FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Disputa Mapn-Steaua

«1234»
Marius09.01.2010 17:55
te invit sa vezi in ce conditii se pregateste Unirea Alba Iulia. daca poti compara stadionul unirii cu Ghencea,esti tare.

dar probabil tu crezi ca pe 1 apt cu 5 camere din centru trebuie sa se dea la fel de mult ca pe o garsoniera de la periferie.

te invit mai intai sa nu mai bati campii. apoi te invit sa te uiti la ce conditii de pregatire au Timisoara, Vaslui, cefere, Unirea Urziceni sau chiar Cheahlaul Piatra Neamt.

Daniel-Ionut09.01.2010 18:35

Ceahlaul chiar are un stadion frumos.

Adrian10.01.2010 10:55
te invit mai intai sa nu mai bati campii. apoi te invit sa te uiti la ce conditii de pregatire au Timisoara, Vaslui, cefere, Unirea Urziceni sau chiar Cheahlaul Piatra Neamt.

ahahahaha

asta e buna.mergem prietene,mergem.si iti garantez ca nimic nu se compara cu Ghencea.

cefereul e varza, nu are baza fixa de antrenament.se antreneaza prin 2-3 locuri prin cj.

mocirla de la Timisoara am vazut-o.

la piatra neamt e caz special cu primarul.

Vaslui si Urziceni nu stiu dar ma indoiesc ca le stii tu sau ca sunt mai bune ca Ghencea.

oricum,ne-am obisnuit cu aberatiile tale.

"majoriatea erau il-uri", prietene.

LRP

5 milioane de euro a scos Gigi Becali din club in 2009, bani cheltuiti pentru propriile afaceri sau pentru familie

gsp

godsaveultras10.01.2010 12:22
Cine crede ca pretul de 300.000 euro e unul just se inseala

eu propun ca pretul chiriei sa fie un milion de euro! cine e pentru sau ofera cineva mai mult?! p.s. si asta asa ca un exercitiu de imaginatie Milan,inter,lazio,roma cat platesc municipalitatii?chiar nu stiu,poate are cineva idee de treaba asta...

crx10.01.2010 13:04

eu ii puneam chiria un milion de euro, care-i problema...........el cand ii pacaleste pe fotbalisti cum e............sau asta nu se pune, ca de el baga bani in fotbal el e patron, poate face ce vrea............ma bucur cand vad ca e cineva in Romania care ii raspunde cu aceasi moneda.

dar cat a dat el pe Steaua, cum a ajuns la el?

din bilete, abonamente, tricouri, bla, bla, bla..........suporterii i-au bagat in club(mai exact in buzunar) 5.000.000 de euro, oare ce-a facut cu ei?

tot se bate cu pumnu in piept ca a bagat banuti frumosi in Stadion + anexe, banii aia investiti i-a adus de acasa sau ia luat din club.

nu ma intereseaza conditiile altor echipe, e treaba fiecaruia cum isi asterne sa doarma.

oare daca va pleca acest infect de cioban, cati bani credeti ca va lasa in cont?

la suma asta s-a ajuns tot din cauza lui si a caracterului infect pe care il are, si din pacate ne meritam soarta cu un asemenea cioban-patron.

Vlad Bogdan10.01.2010 13:16

Ma refeream la anexele jucatorilor. Ce veti face legat de prima parte?

crx10.01.2010 13:27

daca am ajuns sa-l plangem de mila pe infect, inseamna ca ne meritam soarta.

Stanici10.01.2010 13:49

Vai, oamenii rai din minister au dat in buzunarul interlopului care crediteaza Steaua. Daca nu mai are bani sa bage in valize, sa ne mai aduca o participare in shempions lig?!! Ce se intampla cu stiaaauaaa, ca stiaaauaa e obligata sa imi aduca mie bucurii si motiv de dat mare in parcarea blocului fata de rapidisti si dinamovisti.

Bai, ce nu se intelege e ca orice rau intamplat lu' jeyjey e un bine pentru Steaua. Chiar daca unii au impresia ca Steaua e legata de ala. Singurele legaturi ale Stelei sunt cu principiile pe care a fost cladita si cu stelistii care o iubesc neconditionat, nu pentru rezultate.

