FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Otelul Galati 1-0 (1-0)

«12347»
CiprianPH09.03.2010 08:47
Daniel,daca imi permiti sa-ti spun asa,nu vreau sa spun ca am fost in culmea fericirii cand am vazut ca Unirea dadea gol,dar nici suparat nu eram,pentru ca nu asta este Steaua,intelegi ? Este exact ceea ce spunea si MM,daca nu ai vazut,anunta-ma si iti las numele articolului sau cele spuse de MM pentru a te clarifica.

Nu inteleg unde este rationamentul unora dintre voi : pai cum sa-mi doresc plecarea ciobanului,dar totodata sa vreau ca echipa sa castige ? Pai daca echipa merge bine,inscrie si castiga (iar eu sunt in culmea fericiriI),inseamna ca Steaua are rezultate ,ajunge in UCL,vine "grosu`" si Gigi nu mai pleaca.Intelegi unde bat ?

Poate cu putin noroc,mai pierdem si noi cateva meciuri (asa,mai multe,cu exceptia derbyurilor :D ),ratam UCL,gibonu` nu mai incaseaza si poate vinde si el ca nu-l mai suport nici macar o secunda.Ceea ce vreau eu sa spun este ca , desi ne e greu sa ne bucuram la infrangerile Stelei si nu promovez acest lucru,trebuie sa intelegem ca numai prin infrangerile Stelei ciobanu` poate fi afectat la buzunar si va pleca,bucurandu-ne astfel pe cei care vrem cu adevarat ca el sa o taie din Ghencea.

Numai bine...

P.S.:Bafta Dorinelee !

In mare ai dreptate, dar ai omis ceva : ".....ajungem in UCL, ne facem de r.a.h.a.t., gibonu' nu mai incaseaza...."

Forma corecta :no: din pacate...

Tanaru` Young09.03.2010 09:06

Da Cipriane.Mea culpa.Ai mare mare dreptate.Ne facem de kko dar bineinteles ca pentru unii o sa conteze participarea.Gandeste-te ce euforie era dupa cele 3 calificarii consecutive...dar la rezultate nu s-a gandit nimeni.Degeaba ajungem in UCL prin valize si dosare,ca acolo nu poti pacali fotbalul.

E o chestiune de demnitate,hotarare si ma rog ,toate cele care nu-l caracterizeaza pe jijicu` si de asemenea nici conducerea Stelei.

Imi plange inima sa vad ce se intampla si de aceea ar trebui sa luam masuri radicale,dar cred ca singura noastra sansa ar fi aceea ca echipa lu` Gigi sa nu prinda UCL`u.

Bafta !

*Alecs*09.03.2010 10:28

Bilete FC Steaua - Otelul Galati

Programul caselor de bilete incepand cu 10 martie va fi urmatorul:

Miercuri, 10 martie - 10:00 - 18:00

Joi, 11 martie - 10:00 - 18:00

Vineri, 12 martie - incepand cu ora 10:00

Preturile biletelor pentru meciul cu Otelul Galati sunt urmatoarele:

Peluze - 10 lei

Tribuna a II-a - 15 lei

Tribuna I - 20 lei

Tribuna 0 - 40 lei

Fotolii - 75 lei

Copiii cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.

FC Steaua Bucuresti le atrage atentia spectatorilor care vor sa participe la partida Steaua - Otelul Galati sa achizitioneze bilete doar de la casele de bilete ale clubului. Conducerea clubului nu poate garanta validarea biletelor achizitionate de la alte surse decat cele mentionate mai sus.

Spectatorii sunt rugati sa respecte urmatoarele reguli:

1) accesul spectatorilor se face doar prin portile indicate pe bilet

2) spectatorii sunt obligati sa-si ocupe locul de pe randul si din sectorul indicat pe bilet

3) spectatorii sunt rugati sa vina la stadion incepand cu ora deschiderii portilor, pentru evitarea aglomeratiei

4)spectatorii sunt rugati sa-si procure biletele incepand cu prima zi in care acestea sunt puse in vanzare. Programul caselor de bilete este afisat permanent pe site-ul oficial si la casele de bilete

5) accesul spectatorilor la Peluza II va fi facut numai pe partea tribunei a II-a.

