tatuaje" si abtipilde cu "Basarabia pamant Romanesc" ? Cum se face ca singura organizatie care la ora actuala apara interesele Romaniei si respecta adevaratele valori este infiintata si desfasoara activitatea in Bucuresti(Noua Dreapta cu toate ca sunt cam gay dar mai bine decat nimic).
Eu traiesc de cand m-am nascut in Bucuresti , si nu mi-a furat nimeni nimic , doar mi-am pierdut eu cheile de la casa de cateva ori si telefonul cand am fost manga. Daca unii sunt prosti si se lasa influentat de cioroii de 1.5 m care scot cutitul de la unghera la ei sau nu simt cand baga cioara mana in buzunarul lor pana la cot , deja iti pui problema daca cel pradat este cumva mort de beat sau prost de nu simte.
Eu cred ca tu te uiti la TV pe Realitatea TV si dupa faci comparatie cu ograda de acasa unde sunt 3 hoti in tot clujul si nici pe aia nu reusiti sa-i prindeti. Bucurestiul se apropie de 3 milioane de locuitori, de asta sunt mai multi hoti si tigani, se intampla asta in orice capitala sau oras mare din lumea asta.