Le reseau pansant10.01.2010 18:24
Vai, oamenii rai din minister au dat in buzunarul interlopului care crediteaza Steaua. Daca nu mai are bani sa bage in valize, sa ne mai aduca o participare in shempions lig?!! Ce se intampla cu stiaaauaaa, ca stiaaauaa e obligata sa imi aduca mie bucurii si motiv de dat mare in parcarea blocului fata de rapidisti si dinamovisti.

ho bre ca nu ii plange nimeni de mila la urangutan, atrageam atentia ca Steaua a ajuns mijloc de santaj, obiect de disputa intre un interlop si unii cu obieceiuri de interlopi. Ca pe generalii aia pe care voi ii vedeti mai sfinti ca papa ii doar in pusca de Steaua si de ce inseamna ea, pe ei ii intereseaza doar cum sa-l faca pe jeg sa nu zica nimic de schimburile cu terenuri, sau cum sa obtina favoruri prezidentaile prin atacuri la maimuta.

Daca ii intereseau concesionau baza sportiva clubului, iar clubul inseamna Steaua, nu Becali cu atat mai mult cu cat el nu apre in acte, dar nu domne ei pozeaza in marii moralisti ai tarii desi actiunile lor sunt la fel de scarboase ca ale ciobanului, pe de alta parte suma de 300 mii€ e mica pentru cioban raportat la averea lui, dar asta nu e sustinuta de niciun studiu real, nu nimic. Nu au aratat nicaieri care sunt criteriile pentru ca s-a stabilit suma asta, pe ce baza s-a calculat, adica acelasi mod de lucru neprofesionalist, ne uitam pe tarla vedem cat e de mare si gata bagam noi un pret.

In plus de asta facilitatile stadionului, alea de care generalii aia se bat cu caramida in piept si pe care pun acum taxa, tot Steaua le-a facut, modernizarea si reparatiile la stadion au fost facute de club cu banii obtinuti din competitiile sportive, ori a cere bani pe ceea ce a facut Steaua cu banii ei mi se pare aberant.

citat Adrian

5 milioane de euro a scos Gigi Becali din club in 2009, bani cheltuiti pentru propriile afaceri sau pentru familie

ce ai vrut sa imi arati cu asta ca stii sa numeri pana la 5 milioane? ca stii sa citesti?

danimarcu10.01.2010 18:42

LRP -cred ca ai deschis o discutie inutila.Crezi ca pe cineva intereseaza atat de mult ca Gigi Becali baga un pic mai mult mana in buzunar decat ar trebui?Ce ar fi facut Gigi daca i-ar fi cerut,de exemplu ,50.000?I-ar fi ramas 250.000 pt ce?Pt oi?Pt valize?Dormeai tu mai linistit?

Sa adune gigisor toti banii restanti pe care nu i-a platit jucatorilor care au plecat de la Steaua,si isi plateste chiria pe 2 ani.

Tu chiar nu vezi ce penibil e cazul asta?"Tara arde si baba se piaptana!"De-aia nu mai pot eu ca altii il ard pe Jiji,dupa cum si Jiji ii arde pe altii!...

Mie imi pasa ca Steaua nu are niciun viitor cu Jiji la carma,nu ca generalii fac pe moralistii.

Eu cred ca pretul asta e "special" pt Gigi Becali.Nu vad in nici un caz ca Steaua ar fi obiectul unui santaj.

Daca tu crezi ca merita sa-ti consumi energiile pe subiectul asta,treaba ta!Eu sper ca acesta sa fie doar inceputul unei serii de sicane pe care generalii i le vor face tot mai des ciobanului! ;)

crx10.01.2010 19:29

LRP-nu stiu ce vrei sa demonstrezi cu acest topic, cum a zis si # danimarcu # e o discutie inutila.

de ce nu deschizi un topic cu raul pe care il face acest jeg la Steaua, si in ce o transforma incet, incet, sau nu e o problema asa grava?

pe tine te intereseaza ca saracu cioban are de platit 300.000 de euro, parca-i plateste din buzunaru lui :crazy: tot de la Steaua suge.

o sa-i plang de mila cand va fii acolo unde ii este locul, dupa gratii, si nu acu cand suge cat poate de la Steaua.

inainte sa-i plangi de mila si sa-l vaiti ca el a bagat nu stiu cati bani la Steaua fa un mic calcul cu cati bani a luat din cupe + bilete + transferuri, si ai sa vezi ca (,) cam iese pe plus, ca ciobanu e prost si a adus toate petardele care acu il ard(vezi Dayro M.) e alta treaba.

de ce nu zici de suporterii care sunt interzisi si care au abonamente de ani de zile............care sunt jigniti ori de cate ori are chef ciobanu.

