FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 2-0 (1-0)

«114151617»
zarboss18.03.2010 15:27
Ho, ba, ca e bun si locul doi. Poate avem noroc in preliminarii si intram iar in Liga. Vorba unui clasic in viata "sa ne bata si Dinamo, si rapid dar noi sa intram in Liga" . Atat, ma!

:steag_sah_mic: si ce sa facem noi in Liga sa fim iar gunoaiele europei.. sa mature toti cu noi pe jos.. pana nu moare ciobanul asta si sa vina o firma serioasa sau vreo companie sa preia echipa nu o sa vedem noi fotbal de calitate in Ghencea sau in tara... tot fotbalul romanesc e ca un mar stricat .. te bucuri ca e rosu la suprafata dar in interior e putred si stricat... ASTA NU E FOTBAL.....e manarie si noio incurajam de fiecare data cand mergem la stadion si ne abonam la digi sport sa neuitam cum ei fac bani si rad de noi si noi tragem speranta ca vor veni zile mai bune cu fotbal de calitate... fular-campionii O sa apucam noi vremurile alea ? :steag_cruce_invers:

Fane18.03.2010 16:18

@zarboss

Este ca n-ai prins ironia ? :confused:

noname18.03.2010 17:00

Stie si Baciu ala sa loveasca mingea... A lovit-o fix in cap ca poate intra sub pamant si iesea in PCH. Tare derby.

Pacat de munca baietilor.

:photo::hooray::hump:

The Game18.03.2010 17:10

Cred ca nu mi-ar mai ramane nimic de spus,nici legat de meci,nici legat de prestatia galeriei de aseara,tot ce era de spus au spus-o userii de dinaintea mea...

Nu ne ramane nimic de facut decat sa ne continuam lupta impotriva gibonului si sa speram ca mai apucam in viata asta o victorie impotriva spurcatilor...

Andrei-Cristian18.03.2010 17:52

Singurele cuvinte ce imi vine in minte la doar 18 ani..

" Mi-e dor de Steaua..."

Mi-e dor de Steaua aceea pe care o stiu eu de la 4 poate pana la .. 14 ani..Mi-e dor de Steaua aceea pe care o stiu eu din emisiuni/reviste/ziare/carti mai vechi citite si recitite..din ceea ce imi povestea tata..facand Armata la Steaua..... pentru ca din pacate nu am avut norocul de a ma naste mai devreme..mult mai devreme...

Chiar de la aceasta distanta..fiind din Bacau..mi-as dori atat de mult sa fiu acolo..si sper ca voi fi peste 2 ani ..:| pentru totdeauna..acolo..aproape de Steaua care poate se va schimba, poate mai exista o sansa..

Nu pot continua..as spune atat de multe..dar totusi parca nu am cuvinte..

...:|

Mi-e dor de Steaua..

DanezuPTM19.03.2010 08:13
frati stelisti, iesiti din paradigma va rog!

nu va mai enervati si nu va mai consumati energiile suferind pentru entitatea Fc Steaua! Steaua NOASTRA nu mai are ramura de fotbal!

de cate zeci de mii de ori trebuie sa va spunem ca sa iesiti din cutie si sa aveti imaginea de ansamblu? ASTA NU E Steaua! e doar creatia bolnava a unui tigan interlop zoofil albanez, e un cancer care nu-i permite Stelei NOASTRE sa existe si sa fiinteze.

app, mizeria aia de "coregrafie" n-a costat mai mult de 500ron, asta ca sa stiti. doua suluri de captuseala alba, vreo 5 cutii de vopsea neagra, cate o cutie (hai, maxim doua) de rosu/albastru si vreo 20m de teava pentru sp2b. deci daca s-ar fi cerut 10ron/pers, din 50 de bilete ar fi fost acoperita. diferenta pana la "incasarile" zilei e in buzunarele stiti voi cui.

plus ca eu nu stiam ca acum grupurile isi fac coregrafiile cu bani de la cetateni.

