Avem nevoie mare de victorie azi,daca nu cam pierdem contactul cu primele locuri.
Avem nevoie mare de victorie azi,daca nu cam pierdem contactul cu primele locuri.
Sper sa il pierdem, si sa pierdem TOT de acum incolo, SA PLECE CIOBANUL !
Bine,ma refeream la echipa,la jucatori,ca asa pentru ca sa plece Becali normal ca mai bine nu castigam.
sper sa pierdem nu mai suport ciobaniu . BRIGATA ROS -ALBASTA /Becali URA NOASTRA / Gigi Becali MUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CE FACEM CU FENER STAM ACASA DIN CAUZA CIOBANULUI???
va fi o victorie chinuita pt noi
Zapata-Golanski-Ghionea-Rada-Filip-Szekely-Onicas-Toja-Nicolita-Surdu-Kapetanos.FORZZA Steaua!!!![]()
cum sa nu il bagi pe bicfalvi si sa il bagi pe toja si onicas? ![]()
cum sa nu il bagi pe bicfalvi si sa il bagi pe toja si onicas?![]()
Iti spune ceva ca Bicfalvi e accidentat?
cn crede ca Stoichita e antrenor si nu sclav, carpa, panarama sa dea log out =)))))))))))))))))))
nimeni nu azis ca Stoichita nu e sclav, dar e clar ca Steaua ii mai ofensiva cu el (mie mi se pare ca sintem aici nu pentru a ne injura unul pe celalalt ..... dar daca vrei esti un кончьныи
Eu nu vreau ca Steaua sa piarda intr.una. stiu un lucru BECALII NU PLEACA! E prost nu.l duce capu`nu ii pasa de ce zicem!!
Forta Steaua!
Pai si cu ce plm va incalzeste ca, castiga? ![]()
faze multe realizãri 0 dacã nu cãstigãm cu Iași nu știu dacã mai batem pe cineva
Pai si cu ce plm va incalzeste ca, castiga?![]()
Ne incalzeste!! E ECHIPA NOASTRA!! SA.L FACEM PRAF PE BECALII.
VREM VICTORIE, SI Becali SA NU PLECE.N GLORIE!
Asa arbitri sa tot avem nu inteleg unde a vazut chioru ala ofside,dar daca am ajuns sa ne fie frica de Iasi si sa jucam asa cu fener nu mai am nici o pretentie PLEACA DIN Ghencea BUNA IDEEA CU LUNITESTUL:))
joaca Steaua k....
nimic nu joaca toja ala..
Lasa mah ca intra Dayro si ne salveaza ![]()
Dam si noi un gol amarat...si-l anuleaza fraierul ala airea...![]()
Ne incalzeste!! E ECHIPA NOASTRA!! SA.L FACEM PRAF PE BECALII.VREM VICTORIE, SI Becali SA NU PLECE.N GLORIE!
Gresesti.
O victorie pune echipa mai sus cu sanse mari sa termine in primele 6, adica bani pentru cioban. Si se stie ca banul il tine in Ghencea...
Echipa nu mai e a noastra !! Praf nu il facem daca stam degeaba !! Nu vrem victorie, pentru ca nu mai e echipa noastra cat timp e ciobanul in Ghencea !!
Te cam contrazici... si o victorie te incalzeste doar pe tine si pe Becali...
trebuie sa intre Dayro in meciu asta ... presupun ca a dat ordin gibonu ..![]()
Dam si noi un gol amarat...si-l anuleaza fraierul ala airea...![]()
Daa.Ai dreptate!! Toja joca bine cica, ba ma lasii e praf!!
Gresesti.
O victorie pune echipa mai sus cu sanse mari sa termine in primele 6, adica bani pentru cioban. Si se stie ca banul il tine in Ghencea...
Echipa nu mai e a noastra !! Praf nu il facem daca stam degeaba !! Nu vrem victorie, pentru ca nu mai e echipa noastra cat timp e ciobanul in Ghencea !!
Te cam contrazici... si o victorie te incalzeste doar pe tine si pe Becali...
Da ai dreptate !. Si nuu ma incalzeste doar pe mine si Becali!. sunt multi care vor victorie.
Si nici nu.lo vor in Ghencea pe cioban
Eu unul am incercat sa tin cu Steaua , dar ce ciudat , nu pot. Nici nu e prima oara in acest sezon. Daca pierde Steaua nu va pleca Becali , cel putin nu imediat. Dar vor pleaca suporterii de ocazie care trimit sms-uri gen "Haide Steaua shtiu k potzi ! " etc. Va pleca prostimea dupa o serie de rezultate mediocre spre slabe , iar odata cu prostimea va disparea si "popularitatea" ciobanului. Ce mai conteaza ce rezultate scoate Steaua in momentul de fata ? Prefer sa fiu Stelist pe locul 10 decat "becalist" pe locul 1.
E oficial: "Lippi" e bou...
Am trait sa o vad si pe asta a intrat Dayro de la taietorul de iarba pana la cioban trebuie schimbat tot numai zapata sa ramana:))
Eu unul am incercat sa tin cu Steaua , dar ce ciudat , nu pot. Nici nu e prima oara in acest sezon. Daca pierde Steaua nu va pleca Becali , cel putin nu imediat. Dar vor pleaca suporterii de ocazie care trimit sms-uri gen "Haide Steaua shtiu k potzi ! " etc. Va pleca prostimea dupa o serie de rezultate mediocre spre slabe , iar odata cu prostimea va disparea si "popularitatea" ciobanului. Ce mai conteaza ce rezultate scoate Steaua in momentul de fata ? Prefer sa fiu Stelist pe locul 10 decat "becalist" pe locul 1.
Frumos...total de acord !
Tare Meciu..