FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gaz Metan 2-0 (0-0)

«1237»
Virgil18.03.2010 06:34

21 martie 2010, ora 20:00, stadion "Ghencea",

Steaua - Gaz Metan Medias

In direct la Digisport.

Steaua si-a aratat adevarata valoare in meciul de aseara din Groapa cu cainii din Stefan cel Mare. Incepand cu pacalicii din fruntea clubuluisi terminand cu Stoichita, care habar nu are ce vrea. Avem jucatori buni totusi care nu sunt pusi in valoare de tactica tampita adoptata de un fost jucator de divizia B.

Asertiune: Steaua cu Stoichita pe banca e inferioara Stelei cu Bergodi pe banca.

Stoichita e un neica nimeni in fotbal. La fel si Argaseala si Becali. Daca Stoichita e un fost jucator de divizia B, Argaseala e un fost tusier cu vederi inguste care ieri a pupat zdreanta de steag cu insemnele cainilor. Rusine sa ii fie!!

Gheorghe Becali e un om mic. Ma refer la caracter. Mic te nasti, mic ramai.

In meciul cu Gazul nu are ce sa se mai schimbe. Vom vedea acelasi joc lipsit de orizont, aceiasi jucatori nemotivati, acelasi joc steril, adica lipsit de goluri. Daca Gazul nu va marca, Steaua va avea o buna ocazie sa termine la egalitate si sa ciupeasca un punct. Daca nu, nu.

Inaintea meciului din Groapa mi-am exprimat din plin optimismul ca Steaua va face si va drege, si a pierdut rusinos. Acum cand nu imi fac iluzii e posibil sa castige prin gratia Sfantului Noroc. Dar cat sa te bucuri la o victorie cu Gazul cand ai pierdut meciul meciurilor cu echipa aia nesuferita, spurcata, neprietenoasa?

Hotarat spun, mai bine pierdem ca sa se traga concluzia ca Steaua trece printr-o pasa proasta. Mai bine asa si pe urma vedem noi. Cum sa pierzi ma cu Dinamo ambele meciuri intr-o editie? Ori Gigi e caine spurcat si s-a razbunat pe noi, ori e idiot. Nu, nu e idiot. Asa e el. La-sa-ne, la-sa-ne! Nu ai pic de ambitie, cu atat mai putin spirit stelist. Eu am murit de rusine cand s-a terminat meciul. Am revenit la viata sa scriu aceste randuri si voi muri din nou. De rusine

Steaua - Gaz Metan: 1, x, 2.

Ma astept la orice.

red&blue_boy18.03.2010 06:41

Sa ne bata si astia,ca la cum ne prezentam meritam...

zyder18.03.2010 07:27

as vrea un 4-1 pt gaz, multe eliminari, si tot stadionul sa strige GUIE MIGI.

cristian01418.03.2010 08:14

Imi doresc din tot sufletul un 0-1. Sau macar un egal.

pytycrys18.03.2010 08:32

Lasati dorintele arzatoare.

Ar fii bine sa pierdem,dar trebuie in special sa se continue protestu.

Dragutzul_stelistul18.03.2010 09:43

noi ar trebui sa ne facem datoria de suporteri ... sa venim la stadion mereu si sa incurajam echipa ... asta e se mai intampla ... am luat'o noi in cupa cu 3-0 ... am luato cu 4-2 ... ne'au distrus sansa de a lua campionatul ... asa sunt derby-urile ... noi ar trebui sa venim in continuare si sa incurajam echipa ... am avut si noi ghinion aseara nu am avut ocazii mai deloc ... asta e ... kt despre Baciu??? ... vreau sa il vad la juniori ... acolo unde se invata k nu tre sa dai mingea tot mereu "acasa" ... aceeasi greseala k in meciul cu Ceahlaul ... si nu s'a invatzat minte :-j

"Baciule, du'te in B, ca nu ai ce cauta , in Divizia A "

MoWeed18.03.2010 09:59

Cu jocul asta nu-i batem nici macar pe Minerul Lupeni, d-apoi pe Gaz Metan

Virgil18.03.2010 10:01

Pacat de Bergodi.

Maye18.03.2010 10:59

Mediesenii nu pierd.