Le reseau pansant10.01.2010 20:49
LRP-nu stiu ce vrei sa demonstrezi cu acest topic, cum a zis si # danimarcu # e o discutie inutila.

de ce nu deschizi un topic cu raul pe care il face acest jeg la Steaua, si in ce o transforma incet, incet, sau nu e o problema asa grava?

pe tine te intereseaza ca saracu cioban are de platit 300.000 de euro, parca-i plateste din buzunaru lui :crazy: tot de la Steaua suge.

o sa-i plang de mila cand va fii acolo unde ii este locul, dupa gratii, si nu acu cand suge cat poate de la Steaua.

inainte sa-i plangi de mila si sa-l vaiti ca el a bagat nu stiu cati bani la Steaua fa un mic calcul cu cati bani a luat din cupe + bilete + transferuri, si ai sa vezi ca (,) cam iese pe plus, ca ciobanu e prost si a adus toate petardele care acu il ard(vezi Dayro M.) e alta treaba.

de ce nu zici de suporterii care sunt interzisi si care au abonamente de ani de zile............care sunt jigniti ori de cate ori are chef ciobanu.

papadie sincer nu stiu de unde aparusi, cert este ca tu ai 2 probleme, una mai grava decat cealalta.

Prima este ca stai prost cu logica iar a doua este ca stai prost si cu limba romana, vad ca repeti ce spune danimarcu, probabil esti balbait cine stie de spui aceleasi lucruri de mai multe ori.

hai pa si pussy

crx10.01.2010 21:14

cred ca tu ai probleme, nu cumva esti Argaseala? si vrei sa te dai bine pe langa patron

nu repet nimic, am spus doar ca sunt de acord cu #danimarcu#

poate esti mai explicit cu cele doua probleme ale mele, eu fiind papadie nu gandesc si nu-mi dau seama despre ce vorbesti.

in schimb vad ca ii tot plangi de mila jegului de patron, si repeti mereu ca saracu are de platit 300.000 de euro.

poti sa mai repeti de x ori ca nu ajuta cu nimic.

apropo, nu am gasit pe cineva in acest topic care sa-ti dea dreptate........oare toti suntem papadii =)) si tu nu, tu esti Argaseala-undercover?

MoWeed10.01.2010 21:50

@crx

Iti garantez ca Le reseau pansant este stelist si este constient de raul pe care Jiji il face clubului. Doar pentru ca are o parere diferita de a ta nu trebuie sa-l jignesti.

@LRP

Poate aceasta santaj este valabil numai daca este Jiji patron la echipa. Hai sa plece el si apoi o sa ne putem canaliza timpul si energia in directia combaterii acestei chirii mari. Pana atunci, alta este prioritatea noastra

danimarcu10.01.2010 21:56
@crx

Iti garantez ca Le reseau pansant este stelist si este constient de raul pe care Jiji il face clubului. Doar pentru ca are o parere diferita de a ta nu trebuie sa-l jignesti.

Nasoala jignire,sa te faca cineva "Argaseala"! :ce_oameni:

LRP e de-al nostru,stelist cu state vechi,nu tine cu Gigi.

Si da,chiria sa fie cat o fi,important este sa vina altcineva sa o plateasca... :punk:

crx10.01.2010 21:59

cred ca este stelist, ca noi toti(majoritatea de pe acest forum) dar n-am jignit eu primul...........eu mi-am spus parerea, ca pe el l-a deranjat si a inceput sa jigneasca e problema lui, daca el asa considera, ok.

nu mi se pare normal, daca intre noi ne jignim si ne luam la misto ce sa mai zicem cand ne jigneste jegu de cioban.

