FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Astra - Steaua 2-1 (0-1)

«1891011»
The_Foxes24.11.2009 07:27

Cel mai tare scutier ! :gathering: " de unde stii cum ma cheama" ...mai mult am vazut acum pe cel mai prost canal TV ca a varsat si cafeaua lu boier cacareaza pe costumu lui..de neratat !!!

in rest inca un meci chinuitor pe care trebuie sa-l suportam inca un motiv pentru continuarea protestului si plecarea gunoaielor.

Ffsftw24.11.2009 07:35

Scuza cu terenul prost nu prea tine. Pe acelasi teren, pe care stelistii il considera prost, au jucat si astristii. Nu a fost niciun avantaj pentru Astra, niciun dezavantaj pentru Steaua, parerea mea. :)

AG24.11.2009 07:49

dispari ma

Stanici24.11.2009 07:54

De ce, ma, ca are dreptate.

Ffsftw24.11.2009 08:17

& btw, tot spuneti ca Georgian Paun a dat gol pentru Dinamo..nu e la primul gol, a dat gol si cu Dinamo, si cu Timisoara, insa, Georgian este jucatorul Astrei Ploiesti, nu este imprumutat.

red&blue_boy24.11.2009 08:33

@ Ffsftw : Pai trebuia sa gaseasca si Stoichita o scuza...Ce sa zica si el....Eram sigur ca terenul a fost de vina...Paun ce sa zic,a dat golurile si gata,asta e...

MoWeed24.11.2009 08:56
Scuza cu terenul prost nu prea tine. Pe acelasi teren, pe care stelistii il considera prost, au jucat si astristii. Nu a fost niciun avantaj pentru Astra, niciun dezavantaj pentru Steaua, parerea mea. :)

Normal ca nu tine. Mai degraba ar trebui sa considere motiv pentru infrangere faptul ca Tanase a jucat la inchidere...

sabin130724.11.2009 09:28
Mai degraba ar trebui sa considere motiv pentru infrangere faptul ca Tanase a jucat la inchidere...

Cum? Tanase inchizator? Dumnezeule mare!

Recunosc ca nu am vazut meciul, nici echipa sau asezarea, dar asta-i buna, Tanase inchizator.

Stryker24.11.2009 09:51

Nu vreau sa scuz jocul echipei , am marcat primii dar nu am fost in stare sa rezistam si am clacat plus cam am fost jenanti in aparare ...

Insa faza din min 4 a fost o faza cheie a meciului , cel care l-a pocnit pe Plesan trebuie eliminat fara discutii , daca facea treaba asta in cupa cu dinamu vedea restul meciului de la vestiare ...

Oricum Tanase a miscat ceva ofensiv, insa el a intrat pe postul lui Plesan la inchidere si asta ne-a costat cum a zis si MoWeed mai sus ...

Vlad Bogdan24.11.2009 10:21

Minutul 1:30 la video-ul postat pe pagina 11 =))

"La-sa nea` jj ca ajunge-m pe locul 1 si vine Real pe Ghencea din-nou. Huliganilor, sustine-ti echipa si iubi-til pe conducatorul nostru!!!".

Mori nenorocitule!!! Ce a ajuns Steaua din cauza ta... Doamne!

Macar sa privim si partile bune : 1 Ciobanul nu s-a mai umflat in pene. 2 Tanase e un castig, spun eu... 3 dinham0 a luat-o de la bragadiru.

AG24.11.2009 10:57

Recunosc ca nu am vazut meciul, nici echipa sau asezarea, dar asta-i buna, Tanase inchizator.

ai sa razi dar a jucat excelent la inchidere... doar poarta numarul 6 ce naiba :)

sabin130724.11.2009 11:01

S-o fi descurcat la mijloc, dar tot mi se pare o mare prostie sa-l alergi dupa mingi la recuperare pe cel mai tehnic jucator, si sa-i risipesti energia pe care ar putea-o folosi in a crea faze de atac,

ovidiul_steaua24.11.2009 14:32

Sincer nu mi-a placut o scandare a galeriei. Cand a ajuns la stadion au strigat "cetatene din ploiesti, sa-ti dam p**a s-o belesti". Eu desi stau in Ploiesti tin cu Steaua si iubesc aceasta echipa. Sincer m-am simtit jignit la aceasta scandare...

crysty1424.11.2009 14:40

Pai esti "cetatean"?