consumati-va energiile in sensul debarcarii jegului si acolitilor lui.

stati la nord si nu va place? veniti la/langa sud.

stati la nord, nu va place si nici nu vreti sa va mutati? stati inspre t1/t2 sus si cantati si voi ce canta sudul.

repet, aseara n-am pierdut NOI, STELISTII! a pierdut Fc Steaua, clanul Becali, sclavii si carpele umane care au ales sa ingenuncheze in fata banilor manjiti.

nu va e ma rusine sa aruncati cu atita noroi ? cum adica ma mizeria aia de coregrafie ? deschide ma ochii ....

imi pare rau ca am uitat iar bonurile acasa si nu le-am luat la munca sa le scanez , am sa o fac luni apoi va las pe voi sa faceti un calcul sa vedeti cati bani am castigat

a spus maresal mai sus tot ce vroiam eu sa va bag aici si cred ca e de ajuns cu justificarile in fata voastra ( de fapt a cui ? ) , insa ma doare inima la ce s-a ajuns sincer si va spune asta un vandut din grupul acelor vanduti care isi pierd weekend-urile si noptile mereu inaintea meciurilor importante ca sa faca ceva frumos sa fie toata lumea mandra

Bogdan19.03.2010 08:36

@Danezule relaxeaza-te! Nu trebuie sa te justifici in fata nimanui.

sabin130719.03.2010 08:52

Cel mai frumos lucru care poate fi facut acum pentru Steaua este sa lupti cum poti impotriva cancerului, sa-l contesti ori de cate ori ai ocazia.

De ce unele persoane nu inteleg ca daca incearca sa-i acopere pe mustata si pe ceilalti bisnitari practic se acopera cu penibil si devin complicii acestora? E clar pt toata lumea ca sunt personajele astea care n-au nimic in comun cu Steaua, jobul lor este in PN si in deplasari. Este mai mult decat evident, nu incercati sa ascundeti gunoiul sub pres pt ca de data asta chiar e prea voluminos si prea mirositor gunoiul. Nu dau sfaturi nimanui, dar parerea mea este ca incercarile de a musamaliza sau de a cosmetiza aceste mizerii nu vor salva PN, prin minciuni, intimidare si dezinformare nu se poate lupta pentru onoarea PN. Cu siguranta multi dintre noi am calcat prima data sau am crescut in PN, dar mintindu-ne singuri ca aceste bube nu exista nu ne face mai devotati PN. Daca iubesti PN ori incerci sa te impui in fata celor care au adus-o in halul asta, ori te dezici de ei. Calea de mijloc inseamna complicitate.

PN la meciul cu javrele putea sa aiba cea ma frumoasa coregrafie vazuta vreodata pe Terra. Gandul ca acei baieti nu au fost solidari cu Sudul nu m-ar fi lasat sa ma bucur de eventualul sectacol oferit de ei. Si mie mi se pare ca acele steaguri cu PN, mai ales in contextul asta, au avut o tenta ostentativa, superioara, si de ranjet in nas.

Obiectivul nr 1 pt fiecare stelist, oricat de ultras sau de cetaten ar fi, este debarcarea ciobanului, nu prezenta steagului de brigada pe gard in fecare meci. Cine nu intelege asta sa fie barbat si sa recunoasca faptul ca depedenta de viata lor de suporter este mai mare decat dragostea pt Steaua, dar macar sa nu mai scoata ochii celorlalti cu munca depusa. Intr-un context normal ar fi corect, insa acum desi munca pt coregrafii trebuie respectata si apreciata, aceasta nu primeaza in fata unicului obiectiv.

Acelasi lucru cu Becali. Ori te dezici de el, ori nu. Nu este logic sa pretinzi ca il vrei plecat de la club dar in acelasi timp sari in aer la golul cu Otelul. E absurd.

DelaNord200219.03.2010 08:54

Danez, nu pune la inima pentru ca nu merita. Cine trebuie sa stie, stie cum a fost treaba. Problema e ca voi ati strans niste bani CARE AU FOST FOLOSITIT PENTRU toate acele steaguri, mesaje si torte, pe cand altii au strans bani pentru concediu, rata la masina, etc.