MoWeed10.01.2010 22:01
Nasoala jignire,sa te faca cineva "Argaseala"! :ce_oameni:

Pai eu sincer sa fiu as lua-o ca pe o jignire. Aproape ca si cum m-ar fi injurat de mama

danimarcu10.01.2010 22:15
Pai eu sincer sa fiu as lua-o ca pe o jignire. Aproape ca si cum m-ar fi injurat de mama

Pai asta spuneam si eu! ;)

clausblaus10.01.2010 22:32

Daca LRP are o alta parere,asta nu inseamna ca este mai putin stelit decat "altii".

@crx

Cred ca esti mai nou,daca nu stii cine este si cum gandeste LRP.

Nu va aruncati cu capul inainte,zidurile sunt solide!

crx11.01.2010 00:01

e ceva normal sa avem pareri diferite, nu putem fii toti la fel, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne jignim.

intr-adevar nu-l cunosc pe LRP, poate sa ne fii intalnit in vreo deplasare sau pe stadion, n-am de unde sa stiu, poate din vedere ne cunoastem.

majoritatea de pe forum suntem stelisti, si nu cred ca cineva poate spune ca "x" e mai stelist decat "y" si "y" e mai stelist decat "z", eu cred ca toti suntem la fel (pentru mine Stelist e cel care tine cu Steaua indiferent de rezultat, nu cei care vin la stadion doar daca bate Steaua sau cu ticouri free Jiji)

nu sunt chiar atat de nou pe acest forum, nu prea postez din lipsa timpului liber dar il citesc ori de cate ori am ocazia si vad ce scrie fiecare, si ce parere are, LRP, MoWeed,....

pe stadion, in ultimii ani am mers in proportie de 99% la meciurile de acasa, iar in deplasare am mers in functie de timp.

ca sa inchei, ca deja suntem offtopic, parerea mea este ca in mare parte toti gandim la fel, Jiji e un rau pentru club, noi in acest razboi cu patronu facem fara sa vrem rau echipei, si tot asa...ma doare cand vad ce a ajuns Steaua, o echipa pentru care anumite trofee numai conteaza, avem un patron pe care nu-l intereseaza decat banii(intr-un fel e ceva normal, pana la urma e o afecere, dar nu cum o conduce el - isi bate joc de tot ce inseamna si a insemnat Steaua) imi pare rau ca ne jignim intre noi in loc sa fim uniti, chiar daca avem pareri diferite.

Steaua reprezinta un brand prea mare ca cineva sa-si bata joc de el, chiar daca e patronu echipei, acest rau care incet incet si-a batut joc de toti suporterii acestei echipe, unu cate unu am fost interzisi (unii au abonamente de 10-15 ani sustinand echipa meci de meci iar acu stau acasa din cauza prostiei si ambitiei prostesti a unui cioban infect).

Pacat ca s-a ajuns aici, sper ca anu asta jegu sa plece sa ne lase, iar noi sa fim ceea ce am fost odata.

Respect tuturor.

Le reseau pansant11.01.2010 19:04
cred ca tu ai probleme, nu cumva esti Argaseala? si vrei sa te dai bine pe langa patron

poate esti mai explicit cu cele doua probleme ale mele, eu fiind papadie nu gandesc si nu-mi dau seama despre ce vorbesti.

in schimb vad ca ii tot plangi de mila jegului de patron, si repeti mereu ca saracu are de platit 300.000 de euro.

si tu nu, tu esti Argaseala-undercover?

in primul rand confirmi ce am spus prima data, tu abia intelegi un text in romana.

Daca tu ai inteles ca eu ii plang de mila la cioban asta e, atat te duce capul, unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Vad ca intre tine si cioban e diferenta doar de nume si varsta ca aveti aceiasi gandire, acelasi mod de actiune, unul izvorat din frustrare si din impulsuri de moment.

Ia spune-ne si nou stimabile pe ce baza s-a calculat suma aia drept chirie? care au fost punctele in urma carora s-a ajuns la atatia bani? in functie de ce criterii au stabilit generalii aia ce chirie are de platit Steaua?

