FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Twente Enschede 1-1 (1-1)

«12345»
36Valy17.12.2009 14:46
voi toti care spuneti ca sa pierem , amarat de egal, nu avem sanse,.........etc., nu sunteti suporterii Stelei. uite ca suntem pe primul loc la finalul turului, echipa joaca bine de cand a venit Stoichita, lasatil pe Gigi Becali ca o sa plece el odata. un suporter adevarat mereu vrea victoria de la echipa sa si o sustine. voi numa sa pierdem si huuu Becali.. de ce sa nu sustinem Steaua??? :spank:

Din pacate, acesti asa-zisi suporteri in prostia lor cred ca il fac pe 'cioban' sa plece. Acest lucru nu se va intampla, fara ca cineva sa scoata din buzunar cel putin 30 mil. euro, atat cat spune Gigi ca a cheltuit. Becali are un psihic extrem de puternic si acele injuraturi nu-l mai afecteaza catusi de putin. In schimb, ii afecteaza pe jucatori, implicit jocul echipei.

crx17.12.2009 14:55
Din pacate, acesti asa-zisi suporteri in prostia lor cred ca il fac pe 'cioban' sa plece. Acest lucru nu se va intampla, fara ca cineva sa scoata din buzunar cel putin 30 mil. euro, atat cat spune Gigi ca a cheltuit. Becali are un psihic extrem de puternic si acele injuraturi nu-l mai afecteaza catusi de putin. In schimb, ii afecteaza pe jucatori, implicit jocul echipei.

astea sunt vorbe de adormit copii, cum ca jucatorii sunt afectati si nu se mai pot concentra din cauza suporteriilor.

ei daca sunt afectati de ceva, sunt doar de infectul de patron, care azi promite ceva si maine nu-si mai aduce aminte, care dupa o gafa te umileste, te face cu ou si cu otet, de asta nu se pot concentra jucatorii, nicidecum din cauza suporteriilor.

iar daca tu crezi in prostia ta, ca nu-l afecteaza pe gibon, te inseli amarnic, oare de ce a interzis mii de abonati, oare de ce trimite aproape meci de meci gorilele in tribune?????

voi astia, ganditoriilor, suporteri de rezultat, de ce nu veniti diseara la meci sa incurajati echipa?

36Valy17.12.2009 15:07

....

la17.12.2009 15:12

baaa trezitiva ma la realitate...deschideti ochii aia odata si o sa vedeti si voi care e realitatea..suporteri de rezultat ce sunteti

Cred ca dintre noi doi, cu siguranta tu esti copilul. Exact asa cum iti spun. Iti dau si un exemplu. La meciul cu Bistrita, din cauza prostilor lui Steaua (mai nou asa sunt numiti cei care protesteaza fara rost, avand in vedere ca echipa este pe primul loc si se bate cu sanse reale la campionat) echipa a clacat psihic, nemaiputandu-se concentra suficient.

Prost, cu siguranta, esti tu si cei care gandesc ca tine. Sunteti interzisi pentru a nu mai afecta psihic echipa. 'Gorilele' ar trebui sa va rupa cu bataia.

Pulifrici, suporteri de rezultat sunt toti care urmaresc fotbalul. Daca pentru tine nu primeaza rezultatul du-te si urmareste campionatul judetean. Pentru rezultate pozitive si performante vin suporterii la stadion, nicidecum sa auda niste distrusi cum injura fara rost un meci intreg.

Daca ar durea prostia, voi astia, 40-50 cati ati mai ramas si care acum stati la a II, in 22, ati urla de durere. Asa insa ... va las in prostia voastra. Voi sunteti prostii lui Steaua!

ba comunistule sa te omoare ba pe tine gorilele doobitocule presupun dupa nick ca ai 36 de ani..degeaba ii ai;)

1.in cate deplasari ai fost?

2.la cate meciuri ai fost acasa?

3.cate sacrificii ai facut tu pentru Steaua?!

4.in seara asta mergi la meci sau e prea tarziu si prea frig pentru tine si esti mai comod in fotoliu?!

mountytoma17.12.2009 15:36
Saracie mare in Ghencea .... Au apelat la detinuti pentru ca aia lucreaza pe gratis! :rolleyes:

probabil Gigi le-a supt-o bine tuturor colegilor de parnaie si de-aia au venit aia sa curete terenul de zapada :-)

cica pu-lippi vrea suporterii la stadion, sa incurajeze echipa. mah, asta-i mai prost ca Jiji?

36Valy17.12.2009 15:45
probabil Gigi le-a supt-o bine tuturor colegilor de parnaie si de-aia au venit aia sa curete terenul de zapada :-)

cica pu-lippi vrea suporterii la stadion, sa incurajeze echipa. mah, asta-i mai prost ca Jiji?