Din pacate atunci cand stai langa niste oameni care sunt banuiti ca au castiguri materiale de pe urma activitatii in peluza (repet, BANUITI, si nu acuz pe nimeni nominal) nu poti fi foarte credibil.

Saptemai, esti un cretin. Cu discutii gen nu va place la Nord veniti la Sud nu o sa rezolvi nimic, mai mult creezi tensiuni aiurea intre peluze. Nu cred ca ai nicio treaba cu Peluza Sud, dar tu postezi aici, pozand in marele revolutionar.

Ca sa intelegi, ca este evident ca nu te duce capul, nu cred ca cei de la Sud vor sa accepte in peluza acum toti nemultumitii de la Nord si nici nu ar fi bine. Lasa-i pe cei de la SUD sa-si vada de treaba lor si sa vorbeasca prin intermediul celor care ii reprezinta.

Si ca sa intelegi cat de dobitoc esti iti spun ca banii stransi de coregrafie au fost folositi PENTRU COREGRAFIE, ca aceasta a costat mult mai mult decat aberezi tu acolo, iar cei care au facuto sunt niste baieti de incredere care de ani de zile fac asta si care au muncit zi si noapte. Si nu au absolut NICIO TREABA cu Mustatza sau mai stiu eu cine, in afara de faptul ca stau/stateau in aceiasi peluza.

Si cand citesc ca scrii "mizeria aia de coregrafie" mi se face rau. ORDINARULE ! Ai muncit tu, vreodata, macar 1 min la o coregrafie ? Nu cred, pentru ca altfel nu ti-ai fi permis sa vb asa. Da, poate nu a fost cea mai reusit coregrafie, dar a fost facut de niste baieti entuziasti care au vrut ca Peluza Nord sa se prezinte cat de cat onorabil la un meci in Groapa. Daca ma intrebi pe mine iti spun ca eu n-as fi facut nimic pentru Peluza, acum, in conditiile astea, dar daca alti oamenii au facut ceva trebuie apreciati pentru efort si batjocoriti si umiliti de catre un nesimtit ca tine.

Ai o problema cu Mustatza ? Du-te si spune-i-o in fatza. Te deranjeaza atitudinea celor de la Nord ? Baga-i in **** ma-sii si canta tu de la Sud sau T 2 impotriva oierului. Nu te opreste nimeni.

Il urasc din toate inima pe Jiji si pe cei care sunt de acord cu el si care il sustin, in primul rand pentru ca ne-a adus unde ne-a adus si in al 2 lea rand pentru ca a reusit sa ne dezbine in asa hal.

p.s. Sabin, nu incearca nimeni sa-l justifice pe Mustata, pentru ca nu prea are cum.

Tot ce vreau este sa intelegi ca ceea ce s-a facut in groapa a fost facut de niste baieti cinstiti si entuziasti, care (in mod nejustitifcat si pentru mine) au vrut ca suporterii Stelei sa se prezinte onorabil la un derby. Nu mai scrieti atata de ei pentru ca sunt niste inocenti care nu privesc imaginea in ansamblu si pentru ca merita mult mai mult respect pentru ceea ce au facut pentru PN de-alungul timpului decat mizeriile care se scriu aici. Sunt oameni care niciodata nu au avut putere de decizie in ceea ce priveste relatia PN - Jiji asa ca ar fi frumos sa-i lasati pe ei in pace si daca vreti sa acuzati pe cineva, acuzatii pe aceia care au generat toata aceasta situatie de kkt....Trib II/Sud il contesta pe Jiji, trib I il sustin, PN incurajeaza echipa. Puteam fi mai dezbinati de atat ?

