Danez, nu pune la inima pentru ca nu merita. Cine trebuie sa stie, stie cum a fost treaba. Problema e ca voi ati strans niste bani CARE AU FOST FOLOSITIT PENTRU toate acele steaguri, mesaje si torte, pe cand altii au strans bani pentru concediu, rata la masina, etc.
Din pacate atunci cand stai langa niste oameni care sunt banuiti ca au castiguri materiale de pe urma activitatii in peluza (repet, BANUITI, si nu acuz pe nimeni nominal) nu poti fi foarte credibil.
Saptemai, esti un cretin. Cu discutii gen nu va place la Nord veniti la Sud nu o sa rezolvi nimic, mai mult creezi tensiuni aiurea intre peluze. Nu cred ca ai nicio treaba cu Peluza Sud, dar tu postezi aici, pozand in marele revolutionar.
Ca sa intelegi, ca este evident ca nu te duce capul, nu cred ca cei de la Sud vor sa accepte in peluza acum toti nemultumitii de la Nord si nici nu ar fi bine. Lasa-i pe cei de la SUD sa-si vada de treaba lor si sa vorbeasca prin intermediul celor care ii reprezinta.
Si ca sa intelegi cat de dobitoc esti iti spun ca banii stransi de coregrafie au fost folositi PENTRU COREGRAFIE, ca aceasta a costat mult mai mult decat aberezi tu acolo, iar cei care au facuto sunt niste baieti de incredere care de ani de zile fac asta si care au muncit zi si noapte. Si nu au absolut NICIO TREABA cu Mustatza sau mai stiu eu cine, in afara de faptul ca stau/stateau in aceiasi peluza.
Si cand citesc ca scrii "mizeria aia de coregrafie" mi se face rau. ORDINARULE ! Ai muncit tu, vreodata, macar 1 min la o coregrafie ? Nu cred, pentru ca altfel nu ti-ai fi permis sa vb asa. Da, poate nu a fost cea mai reusit coregrafie, dar a fost facut de niste baieti entuziasti care au vrut ca Peluza Nord sa se prezinte cat de cat onorabil la un meci in Groapa. Daca ma intrebi pe mine iti spun ca eu n-as fi facut nimic pentru Peluza, acum, in conditiile astea, dar daca alti oamenii au facut ceva trebuie apreciati pentru efort si batjocoriti si umiliti de catre un nesimtit ca tine.
Ai o problema cu Mustatza ? Du-te si spune-i-o in fatza. Te deranjeaza atitudinea celor de la Nord ? Baga-i in **** ma-sii si canta tu de la Sud sau T 2 impotriva oierului. Nu te opreste nimeni.
Il urasc din toate inima pe Jiji si pe cei care sunt de acord cu el si care il sustin, in primul rand pentru ca ne-a adus unde ne-a adus si in al 2 lea rand pentru ca a reusit sa ne dezbine in asa hal.
p.s. Sabin, nu incearca nimeni sa-l justifice pe Mustata, pentru ca nu prea are cum.
Tot ce vreau este sa intelegi ca ceea ce s-a facut in groapa a fost facut de niste baieti cinstiti si entuziasti, care (in mod nejustitifcat si pentru mine) au vrut ca suporterii Stelei sa se prezinte onorabil la un derby. Nu mai scrieti atata de ei pentru ca sunt niste inocenti care nu privesc imaginea in ansamblu si pentru ca merita mult mai mult respect pentru ceea ce au facut pentru PN de-alungul timpului decat mizeriile care se scriu aici. Sunt oameni care niciodata nu au avut putere de decizie in ceea ce priveste relatia PN - Jiji asa ca ar fi frumos sa-i lasati pe ei in pace si daca vreti sa acuzati pe cineva, acuzatii pe aceia care au generat toata aceasta situatie de kkt....Trib II/Sud il contesta pe Jiji, trib I il sustin, PN incurajeaza echipa. Puteam fi mai dezbinati de atat ?