etapa 33
niculaeflorinel 5-4 dmcozmin
etapa 33
niculaeflorinel 5-4 dmcozmin
Etapa 34
f1or_cs v heruand20 3-2
Etapa 34
f1or_cs v heruand20 3-2
Ultima zi ![]()
Ion si peridrome, lasati pe aici o ora ..
Si tu, Sergiule.]
Etapa 32
roby29steaua 1 - 2 danny_racari_92
Frumos meci. Felicitari !
Etapa 34
ady_adinho v badboy_steaua 2-4
Etapa 33
s3rgyu_adriano_13 3 - 6 roby29steaua
Etapa 34
danny_racari_92 v s3rgyu_adriano_13 4-6
Mai am cu f1or sper sa ne gasim ![]()
pai a trecut termenul,se anuleaza,nu?hai cu alegerile
)
Etapa 32
f1or_cs v s3rgyu_adriano_13 3-3
dupa termen
)
hai cu clasamentul final
Etapa 33
marianbolohan v f1or_cs 3-6
si asta anulat
)
Ti-e frica?
Oricum esti campion , daca tot s-au jucat ce mai conteaza? Cand face clasamentul mai pune astea 2 meciuri.
cam imi e ca nus ce ai facut tu,ca parca daca castigai tot erai 1 punct in fata ![]()
cam imi e ca nus ce ai facut tu,ca parca daca castigai tot erai 1 punct in fata![]()
L'am ars eu. ![]()
Stai linistit ca am avut un final slab de sezon
Dar totusi sezonul a fost multumitor
Hai mai repede cu urmatorul . Un clasament si sa dam drumul la alegeri
Hai sa terminam dansul.
In seara asta o sa anulez tot ce nu s-a jucat iar vineri seara o sa pun clasamentul final.
LE Nu mai postati niciun rezultat. Am pus meci pierdut cu 3-0 de ambii jucatori la tot ce nu s-a jucat.
b) In cazul in care nici unul din jucatori nu se prezinta in intervalul stabilit de organizator si nu informeaza in prealabil supervizorul diviziei A asupra faptului ca doresc amanarea, meciul va fi anulat fara posibilitatea de rejucare, iar ambii jucatori penalizati cu cate 3 (trei) puncte.
Olala . PAi la cate meciuri nu s-au jucat in termen , in timpul campionatului , cred ca terminau cu minus multi. Lasa asa , terminam sezonul asta , si daca se vrea , in sezonul viitor strictete maxima
pai nu e corect pt cei care au jucat la timp,poate au pierdut,dar asa isi pot alege echipa mai buna ![]()
Ne-a mai pacalit o zi cu clasamentul ![]()
Sper sa il avem maine si dam si noi drumul la alegeri o data. Ca acu vine vacanta si sa vezi cum plecam toti
Nu v-a pacalit,a stat aseara pana la 2 sa puna rezultatele pentru toate etapele si sunt ceva meciuri la fiecare din cele 34 de etape.Sa faci calcule cu anulari si toate cele e greu.Faceti un efort si tineti-va mai multi evidenta,chiar daca,oficial,peridrome face clasamentul.Si jucati etapele la timp.
Propun sa se mareasca termenul la 6-7 amanari,sa fii exclus la 4-5 consecutive cu 3-0,dar sa se respecte.Bineinteles,daca nu aduci invoiala la moderator.