FC Oaia - Lacatus 0-2
Pleaca odata, ciobaneeeeee!
FC Oaia - Lacatus 0-2
Pleaca odata, ciobaneeeeee!
merg la meci sa vad cum ne bate vasluiul!
sa vad fata ciobanului cind moare!
Nu merge ma nimeni? Faceti si voi ca mikutu, ca nu e legal.![]()
Daca nu putem sa luam bilete, da ![]()
Haideti la tribuna a 2-a! Poate acolo ii molipsim si pe samantzari.
Daca nu putem sa luam bilete, da![]()
Ura, suntem 3 deja.
:-j
mi-am luat bilet la t 2 ce facem o sa fim multiii. care mai merge .............vinde pleaca mori :X
Haideti la tribuna a 2-a! Poate acolo ii molipsim si pe samantzari.
prietene crezi ca toti de la tribuna sunt samintari?
te inseli amarnic!
o sa ne stragem cativa la tribuna a 2 ???????????
vreo 2000
Pai cine vrei sa-ti raspunda pe net? astepta sa vina meciul si o sa vezi..
off topic
merge cineva dintre fani Stelei la meciul vfb stuttgart - Unirea Urziceni din Liga Campionilor
eu locuiec in Germania 40de kilometri de stuttgart si as vea sa merg la meci dar nu stiu unde pot sa fac rost in internet de un bilet
poate sa ma ajute cineva?
esti cam tampit frate...avem sanse la titlu si tu vrei sa pierdem..mars in cusca ta
La tribuna 2 vin si eu cu niste amici.
De obicei se aduna lumea in sectoarele 23,24....la fel si Duminica?
Ma rog,oarecum irelevant,avand in vedere ca mai mult de jumate din tribuna va fi goala.
La tribuna 2 vin si eu cu niste amici.
De obicei se aduna lumea in sectoarele 23,24....la fel si Duminica?
Ma rog,oarecum irelevant,avand in vedere ca mai mult de jumate din tribuna va fi goala.
Ne gasim noi p-acolo ![]()
Vezi pe forum pt membrii AISS ca am intrebat eu pe unde ne intalnim!
Pe caini ii mananca pielea. Daca e adevarat inseamna ca vor sa fie iar in centrul atentiei.
Pe caini ii mananca pielea. Daca e adevarat inseamna ca vor sa fie iar in centrul atentiei.
o sa ramana la nivelul de farsa pentru ca nu se va realiza lucrul asta,daca vor sa-l conteste pe cioban, sa o faca acolo la ei in groapa
La cat de "spirituali" sunt cainii , sunt in stare de asa ceva chiar cu riscul de a-si lua din nou bataie, oricum s-au obisnuit. Ramane de vazut insa sincer chiar mi-ar placea. Daca nu noi , atunci ei. Pana la urma il injura pe cioban si pe Steaua lui. Chiar daca pe undeva ne-ar durea , asta e realitatea...
Ar trebui cum s-a intamplat si la meciul cu Alba-Iulia, la sfarsit, baietii nostri interzisi sa fie afara in fata stadionului, fie pt catelusi, fie pt alte lucruri.
La cat de "spirituali" sunt cainii , sunt in stare de asa ceva chiar cu riscul de a-si lua din nou bataie, oricum s-au obisnuit. Ramane de vazut insa sincer chiar mi-ar placea. Daca nu noi , atunci ei. Pana la urma il injura pe cioban si pe Steaua lui. Chiar daca pe undeva ne-ar durea , asta e realitatea...
nu cred k ai vrea sa auzi Ghencea scandari anti Steaua nu ?
prietene crezi ca toti de la tribuna sunt samintari?te inseli amarnic!
Nici n-am afirmat asa ceva. Am spus numai ca poate ii molipsim si pe ei. Doar nu vrei sa-mi zici ca nu gasesti samantzari la a 2-a? ![]()
P.S. : eu tot la a 2-a stau.
nu fac ma ei asa ceva...
daca e adevarat faza cu dinamovisti...suporterii Stelei vor fii bataia de joc a turor..mai ales ultrasii Stelei..mai bn cei cu interdictie sa fie la poarta stadionului ![]()
daca e adevarat faza cu dinamovisti...suporterii Stelei vor fii bataia de joc a turor..mai ales ultrasii Stelei..mai bn cei cu interdictie sa fie la poarta stadionului![]()
Da ma, da nimeni nu a vrut sa dea un anunt pe prima pagina sa ne strangem in fata stadionului cei interzisi, niste plzde... :-j
bah.. aici e topicul legat de meciul cu Vaslui. De caini are cine sa se ocupe..
Auziti, daca cineva din provincie, cum sunt eu, vrea sa vina la meci, poate intra daca ii cumpara altcineva bilet? Sau biletul trebuie luat neaparat cu buletinul meu?