21 martie 2010, ora 20:00, stadion "Ghencea",
Steaua - Gaz Metan Medias
In direct la Digisport.
Steaua si-a aratat adevarata valoare in meciul de aseara din Groapa cu cainii din Stefan cel Mare. Incepand cu pacalicii din fruntea clubuluisi terminand cu Stoichita, care habar nu are ce vrea. Avem jucatori buni totusi care nu sunt pusi in valoare de tactica tampita adoptata de un fost jucator de divizia B.
Asertiune: Steaua cu Stoichita pe banca e inferioara Stelei cu Bergodi pe banca.
Stoichita e un neica nimeni in fotbal. La fel si Argaseala si Becali. Daca Stoichita e un fost jucator de divizia B, Argaseala e un fost tusier cu vederi inguste care ieri a pupat zdreanta de steag cu insemnele cainilor. Rusine sa ii fie!!
Gheorghe Becali e un om mic. Ma refer la caracter. Mic te nasti, mic ramai.
In meciul cu Gazul nu are ce sa se mai schimbe. Vom vedea acelasi joc lipsit de orizont, aceiasi jucatori nemotivati, acelasi joc steril, adica lipsit de goluri. Daca Gazul nu va marca, Steaua va avea o buna ocazie sa termine la egalitate si sa ciupeasca un punct. Daca nu, nu.
Inaintea meciului din Groapa mi-am exprimat din plin optimismul ca Steaua va face si va drege, si a pierdut rusinos. Acum cand nu imi fac iluzii e posibil sa castige prin gratia Sfantului Noroc. Dar cat sa te bucuri la o victorie cu Gazul cand ai pierdut meciul meciurilor cu echipa aia nesuferita, spurcata, neprietenoasa?
Hotarat spun, mai bine pierdem ca sa se traga concluzia ca Steaua trece printr-o pasa proasta. Mai bine asa si pe urma vedem noi. Cum sa pierzi ma cu Dinamo ambele meciuri intr-o editie? Ori Gigi e caine spurcat si s-a razbunat pe noi, ori e idiot. Nu, nu e idiot. Asa e el. La-sa-ne, la-sa-ne! Nu ai pic de ambitie, cu atat mai putin spirit stelist. Eu am murit de rusine cand s-a terminat meciul. Am revenit la viata sa scriu aceste randuri si voi muri din nou. De rusine
Steaua - Gaz Metan: 1, x, 2.
Ma astept la orice.