Lasa-ma sa ii spun omului ce am pe suflet ma!Ca am un suflet mare!
Dar de performanta unica a lui Hannawald nu isi mai aduce nimeni aminte?![]()
Ba da.Vlad Bogdan.
Lasa-ma sa ii spun omului ce am pe suflet ma!Ca am un suflet mare!
Ba da.Vlad Bogdan.
Violeta Stramaturaru s-a retras de la Jocurile Olimpice. Nu a primit acceptul medicilor sa continue competitia.
Hanawald in afara de turneul ala nu a facut mare brinza
Vorbesti din auzite doar.Stii de ce?
Tu faci 17 ani anul asta.Perioada de glorie a lui Malysz a fost intre 2000-2003 , iar tu in perioada aia aveai 7 ani sau 10.Imi e greu sa cred ca tu la 7 ani constientizai ca Mustata Zburatoare e cel mai bun.
Eu am 18 ani si de atunci urmaresc.
Ba da. La acea editi a celo 4 trambuline cand a castigat toate etapele, imi amintesc ca nu sarea in calificari si lua numarul de concurs 50, iar Adam Malysz era cu numarul 1 si eu ma enervam ca stiam ca neamtul e in forma mai buna si poate il scotea pe mustacios. Dar cum regulamentul e foarte bine gandit si sunt 5 pre-calificati, a fost ok ![]()
Hanawal o sa ramana in istoria acestui sport cu performanta aia, chiar daca o sa fie egalata. El e primul.
Hanawald in afara de turneul ala nu a facut mare brinza
in acel sezon a fost la un pas sa castige sicupa mondiala, dar a castigat-o malysz in ultimele etape...
Maine seara trambulina mare la sarituri.Favoritul,in opinia mea,e Schlieri(desi nu-i suport pe austrieci).E mai bun pe trambulina mare decat Ammann.Sper sa ia si nemtii o medalie.Daca se poate chiar Schmitt.Ca tot vorbeati de trecut:Martin e favoritul meu de cand am inceput sa ma uit la sportul acesta.Era perioada lui de glorie atunci si cum eu simpatizez cu nemtii in sporturile de iarna nu puteam sa am alt favorit decat el.Ce vremuri...Cu el si Hanni in top.Acum nu mai au sportivi de valoare.Bodmer s-ar putea sa mai creasca totusi,dar sunt departe de austrieci,care continua sa scoata talente pe banda rulanta.Avand in vedere sansele mici pentru o medalie la individual,sper ca nemtii sa reuseasca macar un bronz pe echipe.Va fi o disputa apriga,probabil cu Finlanda si Norvegia pentru locurile 2 si 3.
Biatlonul nu va place?Ieri la individual au luat norvegienii aur si la fete si la baieti:Tora Berger la fete si Emil Hegle Svendsen la baieti.Eva Tofalvi a fost pe 11.Daca nu rata o tinta la ultima tregere,ar fi terminat pe 4.Cu ceva mai multa atentie la trageri si cu o deplasare mai buna pe schiuri putea obtine o medalie.A avut o sansa mare.Oricum locul 11 e mai multdecat onorabil...
La noapte joaca Canada cu Sua la hochei! ![]()
Rusia-Cehia 4-2 , iar Rusia se califica pentru sferturi.
In noaptea asta vor mai fi SUA - Canada si Finlanda - Suedia ![]()
Sper ca in noaptea asta Heatley, Iginla, Crosby, Getzlaf and co. sa umple cu goluri poarta suei.
Sper sa castige SUA. ![]()
GOOOOL SUA 1-0!!!
Sper ca in noaptea asta Heatley, Iginla, Crosby, Getzlaf and co. sa umple cu goluri poarta suei.
Cred ca numai noi doi am tinut cu Canada in meciul asta.
Canada - SUA 3-5
@Maye
Si eu am tinut cu Canada. Nu i-am suportat niciodata pe americani!
Asta e , sa speram ca vor castiga in finala ![]()
Suedia - Finlanda 3-0.
Si eu care speram sa castige Canada...![]()
Canada va juca baraj pentru Sferturi cu Germania.Dar acolo va da de Rusia ![]()
Azi´noapte am adormit pe la jumatatea reprizei a doua. Din ce am vazut ¨oamenii cu golul¨ de la Canada nu prea au fost in vana, sper sa atinga varful de forma spre final. Orice, numai sa nu catige aurul statele urnite. ![]()
Mai bine Forsberg ![]()
Ce suturi are golanski ala de la americani ![]()
Imi pare rau baieti, dar la hochei canadienii sunt cei "suferinzi", ei sunt cei care considera ca in lumea hocheiului exista doar Canada si restul - SI-AU MERITAT-O; aseara Brodeur a fost neinspirat, ma rog, cam pe tot parcursul acestei olimpiade de iarna a fost asa, eu i-as fi dat o sansa lui Luongo, era si obisnuit cu patinoarul
).
Alecs, jucatorul despre care vorbesti este Rafalski
.
In noaptea asta vor avea loc barajele pentru calificarea in sferturile de finala ale Turneului Olimpic de Hochei.
Deja calificate in aceasta faza a competiei sunt :
SUA
Finlanda
Rusia
Suedia
Barajele sunt urmatoarele :
Elvetia - Belarus (castigatoarea va juca cu SUA )
Cehia - Letonia (castigatoarea va juca cu Finlanda )
Canada - Germania (castigatoarea va juca cu Rusia )
Slovacia - Norvegia (castigatoarea va juca cu Suedia )
Canada - Germania (castigatoarea va juca cu Rusia )
Ce pacat! Vroiam o finala Canada-Rusia ![]()
Primul baraj:
Elvetia - Belarus 3-2 (2-1 dupa loviturile de departajare)
Primul sfert:
SUA - Elvetia.Cele doua s-au intalnit si in grupe , unde americanii au castigat cu 3-1.
Al doilea baraj :
Canada - Germania 8-2
Al doilea sfert :
Canada - Rusia .
Adevarata finala.
Sper sa-i scoata canadienii pe rusi...
Celelalte 2 baraje:
Cehia - Letonia 3-2 (d.p.)
Slovacia - Norvegia 4-3
Tabloul complet al sferturilor , care se vor desfasura in noaptea asta :
SUA - Elvetia (22:00)
Canada - Rusia (02:30)