Pe stadionul Steaua, spectatorilor le este INTERZIS sa intre cu urmatoarele obiecte si in urmatoarele situatii:

a) cu materiale pirotehnice de orice natura (artificii, torte, fumigene, etc)

b) cu bauturi alcoolice

c) sub influenta alcoolului

d) cu recipienti cu apa sau bauturi racoritoare de orice fel (sticle, PET, cutii din carton)

e) cu arme albe (cutite, surubelnite, metale ascutite, lacate, etc)

f) cu monezi, brichete, umbrele, manunchiuri de chei, mai multe brelocuri, etc

g) cu steaguri cu bete din plastic cu diametru mai mare de 16 MM

h) cu materiale de propaganda care incita la: denigrarea tarii, xenofobie,ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publica

i) cu camere de filmat de tip handycam

Daca vor exista spectatori care, din necunoastere a regulilor stabilite, vor veni la stadion cu obiecte interzise, acestea vor fi depuse intr-un spatiu special amenajat si recuperate la sfarsitul partidei, pe baza unor bonuri eliberate de club.

RobYnho09.03.2010 11:34

Ce n'as da sa'l vad pe Ochirosii cum marcheaza golul victoriei.

MoWeed09.03.2010 12:41

@Roby

Si pe jelev sa gafeze in aceeasi faza nu?:))

RobYnho09.03.2010 12:48

Ar fi faza ideala.

r0bb3rt009.03.2010 13:19

He he he ....abia astept.....vineri bataie generala.....pt ca oaia incaltzata .... nu o sa dea zapada de sub scaune.......ca si la meciul trecut...si ca si la meciul trecut ..... bataie generala cu bulgari....macar nu stai sa te plictisesti uitandu te la o echipa care joaca NU....... si...pana la urma ......nu va mai doritzi sa pierdetzi....cand pierde Steaua nu pierde Gigi....pierdem noi...pt ca Steaua SUNTEM NOI!!!.. Tzinetzi minte .... ... hai bafta...si va astept la bataie cu Bulgari....din Peluza Nord....Steaua TI AMO!!!

kla200509.03.2010 14:00

obligatoriu trebuie sa invingem

macar cu un 1-0, 2-0 si mai bun

:steag_cruce_invers:

DelaNord200209.03.2010 15:03

Din pacate, sunt de acord cu tanarul Young. Sub nicio forma nu-mi mai doresc sa castigam. Si ca mine si ca el suntem cu sutele, care ani e zile am suferit pentru Steaua si acum ne dorim sa pierdem toate meciurile - evident, exceptie cel cu Dinamo - si poate asa scapam de oier.

Daca Domne Fereste luam titlul, vin 10 mil de euro si ne ducem draku, nu mai scapam de nenorcit in urmatorii 2-3 ani. Il urasc atat de mult incat nimic nu mai conteaza.

Pentru noi Steaua inseamna traditie, culori, pasiune, energie, dragoste, suferinta...pentru Jiji Steaua inseamna bani, imagine, electorat.

Steaua - Otelul ? Doamne ajuta un 0-3. Fara suparare...

m1Tz0r09.03.2010 15:17

Sper sa castige Otelu sa dea si Ochirosii gol sa-i dea peste nas ciobanului!

BNQ09.03.2010 15:31

Si dacă pierde Steaua, pleaqă Jijî ? Sau daq retrogradează Steaua, pleaqă Jiji Cind vă aud..

pytycrys09.03.2010 17:24

Daca pierde Steaua, nu luam campionatu.Daca nu luam campionatu, ciobanu nu ia bani, ne ia plua.

E simplu.

Daniel-Ionut09.03.2010 17:25
Daca pierde Steaua, nu luam campionatu.Daca nu luam campionatu, ciobanu nu ia bani, ne ia plua.

E simplu.

Ce simplu e... nu? :huh:

In plm, o sa va bucurati si cand da gol Niculae, Bratu sau Herea.

RobYnho09.03.2010 17:37

Hai sa nu o dam in alte extreme.

danimarcu09.03.2010 18:03

Ignoranta voastra il tine in viata pe perversul asta!

Tie nu ti-e rusine sa traiesti alaturi de un personaj ca Gigi Becali?

Nu ti-e jena sa stii ca echipa ta e condusa de un interlop cu iesiri de dement?

Ce aveti voi in cap?

radusteaua2309.03.2010 19:36

sper sa pierdem meciu , campionatu , loc de UEFA, Intertoto tot sa se duca dracului ciobanuuu

iNsTiGaToR09.03.2010 20:33
sper sa pierdem meciu , campionatu , loc de UEFA, Intertoto tot sa se duca dracului ciobanuuu

Mai exista Intertoto?.. io din cate stiu.. nu mai exista

valentin2day09.03.2010 22:01
Ignoranta voastra il tine in viata pe perversul asta!

Tie nu ti-e rusine sa traiesti alaturi de un personaj ca Gigi Becali?

Nu ti-e jena sa stii ca echipa ta e condusa de un interlop cu iesiri de dement?

Ce aveti voi in cap?

De ignoranta dai tu dovada. Omul nu a spus niciodata ca il sustine pe cioban.

