FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Twente Enschede 1-1 (1-1)

«1235»
Virgil12.12.2009 08:35

In ultimul meci din actuala editie a Europa League, Steaua va intalni joi 17 decembrie, de la 22:05, pe stadionul din bulevardul Ghencea, pe FC Twente.

In primul meci olandezii nu au reusit sa fructifice avantajul terenului propriu, partida terminandu-se cu o remiza alba: 0 la 0. Ne amintim ca in acel meci Zapata a fost omul nr 1 al ros-albastrilor, interventiile sale uneori la sacrificiu mentinand neschimbat panoul de scor.

In meciul de joi olandezii vin hotarati sa obtina victoria. Steaua insa va incerca sa transeze partida in favoarea sa, mai ales ca va juca pe propriul gazon. Chiar daca tribunele vor fi aproape goale.

Twente e deja calificata in primavara europeana, o eventuala victorie contand doar pentru glorie si pentru palmares. Pentru Steaua, aflata pe ultimul loc al grupei, in urma echipei transnistrene Sheriff (!), meciul reprezinta un ultim cantec de lebada.

Pronostic Steaua - Twente: 1, x, 2. Daca batem, batem degeaba. Un meci nul nu ar reprezenta nimic. O infrangere? Mai degraba.

Arbitru: Manuel De Sousa (POR)

Arbitri asistenti:

José Ramalho (POR) si Serafim Baia Nogueira (POR)

Arbitri asistenti suplimentari:

Paulo Manuel Gomes Costa (POR) si Vasco Antonio Moreira Dos Santos (POR)

Al patrulea arbitru:

Cosme Cunha Machado (POR)

Delegat UEFA:

Trygve Borno (NOR)

Observator de arbitri:

Livio Bazzoli (ITA)

Pentru suporterii de rezultat: Forza Steaua!

Pentru suporterii care doresc plecarea lui Gigi de la Steaua: Cine suge plua?

Daniel-Ionut12.12.2009 08:45

Nu se va juca din cauza zapezii. :rolleyes:

red&blue_boy12.12.2009 10:15

Poate scoatem un egal amarat si cu astia...

Fan FC Steaua12.12.2009 10:16

De ce sa scoatem egal? Nu va inteleg... eu as vrea sa pierdem toate meciurile pana pleaca Becali...

red&blue_boy12.12.2009 10:23

Ziceam ca poate facem un egal amarat,prin prisma jocului nostru anemic....Nu ca mi-as dori asta...Guie Migi !!!

Vlad Bogdan12.12.2009 12:00

Pronostic: 2

Pleaca din Ghencea!

Astristul12.12.2009 12:18

Un meci destul de greu cu liderul Olandei. Ca fapt divers, Sheriff i-a batut pe astia cand au jucat in Moldova. Oare noi vom fi in stare de asa ceva?

yulyan8912.12.2009 13:50

oare vor fi mai mult de 500-600 de spectatori?

Marius Peluza Nord12.12.2009 14:49
oare vor fi mai mult de 500-600 de spectatori?

sa dea Dumnezeu sa nu fie mai multi de 400

**** Gigi

AFARA CU CLANUL Becali DIN FOTBAL

respect Bergodi Cristiano

kata_roby12.12.2009 14:55

Spunetimi si mie unde sa mutat galeria Stelei la ce tribuna.. Ms mult.

David12.12.2009 19:35

Ipoteza-soc pentru Steaua!

Ancheta inițiată de UEFA in cazul echipelor implicate in scandalul meciurilor trucate ar putea să producă mari surprize in fotbalul european. Printre cluburile amintite se numără și actuala adversară a Stelei din grupele Europa League, Fenerbahce, cercetată pentru jocul din turul 1 preliminar al competiției contra lui Honved.Cum UEFA a anunțat deja toleranță zero pentru astfel de practici, este de așteptat ca instituția condusă de Michel Platini să ia măsuri drastice in cazul in care se dovedește că Fener a fost implicată in jocuri de culise.

"Dacă vom ști rezultatele meciurilor inainte ca ele să aibă loc, ar trebui să ne oprim. Copiii nu mai au de ce să joace fotbal, oamenii nu ar mai avea de ce să vină la stadion, de aceea vom lua toate măsurile pentru a-i combate pe cei care trișează", a explicat Platini.