DanezuPTM19.03.2010 09:10

credeti ca nu a fost reusita ? va intreb ceva : cand vedeati la alte echipe din afara tarii steaguri in toata peluza ( steaguri pe 2 bete nu imprimate ci vopsite , steaguri mici si mari de fluturat , 2 mesaje a cate 45 de m + torte ) cam cum vi se parea aceea coregrafie ? imi doresc sa apara un filmulet cu aceasta coregrafia a noastra de la inceputul ei pana la sfarsit sa va dati apoi cu parerea , voi aitit de cunoscatori ai fenomenului ultra

cam atit am avut de zis , am sa mai postez luni dupa ce fac poza aia sa o atasez aici contestatarilor

Inca odata cu Respect ( doar pentru cei care-l merita )

sabin130719.03.2010 09:15
Il urasc din toate inima pe Jiji si pe cei care sunt de acord cu el si care il sustin, in primul rand pentru ca ne-a adus unde ne-a adus si in al 2 lea rand pentru ca a reusit sa ne dezbine in asa hal.

Dezbinarea asta poate avea si ea o parte buna daca se finalizeaza intr-un singur sens: dezbinarea stelistilor de mustata & co. De ce as vrea eu (si cei care gandesc ca mine) sa fiu solidar cu mustata?!

DelaNord200219.03.2010 09:33
credeti ca nu a fost reusita ? va intreb ceva : cand vedeati la alte echipe din afara tarii steaguri in toata peluza ( steaguri pe 2 bete nu imprimate ci vopsite , steaguri mici si mari de fluturat , 2 mesaje a cate 45 de m + torte ) cam cum vi se parea aceea coregrafie ? imi doresc sa apara un filmulet cu aceasta coregrafia a noastra de la inceputul ei pana la sfarsit sa va dati apoi cu parerea , voi aitit de cunoscatori ai fenomenului ultra

cam atit am avut de zis , am sa mai postez luni dupa ce fac poza aia sa o atasez aici contestatarilor

Inca odata cu Respect ( doar pentru cei care-l merita )

Urata , frumoasa, mare, mica, a fost coregrafie si a fost muncita de tine si inca cativa.

Nu asta e ideea, nu de asta sunt oamenii suparati aici. Unii au interpretat coregrafia ca pe o sfidare la adresa celor care nu au fost prezenti, un fel de: "uite ce bine ne descurcat noi singuri" si ca o continuare a armistitiului cu Jiji.

Degeaba pui tu chitantele scanate aici, pentru ca altii tot au vandut bilete la 50, 100 lei, si impresia generala tot aia ramane.

Maresal19.03.2010 09:51

Are dreptate DeLaNord, dar ganditi-va cum ne simtim noi cand pe Romanianultras sunt cate unii care s-au unit cu cainii si o dau ca "domne' am fost foarte slabi. Normal ca n-am fost noi , altfel vedeati voi."

Am vrut sa facem numai emblemele Stelei de-a lungul timpului, dar ne lua forte mult timp fiing destul de complicate si ne-am oprit la un moment dat si am ales un model mai usor. Neinspirat in contextul actual. Nu asta vroia sa sublinieze coregrafia ci dorinta noastra de a fi oferita libertatea suporterilor, de a lumina stadionul ala urat, de a colora frumos Peluza. Nu vreau sa ne aprecieze cineva munca, oricum, daca nu faci un "Gigi, esti o mizerie" nu te mai apreciaza nimeni.

Vrem doar sa nu mai acuzati pe nedrept.

Intradevar suntem mult mai slabi separat, dar nu atat incat sa faceti misto peste tot, intradevar s-au vandut bilete si imi doresc ca aceste jigodii care au distrus peluza sa ajunga la puscarie.

Peste ani si ani, istoria ultra' va consemna: in martie 2010, in gropa, galeria Stelei a avut coregrafie.

450414961_foto.jpg

Bogdan19.03.2010 10:14

Maresal bravo voua. Dar nu trebuie sa aruncati cu tortele alea in caini. Dupa ce ca ati avut putine.. trebuiau tinute pentru luminarea sectorului...

Javrele in tur nu au avut nimic in deplasare.

