a fost blat clar, prea s-au lasat aia pe final in aparare
a fost blat clar, prea s-au lasat aia pe final in aparare
ba ai dreaq ce sunteti , voi si la victorie sunteti Gica contra.
contract pe 2 viati:))
domane a mancat rahat vorba lui RED-STAR =)
forta bai Steaua asta ![]()
Zapata ! Zapata ! Zapata !
Meci interesant, de care pe care, terminat cu victoria neanuntata a Stelei. Multumim Janos Szekeli. Prin golurile tale pe finalurile ultimelor doua meciuri ai adus 4 puncte Stelei. Multumim Kapetanos, fara golul tau victoria nu ar fi fost posibila. Ultimul caruia ii voi multumi este Zapata. Fara interventiile lui hotarate am fi primit mai multe goluri decat am marcat. Felicitari echipei.
Un meci in care poate mai echitabil era un egal...Zapata iar a facut un joc bun,Kapetanos la fel...Bine Szekely,i-a mai dat o data peste bot lui Jiji !Guie Migi !!!
ba ai dreaq ce sunteti , voi si la victorie sunteti Gica contra.
Normal.
bravo baieti.
Ne intalnim la bamboo!
Forta Steaua! Traiasca nea Jiji! ![]()
Acum se gaseste si Szekely sa dea gol. ![]()
Forza Steaua ! M..e nea Jiji !!!
ce plm are secheli asta frate? ne da protestul peste cap?
FORZA Steaua !!!
Acum ciobanel nu e multumit de joc, ca victoria oricum a sosit. ![]()
E a 2-a oara consecutiv cand Kapetanos si Szekely (!!!, iarasi in ultimul minut) ne aduc victoria. Trebuie cautat in statistici cand s-a mai intamplat lucrul asta, 2 victorii consecutive, cu acelasi scor, cu aceeasi marcatori! ![]()
Protestul o sa se transforme intr-un simplu balon de sapun daca Steaua va continua sa castige! ![]()
Protestul o sa se transforme intr-un simplu balon de sapun daca Steaua va continua sa castige!![]()
Nea Gigi e cu noi!
Nea Gigi e cu noi! ![]()
Asa ma gandeam si eu. Cu toate ca e printre preferatii mei gesturile astea ale lui cu goluri decisive pe final nu ma incanta.
Ba, deci pe bune daca ii inteleg pe unii. Ei vor sa bata si echipa, sa plece si Jiji.
Pai cum plm sa mai plece cacareaza ala daca echipa castiga?
Probabil suporterii de rezultat se vor intoarce pe stadion, iar noi o sa fim din nou facuti huligani si drogati, ca avem ceva cu Jiji, ca suntem platiti, ca acum echipa merge bine. ![]()
Multi, din pacate, nu inteleg acest aspect. ![]()
Se gandesc si la viitorul lor. Incearca sa joace cat mai bine ca sa le vina oferte si sa plece odata de langa Becali. Sper sa plece multi din jucatorii de baza. Sau macar Kapetanos, Szekely, Golanski si Zapata.