Învingătoare cu 5-1 in turul de pe Șukru Saracoglu cu Honved, echipa lui Daum nu a reușit decît un 1-1 in deplasarea de la Budapesta, pentru ca apoi să treacă de elvețienii de la Sion in drumul spre grupe.

Ce implicații are posibila eliminare a canarilor pentru Steaua?

În cazul in care turcii vor fi excluși din C2, calificarea in șaisprezecimile de finală ale Europa League nu mai este o utopie pentru Steaua. Roș-albaștrii au in acest moment 3 puncte și se află la 4 distanță de ocupanta locului secund in grupa H, Twente. Astfel, pentru a fi siguri că trec mai departe, elevii lui Stoichiță trebuie să invingă pe Ghencea liderul din Eredivisie și să spere că Sheriff (locul 3, 5 puncte) nu o invinge pe Fenerbahce la Istanbul.

Ultimele meciuri din Grupa H, 17 decembrie:

Steaua - Twente

Fener - Sheriff

Fener - Honved 5-1 este jocul suspectat de UEFA că ar fi fost trucat de mafia pariurilor

7 partide din actuala ediție a cupelor europene sînt considerate dubioase de către UEFA

Sursa: gsp.ro

Virgil12.12.2009 20:23

Vorbind cinstit ar fi pacat ca in locul unei echipe cu jucatori de foarte mare valoare, cu mare potenta financiara, cu organizare desavarsita si cu zeci de mii de suporteri in tribune la fiecare meci, sa joace Steaua, o echipa care se zbate in saracie, cu un creditor tot mai sarac, lipsit de intelepciune, cu o conceptie feudalista vis a vis de proprietate.

Nu cred. UEFA va da un avertisment cat se poate de serios clubului turc si va ramane in competie. Ar fi pacat sa nu fie asa.

Astristul12.12.2009 20:40

Asa ar fi si normal, daca este adevarat ce se spune. Dar pomanagiul Jiji abia asta asteapta!

red&blue_boy12.12.2009 21:14

Nu cred ca o sa fie exclusa Fenerbahce.Si nu mi-as dori o calificare in acest fel,sa stam la mila UEFA...Dar sa asteptam sa vedem ce se intampla,daca se va lua o hotarare in acest sens...

danimarcu12.12.2009 22:08

Nu am facut nimic pe teren care sa ne indreptateasca sa jucam in continuare in aceasta competitie.

Nu cred ca UEFA o va suspenda pe Fener,probabil sunt si alte metode de a o sanctiona ,daca este ceva de sanctionat.Mai mult,cred ca nu vom fi in stare nici sa o batem pe Twente,in cel mai bun caz vom remiza 1-1.

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE13.12.2009 21:32

Mai multi de 200 si jegosul de fecali nu cred vor fii la meci. :cursing:

Alex88pl13.12.2009 23:22

sa ne calificiam mai departe ca au facut aia blaturi.asta chiar ar fi o treaba...parca il vad deja pe cioban cum urla la toate televiziunile ca D-zeu nu il lasa la greu si ca il ajuta ca el e mare credincios etc...plus ca la cate blaturi face gibonu in Liga noastra ar trebui FC MuieFecali sa joace in divizia c

MORI CIOBANE

vinde pleaca mori14.12.2009 10:29

De data asta cred ca nu mai o sa vina sclavii de la t 1 ca e tarziu meciu si o sa le inchete coaele

Judy14.12.2009 10:54

oricum Jiji zis ca nu il intereseaza europa league ...asa ca sper sa se califice Sheriff:))[adik un rezultat bun sa o avantajeze]

vinde pleaca mori14.12.2009 12:38

dupa meciiu de aseara sunt interzis clar mas bucura sa il injur si la meciu de joi :x

David14.12.2009 12:56

2-0 pentru ei.

Alex88pl14.12.2009 12:57

egal jalnic scos in ultimul minut

vinde pleaca mori14.12.2009 14:54

merge cineva la meci dintre cei care nu sunt interzisi ?

kaymack14.12.2009 15:54
De ce sa scoatem egal? Nu va inteleg... eu as vrea sa pierdem toate meciurile pana pleaca Becali...

doamne esti fratele meu geaman :)) >:D<

Astristul14.12.2009 17:40

Bine barem ca nu sunt singurul care gandeste asa. :rolleyes:

«1235»