FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Universitatea Craiova - Steaua 1-2 (1-1)

«1234»
Astristul02.12.2009 08:51
nu sunt chiar asa de buni craiovenii. astia din Severin sunt neplatiti de mult timp si au vrut sa nu se prezinte. le-au plecat multi jucatori liberi de contract si deabia au gasit 11 apti de joc si cateva rezerve de 16-17 ani...

oricum eu imi doresc sa ne bata oltenii. cat timp Steaua e sus in clasament ciobanul e iubit de tarani. cand era pe 6-7 ii sarisera toti in cap.

1. Asta nu stiam! :(

2. Sunt de acord cu tine! ;)

AG02.12.2009 09:38

batem .. 0-3

Virgil03.12.2009 08:37

In conditiile in care Steaua a dezamagit la Tiraspol, meciul de la Craiova se prefigureaza a fi unul foarte greu. Atacul se misca infinit mai greu decat pe vremea lui Bergodi, iar apararea atata timp cat e asigurata de doar 3 aparatori, poate fi surprinsa cu combinatii simple, driblinguri sau pase filtrante. Stoichita si-a aratat limitele si consider ca timpul lui la Steaua a expirat. Du-te impleticindu-te mister Limbbi!

BNQ03.12.2009 09:02
In conditiile in care Steaua a dezamagit la Tiraspol, meciul de la Craiova se prefigureaza a fi unul foarte greu. Atacul se misca infinit mai greu decat pe vremea lui Bergodi, iar apararea atata timp cat e asigurata de doar 3 aparatori, poate fi surprinsa cu combinatii simple, driblinguri sau pase filtrante. Stoichita si-a aratat limitele si consider ca timpul lui la Steaua a expirat. Du-te impleticindu-te mister Limbbi!

Susțin, presimpt că il vom vedea pe Tătărușanu in poartă .. Sper accidentarea lu' Szekely să nu fie gravă, cu el in teren altfel cred că avea să meargă jocul.

Ar fi super Zapata să fie titular și să i se acorde banderola la meciul cu Craiova, este părerea mea, merită.

El ragazzo STELIST03.12.2009 09:25
nu sunt chiar asa de buni craiovenii. astia din Severin sunt neplatiti de mult timp si au vrut sa nu se prezinte. le-au plecat multi jucatori liberi de contract si deabia au gasit 11 apti de joc si cateva rezerve de 16-17 ani...

oricum eu imi doresc sa ne bata oltenii. cat timp Steaua e sus in clasament ciobanul e iubit de tarani. cand era pe 6-7 ii sarisera toti in cap.

In sfarsit gasesc si eu unul care sa gandeasca 100% ca mine ! Probabil mai sunt si altii si sper sa nu se supere ca nu i`am precizat...Intr`adevar,este de dorit , daca vrem sa plece "ciobi-telemea" (asa cum l`a numit cineva) sa pierdem meci dupa meci,altfel,toti vor spune ca Steaua are sanse reale la titlu,ca joaca superb , ce sa mai,Arsenal de Romania...

"ala" TREBUIE SA PLECE pentru CA A DISTRUS Steaua,A DECIMAT`O,IN TOATA PUTEREA CUVANTULUI...VPM !

P.S.:SPER SA PIERDEM !

razbunatoru'03.12.2009 11:30

ne-a mai ramas numai campionatul..deci trebuie sa ne concetram la maxim si sa-l castigam daca vrem sa iesim cu capul sus sezonul asta.Pronosticul al meu ar fi 2 solist,asa ar fi si normal dar totusi nu pot sa-mi scot meciul de aseara,nu pot!!!!!!!

kaymack03.12.2009 16:27
ne-a mai ramas numai campionatul..deci trebuie sa ne concetram la maxim si sa-l castigam daca vrem sa iesim cu capul sus sezonul asta.Pronosticul al meu ar fi 2 solist,asa ar fi si normal dar totusi nu pot sa-mi scot meciul de aseara,nu pot!!!!!!!

aaaa?? ce campionat frate? pe 10 sa terminam!

Fan FC Steaua03.12.2009 16:52

Ti-a mai ramas tie si echipei tale Fc Steaua.

Steaua nu mai e, asta e Fc Steaua.

Steaua e sub sechestrul lui fecali din 2003. Tot ce putem face e sa speram sa retrogradeze echipa si sa piarda Becali cat mai multi bani pana pleaca de la Steaua.

Numai asa putem avea Steaua inapoi. Tie daca iti place Fc Steaua, n-ai decat sa speri sa luati campionatul. Eu nu sunt fan/suporter Fc Steaua.

cornisa5803.12.2009 17:20
Steaua e sub sechestrul lui fecali din 2003. Tot ce putem face e sa speram sa retrogradeze echipa si sa piarda Becali cat mai multi bani pana pleaca de la Steaua.

