FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Disputa Mapn-Steaua

«1234»
Mihai Somanescu13.01.2010 23:46

Fratilor, pe bune, pierdeti vremea, va pierdeti in detalii. Avem alte lupte de dat consumati-va energia atunci.

lbj14.01.2010 00:58
Pai, tu ce vrei la stadion? Nu clienti? Ca sunt ultrasi sau cetateni, iti pasa? Daca tu esti clubul si urmaresti incasari cat mai mari.

In viziunea minimalista a fotbalului modern...da. Nu te intereseaza cine vine, atata timp cat vine. Totusi, la o analiza mai atenta, s-ar putea sa observi ca suporterii care iti vin la un meci, iar la urmatoarele 10 nu vin, nu sunt profitabili pt tine ca si club. Incasarile mai mari s-ar putea traduce si prin fidelizarea clientilor, prin cumpararea de servicii auxiliare, prin atasamentul suporterilor fata de club. Astfel, o relatie buna cu ultrasii(cea mai activa parte a suporterilor) combinata cu o masa de suporteri normali iti poate aduce randament maxim la club.(model urmat intru totul de FCSB).

bodanelu14.01.2010 09:37
(model urmat intru totul de FCSB).

pune ma si tu semne... sa nu te creada lumea de pe aici :)

Adrian14.01.2010 09:47
ncasarile mai mari s-ar putea traduce si prin fidelizarea clientilor,

Costi, stii ca ai dreptate.

Eu de aia am si zis ca un club care vrea sa atraga oameni, incepe prin a pune preturi mici la bilete. 5 lei sau 10 lei inseamna un pret foarte mic, accesibil aproape tuturor. Apoi mai exista si alte modalitati de a-ti atrage oamenii. Prima si cea mai importanta: performanta data de jocul echipei. Adaugi niste marketing inteligent si in cativa ani ai si tu ultrasi.

Repet, exemplul CFR-ului nu e de ignorat.

Lari14.01.2010 10:00
Eu de aia am si zis ca un club care vrea sa atraga oameni, incepe prin a pune preturi mici la bilete. 5 lei sau 10 lei inseamna un pret foarte mic, accesibil aproape tuturor.

Care mai tine minte abonamentele alea de 25.000? Nenica, ce omor era pentru ele... Apoi preturile au crescut usor-usor, dar lumea se obisnuise sa vina la stadion, se obisnuise sa stea la cozi pentru abonamente etc.

S-a mai facut chestia asta in Ghencea, dar dobitocii au mers pe ideea "Astia e prosti, vine ei la stadion pentru Steaua. Daca nu vine, spunem ca ei nu iubeste echipa". Culmea, chestia asta merge si acu'...

Virgil14.01.2010 12:28

Gigi e un tip amtitios. Nu da Steaua pana nu isi termina ultimul ban.

dragos_ghinea14.01.2010 14:50
Gigi e un tip amtitios. Nu da Steaua pana nu isi termina ultimul ban.

eu nu cred ca se va ajunge chiar pana acolo. atunci cand bugetul clubului va fi 0, si se va imprumuta de cateva milioane ca sa il tina, apoi acele milioane nu va avea de unde sa le recupereze va fi nevoit.

problema este ca daca va vrea sa vanda va cere bani multi si nu stiu cine are putere sa cumpere.

Acum se pare ca mai are de platit o restanta din transferul lui Tanase, de 700K si a intarziat mult platirea.Sa vedem ce mai vinde ca sa faca rost de bani.

«1234»