Daniel,daca imi permiti sa-ti spun asa,nu vreau sa spun ca am fost in culmea fericirii cand am vazut ca Unirea dadea gol,dar nici suparat nu eram,pentru ca nu asta este Steaua,intelegi ? Este exact ceea ce spunea si MM,daca nu ai vazut,anunta-ma si iti las numele articolului sau cele spuse de MM pentru a te clarifica.Nu inteleg unde este rationamentul unora dintre voi : pai cum sa-mi doresc plecarea ciobanului,dar totodata sa vreau ca echipa sa castige ? Pai daca echipa merge bine,inscrie si castiga (iar eu sunt in culmea fericiriI),inseamna ca Steaua are rezultate ,ajunge in UCL,vine "grosu`" si Gigi nu mai pleaca.Intelegi unde bat ?
Poate cu putin noroc,mai pierdem si noi cateva meciuri (asa,mai multe,cu exceptia derbyurilor
),ratam UCL,gibonu` nu mai incaseaza si poate vinde si el ca nu-l mai suport nici macar o secunda.Ceea ce vreau eu sa spun este ca , desi ne e greu sa ne bucuram la infrangerile Stelei si nu promovez acest lucru,trebuie sa intelegem ca numai prin infrangerile Stelei ciobanu` poate fi afectat la buzunar si va pleca,bucurandu-ne astfel pe cei care vrem cu adevarat ca el sa o taie din Ghencea.
Numai bine...
P.S.:Bafta Dorinelee !
In mare ai dreptate, dar ai omis ceva : ".....ajungem in UCL, ne facem de r.a.h.a.t., gibonu' nu mai incaseaza...."
Forma corecta
din pacate...