DelaNord200219.03.2010 10:29
Are dreptate DeLaNord, dar ganditi-va cum ne simtim noi cand pe Romanianultras baietii de la Sud s-au unit cu cainii si o dau ca "domne' am fost foarte slabi. Normal ca n-am fost noi cei de la Sud, altfel vedeati voi."

Nu trebuie sa crezi si sa pui la suflet ce se scrie acolo. Cei de la Sud s-au unit cu cainii...un kkt.

Sunt cativa de la Sud care vb si care sub nicio forma nu sunt majoritari. Intelege-i si pe ei ca sunt frustrati ca vad ca se lupta de atat timp cu gunoiul asta de oier si multi tot pe ei in blameaza, cand de fapt ei nu vor decat binele Stelei. Ca si tine, ca si mine.

Nu a fost cea mai reusita coregrafie din istorie, dar a fost si merita apreciat efortul. Peluza Nord nu merita coregrafie la acest meci, dar asta e parerea mea si atat.

Oricum, pentru cineva care a muncit la realizarea celei mai frumoase coregrafii din tara: ACAB (si nu numai la aia), nu ar trebui sa pui asa mult la suflet. Nu mai citii romanianultras si punct. Gandeste-te ca sunt si multi PROVOCATORI pe site-uri care abia asteapta sa iasa scandal intre peluze, intre suporteri. Uita-te pe orice forum al gsp-ului, sau prosport, cum apare un articol despre Jiji cum se gasesc 10-20 care sa-l ridice in slavi si sa-l idolatrizeze.

Crezi ca daca cineva de la Sud ar vrea sa-ti spuna ceva nu te-ar cauta si ti-ar spune in fatza ? Doar te cunosc baietii si va stiti de atatia ani.

NU MAI CADETI IN CAPCANELE PE CARE TOT FELUL DE DOBITOCI VI LE INTIND. Lasa-i pe baietii de la Sud sa-si vada de treaba, tu si ceilalti va vedeti de treaba si asta e.

O singura chestie vreau sa te rog, pe tine, pe Danez si inca cativa: uita-ti-va in jurul tvostru la urmatorul meci la care o sa stati la Nord si sa-mi scrieti dupaia pe cine ati mai recunoscut, in cine va regasiti? Unde sunt oamenii pe care ii cunosti de ani de zile, alaturi de care ai muncit la atatea coregrafii si mesaje, alaturi de care ai plans la meciul cu Valencia, ai inghetzat cu Villareal, ai murit de inima in sfert-ul de finala cu Rapid, etc, etc etc ? Unde sunt ? Pai nu mai sunt, pentru ca nu mai vin. Nu ca s-au mutat la alte tribune, NU MAI VIN ! Sunt satui si scarbiti de tot ceea ce se intampla, nu se mai simt reprezentati de oamenii din acea peluza. Si atunci te intreb: MERITA ?

DulapCuCap19.03.2010 10:43

Sper ca nu faci greseala sa generalizezi posturile de pe RomanianUltras, sa i le atribui Peluzei Sud.

Sper ca stii foarte bine cine scrie acolo. Iti dai seama doar citind ce fel de oameni sunt. Din 100 de posturi, daca sunt 3 scrise de oameni cu ceva in cap, indiferent de echipa. Oamenii care conteaza nu scriu acolo.

Eu gandesc ca fiecare trebuie sa-si vada de propriul drum, de propria peluza. Dar cand unele decizii afecteaza si cealalta "parte" ( da, deja sunt cel putin 2 parti, cu regret dar sunt) atunci se strang diverse "ganduri" care se vor exterioriza odata. Daca nu se schimba ceva in scurt timp, cred ca prapastia dintre peluze va fi prea mare pentru a mai creea un pod intre ele.

