FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Preliminariile Euro 2012 - Ucraina Si Polonia

«145678»
Ronnie26.03.2011 21:37

Ce cota are Luxemburg miercuri?! :(

dejoc26.03.2011 21:39

maxim 1.50, dar nu asta conteaza. Tot ce conteaza e ca Lucescu jr nu stie sa faca o selectie.

Robert Aeroth26.03.2011 22:03
Hmm eu as opta pentru :hmmm:

Pantilimon

Sapunaru - Goian - Chivu - Rat

Torje - Ropotan - Gardos - Zicu

Mutu - Stancu

Avem un mijloc de cacao...

Cum plm sa joci cu Mutu si cu zicu ?

bogdinho'27.03.2011 10:55

Eu nu inteleg ce mama dracu` au cautat in teren Florescu ( e liber de contract si nu a mai jucat un meci oficial de 3-4 luni ) , Alexa ( n-am nimic cu el , dar nu are nicio treaba cu fotbalul , e un "chirurg" ) , Deac ( 57 de minute a jucat in aproape 1 sezon la Schalke ) .

Apoi , cum sa il scoti pe Torje care mai misca cat de cat pe partea dreapta si sa il bagi pe ametitul de Cocis , incredibil...

Pana la urma sunt de parere ca meciul s-a jucat la ratarea lui Mutu , putea sa fie 2-0 :)

Maye27.03.2011 23:53

De ce dracului jucam cu toti blazatii?

Daca am juca doar cu tineri nu ne-am putea face mai tare de ras decat acum. M-as bucura sa vad un prim 11 de genul : Pantilimon-Ripa, Gardos, Papp, Latovlevici-Torje,Bicfalvi,Radut,Alexe- Stancu, Alibec. Plus rezerve : Tatarusanu, Gaman, Barboianu,Gabi Matei, Grozav, Chiriches, Hora, Sburlea, Silviu Ilie, Liviu Ganea, Chipciu , Matel, Mihai Costea, Silviu Lung, Gingioveanu, Alex Muntean.

Cu o nationala asa tanara, as fi si eu fericit.

Dar vorba aia, daca nu esti tigan, nu esti selectioner.

DelPiero1028.03.2011 08:14
De ce dracului jucam cu toti blazatii?

Daca am juca doar cu tineri nu ne-am putea face mai tare de ras decat acum. M-as bucura sa vad un prim 11 de genul : Pantilimon-Ripa, Gardos, Papp, Latovlevici-Torje,Bicfalvi,Radut,Alexe- Stancu, Alibec. Plus rezerve : Tatarusanu, Gaman, Barboianu,Gabi Matei, Grozav, Chiriches, Hora, Sburlea, Silviu Ilie, Liviu Ganea, Chipciu , Matel, Mihai Costea, Silviu Lung, Gingioveanu, Alex Muntean.

Cu o nationala asa tanara, as fi si eu fericit.

Dar vorba aia, daca nu esti tigan, nu esti selectioner.

Or fi ei tineri,dar cati din ei au cu adevarat valoare?Putini...

Ronnie28.03.2011 11:30

Da' din aia care-s acum cati au valoare?

Maye28.03.2011 14:41

A raspuns Ronnie deja.

MoWeed28.03.2011 15:54

Cu echipa lui Maye am fi si mai praf. De bine de rau, macar fundasi de valoare avem, doar ca nu e vina lor ca antrenorul e praf

Ronnie28.03.2011 16:11

Ideea nu este neaparat sa bagam tot lotu' numa' de tineri. O echipa ca sa creasca are nevoie si de oameni maturi si cu experienta, exceptie face Borussia. Eu as opta pentru:

Pantilimon/Tatarusanu - Rapa/Sapunaru, Tamas/Papp, Gardos, Rat/R.Stefan - Torje, Chivu/G.Muresan, Lazar/Herea/Neagu, Alexe/Zicu/Deac - Stancu, Marica. Plus alti jucatori care pot aparea oricand: Gaman, Barboianu, Grozav, F.Cosea, M.Costea, Chipciu, Radut si altii.

