Pe gazari ii batem sigur chiar si cu descultii nostri.Treaba e ca sa se deschida P2 ca se aude mai bine =V.P.M.= de acolo.
Pe gazari ii batem sigur chiar si cu descultii nostri.Treaba e ca sa se deschida P2 ca se aude mai bine =V.P.M.= de acolo.
vedem azi daca se dau bilete la sud si daca se dau mergem acolo sau stam tot la t2 ?
Sa anunte cineva daca am fost la stadion si daca se da bilete la sud ca stim si noi ? ms ![]()
Sa anunte cineva daca am fost la stadion si daca se da bilete la sud ca stim si noi ? ms![]()
Si de unde sa stie acel cineva daca ai fost tu la stadion?
Mai beau oamenii ce plm...
nu se dau bilete...sa-i **** in gura....de abia maine se deschid casele
ce retardati ieri aveu la ei pe site programul caselor de bilete era si ziua de vineri afisata acolo,am fost acolo degeaba erau inchise toate cand m-am intors si m-am uitat pe site era scoasa ziua de vineri Gigi _!_ MULTA!!!
Sambata, 20 martie - 10:00 - 17:30
Duminica, 21 martie - incepand cu ora 10:00
Preturile biletelor pentru meciul cu Gaz Metan Medias sunt urmatoarele:
Peluze - 10 lei
Tribuna a II-a - 15 lei
Tribuna I - 20 lei
Tribuna 0 - 40 lei
Fotolii - 75 lei
15 lei pentru privilegiul de a-i transmite live anumite sugestii anatomice si urari lui Jiji. Nu e scump. Cred ca ma voi regasi pe lista zdrentelor interzise dupa acest meci. ![]()
PLEACA CIOBANE PLEACA CIOBANE DUTEEE SI LASA NEEEE
FC Steaua Bucuresti anunta ca va respecta si va pune in aplicare Sentinta Civila nr 2299/16.03.2010, executorie, dar nu definitiva, pronuntata in Dosarul 2696/300/2010 aflat pe rolul Judecatoriei Sector 6 Bucuresti.
Vineri 19 Mar 2010 18:20
Mai mult, toti cei care sunt parte in proces (posesori de abonamente si solicitanti de bilete) si au cerut prin intermediul instantei de judecata sa li se permita accesul pe stadion vor beneficia de o casa speciala de bilete (casa nr. 30) pentru a-si ridica tichetele de intrare la meciul de duminica seara, cu Gaz Metan Medias. Aceste bilete vor fi eliberate nominal, gratuit, la fotolii, intr-un sector special amenajat. Programul acestei case de bilete este identic cu al tuturor celorlalte 29 de case, adica sambata, 20 martie, intre 10:00 - 17:30 si duminica, 21 martie, incepand cu ora 10:00.
FC Steaua Bucuresti
Stie cineva daca pt studenti mai sunt reduceri?
Merci
La acest meci, o persoana poate achizitiona maxim un bilet, doar pe baza BI/CI in original.
FC Steaua Bucuresti anunta modificarea programului caselor de bilete astfel:
Sambata, 20 martie - 10:00 - 17:30
Duminica, 21 martie - incepand cu ora 10:00
Preturile biletelor pentru meciul cu Gaz Metan Medias sunt urmatoarele:
Peluze - 10 lei
Tribuna a II-a - 15 lei
Tribuna I - 20 lei
Tribuna 0 - 40 lei
Fotolii - 75 lei
Reamintim ca accesul in stadion se face numai pe baza biletului si a cartii de identitate a persoanei care le prezinta la intrare.
Copiii cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.
FC Steaua Bucuresti le atrage atentia spectatorilor care vor sa participe la partida Steaua - Gaz Metan Medias sa achizitioneze bilete doar de la casele de bilete ale clubului. Conducerea clubului nu poate garanta validarea biletelor achizitionate de la alte surse decat cele mentionate mai sus.
Spectatorii sunt rugati sa respecte urmatoarele reguli:
1) accesul spectatorilor se face doar prin portile indicate pe bilet
2) spectatorii sunt obligati sa-si ocupe locul de pe randul si din sectorul indicat pe bilet
3) spectatorii sunt rugati sa vina la stadion incepand cu ora deschiderii portilor, pentru evitarea aglomeratiei
4)spectatorii sunt rugati sa-si procure biletele incepand cu prima zi in care acestea sunt puse in vanzare. Programul caselor de bilete este afisat permanent pe site-ul oficial si la casele de bilete
5) accesul spectatorilor la Peluza II va fi facut numai pe partea tribunei a II-a.
Pe stadionul Steaua, spectatorilor le este INTERZIS sa intre cu urmatoarele obiecte si in urmatoarele situatii:
a) cu materiale pirotehnice de orice natura (artificii, torte, fumigene, etc)
b) cu bauturi alcoolice
c) sub influenta alcoolului
d) cu recipienti cu apa sau bauturi racoritoare de orice fel (sticle, PET, cutii din carton)
e) cu arme albe (cutite, surubelnite, metale ascutite, lacate, etc)
f) cu monezi, brichete, umbrele, manunchiuri de chei, mai multe brelocuri, etc
g) cu steaguri cu bete din plastic cu diametru mai mare de 16 MM
h) cu materiale de propaganda care incita la: denigrarea tarii, xenofobie,ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publica
i) cu camere de filmat de tip handycam
Daca vor exista spectatori care, din necunoastere a regulilor stabilite, vor veni la stadion cu obiecte interzise, acestea vor fi depuse intr-un spatiu special amenajat si recuperate la sfarsitul partidei, pe baza unor bonuri eliberate de club.
