Dupa meciul de poimaine 2 decembrie de la Tiraspol, Steaua se va deplasa luni 7 decembrie la Craiova, pentru a intalni de la orele 20:45 pe stadionul "Ion Oblemenco", echipa manjilor lui Mititelu. Transmisiunea TV va fi asigurata de Antena 1.
Va fi fara indoiala un meci greu pentru ambele echipe, favorita fiind Steaua, dupa victoria impotriva liderului FC Vaslui, coroborata cu pasul gresit facut de olteni la Cluj.
Meciul se poate termina insa cu orice rezultat tinand cont de aversiunea Craiovei impotriva echipelor din Bucuresti, care ii va determina sa joace foarte bine. Si aici ma refer atat la suporteri care in meciurile trecute au aruncat cu bolovani dupa jucatorii Stelei, cat si la jucatori si mai ales la Adrian Mititelu. Manca-l-as. Imi plac mititeii.
Sa ne amintim ca Stiinta are in lot cel putin doi fotbalisti pe care si i-ar dori Steaua. Unul este Florin Costea. Al doilea poate fi de pilda Wobay.
Am observat un lucru la ros-albastri. Atunci cand te astepti mai putin, pierd. Asa cum s-a intamplat in cartierul de vest al Ploiestiului. Iar cand nu te astepti sa castige, se ambitioneaza si castiga. Meciul contra Vasluiului e cel mai apropiat exemplu, dar sa ne amintim ca au castigat neasteptat si la Timisoara.
Mie personal imi vine sa cred ca Steaua va pierde in Banie. V-ati prins, pentru ca doresc sa castige.
Pronostic U Craiova - Steaua: 2!
NU VA SUPARATI PE NOI CA SUNTEM MAI BUNI CA VOI!
FORZA Steaua!