cred ca tu ai probleme, nu cumva esti Argaseala? si vrei sa te dai bine pe langa patron
poate esti mai explicit cu cele doua probleme ale mele, eu fiind papadie nu gandesc si nu-mi dau seama despre ce vorbesti.
in schimb vad ca ii tot plangi de mila jegului de patron, si repeti mereu ca saracu are de platit 300.000 de euro.
si tu nu, tu esti Argaseala-undercover?
in primul rand confirmi ce am spus prima data, tu abia intelegi un text in romana.
Daca tu ai inteles ca eu ii plang de mila la cioban asta e, atat te duce capul, unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Vad ca intre tine si cioban e diferenta doar de nume si varsta ca aveti aceiasi gandire, acelasi mod de actiune, unul izvorat din frustrare si din impulsuri de moment.
Ia spune-ne si nou stimabile pe ce baza s-a calculat suma aia drept chirie? care au fost punctele in urma carora s-a ajuns la atatia bani? in functie de ce criterii au stabilit generalii aia ce chirie are de platit Steaua?
Iti garantez ca toti generalii aia habar nu au ce inseamna complexul Ghencea, adica cati metri patrati, cati m² construitit, ce facilitati, ce imbunatatirii materiale s-au facut, care este crteriul de inchiriere al unor astfel de complexe si lucrurile pot continua.
Cand vorbim de suprafete mari, criteriile sunt altele nu e acelasi ca la o garsoniera de 20m², aici vorbim de stadion de 30.000 locuri, normal ca unui stadion ii corespunde parcare (10% din capacitate), zone de control, zone speciale, zone de evacuare, zone speciale de evacuare in caz de dezastre, de aia suprafata e atat de mare pentru ca si riscurile sunt mari si iti trebuie loc de interventie in caz de ceva.
La noi ofiterii, insii aia care au stabilit astea sunt convins ca stiu de toate prevederile imobiliare speciale, de cum se calculeaza o astfel de chirie, care factori influenteaza mai mult pretunul unui m² etc, ce conditii trebuie sa aibe o baza sportiva etc.
Bag mana in foc ca abordarea a fost de genul, cat platea ba pana acum?
-pai fo 200 da mii pa an, dom'general
-baga-i ba 300 de mii ca a jucat Steaua in europa si are bani.
Pretul asta nu reflecta nicio realitate si nicio logica imobiliara, doar asa o estimare aiurea facuta dupa niste documente depasite de timps si spatiu.
Oricum, am observat ca intre tine si cioban diferente mari nu sunt, poate doar ca tu stii sa folosesti un calulator si sa intri pe net.