Cu ultima afirmatie nu sunt de acord. In unele vremuri, nu conteaza imaginea si spectacolul. Dupa mine, unul care e implicat, e foarte usor sa faci spectacol vizual. Mai greu e sa te apuci de un razboi si sa-l duci pana la capat. Mai ales daca ramai singur. Crezi ca noua nu ne-ar fi usor si bine sa "colaboram" ( nu e cel mai bun termen dar cred ca intelegi ce vreau sa zic ) cu clubul? Dar nu ai cu cine si nu ai motive.

Dupa multi, cu ciobanul la Steaua, clubul va muri. Nu exista viitor cu el. De aceea trebuie actionat si altfel. Nu mai merge cu 2 mesaje si 3 contestari pe meci. Sacrificam un an, doi, trei dar scapam de el. Sau macar suntem cu sufletul impacat ca nu ne-am complacut in mizeria lui si cam am incercat sa schimbam ceva, sa salvam clubul. Eu cel putin, pana nu pleaca, nu voi inceta sa-l contest. Si nu, nu este o moda. Nu este usor deloc.

Parerea mea, ceea ce faceti voi nu face decat sa-i consolideze pozitia. Nu poti sa-mi zici mie ca tu sau altii, doar de 2 ori pe meci simtiti nevoia sa-l contestati. Eu unul nu mai pot sa cant pentru echipa in situatia actuala. Chiar daca as vrea, nu as mai putea. Asta nu inseamna ca am parasit echipa. O sa fiu mereu langa ea, incercand sa schimb ceva.

Ar mai fi foarte multe de zis, dar nu cred ca e locul de vorbit.

Numai bine.

valentin2day19.03.2010 10:58
Are dreptate DeLaNord, dar ganditi-va cum ne simtim noi cand pe Romanianultras sunt cate unii care s-au unit cu cainii si o dau ca "domne' am fost foarte slabi. Normal ca n-am fost noi , altfel vedeati voi."

Am vrut sa facem numai emblemele Stelei de-a lungul timpului, dar ne lua forte mult timp fiing destul de complicate si ne-am oprit la un moment dat si am ales un model mai usor. Neinspirat in contextul actual. Nu asta vroia sa sublinieze coregrafia ci dorinta noastra de a fi oferita libertatea suporterilor, de a lumina stadionul ala urat, de a colora frumos Peluza. Nu vreau sa ne aprecieze cineva munca, oricum, daca nu faci un "Gigi, esti o mizerie" nu te mai apreciaza nimeni.

Vrem doar sa nu mai acuzati pe nedrept.

Intradevar suntem mult mai slabi separat, dar nu atat incat sa faceti misto peste tot, intradevar s-au vandut bilete si imi doresc ca aceste jigodii care au distrus peluza sa ajunga la puscarie.

Peste ani si ani, istoria ultra' va consemna: in martie 2010, in gropa, galeria Stelei a avut coregrafie.

mie chiar mi-a placut coregrafia, singurul lucru ca nu prea au fost mesaje, macar un MU-IE Dinamo

dayra19.03.2010 11:42
mie chiar mi-a placut coregrafia, singurul lucru ca nu prea au fost mesaje, macar un MU-IE Dinamo

A fost un "m***e d.inamo", undeva in stanga. :D

saptemai19.03.2010 12:27

@delanord2002 - esti inadecvat

1. liderul peluzei in care "activezi" e mustata. nu te-ai dezis de el, ai folosit expresia "banuiti" (de a face bisnita), ca atare, prin asociere, esti un vandut sub pulpana ciobanului

2. vrei un pissing contest vav de cine are mai multe deplasari, in tara sau afara (pe banii proprii, ca sa fim mai precisi)? incepe tu.

3. daca n-ai avea spume la gura si ai fi ceva mai cumpatat, ai fi citit ca deja mi-am cerut scuze lui maresal pentru calculul initial. raman la opinia ca la ce bani s-au cheltuit, "coregrafia" a fost f.slaba. nu mai vorbesc de prestatia vocala.

