Duminica 29 noiembrie 2009.
Etapa a 15-a a ligii 1, ne va aduce in Ghencea pe, nici mai mult nici mai putin decat liderul la zi al campionatului, echipa vasluiana FC. In fruntea acestora va fi nimeni altul decat cel mai iubit jucator al Stelei din toate timpurile, idolul tribunelor odinioara, maestrul Marius Lacatus.
Fiara se pare ca s-a acomodat foarte bine la aceasta echipa, in randurile careia se regasesc jucatori de mare valoare ca Temwanjera, dar mai ales brazilianul Wesley Lopez, cei mai eficienti marcatori ai liderului. In mod sigur acolo, la Vaslui, Marius Lacatus si-a gasit linistea si a reusit sa-si puna in valoare cunostintele in materie de antrenor.
Un sir de 7 victorii consecutive, unele in Cupa dar cele mai multe in campionat, coroborate cu pasul gresit al Stelei facut la Ploiesti, au permis plaiesilor
hatmanului Marius sa treaca in cea mai dorita pozitie in campionat.
Meciul de duminica mi se pare a fi unul extrem de greu pentru Steaua, care a venit cu moralul serios afectat din orasul gazarilor. Steaua nu mai e nici o echipa care sa lupte cu abnegatia pe care o avea pe vremea lui Radoi. Ros-albastrii nu dau inca mai mult decat ceea ce am vazut pana acum, desi lotul nu ar fi rau. Stelei ii lipsesc un Lopez si un Mike Temwanjera, doi fotbalisti rai in adevaratul sens al cuvantului. Vasluiul ii are pentru ca Porumboiu se pricepe la fotbal si isi permite sa ii plateasca gras.
Acestea fiind zise cred ca Vasluiul va incerca din toate puterile sa-si asigure inca o victorie si sa-si consolideze locul. Si Steaua va juca la victorie dar cert nu are prima sansa. Imi pare rau sa spun asta dar nu pot sa cred intr-o victorie a Stelei desi o doresc. Cu atat mai mare va fi bucuria daca ar obtine cele trei puncte puse in joc.
Pronostic: 1, x, 2.
Steaua ORI CE-AR FI, NOI MEREU TE VOM IUBI! NU SI PE VOI Gigi SI ARGATEALA!
Meciul va incepe la orele 20:00 si va fi televizat de Antena 1.