m-am inselat...gooool Dayro... bun bun..
m-am inselat...gooool Dayro... bun bun..
Am trait sa o vad si pe asta a intrat Dayro de la taietorul de iarba pana la cioban trebuie schimbat tot numai zapata sa ramana:))
Pana la urma pare-se ca a fost totusi o schimbare inspirata, nu?!
A dat si el un gol,si gata?Ce organele mele genitale a facut Dayro pana acum?NIste goluri cu Galata,bun respect.Cateva cu CFR.In rest balet,aere,si lipsa de bun simt la inceputul acestui sezon.Atat!!!
DAYROOOOOOOOO
Goooooooooooooooooooool!!!!!!!!!11 ![]()
![]()
![]()
![]()
SZEEEEEEKELYYY
Meci frumos...
Cu ocazii la ambele parti..
2-0 Meritat
Sa vina Fener...
A dat si el un gol,si gata? Ce organele mele genitale a facut Dayro pana acum? NIste goluri cu Galata,bun respect. Cateva cu CFR. In rest balet,aere,si lipsa de bun simt la inceputul acestui sezon. Atat!!!
Care este scopul acestei postari? A spus cineva ca Dayro Moreno si-ar fi facut cu varf si indesat datoria fata de echipa pana acum in toate partidele in care (nu) a jucat?! Deocamdata in aceasta partida intrarea lui s-a vazut pe tabela de marcaj: un fapt incontestabil pe care il observam. In rest, bla-bla.
Cam ciudate golurile.... nu pot sa cred ca portarul iasului n-ar fi ajuns la minge daca ar fi vrut la primul gol, iar la golul 2 s-a vazut ca a facut cam intentionat....
Sa dea Dumnezeu sa-l prinda astia iar pe Gigi cu valiza!
hai ca merita Dayro tricoul ala ![]()
meci frumos,bravo baieti!
![]()
Meci acceptabil,bine ca am castigat,desi in prima repriza cam ne-au dominat.Da,e bine,a intrat Dayro si a dat gol,dar nu trebuie ridicat in slavi.Pana acum unde a fost?Si sa vedem in continuare ce face.Zapata cam nesigur la unele faze,sper sa nu inceapa iar sa joace prost.
Sunteti penibili.Ce a facut Dayro?Ne`a scos din rahat de cateva ori.
Toja omul meciului, pãcat cã nu a intrat scãrița, bine ai revenit Dayro, sper sã demosntrezi cã fițele au fost doar un accident..
Zapata - 2 intervenții extraordinare .. dar și 2 ieșiri hazardate, oricum intervențiile au fost super, deci e pe plus.
Golansky - s-a vãzut cã a ajutat atacul, oricum are de recuperat, (plãcut driblingul ala Ronaldinho)
Ghionea - parcã nu a fãcut greșeli mari.
Rada - un pic cam prea activ, oricum sigur.
Filip - total depãșit..
Onicas - relativ ok, ca fundaș e 0.
Nicolițã - același mãgar care aleargã, nimic notabil.
Szekely - Gol,barã, s-a zbuciumat, a pierdut și ft multe baloane, dar e și el pe +
Toja - omul meciului dupã pãrerea mea, a alergat mai mult ca Bãnel
a avut o incursiune superbã, a dat pase, a fãcut recuperãri, Bravo.
Kapetanos - absent, o ocazie cu capul .. în rest.. nimic.
Surdu - a obținut multe faulturi, în rest.. dornic, dar puține realizãri.
----------
Dayro - Welcome Back, sper sã confirmi și în urmãtoarele meciuri.
Pleșan - 1 galben ![]()
Baciu - pe undeva prin defensivã.
------------------
Ciobane, cumpãrã-ți o bicicletã și freac-o din Ghencea!
@pytycrys Noi nu suntem in rahat, ei sunt! Echipa lui Becali, impreuna cu Becali! Pe Becali l-a scos din rahat!
@BNQ cred ca glumesi cu Toja omul meciului.... a fost de departe cel mai prost om, impreuna cu onicas si filip...
Eu unul am incercat sa tin cu Steaua , dar ce ciudat , nu pot. Nici nu e prima oara in acest sezon. Daca pierde Steaua nu va pleca Becali , cel putin nu imediat. Dar vor pleaca suporterii de ocazie care trimit sms-uri gen "Haide Steaua shtiu k potzi ! " etc. Va pleca prostimea dupa o serie de rezultate mediocre spre slabe , iar odata cu prostimea va disparea si "popularitatea" ciobanului. Ce mai conteaza ce rezultate scoate Steaua in momentul de fata ? Prefer sa fiu Stelist pe locul 10 decat "becalist" pe locul 1.
Superb spus! Sunt in asentimentul tau prietene! ![]()
Lasa mah ca intra Dayro si ne salveaza![]()
De unde ai stiut?Chiar daca imi doresc din toata inima sa plece Jiji nu pot sa nu tin cu Steaua.Nu pot sa nu ma bucur la un gol al Stelei.Chiar daca Steaua nu mai e echipa pe care o iubim,totusi Steaua de pe pieptul jucatorilor ma duce cu gandul la Steaua noastra.Cred din toata inima ca vom recupera Steaua de la acest infractor.Pleaca ciobane!!!
@ pytycrys : si de cate ori ne-a scos Dayro din rahat sezonul asta?sau te referi la Steaua 2?asa ca mai usor ca suntem penibili,mai vedem meciurile urmatoare ce face.
@ BNQ : Toja omul meciului?Sa fim seriosi...
nu conteaza dak e victorie chinuita sau nechinuita...
P.S-app pe cat suntem in clasament?
pe 18 ![]()
@stelist_86
Cum sa nu conteze omule? Noi suntem Steaua, sau FC Cocosu Albatros sa nu conteze scorul?
Esti becaliot d-ala de vrea numai victorii indiferent de rezultat si de calitatea jocului? Ala gandeste asa, petnru ca pentru el e important banul!
Se vede ca esti suporter de rezultat. Si renunta la limbajul ala de messenger, ca nu da bine pe forum...
prea mult timp am fost nervosi si tristi din cauza lui Becali,asa ca meritam si noi sa fim fericiti in perioada asta si sa ne bucuram de aceasta victorie clara cu 2 bare si cu un gol anulat nemeritat,sa speram ca joi vom face un meci mare contra celor de la fenerbahce.HAI Steaua!
De unde ai stiut?Chiar daca imi doresc din toata inima sa plece Jiji nu pot sa nu tin cu Steaua.Nu pot sa nu ma bucur la un gol al Stelei.Chiar daca Steaua nu mai e echipa pe care o iubim,totusi Steaua de pe pieptul jucatorilor ma duce cu gandul la Steaua noastra.Cred din toata inima ca vom recupera Steaua de la acest infractor.Pleaca ciobane!!!
Total de acord.
JOS CU CIOBANU. !!
FORTA Steaua!
E pe 4.
Am vazut un meci asa si asa , cu doua bare si doua goluri. BRAVO Steaua!!!
![]()
![]()
uffff...greu a mai fost...totusi cu mici exceptii am controlat jocul in totalitate,iar victoria este logica
Forza Steaua!!!
CIOBANE AFARA DIN Ghencea!!!!