Numai asa putem avea Steaua inapoi.

Din păcate asta deocamdată e numai un vis frumos

red&blue_boy03.12.2009 17:38
ne-a mai ramas numai campionatul...

Zau?La cum evoluam in curand n-o sa ne mai ramana nici campionatul...O sa ne inscrie tampitul de Becali in campionatul local Pipera...

SORIN=STEAUA=VIATA03.12.2009 17:52

:steag_cruce_invers:fular-campionii:steagcruce:fular-campionii:steag_cruce_invers:

0-1

STELIST 8604.12.2009 11:54

nu ma....face abramovich de Romania Liga Campionilor cu Banel la nationala braziliei si lippi sa ii bage limba in ureche si lu Carlos ca vad ca se dasccura

Stryker04.12.2009 13:07

La meciul asta , probabil vom vedea la lucru pe Dayro alaturi de Kapetanos in atac ... nu de alta dar primul a fost menajat cu sheriful, in timp ce al doilea a bifat doar 30 de min ...

Cred ca o sa castigam la limita (cu 1-0 sau 2-1) , nu de alta dar Craiova in acest campionat are una din cele mai proaste aparari , luand gol aproape in fiecare meci , plus ca vor juca deschis find pe teren propriu , pericolul poate veni de la Florin Costea care este intradevar un atacant valoros , pe care eu personal as vrea sa-l vad la noi in echipa din vara

STELIST 8604.12.2009 14:28

costea..la noi...neah....n-ai auzit ca suntem arsenal daa (rumania)?

pai ce..noi n0avem nevoie de jucatori.

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE04.12.2009 22:15

5 lei intarea.

Korado04.12.2009 23:59

Sper ca macar in campionat sa o ducem ceva mai bine , ca vad ca Europa nu e de noi! Ce-am fost si ce-am ajus! :steagcruce::hai_steaua:

cobby05.12.2009 01:04

pippi vezi ca oblemenco si Gica Popescu nu mai joaca,fratii costea sun atacanti si nu fundasi,iar zapata este portar si nu atacant, mingea este rotunda si nu ovala,iar tu esti un prost si nu un antrenor.antrenor se cheama ala care are toate informatiile despre echipa adversa in timp ce tu esti ocupat sa bagi limbi in ureche adversarilor.

red&blue_boy05.12.2009 14:20

Si nici sa nu mai zici ca terenul sau nocturna sunt de vina... :D

kaymack05.12.2009 21:47
In sfarsit gasesc si eu unul care sa gandeasca 100% ca mine ! Probabil mai sunt si altii si sper sa nu se supere ca nu i`am precizat...Intr`adevar,este de dorit , daca vrem sa plece "ciobi-telemea" (asa cum l`a numit cineva) sa pierdem meci dupa meci,altfel,toti vor spune ca Steaua are sanse reale la titlu,ca joaca superb , ce sa mai,Arsenal de Romania...

"ala" TREBUIE SA PLECE pentru CA A DISTRUS Steaua,A DECIMAT`O,IN TOATA PUTEREA CUVANTULUI...VPM !

P.S.:SPER SA PIERDEM !

poti sa ma adaugi pe lista ta

ps: eu chiar ma supar daca nu ma adaugi :))))))

VINDE PLEACA MORI!

El ragazzo STELIST05.12.2009 23:26
poti sa ma adaugi pe lista ta

ps: eu chiar ma supar daca nu ma adaugi :)) ))))

VINDE PLEACA MORI!

Adaugat asadar si Kaymack !

Respect frate !

VPM ! dar mai bine "M" solist ca scuteste celelalte 2 :))

se7en06.12.2009 15:58

asta e genul de meci pe care n-as pune niciodata bani la pariuri. foarte imprevizibila Craiova, habar n-am ce vom face. oricum, se pare ca anul asta oricat de prost am juca vad ca tot ne mentinem destul de sus in clasament.

Daniel-Ionut06.12.2009 18:29
asta e genul de meci pe care n-as pune niciodata bani la pariuri.

NU mai bag niciodata pe Steaua la pariuri!

De fiecare data cand am pus ori a facut ega, ori a pierdut... etapa trecuta cand nu am pus pe Steaua dupa foarte mult timp a castigtat cu Vasluiul... am pus miercuri la Tiraspol a facut egal... deci nu mai pun! si sper sa castige :happy:

STELIST 8607.12.2009 11:21

de craciun un cadou pt noi:Sa moara Becali!!!!

Lari07.12.2009 17:50

Zapata - Golanski, Ghionea, I. Rada, P. Marin - Nicolita, Plesan, Toja, Szekely - Kapetanos, Surdu.

Raulredblue07.12.2009 18:23

salut baieti. imi ziceti si mie unde pot vedea meciu online?

«1234»