Iti garantez ca toti generalii aia habar nu au ce inseamna complexul Ghencea, adica cati metri patrati, cati m² construitit, ce facilitati, ce imbunatatirii materiale s-au facut, care este crteriul de inchiriere al unor astfel de complexe si lucrurile pot continua.

Cand vorbim de suprafete mari, criteriile sunt altele nu e acelasi ca la o garsoniera de 20m², aici vorbim de stadion de 30.000 locuri, normal ca unui stadion ii corespunde parcare (10% din capacitate), zone de control, zone speciale, zone de evacuare, zone speciale de evacuare in caz de dezastre, de aia suprafata e atat de mare pentru ca si riscurile sunt mari si iti trebuie loc de interventie in caz de ceva.

La noi ofiterii, insii aia care au stabilit astea sunt convins ca stiu de toate prevederile imobiliare speciale, de cum se calculeaza o astfel de chirie, care factori influenteaza mai mult pretunul unui m² etc, ce conditii trebuie sa aibe o baza sportiva etc.

Bag mana in foc ca abordarea a fost de genul, cat platea ba pana acum?

-pai fo 200 da mii pa an, dom'general

-baga-i ba 300 de mii ca a jucat Steaua in europa si are bani.

Pretul asta nu reflecta nicio realitate si nicio logica imobiliara, doar asa o estimare aiurea facuta dupa niste documente depasite de timps si spatiu.

Oricum, am observat ca intre tine si cioban diferente mari nu sunt, poate doar ca tu stii sa folosesti un calulator si sa intri pe net.

danimarcu11.01.2010 19:27

LRP -o intrebare: Daca nu aparea articolul din ziar si daca nu stiai cat platesc celelalte echipe si nici cat plateste Gigi pt stadion ti se mai parea mult 300 000 pe an?Si mai aveai aceiasi reactie fata de generali(unii dintre ei hoti ordinari-parerea mea!)

Adrian11.01.2010 19:32

LRP

Acum cateva luni, cand discutam despre capitalism, pupai acest sistem in cur in ultimul hal. Acum de ce nu ai aceeasi parere?

Pai, frate, capitalismul iti da voie sa vinzi un produs cu cat vrei tu, nu cu cat zice altcineva. Daca aia vor 300 de mii, care e problema ta?

Le reseau pansant11.01.2010 19:42
LRP

Acum cateva luni, cand discutam despre capitalism, pupai acest sistem in cur in ultimul hal. Acum de ce nu ai aceeasi parere?

Pai, frate, capitalismul iti da voie sa vinzi un produs cu cat vrei tu, nu cu cat zice altcineva. Daca aia vor 300 de mii, care e problema ta?

problema e ca aici e vorba de Armata, nu suntem la piata unde vindem rosii si morcovi, vorbim de Armata romana unde este ordine, disciplina, seriozitate, demnitate, incredere, onoare, responsabilitate, cinste.

Unde e Armata vorbim de alt nivel, alt sistem alte valori, nu de viata noastra de zi cu zi.

Cat despre afirmatia ta cu Armata si capitalismul, iarasi o remarca de tot penibilul, cum sa fie mai frate Armata unei tari implicata in astfel de tranzactii imobiliare, Armata nu are legatura cu speculatiile imobiliare si nici nu urmareste castiguri din astfel de practici. Nici nu stii cat de penibil esti cu astfel de afirmatii.

Adrian11.01.2010 19:49

Esti penibil tu cu raspunsul pe care l-ai dat.

Ia uita-te matale la armatele straine sa vezi ce profit frumos scot din diferite tranzactii. De la inventii la terenuri. Uita-te.

Nu stiu de unde ai scos-o asta cu "Armata e altceva si nu are legatua cu capitalismul". In era in care cele mai frumoase si banoase contracte tin de apararea nationala, tu te-ai trezit sa spui ca Armata nu e interesata de bani.

In caz ca nu ai auzit, 50% din banii aia se duc la CSA, pentru a finanta o "unitate militara" slab finantata.

Stiu ca iti place sa te dai destept dar mai bine nu o faceai in subiectul asta.

E ca aia cu "Germania nu voia ca Turcia sa intre in razboi de partea ei". Asta desi ii tot trimitea "cadouri". Cadourile alea erau militare bai!

«1234»