Tz3pI09.03.2010 22:22

Ienei: "Gigi trebuia să sacrifice sezonul asta" Becali: "Fară Liga sunt mort"

danimarcu09.03.2010 22:38
De ignoranta dai tu dovada. Omul nu a spus niciodata ca il sustine pe cioban.

Nu trebuie sa spuna mot-a-mot "eu il sustin pe Gigi" ca sa intelegi daca cineva il sustine sau nu.

Ei vor doar sa castige Steaua campionatul,sa vina Realul pe Ghencea si suporterii sa nu mai protesteze...dar nu,nu il sustin pe Gigi Becali... :thumbdown:

DelaNord200209.03.2010 23:37

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar mi-ar placea sa se faca un sondaj privind varsta si gradul de cultura al celor care-l sustine pe Jiji si al celor care-l injura. Nu de alata, dar sunt niste chestii atat de elementare pe care unii, care se declara 156% stelisti aici, nu le inteleg sau sau se fac ca nu le inteleag.

Gigi ESTE FALIMENTAR ! DACA L-a vandul pe Ghionea pe 100.000 euro si se caca pe el la salariile jucatorilor pentru 10 - 20.000 euro in plus pe an, el, marele miliardar, e clar ca omul este falit. Probabil ca mai are o multime pe terenuri pe care a dat 50 euro/mp si acum nu le poate de nici la 10 euro/mp. Pentru el banii din Liga ar fi mana cereasca.

Daca a facut nu stiu cate cereri pe instanta sa-si recupereze valiza de 1.700.000 euro va dati seama in ce hal a ajuns.

CA SA PLECE DE LA Steaua TREBUIE SA PIARDA BANII DE Liga, TREBUIE SA RATEZE TOATE OBIECTIVELE ! Asta e, sacrificam un sezon, 2...3...dar ne recuperam demnitatea si echipa. Este un sacrificiu care merita.

Asa ca, vineri cu Otelul, imi doresc, ca niciodata, sa pierdem.

crx10.03.2010 00:39
Nu trebuie sa spuna mot-a-mot "eu il sustin pe Gigi" ca sa intelegi daca cineva il sustine sau nu.

Ei vor doar sa castige Steaua campionatul,sa vina Realul pe Ghencea si suporterii sa nu mai protesteze...dar nu,nu il sustin pe Gigi Becali... :thumbdown:

eu nu ma pot bucura daca pierde Steaua, am incercat dar nu pot,...... asta nu inseamna ca il sustin pe cioban.

credeti ca daca x sau y se plange de cioban sau il injura pe acesta, Steaua v-a pierde toate meciurile?

daca pierdem campionatul, singurul vinovat va fi ciobanu, apoi antrenorul, transferurile "excelente"..... nicidecum acei simpatizanti ai echipei care se roaga sa piarda echipa.

ne plangem pe forum ca il vrem plecat,...... in ritmul asta nu o sa plece niciodata

daca il vreti plecat de la club, de ce nu veniti le meci sa-l "incurajati"(sau credeti ca se imbogateste daca se umple stadionul)

ciobanu nu gandeste ca lumea nu mai vine la stadion din cauza lui, el va gasi imediat o scuza(ora, vremea....) si bineinteles il vom auzi spunand "o mana de oameni m-au contestat, scap eu de aia 200-300...." haideti sa ii aratam ca nu are dreptate, si nu suntem numai o mana de oameni.

membrii PN ar trebui sa ne arate ca au onoare, ca au caracter...... au facut un pact care a fost incalcat de cioban,.........

ViNdE pLeAkA mOrY10.03.2010 07:33

inca o daca RESPECT Peluza Sud pt ca nu sa predat in fata lui Gigi Becali si continua prostesc ar fi frumos ca si ceilalti de la nord faca cum au facut mai multi sa stea la sud sa t2 sa nu mai calce la nord

BNQ10.03.2010 07:59

Ginditi-vă oleaca.. Credeti că dacă Jiji nu i-a campionatul pleaca O puță pleaca. si nu va pleca chiar dacă nu prindem Europa League...

Caz simplu..

Eu (Jiji) am un SRL (Steaua) .. am profit din ea... corect? .. cineva mai puternic decit mine Jazir (Un prinț Arab) vrea să-mi cumpere SRL-ul (Steaua)...

Cind Jazir va cumpara compania? Cind va fi falimentara Sau cind va aduce profit?

Bogdan10.03.2010 08:04

Conform spuselor lu` Argaseala Peluza Sud este inchisa la meciul cu Otelul. Se poate duce cineva care avea abonament la PS sa-si cumpere bilet in alta parte a stadionului? Sunt curios daca inchide peluza sau aplica din nou interdictiile.

«12347»