Lesinatii aia care strigau pro Becali, aia sunt "cetateni"...

bodanelu24.11.2009 14:51

@ovidiul_steaua acea strigare este adresata suporterilor gazari.

radusteaua2324.11.2009 16:03
red&blue_boy24.11.2009 20:01

Da,asa-i,surprinzator postul pe care a fost folosit...Desi s-a descurcat bine...Pai Pipi Stoichita zicea ca Tanase nu e nici de mijlocas in banda sau ofensiv,ca el il vede ca atacant,ca are simtul portii etc...Si-l pune inchizator...

Astristul24.11.2009 23:00

Se pare ca Lucian Balan e scouter la Astra. Nici eu nu stiam lucrul asta pana astazi. Bine macar ca fostele glorii isi gasesc de lucru la alte cluburi, iar la Steaua sunt angajati toti neispravitii! :|

ovidiul_steaua25.11.2009 14:19
Pai esti "cetatean"?

Lesinatii aia care strigau pro Becali, aia sunt "cetateni"...

Crede-ma...decat cativa lesinati de la tribuna 0 strigau pro becal...adica nu stiu daca strigau pro Becali, mai degraba faceau misto de el :D

crysty1425.11.2009 16:19

Deci la casa am cerut bilete langa oaspeti si dobitoaca mi-a dat fix langa "galeria" astrei...aia mai negrii si cu tobe..

Sti ce strigau? :Gigi Becali, si ramai in Ghencea, Becali ramai in Ghencea...(nu tot meciul, dar au strigat).

KuzMaN26.11.2009 06:59

Se mai baga meciul pe tracker?   

LanDSharK26.11.2009 09:55
Sunt multe scuze pe care le poate baga stoischitza:

1. Era frig afara

2. Jucatorii erau tristi pentru ca n-a iesit Becali presedinte

3. Din cauza grupului de suporteri

4. Jucatorii lui astra ne-au mintit (le-am dat bani si au zis ca ne lasa sa-i batem)

5. Zapata il saluta pe Gigi exact cand a tras paun la poarta, si mingea era sa-l loveasca in mana cu care-l saluta pe Gigi.

6. Lumina din nocturna nu era suficienta.

7. Gazonul tinea cu astra.

8. Steaua a avut poarta de 10 metri, si astra de 5 metri.

9. Jucatorii au fost impresionati de catre spiridusii de iarba de la ploiesti si n-au fost concentrati la joc.

10. Mingea era dinamovista.

11. Ne-au blestemat Lovin, nesu, Goian, Croitoru si bergodi.

12. Mirosea urat prin ploiesti.

ETC

EDIT:

Declaratia lui Stoichita pentru golul 2:

A fost sutul vietii. (Daca era pantilimon il lovea in cap)

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))) genial post.

Ffsftw27.11.2009 09:11
Deci la casa am cerut bilete langa oaspeti si dobitoaca mi-a dat fix langa "galeria" astrei...aia mai negrii si cu tobe..

Sti ce strigau? :Gigi Becali, si ramai in Ghencea, Becali ramai in Ghencea...(nu tot meciul, dar au strigat).

"galeria Astrei" ce are ? "Aia mai negrii si cu tobe"..ce au oamenii aia ? Sunt niste oameni care isi sustin echipa, mai mult sau mai putin decat tine..te-ai gasit tu, mai bine stateai in banca ta :)

Btw, scorul spune tot.

CiprianPH27.11.2009 10:36

"galeria Astrei" ce are ? "Aia mai negrii si cu tobe"..ce au oamenii aia ? Sunt niste oameni care isi sustin echipa, mai mult sau mai putin decat tine..te-ai gasit tu, mai bine stateai in banca ta :)

Btw, scorul spune tot.

Galeria Astrei nu are nimic. Si nici nu cred ca are cineva ceva de impartit cu Astra, sau cu galeria ei. Problema e ca nu te poti simti in largul tau cand esti langa suporterii adversi.

Tu daca ai veni in Ghencea si ai sta langa Peluza Nord sau Sud cum te-ai simti?

Cred ca omu' tocmai asta vroia sa scoata in evidenta.

Btw, pozitiile in clasament spun totul ;).

Ffsftw27.11.2009 13:19

Galeria Astrei nu are nimic. Si nici nu cred ca are cineva ceva de impartit cu Astra, sau cu galeria ei. Problema e ca nu te poti simti in largul tau cand esti langa suporterii adversi.

Tu daca ai veni in Ghencea si ai sta langa Peluza Nord sau Sud cum te-ai simti?

Cred ca omu' tocmai asta vroia sa scoata in evidenta.

Btw, pozitiile in clasament spun totul ;) .

Nu m-ar deranja, in plus, sunt si dinamovist.

Pozitiile ? De parca Astra ar avea ca obiectiv titlul :)). Sa dea Domnul sa termine in primele 10 !

«1891011»