Gh0stEAUA18.03.2010 12:22

Salutare ! Am si eu o intrebare legata de meciul asta si Peluza Sud. La meci vor intra toti abonatii peluzei sud sau doar aceia ce sunt inscrisi in AISS ( cei care au fost in proces cu mIGI... intelegeti voi :D ) ?

spirpama18.03.2010 13:18

Batem sigur ! :steag_cruce_invers:

r0bb3rt018.03.2010 13:36

:steag_cruce_invers: O sa merg la meci ....tocmai din dorintza de a o face posta pe mama lu Baciu..... daca maik sa e panarama....aqma e marea ei ocazie sa faca bani....pt ca multi or sa vreau sa isi bage lupa in gura ei......am cateva persoane de contestat........Baciu cum am precizat si mai devreme ...... Petre Marin ...caruia i-ar fi stat mai bine miercuri seara cu cana de ceai langa el...cu picioarele in apa cu fierbinte cu sare.....asteptand pensia.......Mihaita Plesan.......pe care cred k nici Tricolorul Breaza nu ar da 2 lei pe el..... Pe stoichitza....care se roaga de Becalozdreantza sa ii cumpere jucatori .... pe care sa ii tzina de bibelou.... gen Gemenii sau Gora Tall...sau Moreno ...care joaca f putin..... si intra ca si Mascota ....ca nu ai ce face in 5 min.... pe Argaseala ....care cu catziva ani in urma....era pupincurist ....si pupa javrele in currrr......Si pe Becali.... el nu isi da seama ......k asta e realitatea....nu merge cu el..... are o singura sansa...si stie el care....dar nu mai vrea sa investeasca ...vrea sa isi scoata banii si sa arunce Steaua ca pe un gunoi.... asta vrea el... HAIDETZI DUMINICA SA STRIGAM IMPOTRIVA CELUI CE A FOST .....ESTE......SI VA RAMANE UN CIOBAN CU 4 CLASE

...

Fan FC Steaua18.03.2010 13:50

Da, sigur "batem". O sa dea Nicolita unu ca in meciul cu Real Madrid, si Baciu inca o pasa "la zapata".

Fc Steaua Pipera Crestina 2003 S.A. (Steaua) 0 - 3 Gaz Metan Medias

gigi.pleaca18.03.2010 13:58

pai daca mai pierdem si cu astia....nu avem ce cauta pe locu care suntem:|

CreaTor18.03.2010 14:15

Un meci clar de 2 solist.

ViNdE pLeAkA mOrY18.03.2010 14:34

Salut vreau sa fim cat mai multi sa il contenstam pe cioban si sa cantam cu toti vreau sa ne mobilizam sa fim mai multi ca la meciu cu otelu si sa il injuram cat mai tare ca isi bate in primu rand de echipa si in al doilea rad de noii REspeCT Peluza Sud

ganjanas18.03.2010 14:52

tot la T2 ? sau ne da drumu la sud ?

*Alecs*18.03.2010 15:14

O sa fie ca pana acum:

3-0 la Cluj

72-0 cu Urziceni

si ciuruiala cu Dinamo

Shaker1318.03.2010 15:29

Salut

Cei de la Sud, unde mergeti la meciul de duminica? Am auzit ca s-ar fi dat drumu la Peluza II.

radusteaua2318.03.2010 15:40

daca se da drumu la peluza sud acolo mergem daca nu LA TRIBUNA 2 pana nu il va contesta tot stadionul si peluzele su tribunele nu se va intamla nimic sa vedem cu vor reactiona Peluza Nord aseara il injurau pe cioban dupa meci sa vedem cu gaz in timpu meciului mai injura

ViNdE pLeAkA mOrY18.03.2010 15:56

Radule ce facem dumica cred ca o stam tot la a t2 din cauza ciobanului fmm de Oier ne-a facut de rahat instoria numele :(X(? ASta e continuam protestu pana pleaca din Ghencea

The Game18.03.2010 17:18

Singurul lucru bun la care ma astept e continuarea in forta a protestului...ca in rest....la cum jucam nu pot sa ma astept la o victorie...

VPM!!

Andrei-Cristian18.03.2010 18:00

Steaua - Gaz Metan Medias ..

Un alt chin...o alta suferinta..un alt meci vazut in cine stie ce bar cu antena Digi..

radusteaua2318.03.2010 18:05

te aspeptam la meci

tot stadionu :yeahh:
ViNdE pLeAkA mOrY18.03.2010 18:22

Sper sa fim mai multi decat la meciu cu otelu sper haideti sa venim in numar cat mai mare haideti va rog frumos veniti la meci la t2 :X:X va rog frumos PLEACAK MORI

«1237»