[editat]

radusteaua2317.12.2009 15:59

in seara asta batem recodu la cei mai putini suporteri prezenti pe stadion oricum cei 100 sau 200 sper sa se auda bine la TV BRIGADA ROS -ALBASTRA \Becali URA NOASTRA | Gigi Becali **** // AM PLECAT SA COLINDAM DOM DOM SA INALTTAM \ LUI Gigi MIUE SA I DAM DOM DOM SA INALTAM

oricum o sa loam bataie meci fara miza penrtu noi

Astristul17.12.2009 16:12
Dimpotriva,mi s-ar parea foarte corect sa ii elimine. Daca jucau cu Steaua si ne furau cu arbitrii atunci cum era? Daca au furat sa dispara,asta o tot strigam si noi pe aici,sa dispara hotii din viata noastra...

Golul lui Fener la Bucuresti a fost din offside. Ironic, nu? :rolleyes:

radusteaua2317.12.2009 16:17

Conform prognozei meteo, astazi, la ora partidei Steaua-Twente Enschede (22:05), se anunta ceata, o temperatura de -7 grade Celsius și nu este excus să ningă

Clubul din Ghencea a vandut circa 800 de bilete pana acum pentru ultimul joc din 2009, cel cu Twente. Se prefigureaza una dintre cele mai scazute audiente din istoria participarilor ros-albastrilor in cupele europene.

vinde pleaca mori17.12.2009 17:27

**** Gigi diseara un x2 cam asa presum eu pacat ca nu am putut sa fiu present ca sunt racit sal contest pe Jiji

Daniel-Ionut17.12.2009 17:57
**** Gigi diseara un x2 cam asa presum eu pacat ca nu am putut sa fiu present ca sunt racit sal contest pe Jiji

Wai... :rolleyes:

Prevad un 0-0 inghetat.

Kellerman17.12.2009 19:13

Sper ca si-a dat seama Jiji ca nici suporterii de rezultat nu mai vin la stadion din cauza lui ...

se7en17.12.2009 19:14

Zapata - Golanski, Rada, Ghionea, Emeghara - Szekely, Bicfalvi, Toja, Nicoliță - Kapetanos, Tănase

Rezerve: Tătărușanu, Ochiroșii, Dayro Moreno, Onicaș, Ninu

stelist si dupa moarte17.12.2009 19:32

Eu as vrea sa-i batem,insa doar in cazul in care ar pierde Twente calificarea, ca sa sufere si jegosul ala de McClaren cum am suferit si noi la Midelsborough. :hai_steaua:

Xeel4717.12.2009 19:37

Se zvoneste ca a fost o rafuiala intre niste fani olandezi si fani stelisti azi :) , aveti vreo informatie ?

RED-STAR17.12.2009 20:04

DOAMNE cum arata Tribuna II!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FORZA Steaua!

MORI CIOBANE!

STELIST 8617.12.2009 20:28

Nu stiu ce ne0am face fara Kape@

pff..la ce tribuna sunt ai nostri?

David17.12.2009 20:36

Aceleasi Kapetanos.

BAF-kimi17.12.2009 20:40

Goooooooooooooooool! Jiji fecali la mu|e Jiji fecali!

Sper sa ne mai dea. :)

MoWeed17.12.2009 20:43

Dezolant de gol stadionul. Sunt mai multi olandezi decat stelisti...

rLz17.12.2009 20:48

una dintre victimele colaterale ale razboiului contra cancerului din pacate este lipsa suporterilor...

valentin2day17.12.2009 20:51
Nu stiu ce ne0am face fara Kape@

pff..la ce tribuna sunt ai nostri?

Din pacate Kape e mai stelist decat alti jucatori romani. Sper sa nu plece!

Off: O prietena care a fost observator la alegeri mi-a spus ca cel mai ciudat buletin a fost unul cu "Gigi Becali pleaca din Ghencea" asa ca felicitari aceluia :thumbsup:

PS:Incredibil chiar poti sa ii inumeri pe spectatori :(

PS2: Asta nu e fotbal asta e bambilici

danimarcu17.12.2009 20:56

Obisnuieste-te cu imaginea asta!

S-ar putea sa o mai vezi mult de acum inainte,daca nu pleaca gibonul...

P.S. Ar putea macacul sa inchirieze o sala de handbal cu 2000-3000 de locuri,sa joace acolo.In felul asta nu ar mai parea asa pustiu...

David17.12.2009 21:21

Ce plus in aparare este Eme!

Bombonel9417.12.2009 21:34

mie dor de stadionu ala plin:( de peluza aia plina...de cantecele aleea pttr adevarata Steaua..ciobane pleaca in morti tei mai repdeX(

«12345»