4. esti doar un alt roman care crede ca poate fi si cu plua-n kur si cu sufletu-n rai; ati ales sa semnati, ****t! e simplu, ca la banca.

suferiti mai mult pentru voi insiva ca "ultrasi" decat pentru Steaua, adevarata Steaua.

istoria va consemna ce a facut fiecare pentru CLUBUL asta, sper ca o sa va placa ce va fi scris la rubrica "nord 1995". ciau si vedeti cum faceti cu biletele ....

NIXo19.03.2010 13:03
Maresal bravo voua. Dar nu trebuie sa aruncati cu tortele alea in caini. Dupa ce ca ati avut putine.. trebuiau tinute pentru luminarea sectorului...

Javrele in tur nu au avut nimic in deplasare.

ba au avut o reclama la johnny walker :))

Stanici19.03.2010 13:59

Una peste alta, mai urat decat atunci cand ne-au dat-o cu 4-2 acasa, de Pasti.

Daniel-Ionut19.03.2010 14:12
ba au avut o reclama la johnny walker :))

Cred ca se referea la faptul ca nu au avut torte.

DelaNord200219.03.2010 14:41

Pt saptemai: daca vrei sa citesti niste post-uri serioase si mature, citeste ce a scris DulapCuCap, citeste ce a scris sabin..Aceasta este atitudinea care trebuie abordata acum, trebuie sa fim calmi si bine organizati. Sub nicio forma nu sunt de acoed cu Mustata si cu ceea ce face. Dar daca am ceva sa-i spun o fac PERSONAL nu ascunzandu-ma in spatele unui nickname. Stim cu totii cum sta treaba si nu de 2-3 saptamani, de ani de zile. Atitudinea ta de a acuza lumea fatzis nu ma deranjeaza, f. bine. Problema e ca tu vb ca si cum ai fi de la Sud , iar baietii aia de acolo stiu si pot sa se reprezinte singuri. Nu au nevoie de portavoci. Exista deja un razboi intre Sud si Jiji, nu trebuie generat altul intre Nord si Sud. manifestul tau de a invita oamenii nemultumiti de la Nord sa se mute la Sud nu face decat sa genereze tensiuni inutile. Cine vrea sa plece de la Nord o sa o faca atunci cand va simtii de cuviinta, nu ca urmare a acuzelor si tipetelor tale aici. Ti s-a parut ca la meciul cu Otelul au fost multi la Nord ? Ti s-a parut ca s-a cantat ? O sa vezi ca incetul cu incetul sita va cerne si, daca o sa continuie asa, la Nord o sa ramana 100 de oameni. Nu crezi ca asta ar trebui sa fie DOAR problema lor ?

La restul nu iti raspund pt ca nu noi suntem subiectul acestui topic.

Fane19.03.2010 15:44

@ DelaNord2002 & saptemai

N-are niciun sens sa va tot justificati unul in fata celuilalt..si-asa sunt destule tensiuni intre peluze pentru a le mai face si intre voi aici.

Nimanui nu-i convine situatia la care s-a ajuns, dar cu calm si intelegere probabil o sa trecem si peste asta.

Hai sa nu mai dam vina unii pe altii si sa ne scoatem ochii cu niste lucruri minore in comparatie cu cine poarta adevarata vina pentru tot ce se intampla intre noi....ala ar trebui sa plateasca pentru asta, nu noi.

saptemai19.03.2010 15:45

"Problema e ca tu vb ca si cum ai fi de la Sud" - din seara zilei de 14 aprilie 2004

"manifestul tau de a invita oamenii nemultumiti de la Nord sa se mute la Sud nu face decat sa genereze tensiuni inutile"

uau, ce sensibili sunteti. cred ca ce a facut N e mai generator de tensiuni decat ce-am facut eu. si apropos de asta, ia mai citeste tu o data ce am scris, dar rar si cu atentie. le-am aratat ce optiuni au daca nu le convine ce se intampla acolo: te muti la/langa sud, stai la t2, ramai in N da stai separat de mustang&co. voi vorbiti de parca anatema ce s-a abatut asupra peluzei de vav ar fi nefondata dar mai ales nedreapta.

«114151617»