stockton28.03.2011 18:52

Deac e foarte slab....e mamaligar, n-are ce cauta. Barboianu e un papagal caruia i-a crescut cota mai mult datorita scandalului Piturca_Mititelu, iar Radut e doar produsul presei momentan....toata vara nu mai era loc de el sa citesti ceva in ziare si pe teren s-a vazut ce poate. Are o singura calitate...e tanar.

red&blue_boy28.03.2011 19:39
De bine de rau, macar fundasi de valoare avem, doar ca nu e vina lor ca antrenorul e praf

Da,la fundasi nu stam chiar rau.Parerea mea,cum am mai spus,problema cea mai mare e la mijloc,acolo stam cel mai rau.In afara de "distrugatori",care nici astia nu-si fac prea bine treaba,nu prea avem mijlocasi de creatie,cineva sa faca diferenta...

MoWeed28.03.2011 20:28

Refuz sa cred ca nu exista in Romania inchizatori mai buni decat Florescu sau Ropotan.

Pentru Dumnezeu, mai bine il aducea iar pe Codrea(de mila de sila joaca de ceva ani in Serie A) decat pe impostorul asta de Florescu

red&blue_boy28.03.2011 20:33

Si Muresan merita sa joace inaintea celor doi...

Adrian28.03.2011 20:45

In primul rand ca Florescu nu este si nu a fost niciodata inchizator. Cand juca la U in Liga secunda, baiatul asta era cel mai bun mijlocas ofensiv din Liga. Era tanar, era tehnic, marca destul de des. Mi se pare ca a si terminat printre primii in clasamentul golgeterilor. Ma rog, nu conteaza. Era genul de mijlocas care facea jocul, care tragea echipa dupa el, cum vezi la Kaka sau la Gerrard(pastram proportiile).

De ce joaca inchizator la nationala? Nu vom stii niciodata. De fapt, el a ajuns la nationala intr-un moment in care nu ar fi meritat. Ma rog, a facut si niste alegeri foarte proaste in ceea ce priveste echipele la care s-a transferat.

Am impresia ca e o fita de-a tiganului junior. Vrea sa para si el original. Asa cum a facut Piti cu tamas, convocat in momentul in care apararea lui dinam0 era cea mai slaba din campionat.

stockton28.03.2011 21:06

Mo Weed

Florescu nu este inchizator dar fiind foarte limitat tehnic da impresia ca asta joaca...de fapt el in teren era decar. Parerea mea este ca respectivul joaca datorita relatiei pe care o are cu Razvan Lucescu, anume de swinger. Razvan Lucescu este bolnav psihic.

red&blue_boy29.03.2011 18:03

Luxemburg conduce cu 1-0 super echipa lui Lucescu !!!

Nah,c-a egalat Mutu !!! Hai cu calificarea ! :D

MoWeed29.03.2011 18:07

Cum naiba sa ne dea Luxemburg gol acasa, in Romania? In mod normal aia ar fi o mare rusine. Cu nationala antrenata de tiganul Lucescu nu m-ar mira sa mai dea unul...

Ronnie29.03.2011 18:31

Si Insulele Feroe a dat gol Romaniei acasa.

Adrian29.03.2011 18:32

Am fost inspirat cand am ales sa nu pun meciul live video pe site :D

Ma felicit pentru asta :D

MoWeed29.03.2011 18:34

Acum regreta swingerul ca nu l-a bagat pe unicul jucator capabil de constructie din lot: Florescu. Am auzit ca e un maestru cu spaclul

zloty29.03.2011 19:06

Jucator Mutu asta frate :))) cum sia batut joc de fundasii adversi.

in multe momente ale jocului uitam total care e echipa amatoare.

red&blue_boy29.03.2011 19:11

Hai ca se poate.Sper sa tinem de rezultat pana la final,e o victorie importanta.

Ronnie29.03.2011 19:20

Ce sistem joaca astia ma? 4-2-pauza-3-1? Ar putea sa se mai joaca un meci intre mijocasi si atacanti.

red&blue_boy29.03.2011 19:36

Ca tot vorbiti de sisteme de joc,ar trebui sa luati aminte la ce joaca Lucescu !!!

Penibil,ce-am ajuns,sa batem cu emotii Luxemburg si sa ne mai si bucuram pentru asta.

Jocul praf si in seara asta...

«145678»