FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Fc Vaslui 2-1 (0-1)

«1456»
sabin130730.11.2009 17:43
Orice om cu mai mult de 2 neuroni a inteles cine e "raul" pentru Steaua, iar cei care n-au inteles inca, nu vor intelege - pentru ca nu vor - oricat ati incerca sa le explicati.

Nu uita de cei care nu pot sa inteleaga, in schimb sunt foarte galagiosi. Sau cei care au avut capacitatea (?) sa inteleaga cine e beleaua principala pentru Steaua cu siguranta pot realiza ca cei care nu au inteles pana la ora asta sunt niste cauze pierdute.

Si sa stii ca nu toti trollii sunt rai (see avatar :) ).

stelist si dupa moarte30.11.2009 18:29
@stelist(gigist) si dupa moarte(vreme)

tin sa te anunt si eu ca SUNT se scrie cu U nu cu A,asa ca pune mana pe carte un pic,ca esti penibil

P.S:ai scris de 2 ori intr-o propozitie,aia cu grabitul sau entuziasmatul nu mai tine;)

Bine mai "hinteligentule" asae cum zici tu.Daca nu ai inteles ce an spus cauta in DEX.Dar eu stiam ca asta e forumul unde discutam despre Steaua sau despre fotbal,nu despre literatura sau gramatica.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  P.S:Mersi ca mai invatat sa scriu SUNT nu SANT. Esti un geniu.

Astristul30.11.2009 20:59
O sa urmeze meciul cu Unirea Alba-Iulia acasa si un (nou) record negativ de prezenta la meci.

Parca am jucat deja cu Unirea AI acasa. :whistle:

andyro30.11.2009 22:17
Parca am jucat deja cu Unirea AI acasa. :whistle:

International. Mereu le confund, habar n-am de ce :D

Astristul01.12.2009 16:33

Probabil din cauza ca ambele sunt echipe nou-promovate! :D

«1456»