Radule unde mergem t2 ?
O sa merg la meci ....tocmai din dorintza de a o face posta pe mama lu Baciu..... daca maik sa e panarama....aqma e marea ei ocazie sa faca bani....pt ca multi or sa vreau sa isi bage lupa in gura ei......am cateva persoane de contestat........Baciu cum am precizat si mai devreme ...... Petre Marin ...caruia i-ar fi stat mai bine miercuri seara cu cana de ceai langa el...cu picioarele in apa cu fierbinte cu sare.....asteptand pensia.......Mihaita Plesan.......pe care cred k nici Tricolorul Breaza nu ar da 2 lei pe el..... Pe stoichitza....care se roaga de Becalozdreantza sa ii cumpere jucatori .... pe care sa ii tzina de bibelou.... gen Gemenii sau Gora Tall...sau Moreno ...care joaca f putin..... si intra ca si Mascota ....ca nu ai ce face in 5 min.... pe Argaseala ....care cu catziva ani in urma....era pupincurist ....si pupa javrele in currrr......Si pe Becali.... el nu isi da seama ......k asta e realitatea....nu merge cu el..... are o singura sansa...si stie el care....dar nu mai vrea sa investeasca ...vrea sa isi scoata banii si sa arunce Steaua ca pe un gunoi.... asta vrea el... HAIDETZI DUMINICA SA STRIGAM IMPOTRIVA CELUI CE A FOST .....ESTE......SI VA RAMANE UN CIOBAN CU 4 CLASE
...
Ai tras niste concluzii cam primite sa stii.
1.in locul lui p.Marin cu cine ai fi jucat tu cu Dinamo?? cu eme care nu a mai jucat 2 ani si a jucat 90 de min in tot turul?el era singur pe postul lui.sunt curios cu cine o sa joace Stoichita cu gazu pe dreapta ca golanski e susp.
2.Pepe nu duce 90 de min in nici un caz.si daca ar fi dus oricum nu putea sa joace in fata lui Stancu si Kapetanos.Astia 2 si cu Szekely sunt singurii care au miscat ceva anu asta.
3.Pe Tall ala l-au adus cu chiu cu vai si nu e in stare sa joace nici macar o miuta.cica e obosit mort
la dracu l-au mai adus atunci.....argatu a facut transf bune:D
4.Legat de Karamienii , artiom e rupt si pe arman nu l-am vaz niciodata fotbalist si nici nu prea cred k e.
Concluzie generala..........dupa cum a zis Oli acum vreo 4 ani:"apararea iti aduce campionate".....lupa aparare.....lupa24.....lupa echipa.
guie miji!!!
fara suparare acum...dar voi mess nu aveti ? [ Si nu...nu va cer id
]
as vrea un 4-1 pt gaz, multe eliminari, si tot stadionul sa strige GUIE MIGI.
Si eu vreau sa ne bata sa nu prindem europa sa plece ciobanul.
sa inteleg ca nu se mai dau bilete gratuite pentru elevi/studenti?
Radule unde mergem t2 ?
Se ia una bucata mess, se face id, si se discuta!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
![]()
on: ultras4steaua, si in ce zona se dadeau biletele alea gratuite?
sper sa fim cat mai multi la tribuna 2
sa inteleg ca nu se mai dau bilete gratuite pentru elevi/studenti?
nu cred ca se mai dau..
"Banel Nicolita s-a plans lui Stoichita ca vrea sa fie folosit mai mult pe partea dreapta acolo unde da randament mai bun, iar antrenorul Stelei a cedat! Cum crezi ca trebuie sa arate echipa Stelei ca sa bata duminica pe Medias?
Stoichita este obligat sa faca schimbari majore in echipa de start a Stelei cu Gaz Metan Medias! Steaua a aflat ca Juan Carlos Toja nu este suspendat asa cum se anuntase dupa cosmarul din Stefan cel Mare.
Ovidiu Petre va reveni in linia de mijloc iar Banel Nicolita va fi mutat pe banda dreapta dupa ce s-a rugat de Stoichita:
"Bine, Janos e suspendat iar in locul lui vei juca tu. Voi lua in considerare tot ce mi-ai cerut, tu convinge-ma duminica!", a fost raspunsul lui Stoichita, scrie ProSport.
Zapata va fi inlocuit cu Tatarusanu iar Golanski cu Emeghara.
Echipa probabila a Stelei pentru meciul cu Gaz Metan: Tatarusanu - Emeghara, Jelev, Parpas, Petre Marin - Ovidiu Petre, Toja, Tanase, Nicolita - Kapetanos, Stancu."
sport.ro
L-a scos pe Szekely pentru ca s-a plans Banel. ![]()
Ovidiu Petre va reveni in linia de mijloc iar Banel Nicolita va fi mutat pe banda dreapta dupa ce s-a rugat de Stoichita:"Bine, Janos e suspendat iar in locul lui vei juca tu. Voi lua in considerare tot ce mi-ai cerut, tu convinge-ma duminica!", a fost raspunsul lui Stoichita, scrie ProSport.
sport.ro
L-a scos pe Szekely pentru ca s-a plans Banel.
Pai l-au suspendat arbitrii pe Szekely sa joace Banel.E conspiratie. ![]()
Ma, eu tot nu am inteles daca pot sau nu pot sa intru maine pe stadion. Am abonament la Sud, dar nu am mai apucat sa trimit cererea aia. Deci o sa pot maine sa intru pe stadion sau nu?