ANGAJAM LUNETIST TARE BANERUL
)
ANGAJAM LUNETIST TARE BANERUL
)
Vai ce bine am jucat, daca o tinem tot asa, sezonul asta luam Champions League, desi nu participam. :-j
Sa-ti trag la mumu ciobane si tie si astora ce mor de fericire dupa meciul asta!
E clar ca sunt multi care tin cu Steaua doar cand bate si se dezic de ea cand pierde. Eu stiu doar atat .....ma doare sufletul si plang cand il vad pe cioban ca se bucura. Cand isi umfla pieptul de gascan prost si-si trage pantalonii pe fesieri ca sa-l poata pupa mai bine toate televiziunile. Free jiiijiiii bucurati-va ma, Steaua a castigat, ciobanul e vesel ....sa va mai arunce un corn cu lapte si sa-i faceti ce zic cei de la Parazitii. Vedem noi joi ce poate Fc Steaua...ca la aia nu mai merge cu valize doar doar o inchide gura suporterilor.
E clar ca sunt multi care tin cu Steaua doar cand bate si se dezic de ea cand pierde. Eu stiu doar atat .....ma doare sufletul si plang cand il vad pe cioban ca se bucura. Cand isi umfla pieptul de gascan prost si-si trage pantalonii pe fesieri ca sa-l poata pupa mai bine toate televiziunile. Free jiiijiiii bucurati-va ma, Steaua a castigat, ciobanul e vesel ....sa va mai arunce un corn cu lapte si sa-i faceti ce zic cei de la Parazitii. Vedem noi joi ce poate Fc Steaua...ca la aia nu mai merge cu valize doar doar o inchide gura suporterilor.
Nu-l mai baga in seama. Eu unu nu m-am mai uitat la TV cand este el de ceva vreme. Pe net nu citesc. Eu unul il ignor.
Steaua mi-a intrecut pur si simplu asteptarile, impunandu-se prin joc si scor. Avem echipa si asta nu poate decat sa ma bucure. FORZA Steaua!
@ BNQ : Toja omul meciului?Sa fim seriosi...
http://images.gsp.ro/zoom/159922/938-185034-untitled.jpg
are aceeași notã ca Zapata.. + nu cred cã Dayro meritã 8 ![]()
Oricum e pãrerea mea
și am adus argumente, voi ați dat doar cu o replicã acidã
Bunã dimineața ![]()
http://images.gsp.ro/zoom/159922/938-185034-untitled.jpg
are aceeași notã ca Zapata.. + nu cred cã Dayro meritã 8
Oricum e pãrerea mea
și am adus argumente, voi ați dat doar cu o replicã acidã
Bunã dimineața
Mi se pare de rahat sa ii dai lu Baciu si lu Banel 6,iar lui Golanski 5,iar Filip 4.
Ca sa nu mai zic ca Dayro nu merita 8.In afara de gol nici nu a atins mingea.
Eu nu vreau ca Steaua sa piarda intr.una. stiu un lucru BECALII NU PLEACA! E prost nu.l duce capu`nu ii pasa de ce zicem!!Forta Steaua!
Nu-i pasa? pai de acea a suspendat toate abonamentele? ca nu ii pasa?
Lasa mah ca intra Dayro si ne salveaza![]()
plm.. unde ai citit?
Fara Petre Marin stam prost de tot pe partea stanga ... Filip nu poate fi o solutie, cel putin deocamdata ... el pare acelasi gen de jucator ca Nicolita, muncitor, disponibil la efort dar lipsit de talent fotbalistic !
Ar fi o binecuvantare pentru noi sa revina Emeghara.
ANGAJAM LUNETIST TARE BANERUL)
unde se strang banii? nu vreau sa ii fur, mah, vreau sa trimit si eu!
revenind la fotbal, cinste lui grigoras pentru ca echipa lui a jucat fotbal. daca se inchideau, jucam 900 de minute si nu dadeam gol.
pacat ca am castigat, numai infrangerile il vor alunga pe becalopitec de la Steaua!
dayra morena a avut norocul prostului... s-a miscat mai putin decat creierul lui Becali. mi-a parut rau pentru surdu... de cand nu mai e bergodi, s-a terminat cu altruismul in atacul nostru. Banel putea sa ii paseze ideal de 2-3 ori lui surdu.. dar tiganul tot tigan!
ANGAJAM LUNETIST TARE BANERUL)
Exista vreun cont bancar? ![]()
Meciul a fost destul de greu dar se pare ca avem si bulan, cel putin la golul 2